mrb kızlarr gittim nihayet doktora hani her işte bi hyır vardır derler ya o kadar memnun kaldımki doktor diil melekti sankiii.benden önce eşimin sperm değerlerini,rahim filmi ve hormon testlerimi istedi.ama adet söktürücü kullanmadan adetin 2.günü gel dedi olamazsam dedim olamazsan en geç 3 aya kadar söktürüpte gel dedi.bütün bunları getir ona göre bi yol çizelim dedi.şeker hapını mutlaka iç dedi bunun yanı sıra kilo mutlaka ama mutlaka ver dedi çünkü gebeliği sağlayıcı ilaçlar zaten seni şişirecek dedi.adet döngüm çok uzun olduğundan hemen önce smeer testi yaptı ayyyyyy çok korktum ama iyki birden pat diye oldu yoksa haberli olsaydım yapamazdım haftaya onun sonuçlarıyla gidicem.yani işin özü 3 ay bekliycem kilo verme,metformin,artı bitkisel şeylerde deneyebilirsin didi.sakın aklına bu doktor beni başından savıyor uzun süre verdi diye gelmesin dedi eğer yaşın biraz daha ileri olsaydı sana hemen yarın şunu getir bunu getir demeye başlardım ama yaşında erken dedi sakin sakin umut verici bi tedavi uygulayalım dedi.ilk önce bütünnnn testleri istemesi çok hoşuma gitti yani boşuna kürek sallamayan bi doktor sanırım.ve o kadar tatlı dilliki konuşurken gözünün içine bakıyor.ben zaten vajinal ultrasondan bile çok korktuğum için sakin ol canımm hiç birşey yok gözlerini kapt yavrum hep böleydi.ama bu sefer gerçekten acıdıyaklaşık 1 dakika döndürdüde döndürdü.hayırlısı başladık bakalım BİSMİLLAH.
hayırlısı olsun cnm...biz de bir gün güzel haberi vereceğiz..ben bu ay metformin sayesinde sanırım,kendiliğimden adet oldum..sen kullanıyor muydun metformin?
mrb kızlarr gittim nihayet doktora hani her işte bi hyır vardır derler ya o kadar memnun kaldımki doktor diil melekti sankiii.benden önce eşimin sperm değerlerini,rahim filmi ve hormon testlerimi istedi.ama adet söktürücü kullanmadan adetin 2.günü gel dedi olamazsam dedim olamazsan en geç 3 aya kadar söktürüpte gel dedi.bütün bunları getir ona göre bi yol çizelim dedi.şeker hapını mutlaka iç dedi bunun yanı sıra kilo mutlaka ama mutlaka ver dedi çünkü gebeliği sağlayıcı ilaçlar zaten seni şişirecek dedi.adet döngüm çok uzun olduğundan hemen önce smeer testi yaptı ayyyyyy çok korktum ama iyki birden pat diye oldu yoksa haberli olsaydım yapamazdım haftaya onun sonuçlarıyla gidicem.yani işin özü 3 ay bekliycem kilo verme,metformin,artı bitkisel şeylerde deneyebilirsin didi.sakın aklına bu doktor beni başından savıyor uzun süre verdi diye gelmesin dedi eğer yaşın biraz daha ileri olsaydı sana hemen yarın şunu getir bunu getir demeye başlardım ama yaşında erken dedi sakin sakin umut verici bi tedavi uygulayalım dedi.ilk önce bütünnnn testleri istemesi çok hoşuma gitti yani boşuna kürek sallamayan bi doktor sanırım.ve o kadar tatlı dilliki konuşurken gözünün içine bakıyor.ben zaten vajinal ultrasondan bile çok korktuğum için sakin ol canımm hiç birşey yok gözlerini kapt yavrum hep böleydi.ama bu sefer gerçekten acıdıyaklaşık 1 dakika döndürdüde döndürdü.hayırlısı başladık bakalım BİSMİLLAH.
kızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir
bu sabah kan tahlılı verdım belkı 4 de belkı yarın cıkar dedıler
Çok sağol şekerim. İnşallah Allah en kısa zamanda sana da nasip eder. Ben de senin gibi hiç umutlu değildim. Doktor yumurta takibi için her hafta beni muayene etti. Hatta ümidimi kesmiştim çünkü aradan 3 hafta geçmişti yumurtalarım 7-8 mmydi. Doktor bu ay olmazsa bir dahaki ay tedavi uygulayacağız demişti. Tam ümidimi kesmişken yumurtam bir anda 14 mm oldu 2 gün sonra da 16 mm oldu. Adet tarihimi beklerken de hiç belirti yoktu ama oldu işte. İnşallah sana da bu ay nasip olur şekerim. Moralini yüksek tutmak çok önemli. Bir de ben pazartesi iğneyi olmuştum bana çarşamba ilişkiye gir dedi. çarşambaya kadar da ilişki yok dedi. Kaliteli spermler biriksin diyeymiş.
kızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
heyo heyo heyooo cok sevindimm canımmm adi bakalım hayırlı uurlu olsun... bekliyoruzzz ii haberlerini..
canım benım nasıl sevındım anlatamam yaaa gec dollenme falan dıyolar ya ondandır belkı ama ıkıncı cıgı sılıkte olsa hamılelık var dıyolar dedıgın gıbı.tebrık ederım tatlım darısı hepımızın basına..
kızlarr günaydınnn
=))))) çok sevindim gerçekten. silik çıkmasıda hamile demek diye biliyorum. çok şanslısın. ilk denemen ve sonuç süper. hadi bakalım. moralini yüksek tut...
minietekciimmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26:
Inşallaahhhh canım.......zaten sırf senin haberini merak ettiğim için girdim bugün...
Eğer hamile isen, sende ''nediyim'' arkadaşımız gibi bizi bırakma olurmu? Ikiniz bize ümit oluyorsunuz.....
kesınlıkle cnm inşallah hamıleyımdır
ve senı zorla yumurta takibine gitmeye ikna edip dr gidersin ve sende hemen o ay hamıle kalırsınnn
inşallah isteyen herkes hamile kalırr
bu arada ben destek hiçbirşey kullanmadım biliyorsun gerçi bu ay hamıle değilsem ufaktan başlıcam birşeylere
senin yumurta takıbını beklıyorum reyyan ın adet olmasını marıecure ve nedıyım sağlıklı doğumlarını daha birçok arkadaştan haber bekliyorummm
valla canım en son aralıkta doktora gittiğimde adetimin bittiği 3 gün falan olmuştu...o zaman baktı, dominant birşey göremedim dedi. hatta sende bi bak dedi ve güldü .....yani o zaman yokdu.
neyse bildiğin gibi martda adetimden sonra gidicem, hem testlerimi de yenilemiş olucam...
ben bitkisel destekten o kadar korkuyorum ki, adetim düzenlendi ya, onu bozmaktan en çok korkuyorum.
ama sen son zamanlarda beslenmene de çok dikkat ettin ya canım ve zaten pozitifdin.
bence gerçekten istemek ve hazır olmak (hazır olmak demek bana göre bu iş için bişeyler yapmak demektir) işin yarısıdır......
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. saat 16 da mı söyliycekler?
evet cnm sadece beslenmeme dikkat edip yapay şeyler yememeye çalıştım hep sağlıklı yiyim dedim her yemek zamanında sağlıklı yemem gerek dıyerek düşünüp yedım
kullandıgım ılaclar
folıc asit günde 3 kez
hafta da bir çinko a c e vıtamını karısımı suda eriyen
sadece 1 kere e vıtamını kapsulu hücre yenıleyıcı diye belkı ıse yarar dedım
metformın günde 2 kez
son 10 gündür benexol b vıtamını günde 1
son olarakta yine 15-20 gündür aspırın 300 mg günde 1
bak biliyosun ben 1 şubat adetin 10, günüydü ve dr hiçbirşey göremiyorum dedi
5 gün sonra yıne gittim bir tane sağda 1 tane var oda 12 mm dedi sonra 2 günde bir gittim baktı 19, gün 21,9 a ulaştı o gün iğne oldum ertesi gün ve ondan sonra ki gün çalışma yaptım tuttusa bunlardan birinde tuttu
sende istersen 10. günde bir git ama yok desede yılma 5 gün sonra yıne git
inşallah burdakı herkesın bebeklerının oldugunu öğrenırız
evet canım haklısın bende burda çok duydum yumurtaların geç geliştiğini. öyle yapıcam, adetin bitiminden 1 hafta ya da 10 gün sonra giderim heralde.
bu arada bende ferro sanol ve benoxil kullanıyorum ya hergün. gerçekten saç dökülmemi bayağı azalltı. eşime bir sorıyım devam ediyimmi diye...
bende tabiki hergün metformin 1000 mg x 2
folic asit kullanmıyorum (benexolün içinde zaten varmış) 1 aydır kullanıyordum ama.
hergün bebe aspirini (ecopirin 100'lük)
eskiden ağrı kesici kullanmazdım yaffff......ama tek vazgeçemiyeceğim METFORMİNDİR
sende........
hadi hayırlıssııııı aallaahhhıımmmm
mini eteeeeeeek,büyük ihtimal hamilesin..hadi bakalım..hayırlı olsun şekercim şimdiden..tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?