tablonu eklermısın demıstım
yanı hergünü yazarmısın
dedim aama ateşin güzel gidiyor gibi yinede ölçmeye başladığın andan itibaren yazabılırsem bılgısarında bır dosya yapıp eklemen kolay olur
bak bu sıtede de ates takıbı yapanlarla paylaşımımız var oraya eklıyoruz hergün
siteye daha yeni bakmaya başladım ya bundan sonra takip ederim artık ateşimide kayıt altında tutarım yazmamıştım hiç inşallah bundan sonra gerekte kalmaz yani bu ay olmuştur inşallah benimki bir umut sadece
siteye daha yeni bakmaya başladım ya bundan sonra takip ederim artık ateşimide kayıt altında tutarım yazmamıştım hiç inşallah bundan sonra gerekte kalmaz yani bu ay olmuştur inşallah benimki bir umut sadece
ATEŞİNİ hergün ölçersen işe yarar canım ne zaman yumurtladını anlarsın ne zaamn ılışkıye gırıleceğinide
her sabah yataktan kalmadan yorganı bıle acmadan dıgıtal dereceyle dıl altından ölçeçeksın
bu ay eğer yumurtladıysan ve gün aşırı çalışma olduysa inşallah hamıle kalmıssındırr
İNŞLLAAH BU ÖNUMUZDEKI AYLARDA ÇOKK HAMIS HABERI ALIRIZ
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-644.html#post17844691
KIZLAR ATEŞ ÖLÇMEK ÇOK ÖNEMLİİ YUMURTLAMA GÜNÜ NET OLARAK TESPIT EDEBILIRSINIZ BU YÖNTEMLE BURDAN TAKIP EDIN BAKINN
minietek erken belirtiler neydi sende sölermisin
bende bugün doktora gittim 4 gün önce kan vermişdim progestereno baktılar sonuç 16.69 dokotr yumurtlamısın dedi çok sevindim kist deseydi dr paralıcaktım o niyetle gittim ama yumurtlamıssın dedi haftayada gebelik testi yapacaz dedi inş tutmuşdur kendimi degişik hissediyorum 1 haftadır meme uclarım acıyo süreki uyku ve canım hep acı istiyor
ATEŞİNİ hergün ölçersen işe yarar canım ne zaman yumurtladını anlarsın ne zaamn ılışkıye gırıleceğinide
her sabah yataktan kalmadan yorganı bıle acmadan dıgıtal dereceyle dıl altından ölçeçeksın
bu ay eğer yumurtladıysan ve gün aşırı çalışma olduysa inşallah hamıle kalmıssındırr
İNŞLLAAH BU ÖNUMUZDEKI AYLARDA ÇOKK HAMIS HABERI ALIRIZ
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-644.html#post17844691
KIZLAR ATEŞ ÖLÇMEK ÇOK ÖNEMLİİ YUMURTLAMA GÜNÜ NET OLARAK TESPIT EDEBILIRSINIZ BU YÖNTEMLE BURDAN TAKIP EDIN BAKINN
ben ilk defa bu ay baktım ateşime çünkü böyle bişey olduğunu yeni duydum 3 yıldır uğraşıyoruz valla bu ay hem ateş ölçümü hem klomen hemde preseed adındaki jeli kullandım bu jelide burdan duymuştum jelle hamile kalanlar olmuş bu ayda olmazsa öbür aya aşılama yaptırcam tekrardan inşallah hamileyimdir ben bu jelide denemenizi tavsiye ederim
iyi akşamlar sana da canımmkızlarr hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakınn
merhaba arkadaşlar.. bende pko luyum maalesef... bebek için uğraşıyorum yaklaşık 6 aydır, 2 senelik evliyim..
geçen ay 50 mg serophene, günde iki tane kullandım, benim yumurtalar hiç büyümedi..
bu ay tekrar başladık, 50 mg serophene günde 4 tane... inşallah bu sefer büyürler. sizin tedavileriniz nasıl gidiyor, size farklı yollar denediler mi?
ben ilk defa bu ay baktım ateşime çünkü böyle bişey olduğunu yeni duydum 3 yıldır uğraşıyoruz valla bu ay hem ateş ölçümü hem klomen hemde preseed adındaki jeli kullandım bu jelide burdan duymuştum jelle hamile kalanlar olmuş bu ayda olmazsa öbür aya aşılama yaptırcam tekrardan inşallah hamileyimdir ben bu jelide denemenizi tavsiye ederim
benim bildiğim kadarıyla bu jel sperm hareketliliğine yardımcı olmada iyi.Bizim konumuzda bi yardımı olucağını sanmıyorum ama???
benim bildiğim kadarıyla bu jel sperm hareketliliğine yardımcı olmada iyi.Bizim konumuzda bi yardımı olucağını sanmıyorum ama???
ben benim durumumdakiler için tavsiye ettim zaten sperm hareketinde yavaşlık olanlar için ayrıca sadece onda değil kadınlardada kuruluk olduğu zaman yada vajına sıvısı yetrli olmadığında spermler kaliteli olsa dahi hareket edemiyormuş yumurtaya ulaşamıyormuş her iki durumdada faydalı yani benimkisi sadece bir öneri denedim sonucu bekliyorum
bence tedavi sürecini başlatmalısın arkadaşım, tedavi sırasında bol bol bekliyosun zaten.. ben 6 aydır doktor kontrolündeyim hala büyümüş bir yumurta göremedim bile.. kii nerde katladı, çatlaması döllenmesi... zoır bi süreç yanii,
bu bahsedilen jel neyin nesidir ki, her duydugumu denemek geliyor zaten içimden:)
ben benim durumumdakiler için tavsiye ettim zaten sperm hareketinde yavaşlık olanlar için ayrıca sadece onda değil kadınlardada kuruluk olduğu zaman yada vajına sıvısı yetrli olmadığında spermler kaliteli olsa dahi hareket edemiyormuş yumurtaya ulaşamıyormuş her iki durumdada faydalı yani benimkisi sadece bir öneri denedim sonucu bekliyorum
tamam canım benim, ben de zaten ben öyle biliyorum ama bilmediğim başka bir faydası da mı var acaba diye sordum.
merhaba, ben de 2 defa hap kullanarak asilama yaptirdim , capa da.
3.asilamam igne ile olacak , bugun adet oldum(((((((( cok kotu hissediyorum , her ay umut besliyorum bu ay kendiligimden kalirim diye ama olmuyor ....
bu doktorlarıda anlamıyorum ben zaten... beklemek onlara kolay tabii ama bize nasıl geçiyo haberleri yok... sen yani başlamışsın daha tabii, pko ile kendiliğinden gebe kalanda çok, bikaç ay dene, inşallah bizim gibi uğraşmazsın..
tamam canım benim, ben de zaten ben öyle biliyorum ama bilmediğim başka bir faydası da mı var acaba diye sordum.
her duyduğumuzu deniyoruz yapıyoruz her yeni ilaç yeni bir umut oluyor hatta dr un bize verdiği ilaç dururken başka ilaçlarda bile gözümüz oluyor bazenn çok zor bişey allahım isteyen herkese hayırlısını versin çok çok zor ben 3 yıldır koşuşturuyorum çok nazlı galiba bizim meleklerimiz bir türlü gelmek istemiyorlar annelerine :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?