günaydın kızlar....
ben geçen günlerde verimli günlerim zannettim heralde. (süklusumun tam ortasındaydım)..dün akşam yumurtalıklarımdan alarm vardı!
sağ ve sol taraf aralıklarda çekme yaptı....sanırım bu ay geç gelişme oldu. ya da eğer çatladıysa????
düşünün bugün adetimin 19. günü!!!
merhaba.. :)
benım dr. sema hnm şimdi yanından geliyorum... ÇAtlatma iğnesi oldummmmmmmmmmmm dua edin kızlarrrrrrrr
Mini etekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok sevindimmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uurlu olsunnnnnn dua et bizim için nolursunnn
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebk istiyoruz olmuyorpko hastasıyım klomen ganophene çatlatma iğneleri hepsini kullandım 1 kez aşılama yaptırdık olmadı eşimn spermnde hareket yavaşlığı ve yapışıklık olduğunu söyledi dr bu ay preseed adında bir jel duydum aldım onu kullandım bazı değişiklikler oldu vücumda sık idrara çıkma mide yanmam göğüs ağrım ama hiç umutlnmk ta istemiyorum inşallah hamileymdir değilsem bu ay birkez daha aşılama yaptırmayı düşünüyorum benim gibi sorunu olan varsa neyden fayda gördü acaba yazarsanız sevinirim allah isteyen herkese nasip etsin bebişleri :79:
ben size birşey söyliyimmi....
aşılama yaptırıp da tutan /hamile kalanı hiç duymadım.
doktorlar şansın %10 olduğunu söylüyorlar zaten
minietekcim, nasıl söyledin eşine???
merak ettim??
canım hayırlı olsun inşallah yumurtan ne kadardı bugün değil yarın ilişki olsun bırde dr bana gün aşırı olsun dedı ama ben çatlatma iğnesi olduktan sonrakı gun çalışma oldu ve onun ertesı gunu oldu ondan sonra 2-3 gunde bır oldu bence sende yumurtlama oldugu gun yapma ondan sonrakı 2 günde yap ve yataktan kalkmaa çokk da yemek yeme
ediyorumm canım inan herkes için ediyorumm
kızlar bu arada benim değer düşükmüş ctesi yine ölçtür1000 lerde olması gerek dedı dr
canım daha söylemedim değerim çok yüksek değil onun için ctesiye kadar beklicem kan tahlılını yenılıcem güzel çıkarsa sölicem eşime şimdilik böyle düşünüyorum dayanamayıp söyleyebılırımde
yok söyleme bence....
ama değerini öğrendiğinde, güzel bir sürpriz yap derim....ben hep öyle hayal ediyorum
tebrik ed3erim inşallah kucağınada alırsın bebişini ben 1. beğendim ama ikiside güzel fikir allahım bizede nasip eder inşallah en yakın zamanda bizde düşünürüz nasıl söylesek diyeyine burada aldıgım kopya ıle söyle yapım dıyorum akşam eve gıderken pasta alıcam ve üzerıne mrb babacım şimdilik annemin karnındayım ama 9 ay sonra kollarında olucam:)
yazdırım dıyorumm
yadaa esime dıcem akşama mısafır var sofrayı hazırlıcam işte mısafır gelcek gıbı gıyınıcem hazırlık falan
beklerken bır anda getırım 3. tabağa biberonu koyucam misafir 9 ay sonra gelicek biz başlayalım dicem
sizce hangisi ya da daha güzel fikri olan var mı
tebrik ed3erim inşallah kucağınada alırsın bebişini ben 1. beğendim ama ikiside güzel fikir allahım bizede nasip eder inşallah en yakın zamanda bizde düşünürüz nasıl söylesek diye
yine burada aldıgım kopya ıle söyle yapım dıyorum akşam eve gıderken pasta alıcam ve üzerıne mrb babacım şimdilik annemin karnındayım ama 9 ay sonra kollarında olucam:)
yazdırım dıyorumm
yadaa esime dıcem akşama mısafır var sofrayı hazırlıcam işte mısafır gelcek gıbı gıyınıcem hazırlık falan
beklerken bır anda getırım 3. tabağa biberonu koyucam misafir 9 ay sonra gelicek biz başlayalım dicem
sizce hangisi ya da daha güzel fikri olan var mı
tebrik ed3erim inşallah kucağınada alırsın bebişini ben 1. beğendim ama ikiside güzel fikir allahım bizede nasip eder inşallah en yakın zamanda bizde düşünürüz nasıl söylesek diye
bence de birinci fikir daha güzel :)
inşallah olur bebişin bir an öncecanım ..
TŞK KIZLAR BENDE 1. yi daha çok beğenıyorum
inşallah tek isteği bebeğimin sağlıklıca bana tutunması onu sağlıklıca kucağımı alıp büyütmekk
ALLAH IM SANA SIĞINIYORUM BEBEĞİMİ KORU NE OLUR BANA ONUN ACISINI YAŞATMA RABBİM NE OLURSUN
TŞK KIZLAR BENDE 1. yi daha çok beğenıyorum
inşallah tek isteği bebeğimin sağlıklıca bana tutunması onu sağlıklıca kucağımı alıp büyütmekk
ALLAH IM SANA SIĞINIYORUM BEBEĞİMİ KORU NE OLUR BANA ONUN ACISINI YAŞATMA RABBİM NE OLURSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?