Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

cok saol canım.zten arka arkaya bu tedavılerı uygulayabılcegımı sanmıyorum kendımı cok guclu zannederdım ama degılmısım.hormonlarım duzelsın bebek umrumda degıl suan.

Bu testesternu nasıl dusurebılırım sonucta aylarca d.knrl hapını kullanmıstım dusurmemıs demekkı kortızon ıcerıklı ılaclardan bahsettı kımbılır ne yan etkılerı vardır onlarında...oooof of benım bunu dusurucek bı yol bulmam lazım sızlerın bu deger nasıldı?

benim LH ve FSH haricinde herşeyim normal çıkıyor canım....

ama testo yu düşürmek için bence 100% ilaç vardır......
doğum kontrol hapları mutlaka (kullandığın sürece) işe yaramıştır canım, merak etme....

ben boşu boşuna burda k...mı yırtmıyorum, düşsün şu hormonlarda, bebek en son diye....
onlar düşmeden, bebekde sağlıklı olmaz çünkü....

valla sonuna kadar haklısın bana dun dank ettı.

kızlar ben 12 şubatta çatlatma iğnesini oldum kaç gün sonra adet olunması lazım bilen varmı yaaa geçen ay ocakta 15 inde olmuştum çatlatma iğnesini 31 ocakta adettim cvp bekliyorum

cnm bak bnm aklımda kalan geçen sene 1 martta ç.iğnesi oldum ve 17 martta adet olmuştum .senin sorunu okuyunca bu aklıma geldi...

slm kızlarr ben de 2 ay oldu bu hastalıkla tanışalı 2 yıl yasmin kullandım bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti doktora gittim poliskistlerim olduğunu öğrendim
lh değerim fs değerimden yüksek çıkıyor 2 aydır korunmuyoruz yumurtlama dönemlerinde ilişkiye giriyoruz bakalım inş. hamile kalabilirim doktor ilaç tedavisi önerdi ama önce kendiniz kalmaya çalışın daha iyi dedi o yüzden ilaç kullanmıorum şimdilik

Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı? Ben kullanmıştım önceki aylarda ve 14.15.günler koyulaşmıştı 2.çizgi. Sonra silikleşmişti. Adetime 9 gün kala yaptığım ovulasyon testi de oldukça silik çıkmıştı. Ama şimdi yumurta tembelliğim var ve adetimin 3.günü LH 12.24. Peki bende LH hep yüksekse neden 14.15.günler yükseliyor bu değer ve sonra görünmesi zor bir şekilde silikleşiyor LH testinde? Pco olup ovulasyon testlerinden alan var mı? Onlarda da böyle mi? Onlarda sürekli LH yüksek olduğu için 2.çizgi koyu diye biliyorum. Kafam karıştı. Bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

ben onu çok araştırdım ve doktorlarıma sordum. yine de yurtdışından bir sürü aldım ama polikistik over hastalarında bir işe yaramıyor. genelde pozitif ya da silik ikinci çizgi çıkıyor.
BİLİYORSUN O TESTLERDE İDRARDA LH ÖLÇÜLÜYOR. BİZDE LH HEP YÜKSEK...BENİM ALDIĞIM KUTULARIN ÜSTÜNDE ZATEN PKO LULAR İÇİN UYGUN DEĞİL YAZIYOR.....

e peki ultrasonda foliküllerin yani yumurtaların oluşuyormu? oluşmuyorsa beklemenin hiçbir anlamı yok.

ilaç kullamak istemiyorsan, sana tavsiyem 2-3 süklus doktorda yumurta takibi yaptırmak.

Pcolular için uygun değil ama dediğim gibi bende sadece 14.15.günler koyulaşıyor, sonra normal kişilerde olduğu gibi silikleşiyor. Bende ovulasyon olmasa LH pik yapmaz değil mi? Çünkü hep yüksek zaten. 12.24 çıktı benim. Eğer hep yüksekse o testlerde neden 14.15.günler pik yapıyor ki? Ve 16.gün ateşim yükseliyor benim. Pcolularda olmaması gereken bir şey bu sanırım. Benim sol tarafımda polikistik over var ama acaba sağ taraftan normal mi yumurtluyorum acaba ben?:44:

canım ona ultrasonla baktır. başka türlü emin olmazsın. benim çoğu sağlıklı arkadaşım o ovulasyon testlerinin kullandı. hatta ben arkadaşıma benimkileri verdim, birlikte 4-5 tane yaptık. ovulasyonu olmayınca, değil silik çizgi hiçbir çizgi çımıyor. sadece TEK çizgi......
canım kanma onlara, ateş ölç ve ultrasonra baktır o günlerde daha iyi....

bence sen ilk önce LH ını düşürmeye bak. LH FSH orantısız olursa, bebekler düşüyor zaten.
mesele hamile kalmak değil, mesele bebeği tutabilmek, ve sağlıklı olması

bence sen ilk önce LH ını düşürmeye bak. LH FSH orantısız olursa, bebekler düşüyor zaten.
mesele hamile kalmak değil, mesele bebeği tutabilmek, ve sağlıklı olması

bırıcık sen boyle dıyınce ezeldekı dayı geldı aklıma (yegeeen yapıo ya):) aaay yanı kafayı sıyırıyorum sanırım.en ıyısı ben bıraz dısarı atayım kendımı

bırıcık sen boyle dıyınce ezeldekı dayı geldı aklıma (yegeeen yapıo ya):) aaay yanı kafayı sıyırıyorum sanırım.en ıyısı ben bıraz dısarı atayım kendımı

hhaaa dimi hakkaten öyle olmuşşş.......örnek almamıştım ama dayıyı hehehhehehhe...öyle çıktı işte ağzımdan......

valla haftada 1 dizi izliyorum o da : öyle bir geçer zamanki.......

sağol cnm ocak ayı benimde öyle oldu işte 15 ocakta çatLatma iğnesi OLDUM 31 ocakta adet şubat ayı da 12 şubatta iğne oldum adet tarihim geçen aya göre 28 şubat olması lazım ümitlenmiyorum ay kısaya artık yarında gelmezse 3 e kadar doktora gidicem artık kısmet
cnm bak bnm aklımda kalan geçen sene 1 martta ç.iğnesi oldum ve 17 martta adet olmuştum .senin sorunu okuyunca bu aklıma geldi...

aminnn cnm isteyen herkese en kısa xamanda inşş sağlıkla

İNŞALLAH cnm ya geçen ay adetimi 17.gün olmuşum hesapladım şimdi iğneden sonra kısmet nasip inşallah güzel haberler veririzzz bu ayda iğneden sonra 17.günüm ama yaa inşaalah gelmez
canım kan testı yaptırsan çıkar iğneden sonra 14 . gündeysen idrarda çıkabılır adetını 3 gün geçmiş oluyorsun

dayanamıycam galıba yaa çok şişti karnım rahatsız oluyorum gerci hamıle olsaydım teste cıkardı dımı kan vernmeye gerek varmı sencee:26:

ne olursa olsun kan testı yaptr cnm benım idrarda geç çıktı

kızlar ben 12 şubatta çatlatma iğnesini oldum kaç gün sonra adet olunması lazım bilen varmı yaaa geçen ay ocakta 15 inde olmuştum çatlatma iğnesini 31 ocakta adettim cvp bekliyorum

şubat 12 iğneyse eğer 13 şubatta çatlama olduysa sen bugun kan testı yaptırsan hemen çıkarr

kızlar kanda çıkar gebelık suanda yaptırrısanızz

hadi inşallahh iyi haberlerınızı beklyırummm

İNŞALLAH yarında olmazsam 3 e kadar bekleyecem izin alıp yaptırmaya gidicem nasip olursa

İNŞALLAH yarında olmazsam 3 e kadar bekleyecem izin alıp yaptırmaya gidicem nasip olursa

yaptır cnm bak bılgılerıde verım sağlık ocağı genelde sabah erken kan alıyor ve 3 gün sonra verıyor

eğer beklerım dersen hemde ucretsız yaptıranbılırsın ben bugun yıne kan verdım ferrıtın demir bağlama falanda bakılcak

sağlık ocaklarınsa kandan gebelik bakılıyor mu? bunuda burda öğrendim.. sizden öğrenecek çok şeyim var valla:):) özel laboratuarlarda ne kadar gebelik testi?

yok cnm bizim burdaki sağlık ocakları normal kan tahlili bile kabul etmiyo ben özel hastaneye gidiyorum 45 dk çıkıyo verince en geç 1 saat zaten randevuda aldım doktorumdan sonuc negatifse bi baksın gene her ihtimale karşı neden gelmemiş kist falan mı 25 tl bu arada gebelik testi sigorta hastanesi zaten sıra beklemek çabası 2 gün sonra veriyolar sonuçları eşimde bennn umutlanmıyayım diye sen adet olcan deyip duruyo diyorum geçen aydaki duruma göre dün adet tarihimdi geç gelir diyo napsın işte hayal kırıklığına uğramamı istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…