Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet canlarım seropheneye basladım reglımın 5.gununde 50 mg. Bıtanecık ıcıyorum.sadece gece yumurtalıklarım gerılmıs gıbı hıssedıyorum bırıcık sen bılırsın hanı adetten once bı agrım olmustu ya oyle bı gerılme hıssedıyorum sadece atesımı de olcuyorum ama henuz bı degısıklık yok.yarın ılac bıtıyo ve pzt kontrolum var.yumurtlama olmadı galıba atesım cıkmadı hala tam olarak konu ıle ılgılı bılgımde yok gercı

Herkese slmm kızlar

değerim 200 çıktı çok korktum önce ama sonra dr aradım iyi gidiyo haftaya gel dedi

darısı sizin başınıza inşallahhh

kızlar ben 1 ay 1 günlük hamileyım çarşamba öğrendim hamile oldugumu

yeni gelen arkadaşlarr hepiniz hoşgeldiniz

kendinize iyi bakın sağlıklı beslenınn

evet en fazla 4 defa kullanılıyomus uzgunum bu konuda fazlası zararlıymıs.umarım hıcbırımız bu kadar uzun kullanmaya gerek duymayız.

kızlar evet 3-4 kere enson ama bence kesınlıkle bu hakların hepsını ardışık kullanamyın bır ay klomen kullandıysanız diğer ay kendılıgınden hamıle kalmaya çalısın

klomen fazlası rahım duvarında kalınlaşma yapıyor nedıyım klomen kulandı yüksek dozda hemde ama sonra ılacların hepsını bıraktıktan sonra hamıle kaldı zaten etkısı 1-2 ay gıdıyormus ılaclarınn

kızlar mart ayında kısmetse rahim filmi çektireceğim...

Şimdiden araştırmak istiyorum.

İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? ordan burdan duymuşsunuzdur belki?

özelde olsa fark etmez.

egerkı klomenle sonuc alamazsak onumuzdekı ay smrynada cektırıcem anestezılı 380 tl.arkadasım cektırdı ıkı ay once degerlerımız aynıydı o hafta hamıle kaldı.

eşim benimle geliyor doktoraa ama içeri gitmiyor malesefff amna ikna etcem hem oda duysun doktorun dedıklerını belkı ikna olurr klomne yok kullanmıyorum sordum sadece canım.evet diyet listen duruyorr dikkat etmeye caıışıyorum ama tam degıl bu hafta başlaycam inş.sıkı bir diyete eger bebiş falan yoksa kan tahlılı yaptırcam 46,günüm bugun bişey yok 2gün önce kahve ve pembe akıntı oldu.benım boyum 1,62 kılom 64 canım ama görünüşde kılo yok bel çevresi bide göbek var canım bu hafta sıkı bir diyete giriyorumm karar verdım kesın bakalım nolcak hadı bakalım

kızlar mart ayında kısmetse rahim filmi çektireceğim...

Şimdiden araştırmak istiyorum.

İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? ordan burdan duymuşsunuzdur belki?

özelde olsa fark etmez.

ben ist özelde cektırdım korkulacak bişey yok mcanım ben hiöç anlamadım bile sadece sıvı verirken biraz sogukluk hissetim o kadar başka bişey yok :) tüplerimde acık çok şükür korkma canım inş.güzel sonuc alırsın

ooo maşallah canım sıkma sakın canını herşey güzl olacak inş. :)

ben ilk 2 taneden başladım zaten, büyümediler, şimdi 4 tane içiyorum. inşallah seninkiler büyümüştür, pazaretsi kontrolde belli olur artık. cuma günüde benim kontrolüm var..
kasıklarda batma, mide bulantısı filan bu hapların yan etkisi zaten, ama enin ağrın büyümeye işarettir inşallah:)

aynı boydayız ama ben 58 kiloyum. ben o göbek ve bel çevresini eritmek için kavitasyon bile yaptırdım ama zaten hergün spor yapıyorum. bir ara senin kilondaydım bende. hayatımda ilk defa o kiloya gelmiştim ve çok sinirimi bozmuştu....düzgün beslenmeyi yaparsan kas ve su kaybı değil, YAĞ KAYBEDERSİN..BU ÇOK ÖNEMLİ!

hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:)

darısı başımıza tabi):

dur canım bi, iyice süklusun ortasına gelde, belki ateşde o zaman fark eder. ama bir şeyler hissediyorsan yumurtalar çalımaya başladı heralde...yani inşallahh....
şu tavsiye ettiğin merkezi araştırıcam canım, saol

aslında benim gittiğim yerde de çekiyorlar ama ne biliyim...doktorumdan memnun olmama rağmen, çekiniyorum....başka bir yerde çektirsem ayıp mı olur aceba????

kızlar ben kaçtım...hava çok güzel burda....

biraz dışarı çıkıyım bari, bir haftasonum var onu da değerlendiriyim..

hepiniz öpüldünüz...iyi haftasonları

nıye ayıp olsun canım ıstedıgın yerde cektırırsın arastır bakalım sende.ya bıde bu ırenbe dı dımı senın gıttıgın yer tup bebekle ılgılı hıc ıyı seyler okumadım burda para tuzagı falan dıyolar tup bebek ıcın ama.

ınsallah ama zannetmıyorum nedense ıcımden bı ses yumurta yook dıyo.bakalım gorcez pzt. Ya bısey sorcam ama akıntında bı degısıklık oldumu benım normaldı akıntım hep ama suan sanı pelte gıbı az az bısı gelıo neden olurkı buda ılactanmı kaynaklanıo

kızlar ben kaçtım...hava çok güzel burda....

biraz dışarı çıkıyım bari, bir haftasonum var onu da değerlendiriyim..

hepiniz öpüldünüz...iyi haftasonları

ooh gez baklım benım kocıs boru gıbı uyuyo valla bıyere cıkamadık bugun.sen gez bızım yerımızede

canım akıntıyı bilmiyorum bende öyle bi sorun olmamıştı, ama ilacı kullanırken hep adetli oldugum için pekte anlamıyorum oluyosada..

canım biliyorsun bazılarının beklentileri çok farklı oluyor ya da hemen iyi sonuç alacaklarını düşünüyorlar.
Ben oraya özellikle gittim, sonuçta bu doktorlar her gün bizim gibi sorunları olan hastalarla karşılaşıyorlar.
Ben doktorumdan çok memnunum çünkü: her soruma düzgün ve uzun cevap veriyor. kendiliğinden bilgilendiriyor, ilgili ve eli de çok hafif....
benim için bunlar yeterli şimdilik.
Sonuçta bu sayfalarda bile herşeyi neredeyse öğrendik ve yapılabilecek alternatifleri kendimiz biliyoruz.
Doktorların deneyebileceği 3-4 yöntem var, onlara yönelmezseler, biz kendimiz bile artık bilinçli olduğumuz için teklif edebiliriz bazı tedavi şekillerini....gerisi zaten bize ya da bizim vücudumuzun tedaviye nasıl cevap verebileceğine bağlı bana göre......

ben elimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum, ilaçlarımı düzgün kullanıp kilo ve spora dikkat ediyorum....adetimi düzenledim, şimdi sıra yumurtlama da....Artık gerisini doktorlar değil, Allah bilir..... (şimdi yine tepki alabilirim...yok zaten hep Allah bilir falan diye yazmadan arkadaşlar, tabiki haklısınz!!!!!)

kızlar bebek tedavısı oruyodum gonolf kullandım yumurtam buyudu catlamadı adet oldum gıtmedı dogum kontol hapı verdı doktorum ıcınızde GINERA kullanan varmı .yumurtam 4.35 olmus

evet cinera kist attırmak için kullanılan en ağır doğum kontrol hapıdır. 1 ay kullanımı bile kisti parçalar ve yok eder yalnız inanılmaz gerginlik yapan bir haptır
sağlık için katlanıp 1 ay kullanın..sonra yine diğer yumurtlama tedavilerine geçersiniz...

doktorum yumurtlama tedavisinde böyle büyük ve fazla kistlerin oluşabileceğinden bana bahsetmişti..yani hasta bu riski alırsa tedavi uygulanıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…