Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm canım evet yaa bende çok kıskanıyorum hemen nasıl hamıle kalıyorlarr ben 1senedır ugrasıyorum ama malesef yok bişey daha ama hayırlısı diyelim

ben gerçekten hiç kıskanmıyorum.....benim salak görümcem 3 kere falan bebek aldırdı mesela, evli hem 10 yaşında bir kızı var ve 1,5 yaşında oğlu var. mesela ona çok kızıyorum!

insan nasıl korunmayı bilmez!?????? ve kaç kere nasıl aldırır???

boşverin kızlar, iyi düşünün....ben asla ümidimi kaybetmiyorum, olucak bir gün bunu çok iyi biliyorum...

görümcene bende kzıdım şimdi heee olmayan olsun ister olanda omasın nasıl iş bu böylee analamdım valla neyse hayırııs olsun hakkımızda nasip diyelim bol bol dua edelım

ben de soracağım bu gün gittim doktor doğumdaydı görüşemedim ama aklımda soracağım bu arada benim Lh düştü hem de çok yüksekti sana yazmıştım. Tek yaptığım senin tavsiyene uyarak dengeli beslenmek ve yürüyüş oldu sanırım bunlar fayda etti yoksa kistlerim duruyor değişen bişey yok ama son hormon değerlerim çok iyi çıktı sonuçlarımı doktora göstermeye gittiğimde Lh soracağım. Metformin vermedi bana endokrin uzmanı ile bu gün görüştüm şeker yüklemesi ile insülin direncime baktı çok iyi sonuçların dedi ilaca gerek yok dedi.. progestan içerek adet düzenlemesi yapacağım ve bir süre bu şekilde gebe kalmaya çalışacağım olmazsa yumurtalık tedavisi

görüyorum ki çoğunuzun lh yüksek olma gibi bi sorunu var.. offf bende böle bişi de yok :S tüm hormonal değerlerim normal seviyede.. ama adet olamıyorum.. yıllardır buna çözüm üretecek bir doktor bulamadım kendime.. bi an önce bebiş olsa da bari sonra kendi haline bırakıcam.. ama 3 ayım var önümde.. inşallah bu 3 ay içerisinde burda bi sürü sevince ortak olucaz.. :26:

kızlar ben gittim dr. ayrıca lh da sordum bana dalga geçer gibi hamile kalınca düşecek dedi.sporla beslenmeyle bi alakası yok dedi.ayrıca bi sürüde yumurta var ama kayda değer bitane bile yok bu nasıl iş yaa.bütün hormonlar normal ama lh ve free testesteron yüksek.nasıl düşürücem bende bilmiyorum.perş. yine kontrolüm var.

doktorunuz hamile kalındığığında Lh düşecek dediyse mantıken bu tamamen bizim yumurtlayamama sorunumuzdan kaynaklanıyor ve LH hep çok yüksek kalıyor.
çünkü bir yazıda okumuştum.Şöyle diyorddu; Lh yumurtlama döneminde tavan yapar en yüksek seviyeye ulaşıp yumurtlamayı sağlar ve yumurtlama olduktan sonra da aynı hızla düşer normale gelirmiş. E bizim de yumurtlamamız olmadığından yumurtlamayı sağlamak için yükselen LH hormonumuz yumurtlama gerçekleşmediğinden hep o yumurtlama aşamasında kalıyor ve düşürmek mümkün olmuyor..
Ben araştırdığım yazılar sonraında bu sonuca vardım. Yani bunu düzeltmenin yolunu aslında doktorlar da bilmiyor bilseler zaten hastalığı tedavi etmiş olurlar...

Psıkolojık olarak suan gocmus durumdayım yanı klomende bıle bu yumurtacıkların hepsı buyumeye calısmıs dr. En son 10 ar tane yumurta saydı fazlasıda vardı sayamadıgı pers. Gunune kadar bıtanecıkte olsa buyur umarım ama sanmıyorum.bu hap ıse yaramazsa ne olucak dedım bana daha etkılısıne gecıcez dedı oda olmazsa testesteronu tedavı ıcın kortızon ıcerıklı ılaclar kullanıcaz dedı.suan bebek ıstegınden cok ya kılo alırsam ya tuylenmede artıs olursa dıye dusunuyorum.ust deger free testesteronda 3 ıken benımkı 3.4 nasıl dusurebılırım bu degerı bılen varsa ne olur soylesın.duygularım karman corman oldu keske hıc bu bebek ısıne gırmeseydım d.kntrl hapını kullanırken daha mutluydum.

canım valla hem üzüldüm hemde sinirlendim açıkcası......düşmezmi hayatım, dediğm gibi..hareketle ve karbonhidrattan uzan durarak....
doktora çok sinirlendim açıkcası....öküüzzzzzzzz!!!!!! LH 1 süklusda sadece 3 gün falan yükseliyor, onunla birlikte ateş de öyle...kadınlar o yüzden ölçüyor zaten...
canım ben çok duydum burdan ilk ullanımda büyümediğini...düşünsene, o kadar derin uykuda ki yumurtalar, ancak uyanıcaklar...ilaç vere vere (maşesef) bakalım perşembe ne olucak. ondan sonra bence kesin dozu yükseltir......karamsar olmaaaaaaaaaa canımmmmmm....

canım çok sevindim buna.....aslında benim doktorlarımın tavsiyesiydi. ))))
ama sakın bırakma, devam et....bu şeker değil çünkü bir an çıkıp yükselsin...yavaş yavaş oluyor...
ben netformin kullanmadığına çok üzülüyorum ama nedense.....

kızlar sizlere Dr. Orkan Tatlıyı tavsiye ediyim....Yeşilyurtta devlet hastanesinde....
benim arkadaşımda çift rahim var, ona yıllardır gidiyor. hatta yakında ona tüp bebek yapıcaklar.
eğer gitmeye karar verirseniz, size arkadaşımın adını yazıcam, onun tavsiyesiyle diye...

çok iyi, bilinçli ve bilgili bir doktormuş...arkadaşım zaten hep över onu.....

bicim ve tuaatay sizler belki gidebilirsiniz......

hatta Sardunyacığım sana da tavsiye ediyim...
kusura bakmayın, daha önceden aklıma gelmedi kızlar ya......

hep kendi doktorumu tavsiye ettim ama benimki özelde....

büyümezlerse, hemen iğneye yönelme canım...bir-iki süklusla dozu yükseltip de dene derim ben....
belki yumurtalar ancak o zaman cevap vericek....

yanı aynen dedıgım gıbı cvp verdı bıcımın dedıgı gıbı onlarda net bılmıyo bence.ya uzulmeyım dıyorum ama dun aksamdan berı gozumun ucunda duruyo yaslar esımın yanında ne aglayabıldım nede bısey soyleyebıldım ruh gıbı cıktım o muayenehaneden gece 4e kadar bıraktım sonra ıcımdkılerı.ısyan etmeyım dıyorum ama nasıl bıseydır bu ya erkeklık hormonu fazla salgılanıyo hepsıde bu bısuru olan kıstlerın sucu bı kadın olarak bununla yuzlesmek psıkolojımı cok bozdu.

şimdilik bu şekilde devam edeyim... doktorlar ilaca gerek yok deyince kullanamadım bilemiyorum... daha sonraları gidişata göre metformin düşünebilirim....
yardımların için teşekkür ederim..
şimdilik şu rahim ağzı yarası iyileşsin diye antibiyotik ve fitil kullanıyorum onlar bitince doktor kontrolüne tekrar gideceğim..
herkese güzel bir gün dilerim...

büyümezlerse, hemen iğneye yönelme canım...bir-iki süklusla dozu yükseltip de dene derim ben....
belki yumurtalar ancak o zaman cevap vericek....

bu klomen kullanısım ılk ıdı ve bu aydan sonra bırakıcam herseyı pers. Dr. Da soylıycem bebekten vazgectıgımı hormon degerlerımı duzenlıcek bıseyler kullanıcam suan zerre kadar bebek ıstegı yok ıcımde cok sogudum bu konudan ve aylarca yıllarca bu tedavıler ıcın ugrasanları gercekten tebrık edıyorum ınanılmaz bı azım ama benden bukadar kendı ruh saglıgım bozulucak bu ıstek ugruna gercekten agır bı yukmus.

hay Allah çok üzüldüm bu yaşadığın klomen tarzı ilaçların yan etkisi...
diğer tedavi işe yarar umarım ama olumsuz bakma olmazsa adetle o kistlerin atılımını sağlayıp bir sonraki aya tekrar denersin... biraz da zamana bırakmak gerek... daha etkili olan dediği ilaç işe yarayabilir hemen onu denersin eğer ki o da işe yaramazsa bir süre dinlendir yumurtalıklarını bence...
hem kafan da rahatlar stresten uzak olmak çok önemli... hormonların dengesi açısından... sonrasında yine dener doktorun...
çok geçmiş olsun...

kızlar ben 12 şubatta çatlatma iğnesini oldum kaç gün sonra adet olunması lazım bilen varmı yaaa geçen ay ocakta 15 inde olmuştum çatlatma iğnesini 31 ocakta adettim cvp bekliyorum

genelde kadınlar kafadan çıkarınca hamile kalıyo
ama evet testesteronu düşürmeye bak sen canım. belki 2-3 ay d.kntr. hapı verecek....
belli olmaz

genelde kadınlar kafadan çıkarınca hamile kalıyo
ama evet testesteronu düşürmeye bak sen canım. belki 2-3 ay d.kntr. hapı verecek....
belli olmaz

bence de biriciğin dediği gibi çok düşününce üstüne gidince neden olmuyor diye sorgulayınca olumsuzluk olarak geri dönüyor...
ginera tarzı bir doğum kontrol hapıyla 1 ayda o kistlerden kurtulursun sonra da değerlerini normala çevirirsin hem aklın da rahatlar belki de kendi haline bırakman en iyisidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…