Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım çokkk sevindimm varya nasıl mutlu oldum iyiki gittin cnm yaa ne testleri istedi kime gitin dr a

hayırlısı olsun cnm...biz de bir gün güzel haberi vereceğiz..ben bu ay metformin sayesinde sanırım,kendiliğimden adet oldum..sen kullanıyor muydun metformin?

ben metformin kulanmadım canım hıc doktora gıtmeyı bekledım oda sokturucu verdı adetın 2. günü hormon testı olcak bırde esımden sperm orneklerı alınck sonra klomen bakalım hayırlısı

canım hayırlı olsun insanın doktoruylada arasındaki elektrik çok önemli dktorunu sevmekte önemli bence inşllh hayırlı sonuçlarla haber verirsin canım gözün aydın geçmiş olsunBende fakülteye gitmeme ragmen ordaki doktordan çok memnunum çok iyi davranıyor sagolsun bana dervam inşllh hep öyle odoktorla tedavi sürecim noktalanır .senin içinde güzel haberler olur inşllh

kızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem

biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir

bu sabah kan tahlılı verdım belkı 4 de belkı yarın cıkar dedıler

canım benım nasıl sevındım anlatamam yaaa gec dollenme falan dıyolar ya ondandır belkı ama ıkıncı cıgı sılıkte olsa hamılelık var dıyolar dedıgın gıbı.tebrık ederım tatlım darısı hepımızın basına..

bana da dün ve bugün girme ilişkiye dedi yarın iğne olduktan sonra 3 gün üstüste gir dedi:S:S

hayırlısı bakalım.

heyo heyo heyooo cok sevindimm canımmm adi bakalım hayırlı uurlu olsun... bekliyoruzzz ii haberlerini..

heyo heyo heyooo cok sevindimm canımmm adi bakalım hayırlı uurlu olsun... bekliyoruzzz ii haberlerini..

çok sağolun kızlarrr inşallah hamıleyımdır ve sağlıklıdır bebeğim 4 saat kaldı inş öğrenmeye

Allah ım hiç kimseyi evlatsız bırakmasın ALLAH IM
isteyen herkese versin rabbim bizi bebeklerimizle sınamasın allah ım sabrı çok zor

=))))) çok sevindim gerçekten. silik çıkmasıda hamile demek diye biliyorum. çok şanslısın. ilk denemen ve sonuç süper. hadi bakalım. moralini yüksek tut...

minietekciimmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26:

inşallaahhhh canım.......zaten sırf senin haberini merak ettiğim için girdim bugün...

eğer hamile isen, sende ''nediyim'' arkadaşımız gibi bizi bırakma olurmu? ikiniz bize ümit oluyorsunuz.....

=))))) çok sevindim gerçekten. silik çıkmasıda hamile demek diye biliyorum. çok şanslısın. ilk denemen ve sonuç süper. hadi bakalım. moralini yüksek tut...

eğer gerçekten hamileysem birdaha şansız olduğumu düşünmücem

çokkk sağol cnmm benimm

kesınlıkle cnm inşallah hamıleyımdır

ve senı zorla yumurta takibine gitmeye ikna edip dr gidersin ve sende hemen o ay hamıle kalırsınnn

inşallah isteyen herkes hamile kalırr

bu arada ben destek hiçbirşey kullanmadım biliyorsun gerçi bu ay hamıle değilsem ufaktan başlıcam birşeylere

senin yumurta takıbını beklıyorum reyyan ın adet olmasını marıecure ve nedıyım sağlıklı doğumlarını daha birçok arkadaştan haber bekliyorummm

valla canım en son aralıkta doktora gittiğimde adetimin bittiği 3 gün falan olmuştu...o zaman baktı, dominant birşey göremedim dedi. hatta sende bi bak dedi ve güldü .....yani o zaman yokdu.

neyse bildiğin gibi martda adetimden sonra gidicem, hem testlerimi de yenilemiş olucam...
ben bitkisel destekten o kadar korkuyorum ki, adetim düzenlendi ya, onu bozmaktan en çok korkuyorum.
ama sen son zamanlarda beslenmene de çok dikkat ettin ya canım ve zaten pozitifdin.
bence gerçekten istemek ve hazır olmak (hazır olmak demek bana göre bu iş için bişeyler yapmak demektir) işin yarısıdır......

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. saat 16 da mı söyliycekler?

evet cnm sadece beslenmeme dikkat edip yapay şeyler yememeye çalıştım hep sağlıklı yiyim dedim her yemek zamanında sağlıklı yemem gerek dıyerek düşünüp yedım

kullandıgım ılaclar

folıc asit günde 3 kez
hafta da bir çinko a c e vıtamını karısımı suda eriyen
sadece 1 kere e vıtamını kapsulu hücre yenıleyıcı diye belkı ıse yarar dedım
metformın günde 2 kez
son 10 gündür benexol b vıtamını günde 1
son olarakta yine 15-20 gündür aspırın 300 mg günde 1

bak biliyosun ben 1 şubat adetin 10, günüydü ve dr hiçbirşey göremiyorum dedi
5 gün sonra yıne gittim bir tane sağda 1 tane var oda 12 mm dedi sonra 2 günde bir gittim baktı 19, gün 21,9 a ulaştı o gün iğne oldum ertesi gün ve ondan sonra ki gün çalışma yaptım tuttusa bunlardan birinde tuttu

sende istersen 10. günde bir git ama yok desede yılma 5 gün sonra yıne git

inşallah burdakı herkesın bebeklerının oldugunu öğrenırız

ben buay ateş takıbıde yaptım kendim vee yumurtlama günü ateşimle birebir tespit edebildim hem dr da yumurta takıbı hem ates takıbı denk geldı bırbırıne hep

http://www.fertilityfriend.com/home/33939a

ateşimde hep böyleydi cnm bak

Son düzenleme:

evet canım haklısın bende burda çok duydum yumurtaların geç geliştiğini. öyle yapıcam, adetin bitiminden 1 hafta ya da 10 gün sonra giderim heralde.

bu arada bende ferro sanol ve benoxil kullanıyorum ya hergün. gerçekten saç dökülmemi bayağı azalltı. eşime bir sorıyım devam ediyimmi diye...

bende tabiki hergün metformin 1000 mg x 2
folic asit kullanmıyorum (benexolün içinde zaten varmış) 1 aydır kullanıyordum ama.
hergün bebe aspirini (ecopirin 100'lük)

eskiden ağrı kesici kullanmazdım yaffff......ama tek vazgeçemiyeceğim METFORMİNDİR

evet bende saç dökülmesine de faydası olur diye başladım benexol e

CANIM İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ DUYARIZZ KENDİNE İYİ BAK CNM ÖPTÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…