Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

cvpladığın için saol cnm ben soğanı yumoşlarımın büyümesi için kullanıyordum demekki incire geçmem lazımmış. incir kürünü adetin son günümü kullanmaya başlıyoruz??

canımcım küre göre adetin ilk günü başlıyorsun ama geçirdiysen bence genede yap.hatta bi çokkk bilmişş bi abloşum var o bana inciri kaynatmana bile gerek yok dedi öyle ye etki eder dedi ama ben kaynatıyorum genede adetin ilk gününden başlanıyor 21 gün boyunca 5 6 incir ortadan ikiye ayrılıp yarım litrede kaynatıp ne zaman istersen içiyosun aç tok zorunluluğu yok.

minietek prensesin nasıl iyisiniz değilmi ne güzel ya artık hissedebiliyorsundurda hafiften değilmi.bende hastalık olduğu için sorim bari bişiler alıyomusun kuşuna ne zevkli olur ya minik minik

ayy geçti adetimimn ilk günleri bugün son günündeyim yarın fln başlayabilirim en iyi ihtimalle. neyse artık. benm sklusum 28 gün sürüyor ama yumurtlamam 14. gün deil 18. gün fln oluyormuş öyle demişti drum. pazartesi yumurta takibine başlıycaz tam olarak anlaşılır ne zaman çatladığı heralde. bu ay hamiş kalmak istiorum. martta anne olmak istiyorum nedense

evet bende incirin duydum çok mucizesini demeyeyim sebep incir veren RABBİM zaten kurandada geçen 2 yiyecek var oda biri incir biri zeytin ve araştırılırsa gerçekten ikiside müthişler.EVETT SENİ SEVİYORUZ İNCİRRR SENİ YARATANIDAA

AYNEN bende çok müthiş bi bahar annesi olma aşkı var bende nerdeyse bu haziranda olmasa seneye ertelicemAllahım nasip et hayırlısıyla şu güzel günüün hürmetinee.HEPİMİZEE.!!!

bekliyoruz ama sonumuz hayır olacak inşallahhh en kıymetli bebikler bizim OLACAKKK ZOR GELECEKLERR AMA ÇOKKK KIYMETLİ DEĞERLİ OLACAKLARR O YÜZDENDE ÇOKGÜZEL YETİŞTİRİLECEKLERR

bende aldım incir ama dolabı bekliyor bari bende akşamları çerez niyetine yiyeym kaynatınca pek hoşuma gitmedi

bekliyoruz ama sonumuz hayır olacak inşallahhh en kıymetli bebikler bizim OLACAKKK ZOR GELECEKLERR AMA ÇOKKK KIYMETLİ DEĞERLİ OLACAKLARR O YÜZDENDE ÇOKGÜZEL YETİŞTİRİLECEKLERR

aynen canım dediklerine katılıyorum kesinlikle çok iyi yetişeceklerine ve anne babalarının en kıymetlisi olacağına inanıyorum

bende aldım incir ama dolabı bekliyor bari bende akşamları çerez niyetine yiyeym kaynatınca pek hoşuma gitmedi

ye kuzum yee şifaaa olsunn bilmem ben kaynatıp suyunu sevdim aman bana yemek olsundabend ehurmayı çerez gibi yiyorum suda beklettim yumuşacık oldularr.2 3 tane peygamberimizin bizzat diktiği ağaçtan hurma var onları ilişki önceleri yicem.bide okunmuş fındık verdi hocam sebep işte bakalım

cvpladığın için saol cnm ben soğanı yumoşlarımın büyümesi için kullanıyordum demekki incire geçmem lazımmış. incir kürünü adetin son günümü kullanmaya başlıyoruz??

İ. Saraçoğlundan birebir TV de duymuştum ama ne zaman başlanılır onu bir netden araştır bence...
adetin bittiği zaman başlaman mantıklı geliyor bana ama....

inşallah onların hürmetine rabbim nasip eder gönlündekini hepimize nasip eder inşallah herşeyin hayırlısı

bendede hactan gelen hurma var barimmm bende onları yiyemmmm kocişimede yediriyimde bize bebek olarak geri dönsün inşallah

İ. Saraçoğlundan birebir TV de duymuştum ama ne zaman başlanılır onu bir netden araştır bence...
adetin bittiği zaman başlaman mantıklı geliyor bana ama....

abloşcum bende bakmıştım netten hatta net kapanır mapanır garantilim diye yazdım 21 gün ilk gün başlanıyo adetin sonra 7 gün ara veriyosun istersen bidaa yapıyosun öleydi valla hatırlıyosam.

slmm hanımlar bende maglesef sizler gibi pcoluyum.. aslında hiç belirtim yok ama ultrasyonda pco tehşisi kondu. lh degerim hep yüksek çıkıyo. ne fazla kilom var nede kılanma falan vs yok hiç biri artık pco yu kabul ettim ama tedavisi de korkutmuyo degil.. yan etkilerden korkuyorum aslında aranızda pco tedavisi gören var mı ? aceba azcık bilgi verebilir mi :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:

sen doğum kntrl. hapı kullanmıyormuydun?
bıraktıysan eğer, bir adetinin kaç güne düştüğüne bak, iki evet ateş ölç ama hala devam ediyorsan doğum kontrol haplarına yumurtlaman mümkün değil zaten....
herzaman akıntı olmuyor canım, bende son aylarda yumurtam çatlayınca oluyor hep....

pko nun birebir tedavisi yoktur!
bebek isteniyorsa, metformin gibi ilaçlar verilir...bu adet düzenler ve yumurtlamaya yardımcı olur...ancak en az 3-4 ay kullanım olmalı....

bebek istenmiyorsa, doğum kontrol hapları verilr..hormonları baskılamak ve yumurtalıkları daha fazla kist oluşmasın diye dinlendirmek için. ayrıca adet olunsun diye tabiki....

her halikarda kilo varsa verilmesi gerekir!

bende de 6-7 kilo fazlalık vardı ve verdim, kıllanma ya da sivilce hiç olmadı

inşallahh canımm bide bi nuska taşıyorum taşı dediler ama nedir bilmiyorum açtıracak bi hocaya bebek içinmiş ilişki anında bile taşı dediler ama nereme takacam onu bilmem o andaaayedir benim eşim hayatta azına sürmez o yüzden çok dua ediyorum onda bi sorun çıkmaz inşallah diye başı bile ağrısa ilaç almaz çünkü

töbe töbe ilişki esnasında nereye takırıki bir sorsaydın söyleyene

canım bende öyle pek ilaç kullanan biri değilim hatta hap bile içemem ama bebek uğruna bir ürü hap iğne kullandım bende başım ağrısın grip olıyım kullanmam pek ilaç

inşallah canım eşindede bir sorun çıkmaz allahın izniyle rahat ol

şimdi yanımda eltimin oğlu var 7 aylık eğer benmde düşmeseydi ondan 2 hafta büyük olucaktı 10 dakikada olsa bebeğe bakmak çok güzel bir duygu onunla ilgilenmek oynamak

minietek prensesin nasıl iyisiniz değilmi ne güzel ya artık hissedebiliyorsundurda hafiften değilmi.bende hastalık olduğu için sorim bari bişiler alıyomusun kuşuna ne zevkli olur ya minik minik

canım sadece ılk öğrendıgımde bır tane don aldım onun dısında hep hedıye geldı henüz bırsey almadım kızıma başka

3 yelek
2 hırka
2 badı
3 çorap
6 tane küçük mendıl
2 tane havlu ıcın baya büyük tülbent gıbı mendıl

gelen hedıyeler bunlar ben henüz başlamadım canım alıcam yavaş yavaş yavaş bir de kış bebeği şimdi hep yazlıklar var önceden alınanlar hep kalıyor doğuma yakın alıcam hep

bilgi için sagol canım bebek istiyoruz bakalım hayırlısı inş. allahım olmayan tüm kardeşlerime versin. varlıgı da zor yokluguda ne diyelim ki adetim gayet düzenli 26 güne bir oluyorum. hayırlısı olsun. pcolu olup hamile kalanda var allah verirse herşey boş yeter ki yüce yaratan istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…