Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

teşekkürler biricik :) orayı deneyeyim bir dahaki gidişimde :)bir arkadaşımdan daha duymuştum İrenbe'yi..

hoşgeldin tuncss..öncelikle geçmiş olsun :) umarım iyi haberlerini alırız...

Minietek!!!!nasılsın canım?sonuçlarını bekliyormuşsun,umarım her şey yolunda gider tatlım :)) valla eşine söyleme olayını okurken benim bile gözlerim doldu heyecandan :)) ikisi de çok güzel ama 1.si daha güzel canım :)

Kızlaaaaar bana da bi akıl verin...
Doktorum pko dedi bana da ama önce bi 6-8 ay korunmasız ilişki deneyin olmazsa ne yapacağımızı düşünelim dedi.insülin ve glukoz değerlerime baktı.İnsülin 10 , glukoz da 105 yani üst sınırda çıktı,ilaca gerek yok dedi.
Ben mi çok sabırsızım bilmiyorum ama bu 6-8 ayı boşa geçirmek istemiyorum.Mesela bu ay benim yumurtlamam olmadı progesteronuma baktırmıştım.Bir dahaki ay yumurtlayacağım ne malum??Böyle bir ihtimal var mı? Bu arada doktorum bir tüp bebek ünitesinde yani konuya çok vakıf genç dinamik çok pozitif bir doktor.Oldukça beğendim.Bana hiçbir ilaç vermedi yalnızca adetin geciktiğinde gebelik testi ve sonrasında farlutal ile söktürerek ve düzenli korunmasız cinsel ilişki ile bu 6-8 aylık süreci tamamla öyle gel dedi.Acaba ben bu 6 ayda bitkisel bişeyler kullansam mı?Tam bilgim yok ama burdan okuduğum kadarıyla çeşitli kürler var.Ne dersiniz? Pko lu olup da tedavi olmadan hamile kalan var mı aranızda?Tecrübelerinize güveniyorum.

slm bende pko luyum bebk tedavisine başlamadan önce düzenli adet oluyordum tedaviye başladım ilaç kullanmazsam adet olamaz oldum kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ilaçlar düzenini daha fazla bozuyor yeni evliysen eğer bence dr un söylediğini yap düzenli adet olmak ve yumurtlamk içinde soğan kürü ve incir kürünü deneyebilirsin mesela ben soğan lküründen fayda görmştüm kistmi yok etmişti ALLAH HEPİMİZE EN YAKIN ZAMNDA NASİP ETSİN BOL ÇALIŞMALAR HEPİMİZE

Canım benim adetim sık sık düzensizleşiyordu.d.kontrol hapları kullandığım dönemde iyiydi tabi .4 ay önce hapı bıraktım ama sadece bu ay korunmadık ama olmadı ..yumurtlama yok çünkü..soğan kürü nasıl bir kür tam olarak ne yaptın anlatabilir misin canım?

adetin bittikten sonra soğanı kaynatıp suyunu içiyosun ben günde bir bardak içmiştim her defasında taze hazırlamak lazım dr um kistimn geçtiğini gördüğünde soğan suyu içtim demştim oda gülmüştü ama ben çok duydum fayda göreni denemekten zarar gelmez sana zarar verecek bişey değil sonuçta birde doğum kontrol hapı kullandığını yazmışsın öncesnde bende kullanmıştım kistn geçmesi için üst üste birkaç ay kullandığında yumurtalıklar tembelleşiyormuş bıraktıktan sonra birkaç ay olmayabilirmiş tabi bu kişiye göre değişir bence birkaç ay içinde hamile kalacaksın inşallah

arkadaşlar bebeğimiz 8 hafta 4 gunlukmuş bıtanem benım.kalp atışınıda duyduk dun çok şükür kızlar.rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp eylesın ınşallah...umudunuzu kaybetmyın asla...

aminnn inşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine

amin inşallah canım

inşallah canımm yaaa..İnşallah kesinleşir gebişliğin ve seviniriz hep beraber

aminn inşş

çok tşkk ederimm cnm inşallah sende en kısa zman da hamile kalırsın çok sağlıklıı olur

minietek erken belirtiler neydi sende sölermisin
bende bugün doktora gittim 4 gün önce kan vermişdim progestereno baktılar sonuç 16.69 dokotr yumurtlamısın dedi çok sevindim kist deseydi dr paralıcaktım o niyetle gittim ama yumurtlamıssın dedi haftayada gebelik testi yapacaz dedi inş tutmuşdur kendimi degişik hissediyorum 1 haftadır meme uclarım acıyo süreki uyku ve canım hep acı istiyor

ne güzel haber bu yani yumurtlama olması umarım hamilesindir :)

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

ay ben hiç böyle bişey yapamadım =((( ama fikirler süper. ayrıca bukadar saattir söylemeden nasıl dayandın yaaa... süpersin... bende okadar emindimki hamile olmadığıma. ilaçları bıraktım. 50 gündür adet olmayınca doğal şeylerle bari adet olayım diye soğan kürüne başlıcaktım. eczanedende astım ilaçlarım alınıcaktı. eşim inip aldı. testte almış. soğan kürüne başlıcam diyince. belki bişey vardır dedi. hatta sordum eminmisin bak ben negatif görmekten bıktım artık dedim. sonra yap sen genede dedi. girdim yaptım. okadar eminim ki ama teste bakmıyorum bakşa bişeyle oyalanıyodum banyoda. kafamı bi çevirdim çift çizgi. elim ayağım boşaldı. 5 saniye sonra bağırdım heralde. eşimde korkmuş. düştüm sanmış. öyle bi geldi ki banyoya =))) bende ağlıyorum tabi bi yandan. hayır diyorum. yanlış çıktı. sinirlendim bak ümitlendirdi bizi diye bağırıyorum. sonra gitti bitane daha aldı. oda çift çıkınca sakinleştim biraz. zaten saat 7 ye geliyodu. hemen bi doktor bulduk akşam gittik. 6 haftalık olmuş tabi. çok zaman geçtiği için ben adetim geçti diye düşünüyorum =))) allahım inşallah bu güzel duyguları sizde yaşayın. minietek şanslı. bu ilk denemesi daha. ama bizler aylardır yumurtalarımızın büyümediğini biliyoruz. bence hamile. erken olduğu için değer düşük çıkmış. ama değilse bile bence üzülmesine gerek yok. yumurtası daha ilk ayda ilaçsız kocaman oldu. =))) zaten son hormon testleride normadi. tabi inşallah hamiledir. ve en kısa zamanda burdaki herkes hamile kalır... dualarım hep sizinle gerçekten....

ne güzel haber bu yani yumurtlama olması umarım hamilesindir :)

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

sanki hamiişim gibi sevindimn eşimde gözün aydın diyor telefonda

şimdik 1 hafta nasıl geçecek nasıl beklicem bide hastayım farangit oldum ilaç almıcam ama ne olur ne olmaz :97:

slm kızlar nasılsınız ben size bişey sorcam yaaa ben adetimin 43,günü hasta ıokdum yanı dün dünden beri kahve akıntı vardı başta ve şimdi pembe sökülemedim daha napcam ben yaa hamıle olma ihtimalim varmı sizcee

YA CNM IYI GÜZEL YUMURTLAMISSINDA ULTRASONLA YUMURTANA BAKMADIMI YUMURTAN KAÇ MM FALAN

CANIM ERKEN BELIRTILERIMI YAZDIM BAK BURAYA

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pko-lulara-umitte-hamieyimmmmmmmmmmmmmmm.html

İSTERSEN BİR GEBELIK TESTI YAP CANIM

en sağlıklısı kanda baktır yoksa farlutal kullan benım idrarda çıkmıyor doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…