valla canım en son aralıkta doktora gittiğimde adetimin bittiği 3 gün falan olmuştu...o zaman baktı, dominant birşey göremedim dedi. hatta sende bi bak dedi ve güldü .....yani o zaman yokdu.
neyse bildiğin gibi martda adetimden sonra gidicem, hem testlerimi de yenilemiş olucam...
ben bitkisel destekten o kadar korkuyorum ki, adetim düzenlendi ya, onu bozmaktan en çok korkuyorum.
ama sen son zamanlarda beslenmene de çok dikkat ettin ya canım ve zaten pozitifdin.
bence gerçekten istemek ve hazır olmak (hazır olmak demek bana göre bu iş için bişeyler yapmak demektir) işin yarısıdır......
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. saat 16 da mı söyliycekler?
benimde hiçbir zaman olmadı yumoşum =)) 2 ay yüksek dozda klomen kullandım. yine olmadılar. ümitlerim tükendi. aşılamaya hazır değilim dedim ve ara verdiğim sırada oldu. sende çok şanslısın aslında. en azında düzenli adet görüyosun. bu bile bi adımdır bence. yumoşlar klomenle büyümeseler bile iğneyle kesin büyüyor dedi doktorum. korkmana gerek yok dedi. ama benim eşiminde güya sperm kalitesi biraz düşüktü. o yüzden iğneyle büyütüp aşılama yapıcaktı. aşılama yapmadan iğne olsaydı sadece belkide bende o ay iğneyi yaptırırdım.ama aşılama daha büyük bi risk gibi geldiği için korktum. geri dönüşü yoktu çünkü. ama şans işte. hiç yumoşum yok ve eşimin sperm kalitesi düşükken hamile kaldım. bide erkek bebek. ki erkek bebekte zor olanmış. spermin kaliteli olması gerekirmiş =))) eminim senin şansında düzenli adet olmak. çünkü yumurtalar birikmeden atılıyor. yumoşunun büyüme ihtimali çok yüksek.... doktorum bana çok fazla yumurta biriktiği için birbirlerini büyütmüyolar ve adet olamadığın için orda kalıyolar demişti.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnn inşallahhh
allah kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnnn sağlıklaaa inşşşş
allah ım sana şükürlerrr olsunnnnnnnnnnnnnn
canımmmm :)) çoook çoook sevindim :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) içime doğuyordu kaç gündür merak ediyordum seni :) hepimize umut oldun :) bizleri bırakma,inş. Biz de sana kısa zamanda güzel haberler veririz :)
reyyancım,hadi bakalım hayırlı olsun,doktorunu sevmiş olman çok güzel.ben hala kendime uygun bir dr bulamadım :) bak bu bakımından şanslısın,testlerini ve kontrollerini ihmal etme :)mrb kızlarr gittim nihayet doktora hani her işte bi hyır vardır derler ya o kadar memnun kaldımki doktor diil melekti sankiii.benden önce eşimin sperm değerlerini,rahim filmi ve hormon testlerimi istedi.ama adet söktürücü kullanmadan adetin 2.günü gel dedi olamazsam dedim olamazsan en geç 3 aya kadar söktürüpte gel dedi.bütün bunları getir ona göre bi yol çizelim dedi.şeker hapını mutlaka iç dedi bunun yanı sıra kilo mutlaka ama mutlaka ver dedi çünkü gebeliği sağlayıcı ilaçlar zaten seni şişirecek dedi.adet döngüm çok uzun olduğundan hemen önce smeer testi yaptı ayyyyyy çok korktum ama iyki birden pat diye oldu yoksa haberli olsaydım yapamazdım haftaya onun sonuçlarıyla gidicem.yani işin özü 3 ay bekliycem kilo verme,metformin,artı bitkisel şeylerde deneyebilirsin didi.sakın aklına bu doktor beni başından savıyor uzun süre verdi diye gelmesin dedi eğer yaşın biraz daha ileri olsaydı sana hemen yarın şunu getir bunu getir demeye başlardım ama yaşında erken dedi sakin sakin umut verici bi tedavi uygulayalım dedi.ilk önce bütünnnn testleri istemesi çok hoşuma gitti yani boşuna kürek sallamayan bi doktor sanırım.ve o kadar tatlı dilliki konuşurken gözünün içine bakıyor.ben zaten vajinal ultrasondan bile çok korktuğum için sakin ol canımm hiç birşey yok gözlerini kapt yavrum hep böleydi.ama bu sefer gerçekten acıdıyaklaşık 1 dakika döndürdüde döndürdü.hayırlısı başladık bakalım BİSMİLLAH.
nihalite,hormon sonuçların umarım iyi çıkar..biz de daha eşimin spermlerine baktırmadık..birkaç ay deneyeyim,ben de yeni bir dr arayacağım artık..ben metformin kulanmadım canım hıc doktora gıtmeyı bekledım oda sokturucu verdı adetın 2. günü hormon testı olcak bırde esımden sperm orneklerı alınck sonra klomen bakalım hayırlısı
yaa bu bebek aspirini herkez içiyorrmu
biliyorduummmm!!!! allah analı babalı büyütsün inşallaahhhhhh!!! hayırlı evlatlar dileriimmm...
çok çalıştınız ama eşinle
hehehehhehehehehhehe
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: çok duygulandıımmmmmm
Çok sevindim canımAllah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Umut oldun bize de darısı tez zamanda hepimizin başına inş
ben içmiyorum henüz canım..çok ilaç içiyormuşum gibi geliyor bu aralar..ama dr.a soracağım bi dahaki gidişimde..
heyo heyo heyooo cok sevindimm canımmm adi bakalım hayırlı uurlu olsun... bekliyoruzzz ii haberlerini..
ayyyyyyyyyy ALLAHIMM minietek bu ne güzelbir haber hayırlı olsun tebrik ederimm inşallah sağlıklaa kucağına alırsın sorunsuz güzelce bir hamilelik geçirirsin ne kadar güzel yaaaaaaaaa.senin adetlerin ne zamanda biroluyordu?6 ay içinde bende hamileyimmmmm demek istiyorumm Rabbimm sen büyüksünn
canım benım adetler düzenlıydı taaaki kasım 14 adetım gelmeyene kadar kasından itibaren 10-20gün gecıkmelı oldu 22 ocakta son adetım onu bıle farlutalle oldum
ve adetımın 10. günü dr gittim yumurtlama takıbı istiyorum dedim
2 günde bır gıttım adetımın 19, günü 21,9 du ve o akşam çatlatma iğnesi oldum o gece çalışma olmasın dedi 20. gün ve 21. çalışma oldu sonrasın da 2-3 gün arayla oldu
bu arada sağlıklı beslenmeye çalıştımm
CANIM İNŞALLAHH DARISI BAŞINAA SENİ BEKLİYORDUM BENDE GELMENİ HAMİLE KALMANI ÇOK İSTİYORUM CANIM KENDİNE ÇOK DİKKAT ETT ALLAH ZAMANINI BİLİYOR GELIYOR BEBEĞİN SEN O ZAMANA KADAR KENDINI ONUN İÇİN HAZIRLA
anladım canım bende gidince sorayım bari sagol
ayyy VALLAHEMİÇTENN HEMDE BAĞIRA BAĞIRA Bİ DUA ETTİMKİ SANA Allahımm sana eşsizz bir evlat versinn hayırla yetiştir çokta hayrını görr inşallahhhh.ne kadar güzel yazmışsınn.inşallah yaa o kadar çokistiyorumki ama tedaviye kadar daha varinşallahhh hakkımda en hayırlısı olur hepimizin öylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?