- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
teşekkürler biricik :) orayı deneyeyim bir dahaki gidişimde :)bir arkadaşımdan daha duymuştum İrenbe'yi..Sardunyacığım, ben özele gidiyorum ama, yine de tavsiye ederim. Refik Keleş, İrenbe Alsancak..
Orayı kuranlardan ve Başhekim.... Tipi hatta biraz komik ama uzun uzun anlatıyor ve seni dinliyor.
Ayrıca orası tüp bebek merkezi olduğundan bu işte gerçekten uzman. 135 TL ücreti....
hoşgeldin tuncss..öncelikle geçmiş olsun :) umarım iyi haberlerini alırız...merhabalar.. ilk adet olduğum günden beri sıkıntılarım hiç bitmedi ve yıllarca gerekli gereksiz ilaçlarla üzerime yaklaşık 20 kilo yükledimilaç kullandıgımda yok olan, ama kullanmadığımda adet olmadığım için yeniden ortaya çıkan kistlerim var :))
tüm hormon değerlerim normal seviyede.. hiçbir anormallik yok.. 20 aylık evliyim ve geçen sene aralıktan beri korunmuyoruz.. ehh ortada da hiçbişey yok.. Adapazarında yıllardır gittiğim sevgili doktorum zaten hep destek almadan hamile kalamayacağımı söylemişti.. sanırım dediği oluyor..
iki hafta önce Ankarada bir doktora başladım.. şimdilik çok memnunum doktorumdan.. direk polikistik over teşhisi konmadı bana ama sıkıntılarınızı kendime çok yakın bulmaya başladım :))
eğer beni de kabul ederseniz aranıza bende heyecanlarımı sıkıntılarımı paylaşmak isterim :))
doktorcum bana şeker direncini kırmak için glucophage adında bir şeker ilacı ve cyclo-progynova adında adet görmemi sağlayacak doğum kontrol ilaçlarına benzeyen iki fazlı fakat korumayan bir ilaç verdi.. 3 ay boyunca bunları kullanıcam ve 3. adetimde gidicem.. bebek için çalışmalar o zaman başlayacak.. şimdi bu 3 ay korunmamızı ve asla hamile kalmamamı söyledi.. sanırım ilaçlardan dolayı..
bende ki durumlar böyle.. umarım bende birgün hamileyim diye bağırabilirim:))
hamile arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..
darısı tüm isteyenlere olsun..
yine burada aldıgım kopya ıle söyle yapım dıyorum akşam eve gıderken pasta alıcam ve üzerıne mrb babacım şimdilik annemin karnındayım ama 9 ay sonra kollarında olucam:)
yazdırım dıyorumm
yadaa esime dıcem akşama mısafır var sofrayı hazırlıcam işte mısafır gelcek gıbı gıyınıcem hazırlık falan
beklerken bır anda getırım 3. tabağa biberonu koyucam misafir 9 ay sonra gelicek biz başlayalım dicem
sizce hangisi ya da daha güzel fikri olan var mı
slm bende pko luyum bebk tedavisine başlamadan önce düzenli adet oluyordum tedaviye başladım ilaç kullanmazsam adet olamaz oldum kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ilaçlar düzenini daha fazla bozuyor yeni evliysen eğer bence dr un söylediğini yap düzenli adet olmak ve yumurtlamk içinde soğan kürü ve incir kürünü deneyebilirsin mesela ben soğan lküründen fayda görmştüm kistmi yok etmişti ALLAH HEPİMİZE EN YAKIN ZAMNDA NASİP ETSİN BOL ÇALIŞMALAR HEPİMİZEKızlaaaaar bana da bi akıl verin...
Doktorum pko dedi bana da ama önce bi 6-8 ay korunmasız ilişki deneyin olmazsa ne yapacağımızı düşünelim dedi.insülin ve glukoz değerlerime baktı.İnsülin 10 , glukoz da 105 yani üst sınırda çıktı,ilaca gerek yok dedi.
Ben mi çok sabırsızım bilmiyorum ama bu 6-8 ayı boşa geçirmek istemiyorum.Mesela bu ay benim yumurtlamam olmadı progesteronuma baktırmıştım.Bir dahaki ay yumurtlayacağım ne malum??Böyle bir ihtimal var mı? Bu arada doktorum bir tüp bebek ünitesinde yani konuya çok vakıf genç dinamik çok pozitif bir doktor.Oldukça beğendim.Bana hiçbir ilaç vermedi yalnızca adetin geciktiğinde gebelik testi ve sonrasında farlutal ile söktürerek ve düzenli korunmasız cinsel ilişki ile bu 6-8 aylık süreci tamamla öyle gel dedi.Acaba ben bu 6 ayda bitkisel bişeyler kullansam mı?Tam bilgim yok ama burdan okuduğum kadarıyla çeşitli kürler var.Ne dersiniz? Pko lu olup da tedavi olmadan hamile kalan var mı aranızda?Tecrübelerinize güveniyorum.
slm bende pko luyum bebk tedavisine başlamadan önce düzenli adet oluyordum tedaviye başladım ilaç kullanmazsam adet olamaz oldum kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ilaçlar düzenini daha fazla bozuyor yeni evliysen eğer bence dr un söylediğini yap düzenli adet olmak ve yumurtlamk içinde soğan kürü ve incir kürünü deneyebilirsin mesela ben soğan lküründen fayda görmştüm kistmi yok etmişti ALLAH HEPİMİZE EN YAKIN ZAMNDA NASİP ETSİN BOL ÇALIŞMALAR HEPİMİZE
Canım benim adetim sık sık düzensizleşiyordu.d.kontrol hapları kullandığım dönemde iyiydi tabi .4 ay önce hapı bıraktım ama sadece bu ay korunmadık ama olmadı ..yumurtlama yok çünkü..soğan kürü nasıl bir kür tam olarak ne yaptın anlatabilir misin canım?
arkadaşlar bebeğimiz 8 hafta 4 gunlukmuş bıtanem benım.kalp atışınıda duyduk dun çok şükür kızlar.rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp eylesın ınşallah...umudunuzu kaybetmyın asla...[/QUOT
MAŞALLAH MELEĞİNEkucağınıda alırsın sağlıkla inşallah ben 3 yılın ardından halen umutluyum ama dr hamilesin dese şaka gibi gelir bana ALLAH bizlerede nasip eder inşallah o mutluluğu bizler için dua et
aminnn inşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine
inşallah canımm yaaa..İnşallah kesinleşir gebişliğin ve seviniriz hep beraber
teşekkürler biricik :) orayı deneyeyim bir dahaki gidişimde :)bir arkadaşımdan daha duymuştum İrenbe'yi..
hoşgeldin tuncss..öncelikle geçmiş olsun :) umarım iyi haberlerini alırız...
Minietek!!!!nasılsın canım?sonuçlarını bekliyormuşsun,umarım her şey yolunda gider tatlım :)) valla eşine söyleme olayını okurken benim bile gözlerim doldu heyecandan :)) ikisi de çok güzel ama 1.si daha güzel canım :)
arkadaşlar bebeğimiz 8 hafta 4 gunlukmuş bıtanem benım.kalp atışınıda duyduk dun çok şükür kızlar.rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp eylesın ınşallah...umudunuzu kaybetmyın asla...[/QUOT
MAŞALLAH MELEĞİNEkucağınıda alırsın sağlıkla inşallah ben 3 yılın ardından halen umutluyum ama dr hamilesin dese şaka gibi gelir bana ALLAH bizlerede nasip eder inşallah o mutluluğu bizler için dua et
güneşş özel msj gedi
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pko-lulara-umitte-hamieyimmmmmmmmmmmmmmm.html
burda herseyı anlattım aşılama değilsadece çatlatma iğnesi oldum
DARISI BAŞINA İNŞALLAHHH BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIP DOYASIYA KOKLARSIN İNŞALLAHH
minietek erken belirtiler neydi sende sölermisin
bende bugün doktora gittim 4 gün önce kan vermişdim progestereno baktılar sonuç 16.69 dokotr yumurtlamısın dedi çok sevindim kist deseydi dr paralıcaktım o niyetle gittim ama yumurtlamıssın dedi haftayada gebelik testi yapacaz dedi inş tutmuşdur kendimi degişik hissediyorum 1 haftadır meme uclarım acıyo süreki uyku ve canım hep acı istiyor
güneşş özel msj gedi
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pko-lulara-umitte-hamieyimmmmmmmmmmmmmmm.html
teşekkür ederim cvpladığın için seni fazla uğraştırmamış meleğin bizimkilerde en yakın zamnda gelir inşallah umarım herşeyin yolunda gider
yine burada aldıgım kopya ıle söyle yapım dıyorum akşam eve gıderken pasta alıcam ve üzerıne mrb babacım şimdilik annemin karnındayım ama 9 ay sonra kollarında olucam:)
yazdırım dıyorumm
yadaa esime dıcem akşama mısafır var sofrayı hazırlıcam işte mısafır gelcek gıbı gıyınıcem hazırlık falan
beklerken bır anda getırım 3. tabağa biberonu koyucam misafir 9 ay sonra gelicek biz başlayalım dicem
sizce hangisi ya da daha güzel fikri olan var mı
güneşş özel msj gedi
ateş çizelgene baktımda bende bu ay ilk defa sürekli ölçtüm ateşimi netten bakmıştım orda ateşinz yüksek olduğu gün yumurta çatlamış demkmş sonrada sürekli yüksek devam ederse döllenme olmuştur yazıyordu bende 2 gün 37 37.1 çıktı şimdilerde ise yine 36.5 36.6 falan kaçgndr sürekli sık sık idrara çıkma hissedyorum ama sürekli sıkışmış haldeym hamile olabilirmiyim acaba senn çizelgendede sonra düşmş yine ateşin bende internetten düşerse olmayacağını okumuştum ya sen şimdi umut oldun bana
ne güzel haber bu yani yumurtlama olması umarım hamilesindir :)
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
minietek erken belirtiler neydi sende sölermisin
bende bugün doktora gittim 4 gün önce kan vermişdim progestereno baktılar sonuç 16.69 dokotr yumurtlamısın dedi çok sevindim kist deseydi dr paralıcaktım o niyetle gittim ama yumurtlamıssın dedi haftayada gebelik testi yapacaz dedi inş tutmuşdur kendimi degişik hissediyorum 1 haftadır meme uclarım acıyo süreki uyku ve canım hep acı istiyor
teşekkür ederim cvpladığın için seni fazla uğraştırmamış meleğin bizimkilerde en yakın zamnda gelir inşallah umarım herşeyin yolunda gider
EVET CNM GERÇEKTEN ŞANSLIYMIŞŞIM BENDE HEP ŞANSIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜŞTÜM DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH
ay ben hiç böyle bişey yapamadım =((( ama fikirler süper. ayrıca bukadar saattir söylemeden nasıl dayandın yaaa... süpersin... bende okadar emindimki hamile olmadığıma. ilaçları bıraktım. 50 gündür adet olmayınca doğal şeylerle bari adet olayım diye soğan kürüne başlıcaktım. eczanedende astım ilaçlarım alınıcaktı. eşim inip aldı. testte almış. soğan kürüne başlıcam diyince. belki bişey vardır dedi. hatta sordum eminmisin bak ben negatif görmekten bıktım artık dedim. sonra yap sen genede dedi. girdim yaptım. okadar eminim ki ama teste bakmıyorum bakşa bişeyle oyalanıyodum banyoda. kafamı bi çevirdim çift çizgi. elim ayağım boşaldı. 5 saniye sonra bağırdım heralde. eşimde korkmuş. düştüm sanmış. öyle bi geldi ki banyoya =))) bende ağlıyorum tabi bi yandan. hayır diyorum. yanlış çıktı. sinirlendim bak ümitlendirdi bizi diye bağırıyorum. sonra gitti bitane daha aldı. oda çift çıkınca sakinleştim biraz. zaten saat 7 ye geliyodu. hemen bi doktor bulduk akşam gittik. 6 haftalık olmuş tabi. çok zaman geçtiği için ben adetim geçti diye düşünüyorum =))) allahım inşallah bu güzel duyguları sizde yaşayın. minietek şanslı. bu ilk denemesi daha. ama bizler aylardır yumurtalarımızın büyümediğini biliyoruz. bence hamile. erken olduğu için değer düşük çıkmış. ama değilse bile bence üzülmesine gerek yok. yumurtası daha ilk ayda ilaçsız kocaman oldu. =))) zaten son hormon testleride normadi. tabi inşallah hamiledir. ve en kısa zamanda burdaki herkes hamile kalır... dualarım hep sizinle gerçekten....
AYY CANIM HEYECANINI O ANLARI KAFAMDA CANLANDIRDIM DA EŞİNDE AĞLADIMI KIZ
İNŞALLAH SAĞLIKLA ALIRIZ BEBEKLERIMIZI KUCAĞIMIZA
ateş çizelgene baktımda bende bu ay ilk defa sürekli ölçtüm ateşimi netten bakmıştım orda ateşinz yüksek olduğu gün yumurta çatlamış demkmş sonrada sürekli yüksek devam ederse döllenme olmuştur yazıyordu bende 2 gün 37 37.1 çıktı şimdilerde ise yine 36.5 36.6 falan kaçgndr sürekli sık sık idrara çıkma hissedyorum ama sürekli sıkışmış haldeym hamile olabilirmiyim acaba senn çizelgendede sonra düşmş yine ateşin bende internetten düşerse olmayacağını okumuştum ya sen şimdi umut oldun bana
CANIM ATES TABLONU EKLERMISIN BAKALIM
sanki hamiişim gibi sevindimn eşimde gözün aydın diyor telefonda
şimdik 1 hafta nasıl geçecek nasıl beklicem bide hastayım farangit oldum ilaç almıcam ama ne olur ne olmaz :97:
CANIM İNŞALLAH O YUMURTANDAN BEBEK ÇIKARR :13:
slm kızlar nasılsınız ben size bişey sorcam yaaa ben adetimin 43,günü hasta ıokdum yanı dün dünden beri kahve akıntı vardı başta ve şimdi pembe sökülemedim daha napcam ben yaa hamıle olma ihtimalim varmı sizcee
güneşş özel msj gedi
ben tabloya eklemedim kiama adetmden sonra sürekli ölçtüm ateşimi ilk başlarda 36.2 36.3 falan çıkıyordu sonrada 37. 37.1 oldu ama 2 gün öyleydi sadece şimdilerde ise hep 36.5 36.6 36.7 değişiyor sğrekli
ben tabloya eklemedim kiama adetmden sonra sürekli ölçtüm ateşimi ilk başlarda 36.2 36.3 falan çıkıyordu sonrada 37. 37.1 oldu ama 2 gün öyleydi sadece şimdilerde ise hep 36.5 36.6 36.7 değişiyor sğrekli
tablonu eklermısın demıstım
yanı hergünü yazarmısın
dedim aama ateşin güzel gidiyor gibi yinede ölçmeye başladığın andan itibaren yazabılırsem bılgısarında bır dosya yapıp eklemen kolay olur
bak bu sıtede de ates takıbı yapanlarla paylaşımımız var oraya eklıyoruz hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?