canım bende dıyorum senı turuncuyu tanıyorum hatırlıyorum ama nerdennn ?:) çok sevındım sizinle karsılastıgıma uğurböcüğü vardı dıme o ne yapıo acaba
evet canım ordan hatırlamışız birbirimiziuğurböcüğü de evlendi bir topikte görmüştüm ama şu an nerelere takılıyor bilmiyorum
acıktım ben bişeyler yiyeceğim kızlar görüşürüz... yellooww öpüyorum canım.... inşallah bizim gebelikler de benzer zamanlarda olur yellooww biricik turuncu busmai kayram yasmin.... ne güzel kaynatırız :)
acıktım ben bişeyler yiyeceğim kızlar görüşürüz... yellooww öpüyorum canım.... inşallah bizim gebelikler de benzer zamanlarda olur yellooww biricik turuncu busmai kayram yasmin.... ne güzel kaynatırız :)
afiyet olsun canım valla benimde hep böyle bir isteiğim vardı arkadaşlarımla aynı anda hamile kalmak rabbim inşallah nasip eder hep birlikte bu arada benimde adetim ayın 8nde gelicek 13 günüm var acaba şuan yumurtladım mı yoksa günü kaçırdım mı gerçi dün çalışama yaptık ama şimdi mantar olduğumdan tam kestiremedim gününü ama şuan iyiyim yapsak tutar mı beni bir merak sardı sırf bu meraktan dra gitcem yahuuuuuu
canım benim de 8 inde gelecek ben bu aralar yumurtlama dönemindeyim hissediyorum kasık ağrım var senin de yumurtlaman olmuştur bu gece ilikşki ile yakalama şansın da yüksek...dün bile olmuş olsa yumurta hücresi 24 saat canlı ya bu gece yakalayabilirsin.... bence doktora gitmesen de ilişki olsun bu aralar...
hadi canım bu ay yakalayalım şu yumurtayıda baksana senle aynı olucağız bakarsın aynı anda kalırız bende akıntı geliyor ama yumurtlama akıntısı mı yoksa mantardan dolayı mı onu anlayamdım nese canım ayın 8i bir sürpriz yaparız bakarsın ama işte ben biraz bu ay umutsuzum bu ay olmadı diğer aya diğer ay olmadı bidahakine napalım yaa yeterki umudumuzu kaybetmeyelim dimi canım
canım son bir fitilim kaldı mantar için ama eşim onu kullanmama izin vermedi dün akşam koyucaktım şimdi yapma yarın atarsın fitili dedi ilişkiden sonra istemedi yani bakalım bugünde bir çalışma olursa kaldı benim fitil
bence bekle atma o fitili bir tane kalmış zaten bakarsın beklersin ayın 8-9 una kadar gebelik yoksa atarsın o fitili de buzdolabında sakla bişey olmaz....
afıyet bal seker olsun bebıs olsun ınsallah tatlım ay ne kadar guzel olur hayrlısı ınsallah benımde adet tarıhım 13u herkes pespese haberlerı vercek ne guzle kasık agrın varmıs ınsallah yakalarsın yumurtayı tatlımacıktım ben bişeyler yiyeceğim kızlar görüşürüz... yellooww öpüyorum canım.... inşallah bizim gebelikler de benzer zamanlarda olur yellooww biricik turuncu busmai kayram yasmin.... ne güzel kaynatırız :)
canım mantar bulasıcı bır hastalık degılmı ılıskı sırasında esıne bulasmıyormuymusafiyet olsun canım valla benimde hep böyle bir isteiğim vardı arkadaşlarımla aynı anda hamile kalmak rabbim inşallah nasip eder hep birlikte bu arada benimde adetim ayın 8nde gelicek 13 günüm var acaba şuan yumurtladım mı yoksa günü kaçırdım mı gerçi dün çalışama yaptık ama şimdi mantar olduğumdan tam kestiremedim gününü ama şuan iyiyim yapsak tutar mı beni bir merak sardı sırf bu meraktan dra gitcem yahuuuuuu
onu bende duydum guzelım kı orta okuldayken pedlerden dolayı bende mantar olmustum doktorum bana da vermıstı ama sadece mantar gecene kadar kullandım fazlasını onermıyorlar zatentamam canım öyle yapıyım o zaman birde hap verdi dr onuda mı öyle yapsam birşey olmaz heralde
bicimcim buarada genital şampuanları sürekli kullanmak oradaki yararlı olan bakterileri öldürüyormuş bunu birinden duydum sen geldin aklıma sanada söyliyim dedim
ranacım lh degerın fsh degerınden buyuk bu pkolu olabılme ıhtımalı gosterıyor fakat dokrotunun vajınal ultrasonda bakması gerekır kesın bır sey solemek ıcın bu arad sen prolaktınım yukselmeden once sogan suyu kullandım demıstın bana acaba sogan suyu buna sebeb olabılırmımrb arkadaşlar ,
buraya ilk kez yazıyorum sizlerden bi konuda yardım almak istiyorum ben çok kez dr a gittim biri pko dedi biri değilsin dedi adetin 3.günü hormon testi yaptırdım şonuçları şu;
tsh:0.807 fsh:6.02 lh:7.96 e2:42.27 prl:0.333
bu değerlere göre sizce pkolumuyum anlayan arkadaşlar lütfen bi yorum yapıp aydınlatırmısnız beni ...
tamam canım öyle yapıyım o zaman birde hap verdi dr onuda mı öyle yapsam birşey olmaz heralde
bicimcim buarada genital şampuanları sürekli kullanmak oradaki yararlı olan bakterileri öldürüyormuş bunu birinden duydum sen geldin aklıma sanada söyliyim dedim
ranacım lh degerın fsh degerınden buyuk bu pkolu olabılme ıhtımalı gosterıyor fakat dokrotunun vajınal ultrasonda bakması gerekır kesın bır sey solemek ıcın bu arad sen prolaktınım yukselmeden once sogan suyu kullandım demıstın bana acaba sogan suyu buna sebeb olabılırmı
bicimcim yellowcum ranacım ben cıkmak zorundayım zaten bugun hep bole gırdım cıktım sureklı uzun oturamadım bır turlu yaaa bır suru ututm var hava fecı sııcak nasıl yapcam bılmıyorum artık klımayı karsıma acıp yapıcam bı sekılde optum canlar ben kacıyorum
afıyet bal seker olsun bebıs olsun ınsallah tatlım ay ne kadar guzel olur hayrlısı ınsallah benımde adet tarıhım 13u herkes pespese haberlerı vercek ne guzle kasık agrın varmıs ınsallah yakalarsın yumurtayı tatlım
canım mantar bulasıcı bır hastalık degılmı ılıskı sırasında esıne bulasmıyormuymus
onu bende duydum guzelım kı orta okuldayken pedlerden dolayı bende mantar olmustum doktorum bana da vermıstı ama sadece mantar gecene kadar kullandım fazlasını onermıyorlar zaten
canım zaten ultr.bakıldı dr pko değilsin dedi kilom yok tüylenmem yok sadece yumurtalama düzenim bozulmuş o yüzdende yumoşlar çatlamayıp birikmiş işte geçen ay prolaktinim yüksek cıkmıştı o yüzden adetin gecikiyordedi dr bu ayda gecikti prl düşmesine ragmen bnde pek anlayamadım acaba pkolumuyum diye bundan 2 ay öncede soğan suyu içmiştim ewet ama o yükseltir mi yani biliemiyorum ki ...:97:
canım bide eger anlıyorsan şimdi bu sonuclara göre benim yumurta rezewerwim falan nasıl ki yani yumoş oluşuyor mu bende ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?