cvpladığın için saol cnm ben soğanı yumoşlarımın büyümesi için kullanıyordum demekki incire geçmem lazımmış. incir kürünü adetin son günümü kullanmaya başlıyoruz??
canımcım küre göre adetin ilk günü başlıyorsun ama geçirdiysen bence genede yap.hatta bi çokkk bilmişş bi abloşum var o bana inciri kaynatmana bile gerek yok dedi öyle ye etki eder dedi ama ben kaynatıyorum genede adetin ilk gününden başlanıyor 21 gün boyunca 5 6 incir ortadan ikiye ayrılıp yarım litrede kaynatıp ne zaman istersen içiyosun aç tok zorunluluğu yok.
olsun sen yine de iç şimdi. adeti beklemen şart değil. benim yumurtam büyümemişti kontrole gittğim zaman, bikaç gün sonra tekrar çağırmıştı doktor. incir kürü içtim o güne kadar. bu sefer yumurtam büyümüştü. ya ilaca geç cevap verdim ya da incirden..
bi arkadaşım da tüp bebek tedavisi oluyordu ona da söyledim. hergün kontrolle takip ediliyordu. 2 gün incir içti sonra gitti doktora,doktor "yumurtaların ne çabuk büyümüş" demiş. bilmiyorum tabi tesadüf de olabilir ama ben inanıyorum. SENİ SEVİYORUZ İNCİR
ayy geçti adetimimn ilk günleri bugün son günündeyimyarın fln başlayabilirim en iyi ihtimalle. neyse artık. benm sklusum 28 gün sürüyor ama yumurtlamam 14. gün deil 18. gün fln oluyormuş öyle demişti drum. pazartesi yumurta takibine başlıycaz tam olarak anlaşılır ne zaman çatladığı heralde. bu ay hamiş kalmak istiorum. martta anne olmak istiyorum nedense
Selamlar ben bugün Endokronoloji bölümüne gittim.. Doktor gizli şekerimi onayladı fakat troidlerin hızlı çalışıyor dedi kilo veremememe şaşırdı.Aksine hızlı kilo vermen gerekir dedi.Tam glukofaj yazacaktı ki yeni tahlilller istemeye karar verdi. Pankreas direncine bakacakmış şimdide yine benim iş Salı gününe kaldı.. Ay bekle bekle çatlayacağım... :97:
bekliyoruz ama sonumuz hayır olacak inşallahhh en kıymetli bebikler bizim OLACAKKK ZOR GELECEKLERR AMA ÇOKKK KIYMETLİ DEĞERLİ OLACAKLARR O YÜZDENDE ÇOKGÜZEL YETİŞTİRİLECEKLERR
bende aldım incir ama dolabı bekliyor bari bende akşamları çerez niyetine yiyeym kaynatınca pek hoşuma gitmedi
cvpladığın için saol cnm ben soğanı yumoşlarımın büyümesi için kullanıyordum demekki incire geçmem lazımmış. incir kürünü adetin son günümü kullanmaya başlıyoruz??
ye kuzum yee şifaaa olsunn bilmem ben kaynatıp suyunu sevdim aman bana yemek olsundabend ehurmayı çerez gibi yiyorum suda beklettim yumuşacık oldularr.2 3 tane peygamberimizin bizzat diktiği ağaçtan hurma var onları ilişki önceleri yicem.bide okunmuş fındık verdi hocam sebep işte bakalım
İ. Saraçoğlundan birebir TV de duymuştum ama ne zaman başlanılır onu bir netden araştır bence...
adetin bittiği zaman başlaman mantıklı geliyor bana ama....
biricik ablacım bakk sıkıldığına değmedi bilem seni bekletmeden geldi kırmızıların Rabbimm nolurr 10 15 gün arayla gebiş kalalımm benim bitti akşama yıkanıyorum bakalım ateşim çıkacakmı yumurtladımı anlıcammıhe bide akıntı gözlicektik demi
slmm hanımlar bende maglesef sizler gibi pcoluyum.. aslında hiç belirtim yok ama ultrasyonda pco tehşisi kondu. lh degerim hep yüksek çıkıyo. ne fazla kilom var nede kılanma falan vs yokhiç biri artık pco yu kabul ettim ama tedavisi de korkutmuyo degil.. yan etkilerden korkuyorum aslında aranızda pco tedavisi gören var mı ? aceba azcık bilgi verebilir mi :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
inşallah onların hürmetine rabbim nasip eder gönlündekini hepimize nasip eder inşallah herşeyin hayırlısı
bendede hactan gelen hurma var barimmm bende onları yiyemmmm kocişimede yediriyimde bize bebek olarak geri dönsün inşallah
inşallahh canımm bide bi nuska taşıyorum taşı dediler ama nedir bilmiyorum açtıracak bi hocaya bebek içinmiş ilişki anında bile taşı dediler ama nereme takacam onu bilmem o andaaayedir benim eşim hayatta azına sürmez o yüzden çok dua ediyorum onda bi sorun çıkmaz inşallah diye başı bile ağrısa ilaç almaz çünkü
minietek prensesin nasıl iyisiniz değilmi ne güzel ya artık hissedebiliyorsundurda hafiften değilmi.bende hastalık olduğu için sorim bari bişiler alıyomusun kuşuna ne zevkli olur ya minik minik
pko nun birebir tedavisi yoktur!
bebek isteniyorsa, metformin gibi ilaçlar verilir...bu adet düzenler ve yumurtlamaya yardımcı olur...ancak en az 3-4 ay kullanım olmalı....
bebek istenmiyorsa, doğum kontrol hapları verilr..hormonları baskılamak ve yumurtalıkları daha fazla kist oluşmasın diye dinlendirmek için. ayrıca adet olunsun diye tabiki....
her halikarda kilo varsa verilmesi gerekir!
bende de 6-7 kilo fazlalık vardı ve verdim, kıllanma ya da sivilce hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?