Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim ya işte budur :)
hem de sonrasında hiçbişey olmamış gibi ayağa kalkmak ne güzel maşallah...
doktorun değerlerini beğenmesine sevindim sen değerlerini yazdığında foruma bana da iyi görünmüştü..Lh Fshtan yüksekti ama sadece Lh hormonu tek başına bakıldığında normaldi bence
hem Lh falan nedir ki küçümsemek gerek bazı şeyleri :)
bundan sonra herşey istediğin gibi yolunda gitsin..
hadi darısı başımıza

Hadi bakalım..geçmiş olsun biricik , atlattın bunu da ..lh fsh kaç çıkmıştı?

aranıza yeni katıldım.31 yaşında ve 4.5 yıllık evliyim.henüz çocuğum olmadı.bende pko var.eşiminde spermleriyle ilgili sıkıntıları var.tüp bebekten başka çaremiz olmadığı söylendi.inşallah bu yıl içerisinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.
1 sorum olacaktı;pko'dan doloyı glifor kullanıyorum.bu ilacın zayıflamayada çok büyük etkisi var.ama bende bu olmadı.en son gittiğim doktor,bu ilacı kullanıpta nasıl zayıflayamadığım konusunda çok şaşırdı.ilacı bıraktığımda daha rahat kilo verebiliyorum.neden böyle 1 etki göstermiş olabilir bende.:97::97::97:

super haber yanı bende cesaretlendım bak sımdı.hem bencede takma artık su lh ı bak kanallarda acık adetlerde duzenlı ooh valla senden ıyısı olmasın..saka maka cok sevındırık oldum.

:) geçmiş olsun.. son günlerde okuyorum da bu film yüzünden baya stresteydin sanırım.. ama iyi olmana sevindim.. inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve Rabbim dileyen herkese miniş miniş bebiş verir.. herkese iyi geceler diliyorum..

günaydın kızlar,

hepiniz çok saolun valla!

iyiki daha fazla ertelememişim bende, sizlerde ertelemeyin....

ha birde şunu söyliyim, 2 gün metformine ve bebe aspirinime ara vermiştim film için...
eşimin tavsiyesiydi...(anestezi yüzünden) bugün tabi devam edicem...

şimdi gliforu hangi dozda kullanıyorsun. ben diyetle birlikte 5 kg verdim. 2 kg sadece gliforla olduğuna eminim. kullanmaya başladıktan 1 ay sonra 2 kg sadece, sonra ancak 2-3 ay sonra diyete başladım ve 3 kilo daha verdim. yani bana sadece 2 kg verdirdi o kadar. bende bu ilaç sayesinde 8-9 kilo vereni duydum ama bendede çok işe yaramadı kilo konusunda.
yalnız adetimi düzenledi, ve her ay olmasada yumurtlamamı sağladı....
sabah 1000 mg akşam 1000 mg kullanıyorum.
sen triodlerine baktırdınmı acaba?

aynı gözüküyo cnm benim sağ tarafta varmış biraz yani fazla değilmiş doktora sormuştum gösterdim zaten soldaki çatlamış solda daha çok yumurta oluşuyodu benim
Gunaydın kızlaar yanı tunaydın.hamıle arkadaslara bısey sorcam bızım su kucuk kucuk ıncı tanelerımız ultrasonda hala gozukuyomu yanı hamıle kalınca gecıyolarmı yoksa yıne aynı goruntumu oluyo

cnm daha işyerime söylemedim izin alınca problem oluyo ofiste 2 bayanız bütün işleri biz yürütüyoruz kesin belli olmadan söylemek istedim o yüzden cnmtesi aldım randevu cmtesi öğleye kadar bi açıklama yapmak zorunda kalmıyorum anlayacağın
kendi doktoruna ne zaman gideceksin?
ben sabredemez hemen giderdim :)
ne heyecanlı bir bekleyiş aslında Allah bizlere de nasip etsin..
zaten bu gidişinde belli olur canım hayırlısı olsun...

biricik canım öncelikle geçmiş olsun
kanalların açk olması çok güzel canım bende izmirdeyim doktorun kim
bu arada senin lh değerin adetin 4.gününde çok kötü değil
artık doğal olarak yumurtlarsın

tuncc teşekkürler minietek değerlerin nasıl ki az yükseliyo demişin yazsana merak ettim benim 618 di adetin 2 geçmiş hali 2 günsaora 1443 oldu bana biraz fazla gibi geldi ikiz olduğu içime doğdu sanki

aslında ben İrenbe ye Refik Keleş'e gidiyorum.
ama filmi Orkan Tatlı ya çektirdim. Kendisi Yeşilyurt devlette, ayrıca alsancak ta özel muayenesi var.
Çok şeker bir doktor, tavsiye ederim. belki bundan sonra ona giderim bende

kızlar birde şunu söyliyim size moral olsun:

doktor rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksek dedi. bunu defalarca yaşadım dedi.

sanırım tüplerde tıkanıklık bile olmasa, iyice temizleniyor ve spermlerin geçmesi daha kolay oluyor, bunu anladım anlattıklarından..

ohhh ohh çok şükür canım :)) atlattık bunu da..gördün mü hiç canını sıkmaya değmez..baya da prof olmuşuz hormonlar konusunda herşey yoluna giriyor artık..vücudun kendini hazırlıyor bebişine Valla ben hepimiz için o kadar umutluyum ki!!

tuncc teşekkürler minietek değerlerin nasıl ki az yükseliyo demişin yazsana merak ettim benim 618 di adetin 2 geçmiş hali 2 günsaora 1443 oldu bana biraz fazla gibi geldi ikiz olduğu içime doğdu sanki

hemen o takvimi değiştirirsin, ikizler içinde var, bir kere görmüştüm. çok şeker.

büyük konuşmak istemiyorum ama ben ikizden korkarım

allah ne yazdı bilemem ama, lütfen ikiz olmasın.....

canım benim çok saol, darısı hepinizin başına....

bu arada sen ateş ölçüyorsun sanırım, bende başlıyım....tavsiye edebileceğin bir web sitesi varmı, online ateş takvimi?

canım benim çok saol, darısı hepinizin başına....

bu arada sen ateş ölçüyorsun sanırım, bende başlıyım....tavsiye edebileceğin bir web sitesi varmı, online ateş takvimi?

canım ben ölçüyorum fertility friend diye bir site var
süper ben oraya üyeyim ve yumurtlama olup olmadığını teyit ediyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…