canım sen bu serophen i kaç doz alıyosun.. bide bu klomen türü hapları 3-4 ay mı kullanabiliyoruz, bi bilgin var mı?
evet en fazla 4 defa kullanılıyomus uzgunum bu konuda fazlası zararlıymıs.umarım hıcbırımız bu kadar uzun kullanmaya gerek duymayız.
kızlar mart ayında kısmetse rahim filmi çektireceğim...
Şimdiden araştırmak istiyorum.
İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? ordan burdan duymuşsunuzdur belki?
özelde olsa fark etmez.
canım sakın kafana göre klomeni kullanmaya kalkma.....zaten sadece 3-4 ay kullanılabiliyor. zaten kullanınca doktora gidip yumurtaların büyüdümü baktırmak zorundasın. yoksa işe yaramaz.....
doktor belirli bir büyüklüğe geldiği zaman ilişki önericek. klomene karar verip doktor kontrolü altında kullanırsan, eşinle git. orada doktor ne zaman ilşki söyliyecektir. o da duysun hem.
ayrıca ben sana birazcık diyet tavsiyesi vermiştim. lütfen artık uygula ve kilo ver canım.
kaç kilosun? ya da ne kadar vermen gerek? eğer gerçekten kilolu isen, adet olmamana şaşırma canım
kızlar mart ayında kısmetse rahim filmi çektireceğim...
Şimdiden araştırmak istiyorum.
İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? ordan burdan duymuşsunuzdur belki?
özelde olsa fark etmez.
Herkese slmm kızlar
değerim 200 çıktı çok korktum önce ama sonra dr aradım iyi gidiyo haftaya gel dedi
darısı sizin başınıza inşallahhh
kızlar ben 1 ay 1 günlük hamileyım çarşamba öğrendim hamile oldugumu
yeni gelen arkadaşlarr hepiniz hoşgeldiniz
kendinize iyi bakın sağlıklı beslenınn
Evet canlarım seropheneye basladım reglımın 5.gununde 50 mg. Bıtanecık ıcıyorum.sadece gece yumurtalıklarım gerılmıs gıbı hıssedıyorum bırıcık sen bılırsın hanı adetten once bı agrım olmustu ya oyle bı gerılme hıssedıyorum sadece atesımı de olcuyorum ama henuz bı degısıklık yok.yarın ılac bıtıyo ve pzt kontrolum var.yumurtlama olmadı galıba atesım cıkmadı hala tam olarak konu ıle ılgılı bılgımde yok gercı
eşim benimle geliyor doktoraa ama içeri gitmiyor malesefff amna ikna etcem hem oda duysun doktorun dedıklerını belkı ikna olurr klomne yok kullanmıyorum sordum sadece canım.evet diyet listen duruyorr dikkat etmeye caıışıyorum ama tam degıl bu hafta başlaycam inş.sıkı bir diyete eger bebiş falan yoksa kan tahlılı yaptırcam 46,günüm bugun bişey yok 2gün önce kahve ve pembe akıntı oldu.benım boyum 1,62 kılom 64 canım ama görünüşde kılo yok bel çevresi bide göbek var canım bu hafta sıkı bir diyete giriyorumm karar verdım kesın bakalım nolcak hadı bakalım
Evet canlarım seropheneye basladım reglımın 5.gununde 50 mg. Bıtanecık ıcıyorum.sadece gece yumurtalıklarım gerılmıs gıbı hıssedıyorum bırıcık sen bılırsın hanı adetten once bı agrım olmustu ya oyle bı gerılme hıssedıyorum sadece atesımı de olcuyorum ama henuz bı degısıklık yok.yarın ılac bıtıyo ve pzt kontrolum var.yumurtlama olmadı galıba atesım cıkmadı hala tam olarak konu ıle ılgılı bılgımde yok gercı
dur canım bi, iyice süklusun ortasına gelde, belki ateşde o zaman fark eder. ama bir şeyler hissediyorsan yumurtalar çalımaya başladı heralde...yani inşallahh....
şu tavsiye ettiğin merkezi araştırıcam canım, saol
aslında benim gittiğim yerde de çekiyorlar ama ne biliyim...doktorumdan memnun olmama rağmen, çekiniyorum....başka bir yerde çektirsem ayıp mı olur aceba????
ben ilk 2 taneden başladım zaten, büyümediler, şimdi 4 tane içiyorum. inşallah seninkiler büyümüştür, pazaretsi kontrolde belli olur artık. cuma günüde benim kontrolüm var..
kasıklarda batma, mide bulantısı filan bu hapların yan etkisi zaten, ama enin ağrın büyümeye işarettir inşallah:)
kızlar ben kaçtım...hava çok güzel burda....
biraz dışarı çıkıyım bari, bir haftasonum var onu da değerlendiriyim..
hepiniz öpüldünüz...iyi haftasonları
canım akıntıyı bilmiyorum bende öyle bi sorun olmamıştı, ama ilacı kullanırken hep adetli oldugum için pekte anlamıyorum oluyosada..ınsallah ama zannetmıyorum nedense ıcımden bı ses yumurta yook dıyo.bakalım gorcez pzt. Ya bısey sorcam ama akıntında bı degısıklık oldumu benım normaldı akıntım hep ama suan sanı pelte gıbı az az bısı gelıo neden olurkı buda ılactanmı kaynaklanıo
canım akıntıyı bilmiyorum bende öyle bi sorun olmamıştı, ama ilacı kullanırken hep adetli oldugum için pekte anlamıyorum oluyosada..
nıye ayıp olsun canım ıstedıgın yerde cektırırsın arastır bakalım sende.ya bıde bu ırenbe dı dımı senın gıttıgın yer tup bebekle ılgılı hıc ıyı seyler okumadım burda para tuzagı falan dıyolar tup bebek ıcın ama.
kızlar bebek tedavısı oruyodum gonolf kullandım yumurtam buyudu catlamadı adet oldum gıtmedı dogum kontol hapı verdı doktorum ıcınızde GINERA kullanan varmı .yumurtam 4.35 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?