Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar 10 yıldır PKO luyum. gitmediğim doktor, kullanmadığım doğum kontrol hapı kalmadı hepsi sadece kullandığım zaman içerisinde işe yaradı bıraktığım zman tekrar eski halime dönüyordum. ayrıca beni kullandığım haplar da çok şişiriyordu. yaklaşık 8 ay önce soğan kürü uyguladım sadece 1 ay içtim, o zmandan beri düzenli olarak adet görüyorum, vücudum da kendine geldi şişliğim indi, kistim yok oldu . Uzun süredir hamile kalamayan PKO lu arkadaşımda 5 ay düzenli soğan küründen sonra şuan 6 haftalık hamile. bizde işe yaradı bence deneyin. yan etkisi yok ben doktoruma da sordum soğanın ne gibi yan etkisi olur işe yarıyorsa kulllan dedi.

anlattığınıza göre mucize gibi etki etmiş size ve arkadaşınıza çok güzel..

tatlim banada yaramadi ben kac kere yaptim hemde sadece rabbim yazmis sana vesile olmus bunlar sana..emin ol bundan pco kaybolmaz o seninle hep mesela benim kizken hic bir belirtisi yoktu ben evlendikden sonra basladi testlerim normal hatda erkeklik hormonum bile dusuk kil sorunum kilo sorunum yok sadece ultrasonlu muanede gozukuyor..sadece senin icin vesile sogan kuru uygulaman olmus...canim kilo alamak icin haplarda ver bence dr.sana ilk once kan testi yaparak bunyene gore hap vermesi lazim...

günaydın kızlar....
dün akşam regl oldum....çok erken geldi. 26. gününde. bu ay iyice şaşırdı süklusum heralde...
bütün gece sancıdan uyumadım, inanılmaz gerginim şu an. hafta sonu ama sabahın köründe kalktım.

bu demek, haftaya yeni hormon testi ve ilk rahim filmi! sonuçlardan korkuyorum biraz, galiba ondan böyle gerildim....

gunaydın tatlısım hıııc kasma kendını ben ınanıyorumkı senın hormonlar duzene gırdı.rahım fılmınıde hayırlısıyla cektır yada once bı yumurta takıbımı yaptırsan enazından dogal olarak olucakmı gorurduk. evet evet bence bu ay yaptır takıbını bıdakı ay fılmı cektır.yaa masallah sana ne guzel adetın duzene gırdı erken gelmıs ama olsun 2 ay gec gelmesındense 2 gun erken gelsın.

cnm ben napacam çalıştığım sektör kimyasal madde alım satımı yapıyo yaaaaaaaa koku desen eksik olmuyo ben çok şükür ofisteyim doktoruma sorayım bari ne dicek benimde ilk değerim 618 di dün yaptırdım değerim 1443 çıktı maşşaalh iyimiş doktoru aradım

aynen cnm benim de bu sorun hep karşıma çıktı gerçekten maddi açıdan iş önemli yoksa zor özele gitmek daha mantıklı devlete gitsen yine özeline gitmen zorunda kalcan hastanede bu tür işlemler yapmıyolar cnm ya

oof ısın zor desene ama bebısın ısten daha onemlı gerekırse ayrıl bence ayrıca degerınde cok ıyı tatlım allah kucagına almayı nasıp etsın.

sağol cnm darısı isteyenlerin başına dediğin doğruda benim oda ayrıı koku içeri gelmiyo dolum yapılırken duyuluyo maske takarım artık doktorumada sorayım ne diyecek bana kalırsa üretimde çalışanlar ne yapsın dokuma boyahane kumaş dikişte onlarda bütün gün toz koku içinde ama ben yine çok şükür işim rahat yoksa o tarz bi işte çalışsam yapamazdım sanırımdeterjan kokusunu niye yasaklamış minieteğe anlamadım çamaşır yıkayınca koku bütün eve yayılıyo ilginç işte
oof ısın zor desene ama bebısın ısten daha onemlı gerekırse ayrıl bence ayrıca degerınde cok ıyı tatlım allah kucagına almayı nasıp etsın.

kistim 5mm veya 5 cm kist lafını duyunca gerisini anlamadım ama ölçtü
çocuk konusunu adam telefonda bile sordu yüz yüze gelince 2 yıl olmasın diye sözünü bile alır ama ben allah bilir derim
reglimin 3.günü gitmişdim hormon testleri yapar diye yapmadı eskiler yeterli dedi ısrar ettim degerlerim değişmiştir diye ama yapmadı sadece eşin testi yenileme o kadar dedi
bu ay eşim için keçi boynuzu pekmezi ve her akşam fıstı yedirecem zaten gelecek ay beraber gitcez bakalım o zamana kadar degerleri değişecekmi

tamam sen sıkma canını hepsi yoluna girer...
öbür ay kontrol ettir mutlaka kist gitmiş mi diye.. bir de 5 mm ise zaten önemsiz 5 cmdir o muhakkak ama ilaçla parçalanır gider merak etme...
iş için de hayırlısı olsun canım...

saol güzelim....bebe aspirinin den dolayı çok da yoğun oluyor. :-( p.tesi sabah hemen kan aldırıcam.
adetimin 4. günü olur ama geçen seferde böyle olmuştu, napalım....sanırım perşembe yada cuma
filmi çektiricem ve tabiki anestezi ile....
şu hormonlar bir düzelsin, 2 kg daha veriyim çok rahatlıycam...gerisi mutlaka gelicek biliyorum...

dün doktora şu şeker ilaçlarını sordum bende pcoluyum ama hiçbir doktor bana şeker ilacı vermdi dünkü doktorda gerek yok dedi kilolu deilsin dedi sizce mantıklımı boyum 160cm kilom 55 vucut kitle indeksim 21 çıkmıştı yani normal ama şeker ilacı vermiyorla napsapki kendim kafama göre kullansam olumu ki

Yaa benım moralım yıne bozuldu yumurtam 13. Gun 13mm dı bugun 15.gun gelısmemıs aynı duruyomus. Ilacı 2ye yukseltcekmıs hayret dıyo zayıfsın abartı bı tuylenmende yok neden olmadıkı dıyo ayy seytan onuda sen soyle dedırtcektı zor tuttum kendımı.pekı bu ufak ufak olan kıstler ne olucak dedım adet olunca gecıyomu dedım hayır demezmı hep benle kalıcakmıs bal petegını dusun pkolularda yumurtalar hep bu sekılde olur gecmez dedı bununla yasıcaksın omur boyu falan oof kafam cok karıstı.ust uste heray yenılerı eklene eklene ne olcak o yumurtalık merak edıyorum.cok bunalttı bu dr. Benı ıcım karardı ya

canımmmm ne çabuk pes ettin böyle... bu hastalık böyle maalesef sabır istiyo.. daha ilk denemen bu ay, sıkma canını, ilacın dozu az gelmiştir muhtemelen.. benim günde 4 tane ile ancak büyüyebildiler.. bi dahaki ay daha iyi olur sıkma canını..
Ama doktorun gerçekten tuhafmış yanii:):) kendi cevağplaması gerekn soruları sanamı soruyo.. o petekli görüntü doğum kontrol hapı kullanınca gidiyo galiba, benim gitmişti yani, ama sonra yine oluyo tabii;:):)

ınatla adam ne yaparsan yap gıtmıyo dıyo dr dedıgın bıraz moral verır olcak olcak falan der kadın dr.u ama kadın ruhundan anlamıo:)ya ben yapı ıtıbarıyle bıraz tez canlıyım ya hep ya hıc mantıgı var.

dostlar pkolu olup tüylenmeyle savaşan var mı ve bu savaştan galip gelen ben 6 ay diane kullandım artık pesss diorm ilaçiçmektn bıktım vallahi

Bısey daha sorayım su 13mm lık yumurtama pzt sonkez bakalım dedı yıne aynıysa neler olucak dırek adetımı beklıcez yoksa klomene 2ser tane hemen baslatıcakmı + bıde bu hafıften buyuyen tek yumurtam bıdahakı klomendede gelısıcekmı yoksa odamı asılı kalıcak yumurtalıgıma.aay valla bayılcak gıbı oluyorum yanı dusun dusun kafamda belkı mılyon tane soru var.bu kıstlerımızı amelıyatla alamıyolarmı ya

cnm ben de 168 cm 58 kg yim doktoruma sormuştum bende kullanabilirsin demişti kg vermek istiyodum çünkü 2.ayımda çok şükür hamile kaldım olmasaydım 3.ayda kullancaktım

sen benim eşim gibisin, tez canlısın ve net cevaplar bekliyoksun doktordann..doktorunda baya hödükmüş gerçekten, insan biraz moral verir.. acele etme canım, senin evliliğinde daha yeni bildiğim kadarıylai bi yandna tedavi sürecin devam etsin tabiide, ama panik yapacak aceel eedcek bi durum yok daha rahat ol...

şimdi ben bana uygulanan tedaviyi biliyorum sadece, onu söyleyebilirim sana.. doğrusu bu mudur, bütün doktorlar böyle mi yapar bilmiyorum tabiide. geçen ayda benim büyümemişti yumurta, doktorum adetimi bekledi, adetle atılacak zaten sorun yok demişti bana..adetin 3. günü tekrar çağırdı, ultrasonla baktı, adetin 5. günü tekrar başlamıştım hapave şluanda iki tane yumurtam 16 mm:):) ( sevincimide araya sıkıştırayım).. yani pazaretside kontrol eder, büyüymeişse, adet 3. günü tekrar çağırır muhtemelen, yeniden hapa başlamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…