Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sağlık ocaklarınsa kandan gebelik bakılıyor mu? bunuda burda öğrendim.. sizden öğrenecek çok şeyim var valla:):) özel laboratuarlarda ne kadar gebelik testi?

kızılaylarda 27 özel labrr 50 özel poliklink 25

benım sordugum fıyatlar bunlar

cnm daha bu sabah yaptırdım tahlılımı

ayrıca unuttun mu ben ecz çalışıyorum hastalar tahlıllerını yaptırıp gelıo bayadır yapılmıyordu ama artık başladılar yıne

aile hekımıme gıttım değerlerım düşük cıktı geleık testı yaptırmam gerek dedım kan değerlerıme 1 yıl önce baktırmıstım onlarda düşüktü dedım yenıleyelım dedı onlarıda yaptık persembe saat bır de alcam
sonuçlarımı

ayrıca inşallah eşin yanılırda 9 ay gebelık yüzünden adet olamazsınn karnında bebek buyur ınsallahhhh

RABBIM DUALARINI KABUL ETSINN EVINIZE BEREKETLE BIRLIKTE SAĞLIKLI BIR BEBEK GELSINN İNŞALLAHHH

mrb kızlarrr hala annemlerdeyim ya ne kadar güzel böylee hep burda kalsam yada burda otursam keşke yaaa.metformine tekrar başladım bi hafta oluyo ya bu ila. neden benim kasıklarımı ağrıtıyor afedersiniz sanki sıkışıkmışım gibi gün boyu hep böyle.eve dönünce tekrar sıkı bi diyete başlıycamm 8 kilo verdik ama yetmezz.bide incir kürü.
biricik ablacımm geçen sayfalarda birileri gene bu lafımı yalnış anlar yazmışsın.geçmişte yaptığım agresif çıkış için özür dilerim.dengesiz bi insanım bunu kabul ediyorum burayada yansıdı sağolsun bu kötü huylarım.
waw artık gelmiyormu acaba ne yapıyor merak ettim kendini evemi kapadı acep.
minietekcimmm o kadar seviniyorumki sana.takviminide yapmışsınn avatarda değişmişş Rabbim hayırlı evlat getirsin kucağına.

canım burada sanırım ankaradan kimse yok. ama şuraya bak bir istersen: at Tavsiyediyorum.com
hangi şikayetlerin var ve ne ilaçları kullandın?

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim ben klomen kullandım fsh değerlerim çok yüksek çıkıyor kullandığım ilaç yumurtayı oluşturdu fakat gebelik olmadı ilaç kullanmak dışında hiçbirşey yapılmadı neden bilmiyorum ama bir türlü diğer aşamalara geçemedim artık kısmet bakalım ne olacak bilmiyorum...Allah hayırlıysa nasip etsin inşllah...

Son düzenleme:
Inşallah canım allah razı olsun

e peki ultrasonda foliküllerin yani yumurtaların oluşuyormu? oluşmuyorsa beklemenin hiçbir anlamı yok.

ilaç kullamak istemiyorsan, sana tavsiyem 2-3 süklus doktorda yumurta takibi yaptırmak.

cnm ya bnm açıkcası pek bilgim yok bu konularda evlendiğimden beri de ilk defa kadın doğum doktoruna gittim bana polikistlerim olduğunu söyledi ama 6 ay kendiniz deneyin dedi ilaca sonra başlarız ayrıca lh değerim adet dönemi dışında baya yüksek adetin 3. günü yaptırdğımda 13 civarında çıktı fsh ım 7 şu an korunmuoruz bu şekilde hamile kalamaz mıyım?ilaç kullanmaya mı başlamalıyım sence :26::18:

inşallahh hepimizee canım sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin

kasıklarının ağrıması güzel haber bu arada yumurtalıkların çalışıyo belkıdee

valla bu değerlerle kendiniz deneyin diyen doktor seni resmen başından savmış demektir.
en azından metformini verip bunu bir kaç ay kullan bakalım bile diyebilirdi.... LH 13 civarı hemde adet döneminde yüksek canım. bir kaç gün sonra daha da yükselicektir. ya başka bir doktora git derim, ya da tekrar doktoruna gidip ''ben bu hastalığı araştırdım, en azından metformin + bebe aspirini tavsiye edebilirdiniz'' diyebilirsin. tabi, daha farklı söylersin....hamile kalmak bu değerle zor tabi, ama LH ve FSH orantısızlığından genelde bebekler düşüyor. bu LH böyle diye kabul etmeyin ve düşürmeye bakın değerleri.....

cnm çok saol cvbın için ama bikaç doktora sormuştum farklı bişey diyen olmadı bi deneyin bakalım dediler belki kendiliğinden olur diye bi taneside 2 yıl yasmin kullandığın içinde böle olabilir dedi polikistlerimden dolayı geçen ay adet göremedim ozaman baktırdğımda lh değerim 20lerdeydi nasıl düşer bu lh??

kilolu isen kilo vermekle,kilolu değilsen bile mutlaka karbonhidrattan uzak durarak ve hareket ederek...
şaka gibi değilmi? ama başka çaresi yok.....

bende çok araştırdım ama endokrin+jinekolog aynı şeyi söyledi.....
20 çok yüksek be canım.....
hemen müdahale et derim....kendine 3-4 ay ver, sonra yine kan aldır bakalım

slm kılzar geçmişi okudum çöylee bi ah şu lh yokmu

bende buarada bugun kan verdım 1saat once hala adet olmadım yarın sabah 11de alcam sonucu inş.hamıleyımdır hamıle degılsemde inş.adetim gelirr bu ay doktora gitcem inş.uzun zamandır gitmiyordum bi baktırayım kistciklerime ne var ne yok

kızlar dün akşama dogru regli oldum
bu ay ilk klomen kullanmışdım ve umutluydum hatta kendimi hamile gibi hissediyordum ama malesef
bu sefer özele gidecem linayı düşünüyorum reglimin 3 günü gideyimde hormon teslerim yapılsın diyorum ama dün 5 de oldum ne zaman gitsemki yarın akşama dogru gitsem olurmu

adetin 3. günü önemli dediler cnm bana ben zaten hastanede çalışıorum istediğim zaman kanıma falan bakıorum etrafımdaki doktorlarda bikaç ay dene deyince ilaç kullanmadım şimdi senle konuşunca stres oldum ya:44:
Allah tan zayıfımve çok hareket ediorum bundan sonra karbonhidratlardan uzak durucam bakalım
sen baya bilgilisin cnm bu konuda ben ne kadar araştırsam o kadar kafam karışıyor

cnm inş. bir dahaki denemende kalırsın özele gitmekte fayda var

adetin 3. günü olacaksa hormon testleri 24 saat 1 gün olduğuna göre yarın 5 te 2. gün dolacak bir sonraki gün gitmen gerekir..
umarım iyi neticeler çıkar...
klomen ile yumurta çatlamazsa bile regl olunuyor mu? hiç bilmiyorum da ondan sordum...

önümüzdeki aylarda ben de düşünüyorum klomeni ancak yan etkileri beni tedirgin ediyor....
çok kararsızım...:26:

canım tebrık ederım hamıleymıssın baska topıkte gordum coook sevındım hayırlı olsun bebısın.

önümüzdeki aylarda ben de düşünüyorum klomeni ancak yan etkileri beni tedirgin ediyor....
çok kararsızım...:26:

tatlım kullanırken bı problem olmadı bende ama su ıkı gundur mıdem kaskatı ve kasıklarımda agrı ıle gece uyanıyorum.ılactanmı kaynaklanıo onuda bılmıyorum gercı.belkıde benım suru ıle olusan yumurtalar buyumeye baslamıstır.ınsallah sende bu etkıler olmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…