klomen içmeye başladığın tarihden bugunemi 15. gun...inş olur canım benimkini 16 mı 17 de mi neysi oyle catlaşmışdı doktor yalan olmasın ama olacaksa olur...sen seneye diyosun ama kendiliğinden de olur kafan rahat olursa ...
Bırıcık slmlar nasılsın? Hava super ızmırde dımı ama ben hasta olduumdun kuafor basımda aksırıp tıskırıyodu bulastırdı banada.
yok canım reglımın 15. Gunu yarın ve kntrolum yıne var dun gıttıgımde 13mm ıdı.gercı su 3 gundur seneye olsun dıye dusunuyorum cunku daha 7 aylık evlıyım ve tatılede cıkamadık basbasa gezmeyı ıstedıgım bı ton yer var bu hamılelık olursa hıcbısey yapamadan gecıcek zaman.neyse suan hıc bıseyden emın degılım olaylar tamamen akısında
geçmiş olsun canımcım....hemen bitki çaylarına yönel derim... :2:
valla effeettt hava çok güzel, çıkmak istiyorum bende ama bugün cuma ve benim işyerimde cuma günleri çok yoğun oluyor
valla eşine nediyim artık, sabırlı olsun 3-4 gün daha ......
aksine pazar günü de yağmur gelicek, haksızlıkk buuu yaaaa!!!! akşam bende işden sonra cilt bakımına gidicem, bu aralar geldiler bana yine, başka şeylere odaklanıyım
yok canım reglımın 15. Gunu yarın ve kntrolum yıne var dun gıttıgımde 13mm ıdı.gercı su 3 gundur seneye olsun dıye dusunuyorum cunku daha 7 aylık evlıyım ve tatılede cıkamadık basbasa gezmeyı ıstedıgım bı ton yer var bu hamılelık olursa hıcbısey yapamadan gecıcek zaman.neyse suan hıc bıseyden emın degılım olaylar tamamen akısında
kızlar bu gün yeni doktora başlıyorum özele ama iş görüşmelerimde var eger olursa nasıl yumurta takibi yapılacak özel sektör zırt pırt izin vermez dimi
kızlar bu gün yeni doktora başlıyorum özele ama iş görüşmelerimde var eger olursa nasıl yumurta takibi yapılacak özel sektör zırt pırt izin vermez dimi
cnm bende evlenmeden önce çalışıyodum ama evlenince çıkardılar evlendikten sonra iş bulamdım hep çocuk düşüncesi yüzünden 2 kişiye klasa bile ben elendim 2 yıl deli gibi aradım hemen hemen sonunda buldum 10 ayım doldu işte çok şükür bende özel hastaneye gidiyorum cmtesi öğleye kadar çalışıyoruz işten çıkınca gidiyorum tahliller için 24 saat açık 30 dk sonucu öğrenebiliyosun maddi açıdan gidiyomu diye sorarsan gidiyo ama iş çıkısıda gidiyorum ben mesala pztesi gidicem akşam işten çıkınca doktorum 5 e kadar orda ama ben farklı doktorada gidebiliyorum böle bi imkan var çok şükür 2.klomende hamile kaldım 4 haftalık şimdi pztesi keseyi görücez nasip olursa inşaalah tabi 10 ayda 2 kere izin aldım işten bunuda belirteyim
sağol cnm çok sevinçliyim valla allah isteyen herkese nasip etsin inşallah eşimde zaten hep hayırlısıysa ver allah om diye dua etmiş..adetim 2 gün geçmişti cnm değerim 618 küsürdü doktorumda çok iyi değerin maşallah dedi öle işte yarın akşam tekrar yaptırcam kan testini pztesi keseye bakarız dedi doktorum nasip kısmet olunca oluyo yaa
kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin en yakın arkadaşımdada polikistik over vardı tüylenme kilo bide tiroid yetmezliği üstelik daha yeni öğrendim 6 haftalık hamileymiş hemde hiç bi ilaç kullanmadan allah ol derse oluyo valla ya 40 günde 1 adet oluyodu bana nazaran benim adet düzensizliğim yoktu nasip kısmet olacağı varsa olur vakti saati gelince
kızlar bı tanecık yumurtam 13mm olmus cmt. Tekrar gıdıyorum buyur belkı bırazcık.bırıcık cancagzım sormustum ya ben dr.a hamıle kalınca lh dusucek demıstı hanı.
bırıcık slmlar nasılsın? Hava super ızmırde dımı ama ben hasta olduumdun kuafor basımda aksırıp tıskırıyodu bulastırdı banada.
merhaba arkadaşlar..
Doktora gittim bugünn, aylardır ilk defa büyümüş bir yumurta görmek bizede nasip oldu, çok mutluyum.. Iki tane yumurta var 16 şar mm..
Doktor çatlatma iğnesi vardi, pazar gecesi 10 da vurulacakmış, bu benim ilk iğnem, bakalım ne olacak..
Klomenin kaç kere kullanılabiliyor arkadaşlar? Benim 2. Ayım, en fazla ikki kere daha hap kullanırız olmazsa iğnelere geçeriz dedi doktor..haplada istediğimiz kadar deneyemiyomuyuz yabi??
Tuanatay seninde 13 mm olmuş, bence çok iyi,çünkü sen tek doz kullandın bildiğim kadarıyla, ben geçen ay 2 doz içmiştim en byüğü 8 mm idi... 4 dozla 16 mm yi görebildik biz ancak.. Durumun fena sayılmaz aslında?
maşallah canım çok iyi dikkat et kendıne bak bu ara kımyasal seylerden uzak dur her duyulanı söylenenı yeme herseyı akısına bırak sadece sağlıklı seyler ye evde yapılan şeyler sadeceee[/QUO
TE]
sağol canım, hiç umudm yoktu ama çok şükür... dikkat etmeye çalışıyorum bakalım. Allah hepimize nasip etsin inş..
maşallah canım çok iyi dikkat et kendıne bak bu ara kımyasal seylerden uzak dur her duyulanı söylenenı yeme herseyı akısına bırak sadece sağlıklı seyler ye evde yapılan şeyler sadeceee[/QUO
TE]
sağol canım, hiç umudm yoktu ama çok şükür... dikkat etmeye çalışıyorum bakalım. Allah hepimize nasip etsin inş..
smın cnmmm
kızlar iyikide özele gitmişim kist gördü doktor
ama kendiliğimden regli oldum yinede yasmin verdi bu ay dogum kontrol içecemçok kötü beni 1 ay geriye attı
birde eşimin sonuçlarına baktı haretleri az dedi aşılma önerdi ama istemedim tekrar eşim test yaptıracak
iş konusuda adam telefonda bile çocuk varmı diye sordu pazartasi görüşmeye gitcem yalan sölücem çünkü buray bekliyordum kaç zamandır olur inş. bu tedavilerin maddi boyutları var çünkü
hamiş kalan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?