slm canım evet yaa bende çok kıskanıyorum hemen nasıl hamıle kalıyorlarr ben 1senedır ugrasıyorum ama malesef yok bişey daha ama hayırlısı diyelim
ben gerçekten hiç kıskanmıyorum.....benim salak görümcem 3 kere falan bebek aldırdı mesela, evli hem 10 yaşında bir kızı var ve 1,5 yaşında oğlu var. mesela ona çok kızıyorum!
insan nasıl korunmayı bilmez!?????? ve kaç kere nasıl aldırır???
boşverin kızlar, iyi düşünün....ben asla ümidimi kaybetmiyorum, olucak bir gün bunu çok iyi biliyorum...
ya kızlar, yakında doktora gidicek olan varmı?
benim için bu LH düşürme olayını sorucaktınız.....???
benim doktorumun söylediği: karbonhidrattan uzak durmak ve spor...
belki sizlerin doktorlarının farklı tavsiyeler verir.....işte başka fikirler almaya çalışıyorum....
kızlar ben gittim dr. ayrıca lh da sordum bana dalga geçer gibi hamile kalınca düşecek dedi.sporla beslenmeyle bi alakası yok dedi.ayrıca bi sürüde yumurta var ama kayda değer bitane bile yok bu nasıl iş yaa.bütün hormonlar normal ama lh ve free testesteron yüksek.nasıl düşürücem bende bilmiyorum.perş. yine kontrolüm var.
ben de soracağım bu gün gittim doktor doğumdaydı görüşemedim ama aklımda soracağım bu arada benim Lh düştü hem de çok yüksekti sana yazmıştım. Tek yaptığım senin tavsiyene uyarak dengeli beslenmek ve yürüyüş oldu sanırım bunlar fayda etti yoksa kistlerim duruyor değişen bişey yok ama son hormon değerlerim çok iyi çıktı sonuçlarımı doktora göstermeye gittiğimde Lh soracağım. Metformin vermedi bana endokrin uzmanı ile bu gün görüştüm şeker yüklemesi ile insülin direncime baktı çok iyi sonuçların dedi ilaca gerek yok dedi.. progestan içerek adet düzenlemesi yapacağım ve bir süre bu şekilde gebe kalmaya çalışacağım olmazsa yumurtalık tedavisi
Psıkolojık olarak suan gocmus durumdayım yanı klomende bıle bu yumurtacıkların hepsı buyumeye calısmıs dr. En son 10 ar tane yumurta saydı fazlasıda vardı sayamadıgı pers. Gunune kadar bıtanecıkte olsa buyur umarım ama sanmıyorum.bu hap ıse yaramazsa ne olucak dedım bana daha etkılısıne gecıcez dedı oda olmazsa testesteronu tedavı ıcın kortızon ıcerıklı ılaclar kullanıcaz dedı.suan bebek ıstegınden cok ya kılo alırsam ya tuylenmede artıs olursa dıye dusunuyorum.ust deger free testesteronda 3 ıken benımkı 3.4 nasıl dusurebılırım bu degerı bılen varsa ne olur soylesın.duygularım karman corman oldu keske hıc bu bebek ısıne gırmeseydım d.kntrl hapını kullanırken daha mutluydum.
canım valla hem üzüldüm hemde sinirlendim açıkcası......düşmezmi hayatım, dediğm gibi..hareketle ve karbonhidrattan uzan durarak....
doktora çok sinirlendim açıkcası....öküüzzzzzzzz!!!!!! LH 1 süklusda sadece 3 gün falan yükseliyor, onunla birlikte ateş de öyle...kadınlar o yüzden ölçüyor zaten...
canım ben çok duydum burdan ilk ullanımda büyümediğini...düşünsene, o kadar derin uykuda ki yumurtalar, ancak uyanıcaklar...ilaç vere vere (maşesef) bakalım perşembe ne olucak. ondan sonra bence kesin dozu yükseltir......karamsar olmaaaaaaaaaa canımmmmmm....
canım çok sevindim buna.....aslında benim doktorlarımın tavsiyesiydi.))))
ama sakın bırakma, devam et....bu şeker değil çünkü bir an çıkıp yükselsin...yavaş yavaş oluyor...
ben netformin kullanmadığına çok üzülüyorum ama nedense.....
büyümezlerse, hemen iğneye yönelme canım...bir-iki süklusla dozu yükseltip de dene derim ben....
belki yumurtalar ancak o zaman cevap vericek....
Psıkolojık olarak suan gocmus durumdayım yanı klomende bıle bu yumurtacıkların hepsı buyumeye calısmıs dr. En son 10 ar tane yumurta saydı fazlasıda vardı sayamadıgı pers. Gunune kadar bıtanecıkte olsa buyur umarım ama sanmıyorum.bu hap ıse yaramazsa ne olucak dedım bana daha etkılısıne gecıcez dedı oda olmazsa testesteronu tedavı ıcın kortızon ıcerıklı ılaclar kullanıcaz dedı.suan bebek ıstegınden cok ya kılo alırsam ya tuylenmede artıs olursa dıye dusunuyorum.ust deger free testesteronda 3 ıken benımkı 3.4 nasıl dusurebılırım bu degerı bılen varsa ne olur soylesın.duygularım karman corman oldu keske hıc bu bebek ısıne gırmeseydım d.kntrl hapını kullanırken daha mutluydum.
bu klomen kullanısım ılk ıdı ve bu aydan sonra bırakıcam herseyı pers. Dr. Da soylıycem bebekten vazgectıgımı hormon degerlerımı duzenlıcek bıseyler kullanıcam suan zerre kadar bebek ıstegı yok ıcımde cok sogudum bu konudan ve aylarca yıllarca bu tedavıler ıcın ugrasanları gercekten tebrık edıyorum ınanılmaz bı azım ama benden bukadar kendı ruh saglıgım bozulucak bu ıstek ugruna gercekten agır bı yukmus.
genelde kadınlar kafadan çıkarınca hamile kalıyo
ama evet testesteronu düşürmeye bak sen canım. belki 2-3 ay d.kntr. hapı verecek....
belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?