kızlar dr metformını kestı c tesıye kadar içmicem aspırın iyiki içmişsın devam dedı 100 mg sadece dedi
benexol gunde bır dedı
minietek çok sevimdim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün allah olmayanlarada nasip etsin
bana çatlatma vurmadılar o yüzden yumurtalarımın kiste dönüştügünü düşünüyorum bunu nasıl anlıcam ne yapmalıyım
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnn inşallahhh
allah kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnnn sağlıklaaa inşşşş
allah ım sana şükürlerrr olsunnnnnnnnnnnnnn
canım yumurta takıbıne gıt ve 20 mm gecınce çatlatma iğne vurulmak istiyorum de
benım 1 dr 21,9 ken neden vurmus dedı
ama suat bey benım asıl dr o vurcaz dedı belkı benımde kıste dönusecektı burda bır ark da da iğne olmadı ve kıste dönustu senmıydın adını hatırlamıyorumm uyarmıstım onudaa
ben medıkal park suat süphan erşehıne gidiyorummm
ha evet belkı dakıkalarca konusup ıcınızı rahatlatmaz ama ona ırakın herseyı
mrb kızlarr gittim nihayet doktora hani her işte bi hyır vardır derler ya o kadar memnun kaldımki doktor diil melekti sankiii.benden önce eşimin sperm değerlerini,rahim filmi ve hormon testlerimi istedi.ama adet söktürücü kullanmadan adetin 2.günü gel dedi olamazsam dedim olamazsan en geç 3 aya kadar söktürüpte gel dedi.bütün bunları getir ona göre bi yol çizelim dedi.şeker hapını mutlaka iç dedi bunun yanı sıra kilo mutlaka ama mutlaka ver dedi çünkü gebeliği sağlayıcı ilaçlar zaten seni şişirecek dedi.adet döngüm çok uzun olduğundan hemen önce smeer testi yaptı ayyyyyy çok korktum ama iyki birden pat diye oldu yoksa haberli olsaydım yapamazdım haftaya onun sonuçlarıyla gidicem.yani işin özü 3 ay bekliycem kilo verme,metformin,artı bitkisel şeylerde deneyebilirsin didi.sakın aklına bu doktor beni başından savıyor uzun süre verdi diye gelmesin dedi eğer yaşın biraz daha ileri olsaydı sana hemen yarın şunu getir bunu getir demeye başlardım ama yaşında erken dedi sakin sakin umut verici bi tedavi uygulayalım dedi.ilk önce bütünnnn testleri istemesi çok hoşuma gitti yani boşuna kürek sallamayan bi doktor sanırım.ve o kadar tatlı dilliki konuşurken gözünün içine bakıyor.ben zaten vajinal ultrasondan bile çok korktuğum için sakin ol canımm hiç birşey yok gözlerini kapt yavrum hep böleydi.ama bu sefer gerçekten acıdıyaklaşık 1 dakika döndürdüde döndürdü.hayırlısı başladık bakalım BİSMİLLAH.
ayyyy çok sevindim vallaa yaaaaa.Tebrik ederimmmm
canım hayırlısı olsun... nasıl sevindim bilemezsen inşallah her şey çok çok yolunda gitsin...
o yumurtası kiste dönüşen bendim doktora gittim yumurtlama tedavisine başlanacak ancak yarından sonra tekrar gideceğim rahim ağzında yara varmış önce onun tedavisini olacağım sonra bebekumarım bu yara tedavisi uzun sürmez....yani en az 2 ay daha kayıp benim için ama olsun geç olsun güç olmasın...
seni çok tebrik ediyorum
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir kızım var sorunsuz bir şekilde hamile oldum ama şimdi 2. çocuğu istiyorum olmuyor Ankarada yaşıyorum tedavi olmak istiyorum fakat güvenebileceğim iyi bir doktor bulamadım çeşitli doktorlara gittim ilaç tedavileri gördüm ama sonuçsuz kaldı bildiğiniz iyi bir doktor varmı lütfen yardımcı olursanız çoook memnun olurum
merhabalar.. ilk adet olduğum günden beri sıkıntılarım hiç bitmedi ve yıllarca gerekli gereksiz ilaçlarla üzerime yaklaşık 20 kilo yükledimilaç kullandıgımda yok olan, ama kullanmadığımda adet olmadığım için yeniden ortaya çıkan kistlerim var :))
tüm hormon değerlerim normal seviyede.. hiçbir anormallik yok.. 20 aylık evliyim ve geçen sene aralıktan beri korunmuyoruz.. ehh ortada da hiçbişey yok.. Adapazarında yıllardır gittiğim sevgili doktorum zaten hep destek almadan hamile kalamayacağımı söylemişti.. sanırım dediği oluyor..
iki hafta önce Ankarada bir doktora başladım.. şimdilik çok memnunum doktorumdan.. direk polikistik over teşhisi konmadı bana ama sıkıntılarınızı kendime çok yakın bulmaya başladım :))
eğer beni de kabul ederseniz aranıza bende heyecanlarımı sıkıntılarımı paylaşmak isterim :))
doktorcum bana şeker direncini kırmak için glucophage adında bir şeker ilacı ve cyclo-progynova adında adet görmemi sağlayacak doğum kontrol ilaçlarına benzeyen iki fazlı fakat korumayan bir ilaç verdi.. 3 ay boyunca bunları kullanıcam ve 3. adetimde gidicem.. bebek için çalışmalar o zaman başlayacak.. şimdi bu 3 ay korunmamızı ve asla hamile kalmamamı söyledi.. sanırım ilaçlardan dolayı..
bende ki durumlar böyle.. umarım bende birgün hamileyim diye bağırabilirim:))
hamile arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..
darısı tüm isteyenlere olsun..
canım burada sanırım ankaradan kimse yok. ama şuraya bak bir istersen: at Tavsiyediyorum.com
hangi şikayetlerin var ve ne ilaçları kullandın?
lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum yenimahallede.. kliniğin tüm doktorları iyi diye sürekli yorumlarda okudum.. bir arkadaşım doğumunu sema hanım ile yaptı ve onun tavsiyesi üzerine ona gittim.. Sema Yıldırım.. Belki isim işinize yarar.. fiyatları da çok uygun kliniğin..
lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum yenimahallede.. kliniğin tüm doktorları iyi diye sürekli yorumlarda okudum.. bir arkadaşım doğumunu sema hanım ile yaptı ve onun tavsiyesi üzerine ona gittim.. Sema Yıldırım.. Belki isim işinize yarar.. fiyatları da çok uygun kliniğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?