sağol biricik..pkodan kaynaklanan birşey midir diye paranoyak oldum iyice :)) içim rahatladı şimdi :) doğum kontrol hapı kullanırken benim de 3-4 gün oluyordu..demek şimdi yine 3-4 gün :)
öncelikle teşekkür ederim benim bu konuda hiç bir bilgim yoktu 4 doktor değiştirdim hiç birisi bana bundan bahsetmedi önce diane sonra yasmin verdiler en uzun 1 sene yasmin kullandım dr tamam geçti iyleştin dedi sordum tekrar etmezmi diye çok zor çok nadir dedi bıraktı tedaviyi ama ben şimdi burda okuyorumda hep yanlış doktorlara gittim die düşünüyorum :2: bu sefer çok iyi araştırıcam iyi bir dr bulucam inş kendime
canım nediyim arkadaş haklı, benim insülin direncim yok ama yine de bu ilaç bana mucize gibi geldi....
o doktor biraz saçmalamış bana göre....yok iyileştin artık tekrarlamaz falan diye. tam tersine d.kontrol hapını bıraktıktan sonra şikayetler yine başlıyor....
merhaba arkadaşlar
ilk defa yazıyorum buraya , bende pkoluyum.3 senelik evliğim ve evlendikten 8 ay sonra pkolu olduğumu öğrendim, o günden beri bebiş için uğraşıyorum ama olmadı malesef.4-5 kere pregon iğne kullandım ,2 aşılama oldu ama olmadı.Şimdi ise yeni bir dr gidiyorum ilaç kullandım bu ay ( serophene) yumurtlar iyi cevap verdi ve büyüdüler geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi kullandım , şimdi beklemedeyim.
evlenmeden önce böyşe bişeyden hiç haberim yoktu , gayet düzenli regli oluyordum.evlendikten sonra kilo almaya başladım hafif hafif , adet düzensilikleri başladı ve iğnelerinde takviyesiyle 15 kg yakın kilo aldım.Kısır bir döngü üçerisindeymişim gibi geliyor.amabu zincir kırılacak birgün , allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Doğru yoldamıyım yanlış yoldamıyım bilmiyorum ,sizlerden paylaşarak bişeyler öğrenmek ,deneyimlerden yararlanmak isterim .
Bu bir kadarmi ?üstesinden gelinebilinirmi? bilmiyorum
banada yardımcı ve destek olursanız çok sevinirim
napıcam peki ben şimdi :S tekrarmı başlasam doğum kontrol hapına yenı kesti daha iyi bir doktor bulmadanda gitmek istemıyorum artık bayada kilo vermiştim tekrarlarsa hemen hepsini gene alıcam biliyorumm offf çokmu zor iyi bir doktor bulmak senelerce boşu boşuna gidip gelmişim son bı aydır burdaki yazıları okudukça anlıyorum
slmm kızlarrr yarın tahlil yaptırıcam bakalım inşallah güzel haber verırım sıze
arkadaşım hangi iğneler kilo aldırdı? FSH takviyesi mi?
slmm kızlarrr yarın tahlil yaptırıcam bakalım inşallah güzel haber verırım sıze
Selam kızlar,
pko da amh değeri yüksek çıkıyormuş,doğru mu acaba?Aranızda bu testi yaptıran var mı??
slm ben yaptırdım ve yüksek çıktı dr pkolularda karşılasılan bi durum ama düşük çıkmasından iyi demişti.
Evet bana da doktorum önemli olan 1 in altında çıkmaması dedi ve yüksek çıkmasını hiç önemsemedi.11 çıktı diye sevindi hattaBenim doktor pco olabileceğimi hiç düşünmüyor da nedense....senin kaç çıktı canım???
slm kızlar ben bişey sormak istiyorum adetleriniz gecikince farlutal kullanıyormusunuz yoksa bekliyormusunuz dr bana 45 gün bekle olmazsa farlutal iç demişti gecen aylarda bu ay beklesemmi diye düşünüyorum ama formda okuyunca kist yapabiliyomus diye kararsız kaldım benim 45 i geçti acele cevaplarınızı bekliyorum.
kızlar yardım edin bi fikir verin neyapayım ben içeyimmi farlutali bekleyeyimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?