kızlar 10 yıldır PKO luyum. gitmediğim doktor, kullanmadığım doğum kontrol hapı kalmadı hepsi sadece kullandığım zaman içerisinde işe yaradı bıraktığım zman tekrar eski halime dönüyordum. ayrıca beni kullandığım haplar da çok şişiriyordu. yaklaşık 8 ay önce soğan kürü uyguladım sadece 1 ay içtim, o zmandan beri düzenli olarak adet görüyorum, vücudum da kendine geldi şişliğim indi, kistim yok oldu. Uzun süredir hamile kalamayan PKO lu arkadaşımda 5 ay düzenli soğan küründen sonra şuan 6 haftalık hamile. bizde işe yaradı bence deneyin. yan etkisi yok ben doktoruma da sordum soğanın ne gibi yan etkisi olur işe yarıyorsa kulllan dedi.
kızlar 10 yıldır PKO luyum. gitmediğim doktor, kullanmadığım doğum kontrol hapı kalmadı hepsi sadece kullandığım zaman içerisinde işe yaradı bıraktığım zman tekrar eski halime dönüyordum. ayrıca beni kullandığım haplar da çok şişiriyordu. yaklaşık 8 ay önce soğan kürü uyguladım sadece 1 ay içtim, o zmandan beri düzenli olarak adet görüyorum, vücudum da kendine geldi şişliğim indi, kistim yok oldu. Uzun süredir hamile kalamayan PKO lu arkadaşımda 5 ay düzenli soğan küründen sonra şuan 6 haftalık hamile. bizde işe yaradı bence deneyin. yan etkisi yok ben doktoruma da sordum soğanın ne gibi yan etkisi olur işe yarıyorsa kulllan dedi.
günaydın kızlar....
dün akşam regl oldum....çok erken geldi. 26. gününde. bu ay iyice şaşırdı süklusum heralde...
bütün gece sancıdan uyumadım, inanılmaz gerginim şu an. hafta sonu ama sabahın köründe kalktım.
bu demek, haftaya yeni hormon testi ve ilk rahim filmi! sonuçlardan korkuyorum biraz, galiba ondan böyle gerildim....
maşallah canım sanada bebeğinede bende bugun dr gıttım
kızlar dr dan geldimm
ilk lafı kendini çok sıkıyorsun herşey yolunda herkeste ne kadar risk varsa sendede o kadar birazdaha fazlası değil şuan birşey söylemek için çok erken sadece rahmın derınlıklerınde bır noktacık dedı
5 hafta 3 günlük dedi
yorulmucaksın
folbıol değil folıc plus kullan günde 3 kez 2 kez ve coraspırın 100 mg başka hiçbirşey kullanmanı istemiyorum dedi
kesinlikle grip olmucaksın hastalarla tmastan kaçın mesleğin açısından daha risklisin koru kendini dedi evde tülleri bile yıkamıcaksın sabun deterjan boya kımyasal kokusundan uzak duracaksın dedı fazla ayakta durma ağır iş yapma dedi sigara yanında içilmesin kesinlikle sigara kokusuyla bile gelinmicek dedi eşimin yanında
ya off şu insanların sarımsak kokusu öldürecek beni yaa offfffffff
kadın geldi oturdu sarımsak kokusu
kesınlıkle dısardan ıyı yıkandıgına emın olmadığın şeyleri yemiceksin yağlı kokulu yeme havasız ortamda bulunma dedi
bir tane el kitabı verdi
3 ay boyuncada ilişkiyi yasakladı
eşim çıkarçıkmaz söylendi millet 6 ay yapar bize yasak koydu şimdiden diyo
kesinlikle artık kafama takmıcamm artık kan tahliline gerek yok kesemiz var gebeliğimiz var tamam 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi
evet rahatlıcam derin nefess rahatla rahatlaaa
evet canımm oluyor zamanı gelınce işte tek sorun zamanını bilmemek allah ımmm tüm isteyenlere nasip etsinn inşallahh sağlıklaaaaa
canım bende pkoluyum bılıyorsun benım adetın 20. Günü 21,9 a ulaşmıştı ve 2 günde 1 dr gitmiştim günde 2 mm büyümüştü benım yumurtamda
dikkat et cnm yaa inşallah ağır geçmiyordur kızlar koruyun kendınızi
iyi istememen daha iyi hamile kalman daha yüksek bır ıhtımal o zaman çünkü hamıle kalmak için stres yapınca hormonlar ters tepiyormus canım bu araa hiç bır sey yapma doğal beslenn yağlı ağır yeme tuzlu yeme tamam
kızlar iyikide özele gitmişim kist gördü doktor
ama kendiliğimden regli oldum yinede yasmin verdi bu ay dogum kontrol içecemçok kötü beni 1 ay geriye attı
birde eşimin sonuçlarına baktı haretleri az dedi aşılma önerdi ama istemedim tekrar eşim test yaptıracak
iş konusuda adam telefonda bile çocuk varmı diye sordu pazartasi görüşmeye gitcem yalan sölücem çünkü buray bekliyordum kaç zamandır olur inş. bu tedavilerin maddi boyutları var çünkü
hamiş kalan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza
cnm ben napacam çalıştığım sektör kimyasal madde alım satımı yapıyo yaaaaaaaa koku desen eksik olmuyo ben çok şükür ofisteyim doktoruma sorayım bari ne dicek benimde ilk değerim 618 di dün yaptırdım değerim 1443 çıktı maşşaalh iyimiş doktoru aradım
oof ısın zor desene ama bebısın ısten daha onemlı gerekırse ayrıl bence ayrıca degerınde cok ıyı tatlım allah kucagına almayı nasıp etsın.
hayırlısı olsun canım umarım bu iş olur ancak kendini sıkma...
kist kaç cm ya da mm?
bu işi çok istiyorsan ve ihtiyacın varsa işverene çocuk konusunu açma bence de çünkü zaten ne zaman hamile kalacağın şu anda belli değil.. Aklını rahat tut sen her şey yoluna girer...
kan testinde hormon değerlerine baktı mı?
kistim 5mm veya 5 cm kist lafını duyunca gerisini anlamadım ama ölçtü
çocuk konusunu adam telefonda bile sordu yüz yüze gelince 2 yıl olmasın diye sözünü bile alır ama ben allah bilir derim
reglimin 3.günü gitmişdim hormon testleri yapar diye yapmadı eskiler yeterli dedi ısrar ettim degerlerim değişmiştir diye ama yapmadı sadece eşin testi yenileme o kadar dedi
bu ay eşim için keçi boynuzu pekmezi ve her akşam fıstı yedirecem zaten gelecek ay beraber gitcez bakalım o zamana kadar degerleri değişecekmi
gunaydın tatlısım hıııc kasma kendını ben ınanıyorumkı senın hormonlar duzene gırdı.rahım fılmınıde hayırlısıyla cektır yada once bı yumurta takıbımı yaptırsan enazından dogal olarak olucakmı gorurduk. evet evet bence bu ay yaptır takıbını bıdakı ay fılmı cektır.yaa masallah sana ne guzel adetın duzene gırdı erken gelmıs ama olsun 2 ay gec gelmesındense 2 gun erken gelsın.
Yaa benım moralım yıne bozuldu yumurtam 13. Gun 13mm dı bugun 15.gun gelısmemıs aynı duruyomus. Ilacı 2ye yukseltcekmıs hayret dıyo zayıfsın abartı bı tuylenmende yok neden olmadıkı dıyo ayy seytan onuda sen soyle dedırtcektı zor tuttum kendımı.pekı bu ufak ufak olan kıstler ne olucak dedım adet olunca gecıyomu dedım hayır demezmı hep benle kalıcakmıs bal petegını dusun pkolularda yumurtalar hep bu sekılde olur gecmez dedı bununla yasıcaksın omur boyu falan oof kafam cok karıstı.ust uste heray yenılerı eklene eklene ne olcak o yumurtalık merak edıyorum.cok bunalttı bu dr. Benı ıcım karardı ya
canımmmm ne çabuk pes ettin böyle... bu hastalık böyle maalesef sabır istiyo.. daha ilk denemen bu ay, sıkma canını, ilacın dozu az gelmiştir muhtemelen.. benim günde 4 tane ile ancak büyüyebildiler.. bi dahaki ay daha iyi olur sıkma canını..
Ama doktorun gerçekten tuhafmış yanii:):) kendi cevağplaması gerekn soruları sanamı soruyo.. o petekli görüntü doğum kontrol hapı kullanınca gidiyo galiba, benim gitmişti yani, ama sonra yine oluyo tabii;:):)
dün doktora şu şeker ilaçlarını sordum bende pcoluyum ama hiçbir doktor bana şeker ilacı vermdi dünkü doktorda gerek yok dedi kilolu deilsin dedi sizce mantıklımı boyum 160cm kilom 55 vucut kitle indeksim 21 çıkmıştı yani normal ama şeker ilacı vermiyorla napsapki kendim kafama göre kullansam olumu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?