Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet aynen gecmıyor benım hormonlarım normal kılom ıdıal ama var duzelmıyor.ama dıyoruz belkı bır caresı olur ılerıde:)))

5 gün gecikti adetim...Geçen ay da böyle oldu ve böyle 5 gün geciktikten sonra biliyorum ki olamıycam kendi kendime..Birkaç gün daha bekleyip doktora gidicem ve o da farlutal verecek büyük ihtimal geçen ay olduğu gibi...Yumurtlama olmadı bu ay progesteron 0,41 ((

progestan o işede yarıyo mu? yumurta çatlmazsa, kist olamadan adetle atılmasınımı salıyo yani.. peki yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor usg ile mi bakıyo yine, yoksa tahlil filan mı istiyo:) biz dah ao aşamaya hiç gelemedik te acemiyim ben:)

Peki canım nasıl oluyor yani ...D.kontrol kullanıyorsun 1 ay ve sonraki ay mı çalışma yapıyorsun bebek için??

o zamn emınsen farlutal ıc zaten doktora da gıdıyosun ne kadardır tedavı goruyosun

Peki canım nasıl oluyor yani ...D.kontrol kullanıyorsun 1 ay ve sonraki ay mı çalışma yapıyorsun bebek için??

he aynen ole oluyo ıstemeyerek once yumurtayı buyuttuk ıgneyle sonra catlamadı ıgneye ragmen kıst oldu dogum kontrol hapı kullancam kıst gıdıcek bastan baslıcam bıdakı ay:))

ecrincim sana neden aşılama yapmıyorlar ki? doktorlar aşılamada şansın düşük olduğunu söylese bile, erkeklerin sperm problemlerinden dolayı aşılama daha çok tercih ediliyor. yoksa yaptılarmı da, ben atladım acaba?

yumurta catlamassa adet olman ıcın progesteron verıyo yada farlutalda olabılr.olurda adetle kıst kaybolur dıye ama kaybolmassada dogum kontrol hapı verıyo bıdakı aya kadar hem kıst buyumuyo hemde adetle gecıyor.

merhaba kızlar, iyi hafta sonları...

bakıyorum bir sürü yeni kader arkadaşı katılmış.....

herkese bol şans diliyorum :26::26::26::26::26::26:

o zamn emınsen farlutal ıc zaten doktora da gıdıyosun ne kadardır tedavı goruyosun

Geçen ay gittim doktora adet olamadığım için.Daha tedaviye başlamadı ..Birkaç ay kendine fırsat ver, pkolular doğal yoldan da hamile kalabiliyorlar dedi..Bense çok sabırsızım..Progesteron bu kadar düşük iken yani yumurtlama olmadı sonuçta bu ay ..Peki bir dahaki ya da sonraki ay olma ihtimali var mı ki doktor bana kendine birkaç ay tanı dedi???ben de bu arada hayıt içeyim bari diyorum işte..

ne kadarlık evlısın eger bır yıl gecmısse baska doktora gıt yasın gencse de bole dıyorlar yasın kac

canım tek yapman gereken adetinden bir 10 gün sonra doktora gidip ultrasonda folikül yani yumurtan olup olmadığına baktırmak. bazen bizde geç gelişebiliyor o yüzden adetinden 10 gün sonra falan git dedim...ona göre zaten tedavinin belli olur.....

evet haklısınız kızlar eve kılo onemlı ama veremiyoz iştee

klomıfen sıtrat tatlım yumurta gelıstırıyo

klomen gibimi kafamıza göre kullansak olurmu klomen zararlıymıs kontrol altında olmak lazımmıs buda onun gibimi

Senin adetler nasıl düzenli mi canım?Ne zaman olacaksın?Benim geçti zamanı.Bi kendiliğimden olsam bu ay keşke (( Olsam da başlasam o zaman hayıt içmeye...

4aydır düzenliydi bu ay 46günüm hala adt olmadım ben gectı çarşamaba az kahve ve pembelık oldu perşemde hafıf pembe ama başka bişey yok bekliyom işte

canım benim 2doktorumdaa aşılama yapalım dedı eşimde ben amelıyta olcam dedı amelıyta oldu 3ay sonunda baktık düzelme var eşimin doktoru 3aydan sonra daha iyi olur dedı ve normal olur dedı benım doktorumda aşılama yapalım dedı 2taraflı sorun var dedı he varıkosel hem pko aşılama yapalım dedi eşimde ben bosunamı amelıyta odum diye istemiyorr bakalım degerler çok düelmezse aşılama yapalım diyoo onumuzdekı ay bakacaz degrelere sonra ben yenı doktora gitcem oda aşılama derse eşimi ikna etcem iştee

canım sakın kafana göre klomeni kullanmaya kalkma.....zaten sadece 3-4 ay kullanılabiliyor. zaten kullanınca doktora gidip yumurtaların büyüdümü baktırmak zorundasın. yoksa işe yaramaz.....
doktor belirli bir büyüklüğe geldiği zaman ilişki önericek. klomene karar verip doktor kontrolü altında kullanırsan, eşinle git. orada doktor ne zaman ilşki söyliyecektir. o da duysun hem.
ayrıca ben sana birazcık diyet tavsiyesi vermiştim. lütfen artık uygula ve kilo ver canım.
kaç kilosun? ya da ne kadar vermen gerek? eğer gerçekten kilolu isen, adet olmamana şaşırma canım

kızlar mart ayında kısmetse rahim filmi çektireceğim...

Şimdiden araştırmak istiyorum.

İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? ordan burdan duymuşsunuzdur belki?

özelde olsa fark etmez.

canım sen bu serophen i kaç doz alıyosun.. bide bu klomen türü hapları 3-4 ay mı kullanabiliyoruz, bi bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…