Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bayanlar Ankarada önerebileceğiniz iyi bir prof. var mı? 2 senedir pko ile uğraşıyorum ve doktorum başka bir şehre gitti.
Ortalama muayene ücretlerini de yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

teşekkürler cnm...hayırlarla rabbim hayırlı bi şekilde bebeişimi versin bana ....inşallah.....şimdi bu yola gircez bunda sonuç alayım.......dularınız eksik etmeyin.

burada hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ve güzel pozitif neticeleri de alınca çok mutlu oluyoruz..
sizin için de elbette dua edeceğiz. İnşallah sorunsuz giden bir tedavi ile bebeğinize kavuşursunuz..
bence çok umut var siz de böyle düşünün bu hastalıkta zaten umut etmek ve her şey yolunda gidecek gibi düşünmek olumlu bakmak çok işe yarıyor..
güzel haberlerinizi bekliyoruz. ne zaman yapılacak sizin tüp bebek tedaviniz...

bende 8 yıllık evliyim. bende 3 sene korundum sonra pko luymuşum meğerse... şimdi çocuk nasıl olcak çok merak ediyorum. ne kadar çok insan pko lu bu nasıl birşeydir.

ayrıca sana tüp bebekte bol şans dilerim. hayırlısı olsun...

teşekkür ederim....anladğım kadarıyla 5 senedir tedavi görüosun......tez zamande sonucunu görürsün inşalhh.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok şansssızımmmmm çok kötüyümmmmmmmmmm 24 ünde çatlatma iğnesi oldum 24-25-26 ilişki verdi dr. 25inde yani dünnnnnnnnnn sigorta patladı ve kombimiz çalışmadı duş alamıcamız içinn bir günüm gitti yaaaaaaaaaa çıldırıcamm yaa

yaaa saçmalamaaa ALLAH affeder böyle birşeyi bunun için korkulur muu olmadı 1 çaydanlık su üzerıne içme suyu ekle yıne yıkan zorluklar asılırsa kavuscaz bebeklerımıze nasıl böyle bırseyde vazgecersınnnn
inanmiyorum sana hemde çatlatma iğnesi olduk belki allah denedı senı bakalım ufak bır zorlukta ne yapacaksın dıye lütfen böyle düşün bütün zorlukları aşmaya çalış

napim canım eşim bu konuda çok titiz ilişkiye girmedik oyüzden artık bugün giricez napim ya yapmadık çok üzüldük ama

Kızlar,benim adetimin 2. günü lh 9,58 fsh 5,49 çıktı .3 günü lh3,9 fsh 3,6 çıktı. Bir gün farkla Lh neden böyle düştü acaba.Bu kadar fark eder mi?Doktorum hiç ilaç vermedi bana ya hayıt içeyim diyorum siz ne dersiniz?İncir kürü bize iyi gelmiyormuş sanırım çünkü bizim zaten yumurtalarımız var çok sayıda.Önemli olan onların arasından seçip büyümesini sağlamak bir yumurtanın.Benim adetlerim de düzensiz.Yine geciktim bu ay .Hiç adet belirtisi de yok..Hayıt içmeye ne zaman başlamalıyım sizce???

kızlar bebek tedavısı oruyodum gonolf kullandım yumurtam buyudu catlamadı adet oldum gıtmedı dogum kontol hapı verdı doktorum ıcınızde GINERA kullanan varmı .yumurtam 4.35 olmus

günaydın canım sgaol sen nasılsın söyle bi bakınıyordum bende iştee

catlayamayan yumurtama bıraz moralım bozuldu ama ıyıyım ınsalllah gecer ılacla doktora gıde gıde basıma gelmeyen kalmadı sanırım en cokta bı dahakı aylara ertelenıyo ya uyuz oluyorum((((

catlayamayan yumurtama bıraz moralım bozuldu ama ıyıyım ınsalllah gecer ılacla doktora gıde gıde basıma gelmeyen kalmadı sanırım en cokta bı dahakı aylara ertelenıyo ya uyuz oluyorum((((

sıkma canını yaa düzlecek inş.herşeyyy bende hala adet olmadım yaa bi gün kahve akıntı geldı sonra cok az pembe oldu 2,günde çok az pembe akıntı oldu şimdi idarrarım bile sarı üşüttüm galıbaa p.tesi kan testi yaptırayım dıyorum eger bişey yoksa farlutala başlarım doktorada gitmek sitııyroum aıkcası gerçi eşimin degerlerinide alıp gitmek istiyorum ama karar veremedım 1ay kaybetmek istmeiyorum bakalım ne diycek doktorr kararsız kaldım yanı

farlutal yerıne progostan kullan olurda gebelık testınde bısey cıkmayıpta hamıle olabılırsın 1 sabah 2 aksam 100 luk yada bes gun 200 luk vajınadan hamıle olsanda bebege zarar vermez tutunmasını kolaylastırır.benımde bazen 3gun suruyodu ama ben onu adetten sayıp takmıyodum

progostan ne adet görebiliyormuyum bununlaa

progostan ne adet görebiliyormuyum bununlaa

bızım vaktınde salgılayamadıgımız kadınlık hormonu yumurta catladıgında salgılanır:))))evet adet gorebılıyorsun daha guvenlı suphen varsa bıde sen yıne esının sonuclarını al ole gıt gıtsen bıdakı ay farlutal yada progostan kullan adet ol ole gel dıcek esının sonuclarına bakmadan bıse yapamaz.bıdakı ayı beklemek sıkıcı ama yapıcak bıse yok malesef (((

beklemekden cok sıkıldım artık yaaaa biran once tedavıye başlamak istiyorummm sagol canım benım

beklemekden cok sıkıldım artık yaaaa biran once tedavıye başlamak istiyorummm sagol canım benım

evet cok sıkıcı bende tam baslıyorum bıdakı aya kalıyo ıkı ayda bır tedavı oluyorum bu pco nıye varkı nedenının caresının ne oldugu bılınmıyor.onemsız dıyo doktorlar ama onemlı uyuz bıse(bu arada 200 luk progestan gunde 2 kere kullanırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…