Bu tamamen yumurtalığın yapısıyla ilgili bir durum.Pko ydum geçti diye bir şey yokmuş.Ben de çok araştırdım arkadaşlar..Öyle yaygın bir şey ki aslında bu..Çoğu insan farkında bile değil.Önemli olan hormonları düzgün değerlerde tutmak.Bunun için de kilo çok önemli bir faktör.
hayır adet sokturucu degıl hormon ılacı ama adet olabılıyosun hamıle olma ıhtımalıne karsı daha guvenlı kac gun gectı adetın .benım yumurtam catlamadı kıst olmaması ıcın kullancam canım kocaman bır yumurta varda ıcımde ondan
hayır adet sokturucu degıl hormon ılacı ama adet olabılıyosun hamıle olma ıhtımalıne karsı daha guvenlı kac gun gectı adetın .benım yumurtam catlamadı kıst olmaması ıcın kullancam canım kocaman bır yumurta varda ıcımde ondan
Peki canım nasıl oluyor yani ...D.kontrol kullanıyorsun 1 ay ve sonraki ay mı çalışma yapıyorsun bebek için??hayır adet sokturucu degıl hormon ılacı ama adet olabılıyosun hamıle olma ıhtımalıne karsı daha guvenlı kac gun gectı adetın .benım yumurtam catlamadı kıst olmaması ıcın kullancam canım kocaman bır yumurta varda ıcımde ondan
5 gün gecikti adetim...Geçen ay da böyle oldu ve böyle 5 gün geciktikten sonra biliyorum ki olamıycam kendi kendime..Birkaç gün daha bekleyip doktora gidicem ve o da farlutal verecek büyük ihtimal geçen ay olduğu gibi...Yumurtlama olmadı bu ay progesteron 0,41((
Peki canım nasıl oluyor yani ...D.kontrol kullanıyorsun 1 ay ve sonraki ay mı çalışma yapıyorsun bebek için??
hehehe tamam canım benım cok sagoll şu eşimin degerlrıde yükselse tam süper olcak ama hadı bakalım ugrasıyorum sen benden daha sanslısın bi bakımaa çünkü eşinde sorun yok bizde sorun 2taraflı ama bunuda aşıcaz inş.
progestan o işede yarıyo mu? yumurta çatlmazsa, kist olamadan adetle atılmasınımı salıyo yani.. peki yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor usg ile mi bakıyo yine, yoksa tahlil filan mı istiyo:) biz dah ao aşamaya hiç gelemedik te acemiyim ben:)
o zamn emınsen farlutal ıc zaten doktora da gıdıyosun ne kadardır tedavı goruyosun
Geçen ay gittim doktora adet olamadığım için.Daha tedaviye başlamadı ..Birkaç ay kendine fırsat ver, pkolular doğal yoldan da hamile kalabiliyorlar dedi..Bense çok sabırsızım..Progesteron bu kadar düşük iken yani yumurtlama olmadı sonuçta bu ay ..Peki bir dahaki ya da sonraki ay olma ihtimali var mı ki doktor bana kendine birkaç ay tanı dedi???ben de bu arada hayıt içeyim bari diyorum işte..
merhaba kızlar, iyi hafta sonları...
bakıyorum bir sürü yeni kader arkadaşı katılmış.....
herkese bol şans diliyorum :26::26::26::26::26::26:
zor bence tam kesın bır caresı yok benden de cocuguma gecer belkıde kullandıgımız ılaclardan oluyor benım kardesımde de var annem ondada tedavı gormus.bıde anne sutu cok ıcmedık onunlada alakası olabılr dıye bıle dusunuyorum.kımse sebebını bılmıyor belkı kucuk ayrıntılar ama ıhtımal bence sebebının ne oldugunun cozulup tedavı edılmesı lazım bır sekılde
Bu tamamen yumurtalığın yapısıyla ilgili bir durum.Pko ydum geçti diye bir şey yokmuş.Ben de çok araştırdım arkadaşlar..Öyle yaygın bir şey ki aslında bu..Çoğu insan farkında bile değil.Önemli olan hormonları düzgün değerlerde tutmak.Bunun için de kilo çok önemli bir faktör.
klomıfen sıtrat tatlım yumurta gelıstırıyo
Senin adetler nasıl düzenli mi canım?Ne zaman olacaksın?Benim geçti zamanı.Bi kendiliğimden olsam bu ay keşke(( Olsam da başlasam o zaman hayıt içmeye...
ecrincim sana neden aşılama yapmıyorlar ki? doktorlar aşılamada şansın düşük olduğunu söylese bile, erkeklerin sperm problemlerinden dolayı aşılama daha çok tercih ediliyor. yoksa yaptılarmı da, ben atladım acaba?
canım benim 2doktorumdaa aşılama yapalım dedı eşimde ben amelıyta olcam dedı amelıyta oldu 3ay sonunda baktık düzelme var eşimin doktoru 3aydan sonra daha iyi olur dedı ve normal olur dedı benım doktorumda aşılama yapalım dedı 2taraflı sorun var dedı he varıkosel hem pko aşılama yapalım dedi eşimde ben bosunamı amelıyta odum diye istemiyorr bakalım degerler çok düelmezse aşılama yapalım diyoo onumuzdekı ay bakacaz degrelere sonra ben yenı doktora gitcem oda aşılama derse eşimi ikna etcem iştee
canım seropheneyı bende kullanıyorum 4.gunumdeyım metformınıde kullanıyorum 6 aydır hıc bırakmadım zaten.hem bak kendınde dıyosun faydasını gordum dıye basla bıan once bulantılar gecıcı zaten azcık sık dısını olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?