mrb arkiler.. bende aranıza yeni katıldım.bende pkoluyum.ama sadece adet düzensizligi baska belirtiler yok. dr.gittim kac kez normall dedi. 4. kez gittigimde pko cıktı.yumurtalıklarım tembel miş. progestan hapı verdi doktor..:1 senelidir cocuk istememize ragmen olmuyo:1no2:.korkuyorum hiç olmayacak die:1no2:senağlama napmam lazım benim durumumda olan varmı?* bu hapı kullanan varmı bana yardım edin
mrb arkiler.. bende aranıza yeni katıldım.bende pkoluyum.ama sadece adet düzensizligi baska belirtiler yok. dr.gittim kac kez normall dedi. 4. kez gittigimde pko cıktı.yumurtalıklarım tembel miş. progestan hapı verdi doktor..:1 senelidir cocuk istememize ragmen olmuyo:1no2:.korkuyorum hiç olmayacak die:1no2:senağlama napmam lazım benim durumumda olan varmı?* bu hapı kullanan varmı bana yardım edin
Keops canim nasilsin???uzun zamandir görüşmedik,beni hatirladin mi???glukofen,serophene ve farlutalli ilk ayim bitti ve ben adet oldum malesef.glukofen kilo verdirdi biraz..kilo sorunum yoktu ama ii oldu daha bi formda gözüküyorum:))))
bakalim olacak mi,işe yarayacak mi???
Neyse sen nasilsin tatlim???
arkadaşlar hiç üzülmeyin 95 kiloydum doktorum glucophage adlı ilacı verdi bana yani şeker hastaları için bir ilaç.2 ay içinde hamile kaldım oğlumu kucağıma aldığımda tam 75 kiloydum 20 kilo verdim hamileliğim boyunca görenler şaşırıyordu hamile olduğuma ben şişeceğime zayıfladım.ben hepinizin meleklerinize en kısa zamanda kavuşacağınıza inanıyorum.dualarım sizinle.Sevgiler
arkadaşlar hiç üzülmeyin 95 kiloydum doktorum glucophage adlı ilacı verdi bana yani şeker hastaları için bir ilaç.2 ay içinde hamile kaldım oğlumu kucağıma aldığımda tam 75 kiloydum 20 kilo verdim hamileliğim boyunca görenler şaşırıyordu hamile olduğuma ben şişeceğime zayıfladım.ben hepinizin meleklerinize en kısa zamanda kavuşacağınıza inanıyorum.dualarım sizinle.Sevgiler
kızlar bo glukofen yani şeker ilaçlarını dr larınız nasıl veriyorlar kilo vermek için mi yoksa şeker oranınız mı yüksek ondan mı? aydınlatırsanız sevinirim bende ikinci bebiş istiyorum ve 83 kiloyum pko liyim.kilo vermak istiyorum..kilo vermek için dr umdan buhapı istesem olur mu acaba?
Arkadaşlar glucophage ban tam 2 ayda etki etti ama doktorum minumum 6 ay vermişti bana.birde bana diğer soru soran arkadaşlarımın sorularını cevaplıyayım.Evet doktorum kilo vermem ama en çokda yumurtlamam için bu ilacı bana verdi..Çünkü pkolular yumurtaları bğyğmeden yumurtalık etrafına diziliyorlar ve birden fazla yumurta oluyor.Endometrium tabakasına pko baskı yaparak rahim içi tabakasını kalınlaştırark adet olmamızı engelliyor.adet olamayıncada hormonal dengesizliklerimiz ortaya çıkıyor.bu hapla adetlerim düzene girdi ve kilo verdi.Biliyorsunuz kilo pkoyu tetikliyor ve bizi bir kısır döngü içine sokuyor.Başka soru sormak isteyen arkadaşlarım olursa hepsinin sorularını yanıtlayacağım.Rabbim hepnize yavrularınzı nasip etsin.Meleklerinize en kısa zamanda kavuşun...Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?