Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

minietek çok sevimdim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün allah olmayanlarada nasip etsin

bana çatlatma vurmadılar o yüzden yumurtalarımın kiste dönüştügünü düşünüyorum bunu nasıl anlıcam ne yapmalıyım

canım yumurta takıbıne gıt ve 20 mm gecınce çatlatma iğne vurulmak istiyorum de

benım 1 dr 21,9 ken neden vurmus dedı

ama suat bey benım asıl dr o vurcaz dedı belkı benımde kıste dönusecektı burda bır ark da da iğne olmadı ve kıste dönustu senmıydın adını hatırlamıyorumm uyarmıstım onudaa

ben medıkal park suat süphan erşehıne gidiyorummm

ha evet belkı dakıkalarca konusup ıcınızı rahatlatmaz ama ona ırakın herseyı

bu ay ilk defa klomen kulladım 25 mm ye geldi foliküllerim ama vurmadılar bende talep edemedim devlet hastanesi fazla konuşturmuyorlar
yumurta agrılarım geçti yani iş işden geçti artık beklicem inş kist çıkmaz
kist olan ben deilim :)

ayyyy çok sevindim vallaa yaaaaa.Tebrik ederimmmm

canım hayırlısı olsun... nasıl sevindim bilemezsen inşallah her şey çok çok yolunda gitsin...

o yumurtası kiste dönüşen bendim doktora gittim yumurtlama tedavisine başlanacak ancak yarından sonra tekrar gideceğim rahim ağzında yara varmış önce onun tedavisini olacağım sonra bebek umarım bu yara tedavisi uzun sürmez....yani en az 2 ay daha kayıp benim için ama olsun geç olsun güç olmasın...
seni çok tebrik ediyorum

canım yeni doktorundan memnun olmana çok sevindim tedavin hayırlı olsun :) benim yeni gittiğim doktorum da çok iyi biri çıktı :) ben de çok memnunum 2 gün sonra yine gideceğim.. mesela diğer doktorun farketmediği rahimdeki yarayı bu doktor farketti.. yani kesinlikle uzmanına gitmek gerekirmiş...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir kızım var sorunsuz bir şekilde hamile oldum ama şimdi 2. çocuğu istiyorum olmuyor Ankarada yaşıyorum tedavi olmak istiyorum fakat güvenebileceğim iyi bir doktor bulamadım çeşitli doktorlara gittim ilaç tedavileri gördüm ama sonuçsuz kaldı bildiğiniz iyi bir doktor varmı lütfen yardımcı olursanız çoook memnun olurum

ayyyy çok sevindim vallaa yaaaaa.Tebrik ederimmmm

çok sağoll canım darısı başınıza inşallahh sağlıklaa

hım canım kusura bakma karıştırıyorum bazen benım hafızam çok kötü zaten

çok tşk ederim canımm sizin meleklerınızde yazılı bır zamanda belkı bu ay belkı 3 ay ama olcak ALLAH IM HERKESE VERCEK BİLİYORUMM

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
darısı olmayanların başına inşallahhhh........... bizlerde sağlıkla kucaklarımıza alalım.....

çok çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün tamamına erdirsin inşallah.
pkolulurın hamiş olduğunu öğreninde ümitlerim 2 katına çıkıyor

isteyen herkeze , hepimize nasip etsin allahın inşallah.

bende 1 mart bekliyorum adet günü olarak , bende bu ay takip yaptırdım.

belirtilerin nelerdi , yazdınmı acaba benmi göremedim?

günaydın kızlar....

ben geçen günlerde verimli günlerim zannettim heralde. (süklusumun tam ortasındaydım)..dün akşam yumurtalıklarımdan alarm vardı!

sağ ve sol taraf aralıklarda çekme yaptı....sanırım bu ay geç gelişme oldu. ya da eğer çatladıysa????

düşünün bugün adetimin 19. günü!!!

merhabalar.. ilk adet olduğum günden beri sıkıntılarım hiç bitmedi ve yıllarca gerekli gereksiz ilaçlarla üzerime yaklaşık 20 kilo yükledim ilaç kullandıgımda yok olan, ama kullanmadığımda adet olmadığım için yeniden ortaya çıkan kistlerim var :))
tüm hormon değerlerim normal seviyede.. hiçbir anormallik yok.. 20 aylık evliyim ve geçen sene aralıktan beri korunmuyoruz.. ehh ortada da hiçbişey yok.. Adapazarında yıllardır gittiğim sevgili doktorum zaten hep destek almadan hamile kalamayacağımı söylemişti.. sanırım dediği oluyor..
iki hafta önce Ankarada bir doktora başladım.. şimdilik çok memnunum doktorumdan.. direk polikistik over teşhisi konmadı bana ama sıkıntılarınızı kendime çok yakın bulmaya başladım :))
eğer beni de kabul ederseniz aranıza bende heyecanlarımı sıkıntılarımı paylaşmak isterim :))
doktorcum bana şeker direncini kırmak için glucophage adında bir şeker ilacı ve cyclo-progynova adında adet görmemi sağlayacak doğum kontrol ilaçlarına benzeyen iki fazlı fakat korumayan bir ilaç verdi.. 3 ay boyunca bunları kullanıcam ve 3. adetimde gidicem.. bebek için çalışmalar o zaman başlayacak.. şimdi bu 3 ay korunmamızı ve asla hamile kalmamamı söyledi.. sanırım ilaçlardan dolayı..
bende ki durumlar böyle.. umarım bende birgün hamileyim diye bağırabilirim:))
hamile arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..
darısı tüm isteyenlere olsun..

canım burada sanırım ankaradan kimse yok. ama şuraya bak bir istersen: at Tavsiyediyorum.com
hangi şikayetlerin var ve ne ilaçları kullandın?

bak burada biraz önce ''cansuyumcansu'' arkadaş ankarada doktor sormuş. ona yardımcı olabilirsin...
sana glucophayi vermiş, onu sakın ihmal etme canım. bak jinekoloji alt bölümünde ben bu ilaç hakkında bir konu açtım. Metformin (etken maddesi) diye ...ordan bilgi alabilirsin...

lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum yenimahallede.. kliniğin tüm doktorları iyi diye sürekli yorumlarda okudum.. bir arkadaşım doğumunu sema hanım ile yaptı ve onun tavsiyesi üzerine ona gittim.. Sema Yıldırım.. Belki isim işinize yarar.. fiyatları da çok uygun kliniğin..

bende bu ay linaya gitmeyi düşünüyorum ssk ile anş var. devlet hastanelerine gidipte hiçççç boşuna zman geçirmeyin be 3 aydır devlete gidiyorum sonuç sanırım kistim oldu

merhaba.. :)
benım dr. sema hnm şimdi yanından geliyorum... ÇAtlatma iğnesi oldummmmmmmmmmmm dua edin kızlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…