canım benim minietek emin ol eşinde çokk fazla sevinmiştir ama gerçekten bazı insanlar duygularını çokyoğun dışarı yansıtamıyor.ne kadar güzel hazırlanmışsın öyle kopya çekicem senden böyle bir güne gelirsem.ailemin yanındayım bugün kardeşimi asker gönderdik sivasaçok soğukmuşşş bide baya bi araştırdık %70 i sınıra gidiyormuş dağıtımda canım çok sıkkın zaten hep sıkkındı şimdi bide bunu düşünürüm.Allahım bütünn anakuzularını korusunn
bu arada soracaklarım gogıllatmıyım buraya sorayım yumurta takibini tam olarak anlatsın tecrübeliler bende bu yola giricem ya merak ediyorum
kızlar gebelikte çiğ et yemek yasakmış hastalık yapıyormuş ben bu gün çiğ köfte yedim etli 3 tane yedim inş.bişye olmaz çünkü kendimi biraz gebe gibi hissediyorum ama ilk aylarda anneden fazla bişey almıyormuş bilgisi olan varmı?
canım çiğ ette toksoplazma diye bir mikrop var
ve bebeğe çok zararlı eğer hamilelik durumun olursa muhakkak test yaptır
canım biliyorsun bazılarının beklentileri çok farklı oluyor ya da hemen iyi sonuç alacaklarını düşünüyorlar.
Ben oraya özellikle gittim, sonuçta bu doktorlar her gün bizim gibi sorunları olan hastalarla karşılaşıyorlar.
Ben doktorumdan çok memnunum çünkü: her soruma düzgün ve uzun cevap veriyor. kendiliğinden bilgilendiriyor, ilgili ve eli de çok hafif....
benim için bunlar yeterli şimdilik.
Sonuçta bu sayfalarda bile herşeyi neredeyse öğrendik ve yapılabilecek alternatifleri kendimiz biliyoruz.
Doktorların deneyebileceği 3-4 yöntem var, onlara yönelmezseler, biz kendimiz bile artık bilinçli olduğumuz için teklif edebiliriz bazı tedavi şekillerini....gerisi zaten bize ya da bizim vücudumuzun tedaviye nasıl cevap verebileceğine bağlı bana göre......
ben elimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum, ilaçlarımı düzgün kullanıp kilo ve spora dikkat ediyorum....adetimi düzenledim, şimdi sıra yumurtlama da....Artık gerisini doktorlar değil, Allah bilir..... (şimdi yine tepki alabilirim...yok zaten hep Allah bilir falan diye yazmadan arkadaşlar, tabiki haklısınz!!!!!)
canım biliyorsun bazılarının beklentileri çok farklı oluyor ya da hemen iyi sonuç alacaklarını düşünüyorlar.
Ben oraya özellikle gittim, sonuçta bu doktorlar her gün bizim gibi sorunları olan hastalarla karşılaşıyorlar.
Ben doktorumdan çok memnunum çünkü: her soruma düzgün ve uzun cevap veriyor. kendiliğinden bilgilendiriyor, ilgili ve eli de çok hafif....
benim için bunlar yeterli şimdilik.
Sonuçta bu sayfalarda bile herşeyi neredeyse öğrendik ve yapılabilecek alternatifleri kendimiz biliyoruz.
Doktorların deneyebileceği 3-4 yöntem var, onlara yönelmezseler, biz kendimiz bile artık bilinçli olduğumuz için teklif edebiliriz bazı tedavi şekillerini....gerisi zaten bize ya da bizim vücudumuzun tedaviye nasıl cevap verebileceğine bağlı bana göre......
ben elimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum, ilaçlarımı düzgün kullanıp kilo ve spora dikkat ediyorum....adetimi düzenledim, şimdi sıra yumurtlama da....Artık gerisini doktorlar değil, Allah bilir..... (şimdi yine tepki alabilirim...yok zaten hep Allah bilir falan diye yazmadan arkadaşlar, tabiki haklısınz!!!!!)
iyi akşamlar kızlarr
yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanınmumlarını yakmıştımm
aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm
aaakoşş çatal tabak getir yiyeliimm diyoo
dur dedim bir notu oku okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı
mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah:) yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii
daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe
kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı
ama şimdi hadi bulaşık mak kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum yine dee
slm kızlar.ben dün doktora gittim.ilaçlı tedaviye başlamaya karar verdik.beni adetimin 2.günü çagırdı.beni bu süreçte neler bekliyor?tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.ulturasyonla mı bakaca 2.gün gidince?genelde 3.günü başlanıyo diye biliyorum ilaca ama 2.gün de başlayanlar var mı?
slm kızlar.ben dün doktora gittim.ilaçlı tedaviye başlamaya karar verdik.beni adetimin 2.günü çagırdı.beni bu süreçte neler bekliyor?tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.ulturasyonla mı bakaca 2.gün gidince?genelde 3.günü başlanıyo diye biliyorum ilaca ama 2.gün de başlayanlar var mı?
aynı boydayız ama ben 58 kiloyum. ben o göbek ve bel çevresini eritmek için kavitasyon bile yaptırdım ama zaten hergün spor yapıyorum. bir ara senin kilondaydım bende. hayatımda ilk defa o kiloya gelmiştim ve çok sinirimi bozmuştu....düzgün beslenmeyi yaparsan kas ve su kaybı değil, YAĞ KAYBEDERSİN..BU ÇOK ÖNEMLİ!
bend ehayatımda idefa bu kıloya geldım canım 54-55en fazla haklısın kendme liste yaptım düzgün beslenicem artık yardım için sagol bugun başladım artık
bu arada soracaklarım gogıllatmıyım buraya sorayım yumurta takibini tam olarak anlatsın tecrübeliler bende bu yola giricem ya merak ediyorum
kızlar gebelikte çiğ et yemek yasakmış hastalık yapıyormuş ben bu gün çiğ köfte yedim etli 3 tane yedim inş.bişye olmaz çünkü kendimi biraz gebe gibi hissediyorum ama ilk aylarda anneden fazla bişey almıyormuş bilgisi olan varmı?
tekrar tebrik ederim :)
çok güzel sürpriz yapmışsın eşineokurken diken diken oldu tüylerim..
Maşallah Allah nazarlardan saklasın
erkeklere iş yaptırmak çok zordur biliyorum :)
ama zorunlu durumlarda yapacaklar elbet... hayat müşterek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?