Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Mini etekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok sevindimmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uurlu olsunnnnnn dua et bizim için nolursunnn

olsun canım benım de 19, gün çatlatma iğnesi ve 20, gün yumurtam çatlamıştı

geç olsunda farketmez yeterkı bebeklerımız olsunn

merhaba.. :)
benım dr. sema hnm şimdi yanından geliyorum... ÇAtlatma iğnesi oldummmmmmmmmmmm dua edin kızlarrrrrrrr

canım hayırlı olsun inşallah yumurtan ne kadardı bugün değil yarın ilişki olsun bırde dr bana gün aşırı olsun dedı ama ben çatlatma iğnesi olduktan sonrakı gun çalışma oldu ve onun ertesı gunu oldu ondan sonra 2-3 gunde bır oldu bence sende yumurtlama oldugu gun yapma ondan sonrakı 2 günde yap ve yataktan kalkmaa çokk da yemek yeme
Mini etekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok sevindimmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uurlu olsunnnnnn dua et bizim için nolursunnn

ediyorumm canım inan herkes için ediyorumm

kızlar bu arada benim değer düşükmüş ctesi yine ölçtür1000 lerde olması gerek dedı dr

canım hayırlı olsun inşallah yumurtan ne kadardı bugün değil yarın ilişki olsun bırde dr bana gün aşırı olsun dedı ama ben çatlatma iğnesi olduktan sonrakı gun çalışma oldu ve onun ertesı gunu oldu ondan sonra 2-3 gunde bır oldu bence sende yumurtlama oldugu gun yapma ondan sonrakı 2 günde yap ve yataktan kalkmaa çokk da yemek yeme

ediyorumm canım inan herkes için ediyorumm

kızlar bu arada benim değer düşükmüş ctesi yine ölçtür1000 lerde olması gerek dedı dr [/QUOTE]

canım dr. bugün yarın ve diğer gün ilişki verdi sonra birer gün aralıklarla yarın bide progestana başlıcamm.. 16mm di iki gün önce bugün bakmadan iğne yaptı bakalım sol kasığımda biraz agrı var ama okadar. ilişkiden sonr yatakta 1 saate yakın uyuyakalıyorumm zaten :)) yemekle de aramı kesiim ozaman nasıl yapcaksam :)

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebk istiyoruz olmuyor pko hastasıyım klomen ganophene çatlatma iğneleri hepsini kullandım 1 kez aşılama yaptırdık olmadı eşimn spermnde hareket yavaşlığı ve yapışıklık olduğunu söyledi dr bu ay preseed adında bir jel duydum aldım onu kullandım bazı değişiklikler oldu vücumda sık idrara çıkma mide yanmam göğüs ağrım ama hiç umutlnmk ta istemiyorum inşallah hamileymdir değilsem bu ay birkez daha aşılama yaptırmayı düşünüyorum benim gibi sorunu olan varsa neyden fayda gördü acaba yazarsanız sevinirim allah isteyen herkese nasip etsin bebişleri :79:

hoşgeldin canım..hhıımm??? hiç duymadım bu jeli? ne içindi?

ben size birşey söyliyimmi....
aşılama yaptırıp da tutan /hamile kalanı hiç duymadım.

doktorlar şansın %10 olduğunu söylüyorlar zaten

Masallah kızlar ya yumurtası catlayan catlayana bu ay hepımız hamıs kalırmısız aayy ne guzel olurdu valla.benımde pzt.yumos varmı yokmu bellı olucak ıcım ıcımı yıyo ya olmazsa dıye.

hb. evet faydasını görenler olmuş bu jelin aldım kullandık ama bilmiyorum sonuç ne olacak inşallah aşılamaya gerek kalmaz

ben size birşey söyliyimmi....
aşılama yaptırıp da tutan /hamile kalanı hiç duymadım.

doktorlar şansın %10 olduğunu söylüyorlar zaten

canımm bence aşılama sadece sperm sorunu olanlarda işe yarıyor yani en iyisini seçiyorlar ya eşinn spermnde sorun olmayanın yaptırmasna gerek yok sadece yumurtlama takibiylede olacak bir iş

minietekcim, nasıl söyledin eşine???

merak ettim??

canım daha söylemedim değerim çok yüksek değil onun için ctesiye kadar beklicem kan tahlılını yenılıcem güzel çıkarsa sölicem eşime şimdilik böyle düşünüyorum dayanamayıp söyleyebılırımde

canım dr. bugün yarın ve diğer gün ilişki verdi sonra birer gün aralıklarla yarın bide progestana başlıcamm.. 16mm di iki gün önce bugün bakmadan iğne yaptı bakalım sol kasığımda biraz agrı var ama okadar. ilişkiden sonr yatakta 1 saate yakın uyuyakalıyorumm zaten :)) yemekle de aramı kesiim ozaman nasıl yapcaksam :)[/QUOTE]

canım yemeği sadece sağlıklı besınlerı abartmadan yemek gerek

ben burada anlatım hıkayemı cnm bak ıstersen yıne soracağın varsa cvplarım hemen

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...itte-hamieyimmmmmmmmmmmmmmm.html#post17820318

Son düzenleme:

yine burada aldıgım kopya ıle söyle yapım dıyorum akşam eve gıderken pasta alıcam ve üzerıne mrb babacım şimdilik annemin karnındayım ama 9 ay sonra kollarında olucam:)

yazdırım dıyorumm

yadaa esime dıcem akşama mısafır var sofrayı hazırlıcam işte mısafır gelcek gıbı gıyınıcem hazırlık falan

beklerken bır anda getırım 3. tabağa biberonu koyucam misafir 9 ay sonra gelicek biz başlayalım dicem

sizce hangisi ya da daha güzel fikri olan var mı

tebrik ed3erim inşallah kucağınada alırsın bebişini ben 1. beğendim ama ikiside güzel fikir allahım bizede nasip eder inşallah en yakın zamanda bizde düşünürüz nasıl söylesek diye

evet misafir olayı çok daha güzel canımcım.....

hhıımmm??? ufak bir hediye kutusunun içine patik tarzı bişiy de koyabilip bunlarla kombine edebilirsin....

tebrik ed3erim inşallah kucağınada alırsın bebişini ben 1. beğendim ama ikiside güzel fikir allahım bizede nasip eder inşallah en yakın zamanda bizde düşünürüz nasıl söylesek diye

bence de birinci fikir daha güzel :)
inşallah olur bebişin bir an öncecanım ..

TŞK KIZLAR BENDE 1. yi daha çok beğenıyorum

inşallah tek isteği bebeğimin sağlıklıca bana tutunması onu sağlıklıca kucağımı alıp büyütmekk

ALLAH IM SANA SIĞINIYORUM BEBEĞİMİ KORU NE OLUR BANA ONUN ACISINI YAŞATMA RABBİM NE OLURSUN

aminnn inşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine

inşallah canımm yaaa..İnşallah kesinleşir gebişliğin ve seviniriz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…