Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Son düzenleme:

büyük ihtimal hamilesin hadi inşallah bakalım

merhaba arkadaşlar.. bende pko luyum maalesef... bebek için uğraşıyorum yaklaşık 6 aydır, 2 senelik evliyim..

geçen ay 50 mg serophene, günde iki tane kullandım, benim yumurtalar hiç büyümedi..
bu ay tekrar başladık, 50 mg serophene günde 4 tane... inşallah bu sefer büyürler. sizin tedavileriniz nasıl gidiyor, size farklı yollar denediler mi?

kızlarr hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakınn
iyi akşamlar sana da canımm

ben de pkoluyum yeni başladım ama çalışmalara..İlaç kullanmıyorum henüz.

bence tedavi sürecini başlatmalısın arkadaşım, tedavi sırasında bol bol bekliyosun zaten.. ben 6 aydır doktor kontrolündeyim hala büyümüş bir yumurta göremedim bile.. kii nerde katladı, çatlaması döllenmesi... zoır bi süreç yanii,

bu bahsedilen jel neyin nesidir ki, her duydugumu denemek geliyor zaten içimden:)

doktorum ilaca başlamak istemiyor 2 doktora gittim bu arada. En azından birkaç ay denemelisin diyorlar.İlla bana ilaç ver diyemiyorsun ki...

merhaba, ben de 2 defa hap kullanarak asilama yaptirdim , capa da.
3.asilamam igne ile olacak , bugun adet oldum (((((((( cok kotu hissediyorum , her ay umut besliyorum bu ay kendiligimden kalirim diye ama olmuyor ....

merhaba, ben de 2 defa hap kullanarak asilama yaptirdim , capa da.
3.asilamam igne ile olacak , bugun adet oldum (((((((( cok kotu hissediyorum , her ay umut besliyorum bu ay kendiligimden kalirim diye ama olmuyor ....

iğne belki daha etkili olabilir canım..üzme kendini.pko var mı sende?bu ay mı olacak aşılaman?

bu doktorlarıda anlamıyorum ben zaten... beklemek onlara kolay tabii ama bize nasıl geçiyo haberleri yok... sen yani başlamışsın daha tabii, pko ile kendiliğinden gebe kalanda çok, bikaç ay dene, inşallah bizim gibi uğraşmazsın..

benim de var pko lu olup kendiliğinden gebe kalan tanıdıklarım..inşallah ben de öyle olurum..çok sağol canım..inşallah sen de en kısa zamanda netice alırsın.Ben de çok tez canlıyım aslında nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum..Fazla düşünmemek lazım diyor herkes ama insanın elinde değil.Bir an önce olsun istiyorum.Bilseydim hiç d.kontrol hapı kullanmazdım diyorum şimdi...Ama o zamanlarda da şartlar elvermedi çocuk düşünmeye..Bilmiyorum işte.Allah çocuk isteyen herkesin,içinde de bizim,yardımcısı olsun...

slm arkadaşlar ben de pcoluyum.bişey sormak istiyorum ilaçla veya iğneyle yumurta takibi yaptırıp hamile kalan var mı aceba?ben de aşılama düşünüyodum ama ilaçla bi tedavi yaptırsammı oncelikle diyorum

ben bi sonuç alamaynlardanım canım .. ama ben yeni başladım daha 2. denemem...

doktorunun aşılamaya hemen geçeceğini sanmıyorum ama, en azından 3-4 ay ilaçla normal yollardan denemek isteyecektir. erkek kaynaklı bi poblem yoksa tabii... bana doktorumun dediği bu en azından.. erkete bi sorun olmadıgı için, bizde aşılamaya gerek duymadı, 6-7 böyle deneme süresi verdi..

bu yumurtlama tedavisini yaptıracagımız zaman iğne ilaçtan çok daha etkili deniyor ya ilk tedaviye doktora söylesek direk iğneyle başlar mı yoksa ilk tedavi ilaçla başlamak zorunda mı aceba?tecrübesizim ve tecrübelerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.ALLAHgönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…