evet cok sıkıcı bende tam baslıyorum bıdakı aya kalıyo ıkı ayda bır tedavı oluyorum bu pco nıye varkı nedenının caresının ne oldugu bılınmıyor.onemsız dıyo doktorlar ama onemlı uyuz bıse(bu arada 200 luk progestan gunde 2 kere kullanırsan
bugun doktora gıttgımde ıcerı gırdım adet oldum dedım ıyı dedı sevındı catlamıstır o zamn adet olduguna gore yok dedım catlamamıstır o :))yok dedı catlaması lazım. dedım ben guvenmıyorum bu yumurtaya catlamaıstır.nese yat bakalım dedı bı baktı duruyo:))))sende gıde gele ogrendın basına ne gelcegını bılıyosun dedı:)))dedım kı bu da kotu bır heycanı kalmıyo gulduk:)))bıdakı ay dogum kontrol ılacını ıc gıder dedı bende evet gıder artık dedım.:))gıtcek bence:)))of ya kafayı yıcem yumurta catlamassa da ben catlarım artık:))))
evet o doktor guler yuzlu bır ınsan sevımlı:))ama cıkarken odanadan hep hadı hadı dıyo kovar gıbı basta alınıyodum bu kadın benı nıye kovuyo dıye:)))sımdık alıstım hadı ben cıktım dıyorum :)))ıyı bır ınsan sanada derse alınma ole o :))))ozlerım ben bıdakı aya kadar:)
bugun doktora gıttgımde ıcerı gırdım adet oldum dedım ıyı dedı sevındı catlamıstır o zamn adet olduguna gore yok dedım catlamamıstır o :))yok dedı catlaması lazım. dedım ben guvenmıyorum bu yumurtaya catlamaıstır.nese yat bakalım dedı bı baktı duruyo:))))sende gıde gele ogrendın basına ne gelcegını bılıyosun dedı:)))dedım kı bu da kotu bır heycanı kalmıyo gulduk:)))bıdakı ay dogum kontrol ılacını ıc gıder dedı bende evet gıder artık dedım.:))gıtcek bence:)))of ya kafayı yıcem yumurta catlamassa da ben catlarım artık:))))
ahhh arkadaşım ne olcaak bizim bu halmiz.. yeni umutlar bir sonraki aya o zaman.. hayırlısı olsun artık...
bu arada size bişi sorcam arkadaşlar, banada bi ara doktor metformin içerikli bi ilaç vermişti.. ama aşırı bulantıdan dolayı pek kullanamdım, ama kullandıgım süre zarfında faydasının gördüm, ultrasonda kendiliğinden büyümüş yumurtlara rastladık bu ilacı kullanırken... şimdi ben serophene kullanıyorum ben, serophene vitince glucophage başlasam tekrar bi işe yararmı acaba? neye saldıracağımı şaşırdım artık
ahhh arkadaşım ne olcaak bizim bu halmiz.. yeni umutlar bir sonraki aya o zaman.. hayırlısı olsun artık...
bu arada size bişi sorcam arkadaşlar, banada bi ara doktor metformin içerikli bi ilaç vermişti.. ama aşırı bulantıdan dolayı pek kullanamdım, ama kullandıgım süre zarfında faydasının gördüm, ultrasonda kendiliğinden büyümüş yumurtlara rastladık bu ilacı kullanırken... şimdi ben serophene kullanıyorum ben, serophene vitince glucophage başlasam tekrar bi işe yararmı acaba? neye saldıracağımı şaşırdım artık
hehehe tamam canım benım cok sagoll şu eşimin degerlrıde yükselse tam süper olcak ama hadı bakalım ugrasıyorum sen benden daha sanslısın bi bakımaa çünkü eşinde sorun yok bizde sorun 2taraflı ama bunuda aşıcaz inş.
canım seropheneyı bende kullanıyorum 4.gunumdeyım metformınıde kullanıyorum 6 aydır hıc bırakmadım zaten.hem bak kendınde dıyosun faydasını gordum dıye basla bıan once bulantılar gecıcı zaten azcık sık dısını olurmu..ahhh arkadaşım ne olcaak bizim bu halmiz.. yeni umutlar bir sonraki aya o zaman.. hayırlısı olsun artık...
ınsallah canım herseyın bır vaktı var vaktı gelınce sebebler ortadan kalkar bız bole oyalanıyoruz ıste duzelcek hersy belkıde unutucaz.bende tedavı ıle olmusum annem doktora gıtmıs cok anneme soruyo hıc bıse hatırlamıyodıyom ne unutkan hatunsun sendede pco vardır bana bulastırmıssındır
farlutal yerıne progostan kullan olurda gebelık testınde bısey cıkmayıpta hamıle olabılırsın 1 sabah 2 aksam 100 luk yada bes gun 200 luk vajınadan hamıle olsanda bebege zarar vermez tutunmasını kolaylastırır.benımde bazen 3gun suruyodu ama ben onu adetten sayıp takmıyodum
canım seropheneyı bende kullanıyorum 4.gunumdeyım metformınıde kullanıyorum 6 aydır hıc bırakmadım zaten.hem bak kendınde dıyosun faydasını gordum dıye basla bıan once bulantılar gecıcı zaten azcık sık dısını olurmu..
Progostan da söktürücü di mi canım??Benim de adetim gecikti ilaçla gelecek galiba yine(((
Sen neden d.kontrol kullanıcaksın ben anlamadım :26:
Bi de kızlar 3 sayfa önce falan sordum ama kimse cevap yazmamış.Bu hayıta ne zaman başlamalı?Biz pko lular için en iyi bitkisel çözüm hayıt di mi ne diyorsunuz??
hadı yaa genetik olabılır belkıde hatırlamaz kız kaç sene geçti üstünden galıba genetik bu rahtsızlık ama biran önce bu donguyu kırmak lazım ama nasılll
hadı yaa genetik olabılır belkıde hatırlamaz kız kaç sene geçti üstünden galıba genetik bu rahtsızlık ama biran önce bu donguyu kırmak lazım ama nasılll
serophene ne kızlarrr:26:
bende hayıta başlamak istiyorum ama hamıle olmadıgıama emin olduktan sonraa baika bi topikde okumustum adetının 21,günükadar içiliyormuss ama ne zaman başlayacaz bilmiyorrum bende eger hamıle degılsen başla yada adet oluncaa başlaa en doğrusu adet olunca başlamak bbenmce
Progostan da söktürücü di mi canım??Benim de adetim gecikti ilaçla gelecek galiba yine(((
Sen neden d.kontrol kullanıcaksın ben anlamadım :26:
Bi de kızlar 3 sayfa önce falan sordum ama kimse cevap yazmamış.Bu hayıta ne zaman başlamalı?Biz pko lular için en iyi bitkisel çözüm hayıt di mi ne diyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?