Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benim dr um 3. yılımda iğneye başladı onuda sadece 3 ay oldum birinde aşılama içindi zaten ben çatlama için iğne kullandım yani yumurta oluşması içindemi kullanılıyor onu bilmiyrum

yumurtlaa büyürse çatlatma iğnesi kullanılacak zaten ama senin bahsettiğinyumurta büyümek için olan iğneler ama o iğnelere hemen geçmiyolar... çünkü o iğneler çok pahalı ve belkie vücutun daha düşük dozlara, ucuz haplarada tepki verebilecek.. o yüzden tedaviye düşük dozdan ve ucuz ilaçlardan başlanarak, kadem kademe arttırılıyor

merhaba bayanlar......ben de pkoluyum ne tedaviler gördüm ne aşamalardan geçtim ....3 yıllık ewliyim 3 yıldır uğraştık.ne yaptıksa olmadı.şimdi ise tüp bebeğe başlıoruz
.bnm gibi olanlara tek tavsiem bilemddiğiniz ilaçlar içmeyin-adetleriniz düzensizse önce onu düzelttirmeye başlayın....adetleriniz sancılı geçiorsa ağrı kesici bile almayın.

umarım tüp bebek size çözüm olur... :)
tüp bebek yaptırdıktan sonra kendiliğinden tekrar hamile kalan pko hastaları olabiliyor... bilginiz olsun diye yazdım..pko da gebe kalabilme şansı az da olsa var yok değil yumurtlamamız belki yılda 2 kere de olsa gerçekleşiyor yani kendiliğinden yumurtlama şansımız var bunu da unutmamak gerek..
ben bu şekilde olup da kendini kısır ilan edip sonra hamile kaldığını duyunca şaşıran biçok kişiye tanık oldum. bu sebeple de umudumu hiç yitirmedim ve hiç olumsuz bakmıyorum...
bu yüzden her ne olursa olsun inancınızı kaybetmeyin...
ilaçlar konusunda da haklısınız hepsi doktor kontrolünde olmalı ve bilinçli alınmalı adetleri de zamanında getirmeye yarayan artık pekçok ilaç seçeneği var size katılıyorum...

Son düzenleme:
kızlar rahimağzı yarası ile ilgili bilgisi olan var mıdır yarın doktora gidip onun tedavisini görmeye başlayacağım umarım zararsız bir yara çıkar smear testi ile anlaşılıyormuş ne olduğu...

teşekkürler cnm...hayırlarla rabbim hayırlı bi şekilde bebeişimi versin bana ....inşallah.....şimdi bu yola gircez bunda sonuç alayım.......dularınız eksik etmeyin.

teşekkürler cnm...hayırlarla rabbim hayırlı bi şekilde bebeişimi versin bana ....inşallah.....şimdi bu yola gircez bunda sonuç alayım.......dularınız eksik etmeyin.

inşallah canım inşallah...Ben çocuk istemeye yeni başladım yani daha yolun başındayım..Burda böyle uzun zamandır uğraşanlara inanın çok dua ediyorum.Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.
Kızlar bu ilaçların 3. kullanımından sonra kansorejen etkisi var dedi benim doktorum.O yüzden ilaç vermek istemiyor bana..Bunu duyan var mı?Yani bu ilaçların böyle ciddi yan etkileri var mı?

slm arkadaşlar ben de pcoluyum.bişey sormak istiyorum ilaçla veya iğneyle yumurta takibi yaptırıp hamile kalan var mı aceba?ben de aşılama düşünüyodum ama ilaçla bi tedavi yaptırsammı oncelikle diyorum

selam ezgi =)) bende ezgi yim... kanım ısındı birden sana. =))) neden direk aşılama düşünüyosun ki. ben şuan 4 aylık hamileyim. 2 ay klomen ve şeker hapı (glifor) kullandım. yumurtalarım hiç büyümediler. bende ilaçları bıraktım. moralim çok bozulmuştu. ilaçları bıraktıktan sonra 1 kere adet oldum ve sonra hamileyim.... ve gerçekten yumurtalarım hiç kımıldamamışlardı bile. bence önce doktorunun dediklerini yap. aşılamaya geçip hamile kalamazsan bidaha klomen gibi ilaçlara geçemiyosun. direk tüp bebeğe devam edersin.buda zor ve duygusal açıdan yorucu bi süreç.

İSTERSEN BİR GEBELIK TESTI YAP CANIM

en sağlıklısı kanda baktır yoksa farlutal kullan benım idrarda çıkmıyor doğru düzgün

sagol canım evet yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü müsait olamadım yaptırcagım yer bana uzak yaptırcam ama hayırlısı güzel dileklerin için sagol

Günaydın kızlar..
Günaydın nediyim...

günaydınnnnnn............. istanbul anadolu yakası biraz yağmurlu ve hava kapalı... yinede günümüz güzel geçsin inşallah... bugün bulut varsa , sonra güneş açıcak =))) sizlerinde öyle olucak... bebeşi görmeye az kaldı. güneşli ve bebişli günler sizlerle olsun..... ve tabikiii benledeeee....

günaydın sizlere de.....
izmirde kapalı hava, aman allahım dün nasıl dolu, yağmur indi..inanılmazzzz...

bu arada bende evlendikten sonra acaip dikkat ettim, nassılll korundum

meğersem boşunaymış...nerden bilebilirdimkiiiiiii

Aynen kızlar..Kociş diyordu ki hep saçmalama bu kadar kolay değil hamile kalmak..Ama ben deli gibi korundum...Gülüyorum kendime şimdi..

Aynen kızlar..Kociş diyordu ki hep saçmalama bu kadar kolay değil hamile kalmak..Ama ben deli gibi korundum...Gülüyorum kendime şimdi..

bende ilk yıl aynı durumdaydım hatta birkeresinde hamile kaldım korkusuyla dr gittim ertesi gün hapı önermişti AH BENİM SALAK KAFAMM bilsem hiç KORUNURMUYDUM

günaydın kızlarrr

bende 1,5yıl cok korundum bende bilseydim korunurmuyduu evet hemen hamıle kalcam sanndım ama pkoyla tanıstımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…