Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yok canım reglımın 15. Gunu yarın ve kntrolum yıne var dun gıttıgımde 13mm ıdı.gercı su 3 gundur seneye olsun dıye dusunuyorum cunku daha 7 aylık evlıyım ve tatılede cıkamadık basbasa gezmeyı ıstedıgım bı ton yer var bu hamılelık olursa hıcbısey yapamadan gecıcek zaman.neyse suan hıc bıseyden emın degılım olaylar tamamen akısında

Bırıcık slmlar nasılsın? Hava super ızmırde dımı ama ben hasta olduum dun kuafor basımda aksırıp tıskırıyodu bulastırdı banada.

geçmiş olsun canımcım....hemen bitki çaylarına yönel derim... :2:
valla effeettt hava çok güzel, çıkmak istiyorum bende ama bugün cuma ve benim işyerimde cuma günleri çok yoğun oluyor

valla eşine nediyim artık, sabırlı olsun 3-4 gün daha ......

aksine pazar günü de yağmur gelicek, haksızlıkk buuu yaaaa!!!! akşam bende işden sonra cilt bakımına gidicem, bu aralar geldiler bana yine, başka şeylere odaklanıyım

canımcıımm, ben sana bişiy söyliyim..valla yumurtalıkların bu kadar derin uykudayken, yine iyi büyümüş 13 mm......Alkışşşşşş

dunden berı ıcıyorum zatende daha bı etkı yok tabı.havalar dahada guzel olsun artık ya benım kısın psıkolojım bozuluyo malum yaz cocuguyuz:)cılt bakımına gıdıyon demek hmm guzelleselım tabı gıt gıt ınsan kendıne gelıo valla.

anladım canım çatlattıkdan sonra ilişki vericek.evet daha yeni evliymişsin ama erkenden başlamandada fayda var cunku zaman alıyor .bu çatlama ile olmassa zaten yazın tatilde hamile kalırsın genelde oyle oluyor kafadan atınca pıt diye geliyo sıpalar.hakkında hayırlısı olsun canım

ben 3,5 yıllık evliyim....inanılmaz çok gezdik eşimle, iyi de oldu....zaten yaşımızda 30 u geçti...

ama herkeze en az 2 yıl beklemelerini normalde tavsiye ederim. tabiki bizim gibi sorunlularda geçerli değil. ne kadar erken tevadi, o kadar iyi.

ben hatta 3 yıl deli gibi korundum, felaket korktum..sorumluluk almak istemedim..

nerden bilebilirdim kiiiii??? şimdi gülüyorum halime....

kızlar bu gün yeni doktora başlıyorum özele ama iş görüşmelerimde var eger olursa nasıl yumurta takibi yapılacak özel sektör zırt pırt izin vermez dimi

kızlar bu gün yeni doktora başlıyorum özele ama iş görüşmelerimde var eger olursa nasıl yumurta takibi yapılacak özel sektör zırt pırt izin vermez dimi

cumartesileri ve akşam iş çıkışları gitmeye çalış....işe başlayıpda yumurta takibi de ilginç???

ben açıkca söyliyim, insanları işe alırken çocuk düşünüyormusunuz diye en az 3 kere soruyuorum,
tabiki geneli dürüst cevap vermiyor ama biraz psikolojik baskı yapıyorum anlıyacağınız....
düşünmüyorum diyenlere de, neden diye soruyorum
haklıyım çünkü biz işe aldığımız insanları aylarca eğitiyoruz ve ciddi emek veriyoruz, sonra çekip gitmeleri bizim için baştan başlamak gibi oluyor.

canım doktor sonucunu yaz mutlaka merak ediyorum değerlerini...
iş için de hayırlı olsun özel sektörde birçok şirket yıllık iznini bile zor kullandırırken hastalık için sık sık izin veremez çocuk düşünmen bile işe girmende olumsuz faktör olabiliyorken hele bizim durumumuzda zor gibi görünüyor ancak tabi işten işe fark var belli olmaz sen şansını dene derim ben...
benim son 3 iş görüşmem çocuk düşünüyorum dediğim için olmadı bundan eminim :)
çünkü diğer adaylardan iş deneyimi olarak daha iyiydim...
ama ne olursa olsun çocuk düşüncemden de vazgeçemem...
özel doktoraa gideceğin için iş çıkışlarında tedavi olabilirsin ya da en güzeli hayırlısıyla bebeğin dünyaya geldikten sonra iş araştırabilirsin...part time işlere de bakabilirsin...

Son düzenleme:

canım evliliğin daha çok yeniymiş benim 1.5 yıl oldu ancak yine de nasıl geçiyor anlamıyorum
benim için bile erken askında çocuk düşüncesi sen akışına bırak bence dinlen aklını rahatlat eşinle başbaşa geçireceğiniz zamanları değerlendir.. çocuk olduktan sonra anne babanın ana ilgi odağı çocuk olmak zorunda yani şimdi birbirinize vakit ayırın şu zamanlarda derim ben..

cnm bende evlenmeden önce çalışıyodum ama evlenince çıkardılar evlendikten sonra iş bulamdım hep çocuk düşüncesi yüzünden 2 kişiye klasa bile ben elendim 2 yıl deli gibi aradım hemen hemen sonunda buldum 10 ayım doldu işte çok şükür bende özel hastaneye gidiyorum cmtesi öğleye kadar çalışıyoruz işten çıkınca gidiyorum tahliller için 24 saat açık 30 dk sonucu öğrenebiliyosun maddi açıdan gidiyomu diye sorarsan gidiyo ama iş çıkısıda gidiyorum ben mesala pztesi gidicem akşam işten çıkınca doktorum 5 e kadar orda ama ben farklı doktorada gidebiliyorum böle bi imkan var çok şükür 2.klomende hamile kaldım 4 haftalık şimdi pztesi keseyi görücez nasip olursa inşaalah tabi 10 ayda 2 kere izin aldım işten bunuda belirteyim

bebeğiniz hayırlı olsun :)
Allah isteyen herkese sağlıklı bebek versin

merhaba arkadaşlar..

doktora gittim bugünn, aylardır ilk defa büyümüş bir yumurta görmek bizede nasip oldu, çok mutluyum.. iki tane yumurta var 16 şar mm..
doktor çatlatma iğnesi vardi, pazar gecesi 10 da vurulacakmış, bu benim ilk iğnem, bakalım ne olacak..

klomenin kaç kere kullanılabiliyor arkadaşlar? benim 2. ayım, en fazla ikki kere daha hap kullanırız olmazsa iğnelere geçeriz dedi doktor..haplada istediğimiz kadar deneyemiyomuyuz yabi??

tuanatay seninde 13 mm olmuş, bence çok iyi,çünkü sen tek doz kullandın bildiğim kadarıyla, ben geçen ay 2 doz içmiştim en byüğü 8 mm idi... 4 dozla 16 mm yi görebildik biz ancak.. durumun fena sayılmaz aslında?

maşallah canım sanada bebeğinede bende bugun dr gıttım

kızlar dr dan geldimm

ilk lafı kendini çok sıkıyorsun herşey yolunda herkeste ne kadar risk varsa sendede o kadar birazdaha fazlası değil şuan birşey söylemek için çok erken sadece rahmın derınlıklerınde bır noktacık dedı

5 hafta 3 günlük dedi

yorulmucaksın

folbıol değil folıc plus kullan günde 3 kez 2 kez ve coraspırın 100 mg başka hiçbirşey kullanmanı istemiyorum dedi

kesinlikle grip olmucaksın hastalarla tmastan kaçın mesleğin açısından daha risklisin koru kendini dedi evde tülleri bile yıkamıcaksın sabun deterjan boya kımyasal kokusundan uzak duracaksın dedı fazla ayakta durma ağır iş yapma dedi sigara yanında içilmesin kesinlikle sigara kokusuyla bile gelinmicek dedi eşimin yanında

ya off şu insanların sarımsak kokusu öldürecek beni yaa offfffffff
kadın geldi oturdu sarımsak kokusu

kesınlıkle dısardan ıyı yıkandıgına emın olmadığın şeyleri yemiceksin yağlı kokulu yeme havasız ortamda bulunma dedi

bir tane el kitabı verdi

3 ay boyuncada ilişkiyi yasakladı
eşim çıkarçıkmaz söylendi millet 6 ay yapar bize yasak koydu şimdiden diyo

kesinlikle artık kafama takmıcamm artık kan tahliline gerek yok kesemiz var gebeliğimiz var tamam 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi

evet rahatlıcam derin nefess rahatla rahatlaaa

evet canımm oluyor zamanı gelınce işte tek sorun zamanını bilmemek allah ımmm tüm isteyenlere nasip etsinn inşallahh sağlıklaaaaa

kızlar bı tanecık yumurtam 13mm olmus cmt. Tekrar gıdıyorum buyur belkı bırazcık.bırıcık cancagzım sormustum ya ben dr.a hamıle kalınca lh dusucek demıstı hanı.

canım bende pkoluyum bılıyorsun benım adetın 20. Günü 21,9 a ulaşmıştı ve 2 günde 1 dr gitmiştim günde 2 mm büyümüştü benım yumurtamda

bırıcık slmlar nasılsın? Hava super ızmırde dımı ama ben hasta olduum dun kuafor basımda aksırıp tıskırıyodu bulastırdı banada.

dikkat et cnm yaa inşallah ağır geçmiyordur kızlar koruyun kendınızi

iyi istememen daha iyi hamile kalman daha yüksek bır ıhtımal o zaman çünkü hamıle kalmak için stres yapınca hormonlar ters tepiyormus canım bu araa hiç bır sey yapma doğal beslenn yağlı ağır yeme tuzlu yeme tamam

maşallah canım çok iyi dikkat et kendıne bak bu ara kımyasal seylerden uzak dur her duyulanı söylenenı yeme herseyı akısına bırak sadece sağlıklı seyler ye evde yapılan şeyler sadeceee

kızlar iyikide özele gitmişim kist gördü doktor
ama kendiliğimden regli oldum yinede yasmin verdi bu ay dogum kontrol içecem çok kötü beni 1 ay geriye attı
birde eşimin sonuçlarına baktı haretleri az dedi aşılma önerdi ama istemedim tekrar eşim test yaptıracak
iş konusuda adam telefonda bile çocuk varmı diye sordu pazartasi görüşmeye gitcem yalan sölücem çünkü buray bekliyordum kaç zamandır olur inş. bu tedavilerin maddi boyutları var çünkü
hamiş kalan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza

hayırlısı olsun canım umarım bu iş olur ancak kendini sıkma...
kist kaç cm ya da mm?
bu işi çok istiyorsan ve ihtiyacın varsa işverene çocuk konusunu açma bence de çünkü zaten ne zaman hamile kalacağın şu anda belli değil.. Aklını rahat tut sen her şey yoluna girer...
kan testinde hormon değerlerine baktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…