bu yumurtlama tedavisini yaptıracagımız zaman iğne ilaçtan çok daha etkili deniyor ya ilk tedaviye doktora söylesek direk iğneyle başlar mı yoksa ilk tedavi ilaçla başlamak zorunda mı aceba?tecrübesizim ve tecrübelerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.ALLAHgönlünüze göre versin.
her duyduğumuzu deniyoruz yapıyoruz her yeni ilaç yeni bir umut oluyor hatta dr un bize verdiği ilaç dururken başka ilaçlarda bile gözümüz oluyor bazenn çok zor bişey allahım isteyen herkese hayırlısını versin çok çok zor ben 3 yıldır koşuşturuyorum çok nazlı galiba bizim meleklerimiz bir türlü gelmek istemiyorlar annelerine :2:
seninde baya uzun zaman olmuş canım..Rabbim bizlere de yaşatır inşallah... bende 2 yıllık evliyim, sadece 5 ay korundu ama hiç çift çizgiyi görmek nasip olmadı, 6 aydırda yoğun bi şekilde doktordayım... türk filmlerindeki gibi bir tecevüzle hamile kalanları izleyerek büyüdüğümüz için hep, bu durumu kabullenmemda bya auzun zaman aldı benim.. ama artık kabullendim, uzun bir uğraş, emek, bol para gerekecek çift çizgi görebilmek için.. ayy çok doluyumda ben yazdıkç.a yazasım geliyo,daha fazla saçmalamıyayım dimi:)
seninde baya uzun zaman olmuş canım..Rabbim bizlere de yaşatır inşallah... bende 2 yıllık evliyim, sadece 5 ay korundu ama hiç çift çizgiyi görmek nasip olmadı, 6 aydırda yoğun bi şekilde doktordayım... türk filmlerindeki gibi bir tecevüzle hamile kalanları izleyerek büyüdüğümüz için hep, bu durumu kabullenmemda bya auzun zaman aldı benim.. ama artık kabullendim, uzun bir uğraş, emek, bol para gerekecek çift çizgi görebilmek için.. ayy çok doluyumda ben yazdıkç.a yazasım geliyo,daha fazla saçmalamıyayım dimi:)
neden saçma olsunki aynı dertten biri olsada dertleşsek konuşsak diye beklemiyormuyuz hepimiz tecavüz olayı neysede millet korunurken hamile kalıyor ya birde kaza oldu demzler miumarım en kısa zamanda güzel haberler alırız
merhaba bayanlar......ben de pkoluyum ne tedaviler gördüm ne aşamalardan geçtim ....3 yıllık ewliyim 3 yıldır uğraştık.ne yaptıksa olmadı.şimdi ise tüp bebeğe başlıoruz
.bnm gibi olanlara tek tavsiem bilemddiğiniz ilaçlar içmeyin-adetleriniz düzensizse önce onu düzelttirmeye başlayın....adetleriniz sancılı geçiorsa ağrı kesici bile almayın.
umarım tüp bebek size çözüm olur... :)
tüp bebek yaptırdıktan sonra kendiliğinden tekrar hamile kalan pko hastaları olabiliyor... bilginiz olsun diye yazdım..pko da gebe kalabilme şansı az da olsa var yok değil yumurtlamamız belki yılda 2 kere de olsa gerçekleşiyor yani kendiliğinden yumurtlama şansımız var bunu da unutmamak gerek..
ben bu şekilde olup da kendini kısır ilan edip sonra hamile kaldığını duyunca şaşıran biçok kişiye tanık oldum. bu sebeple de umudumu hiç yitirmedim ve hiç olumsuz bakmıyorum...
bu yüzden her ne olursa olsun inancınızı kaybetmeyin...
ilaçlar konusunda da haklısınız hepsi doktor kontrolünde olmalı ve bilinçli alınmalı adetleri de zamanında getirmeye yarayan artık pekçok ilaç seçeneği var size katılıyorum...
teşekkürler cnm...hayırlarla rabbim hayırlı bi şekilde bebeişimi versin bana ....inşallah.....şimdi bu yola gircez bunda sonuç alayım.......dularınız eksik etmeyin.
slm arkadaşlar ben de pcoluyum.bişey sormak istiyorum ilaçla veya iğneyle yumurta takibi yaptırıp hamile kalan var mı aceba?ben de aşılama düşünüyodum ama ilaçla bi tedavi yaptırsammı oncelikle diyorum
İSTERSEN BİR GEBELIK TESTI YAP CANIM
en sağlıklısı kanda baktır yoksa farlutal kullan benım idrarda çıkmıyor doğru düzgün
ayyy çok hoşuma gitti yaaaa. ama çok doğru bi tespit. tek seferde hamile kalanlara inanamıyorum artık. ilk evlendiğimde çok korkardım. ya hemen hamile kalırsam diye =))) öyle bi korunurdum ki inanamazsınız... tabi türk filmlerinin etkisi ve annemin,halalarımın ve kuzenlerimin çocuk istedikleri ilk ayda hamile kalması beni böyle düşünmeye mecbur etti. pko nedir okuyorum. karşıma genetiktir yazısı çıkıyo. artık bi gün ağladım doktorun yanında =))) neden bennn diye... doktorda isyan yok. herkestede genetik değildir dedi =))) çok zor günlerdiii. umarım herkes en kısa zamanda şu çift çizgiyi görür....
Günaydın kızlar..
Günaydın nediyim...
günaydın sizlere de.....
izmirde kapalı hava, aman allahım dün nasıl dolu, yağmur indi..inanılmazzzz...
bu arada bende evlendikten sonra acaip dikkat ettim, nassılll korundum
meğersem boşunaymış...nerden bilebilirdimkiiiiiii
Aynen kızlar..Kociş diyordu ki hep saçmalama bu kadar kolay değil hamile kalmak..Ama ben deli gibi korundum...Gülüyorum kendime şimdi..
ayyy çok hoşuma gitti yaaaa. ama çok doğru bi tespit. tek seferde hamile kalanlara inanamıyorum artık. ilk evlendiğimde çok korkardım. ya hemen hamile kalırsam diye =))) öyle bi korunurdum ki inanamazsınız... tabi türk filmlerinin etkisi ve annemin,halalarımın ve kuzenlerimin çocuk istedikleri ilk ayda hamile kalması beni böyle düşünmeye mecbur etti. pko nedir okuyorum. karşıma genetiktir yazısı çıkıyo. artık bi gün ağladım doktorun yanında =))) neden bennn diye... doktorda isyan yok. herkestede genetik değildir dedi =))) çok zor günlerdiii. umarım herkes en kısa zamanda şu çift çizgiyi görür....
ilk duyduğumda neden ben demiştim çok korkmuştum pko deynce dr korkulmayacak bişeyde değil yaniönce hiç duymamıştım kendmde öğrendkten sonra baktım pko olmayan çok az allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen kızlar..Kociş diyordu ki hep saçmalama bu kadar kolay değil hamile kalmak..Ama ben deli gibi korundum...Gülüyorum kendime şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?