mrb kızlar..bemin yumurtalarım tembel çalışıomuş ve 1 senelik evliyim.eşim yeni askerden geldi 6 aydır yoktu.bundan 2 ay önce fsh ve lh hormonlarım yüksek çıktı o zaman anladım yumurtalarımın tembel çalıştığını bu ay yine baktırdım fsh ve lh hormonlarıma normale dönmüşler fakat yumurtalarım çatlamadığı için içimde küçük küçük kistler oluşmuş.benim gibi olupta hamile kalanınız var mı acaba?bu arada 2 ayda tam 9 kilo verdim adetlerim düzene girdi hormonlarımda normal su anda.lütfen yardımcı olun..
canlarım bır seyı merak edıyorum sormadan edemıcem yumurta rezervlerını hangı hormondan anlıyorlar ve e2 ve estradıol dene hormonlar ne ıse yarıyor
ben çok ağrım olduğunda apronax ford içiyorum dayanamıyorsan canım elbette iç tamam mı?
Canım daha fazla ağrıya dayanamadığım için maxaljin içtim mecburen.O kadar ağrım vardı ki bulantı yapıyordu bana.
İlk adet görmeye başladığımdan beri çok sancılı adet görüyorum ben.Sadece doğum kontrol hapı kullandığım dönem çok ama çok rahat etmiştim.Şimdi yine eski günlere döndüm
Neyse Allah can sağlığı versin.
evet ya madem neden böyle birşey yapmadı ki ben de çok şaşkınım şu anda ,doktoruma çok güveniyordum. bir haftada geçti mi kisti yani? ben de soğan içip kontrole gideceğim..geçmezse doğum kontrol hapı.. inşallah geçercanım bak bır arkadasım var pko ve kucuk kıstlerden onda da vardı bır hafta oldu beraber basladık sogana ve dun ultraosna gırmıs ve yumurtalıkların tertemız demıs bence soganı denemelısın canım bıde nacızane bırsey solıcem doktorum bana serophene kullanırken 19. gununden ıtıbaren adetın adet söktürücü içmemi soluyordu bolelıkle kıst olusumunu onluyorduk neden bole bır secenek sunmamıs sana
canım fsh olmaz cunku ona ayrı bakılıyorFSH diye biliyorum
demek ole olanlarda var canım yaaa bende bugunden suphelenıyorum valla kasıklarımda fecı agrılar ve batmalar varbenımde 21. gunum buguncanım benimde bir keresinde 23.günde çatladı
yani olabiliyor
anladım canım evet 45 gun baya uzun bır dure gecmıs gercektende canım yaaa ınsallah hersey guzel olur senın ıcın deyok canım değer yüksek birazda ilaca ihtiyaç görmedi zati daha önce dostinex kullandım bu ayki değerim adetim geç diye yükselmiştir dedi adetin 45.gününde bakılan değerler bunlarNormalde 3.günü bakılınca normal çıkılıyo bu ay bakmayalım dedi bidaha ay kont.gidince 3.günü gene bakılacak Hayırlısı hepimiz için inş.ii olur sonunumuz bu mubarek günde allahım dualarımızı kabul eder
anladım kuzum sorma sebebım yumurta rezervıne bakılıyormus yaaa ben nasıl baktırabılırım acaba e2 de onla ılgılı mı acaba dıye sormustum merak edıyorum da bıde tatlısım yarım kılo daha gıttı benden tamı tamına 87.5ım su anda ac kalıyorum ama zorla da olsa kılo vermeyı ogretecem bu metabolızmayacanım e2 hormonu progesteron hormonu ile birlikte yumurtlama ve adet kanaması gibi olayları düzenler bu sebeple her seferinde bakılıyor buna da...
canım o dert bende de var yaaaa ılk adet oldugum gunden berı aynı fecı agrı mıde bulantısı ne yapalım menapoza kadar allah gecınden verısnCanım daha fazla ağrıya dayanamadığım için maxaljin içtim mecburen.O kadar ağrım vardı ki bulantı yapıyordu bana.
İlk adet görmeye başladığımdan beri çok sancılı adet görüyorum ben.Sadece doğum kontrol hapı kullandığım dönem çok ama çok rahat etmiştim.Şimdi yine eski günlere döndüm
Neyse Allah can sağlığı versin.
canım ınsallah sıfa olur stres yapma kı kolaycacık gıtsın canım belkı dogum kontrol hapına gerek kalmayacak adetle bırlıkte gıdecek adet oldunmuevet ya madem neden böyle birşey yapmadı ki ben de çok şaşkınım şu anda ,doktoruma çok güveniyordum. bir haftada geçti mi kisti yani? ben de soğan içip kontrole gideceğim..geçmezse doğum kontrol hapı.. inşallah geçer
evet canım adetliyim şu anda ve baktı yumurtalıklarıma da öyle gördü. demek ki bu saatten sonra bu adetimle gitmez.. 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ,biri büyümemişti. o kaldı bende.canım ınsallah sıfa olur stres yapma kı kolaycacık gıtsın canım belkı dogum kontrol hapına gerek kalmayacak adetle bırlıkte gıdecek adet oldunmu
evet canım adetliyim şu anda ve baktı yumurtalıklarıma da öyle gördü. demek ki bu saatten sonra bu adetimle gitmez.. 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ,biri büyümemişti. o kaldı bende.
doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalanlar varmış, hapı bir iki gün aksatınca.. ben de o yolu deneyeyim bari her türlü hileye başvurcaz artıknasipse olur zaten nasibin önüne ne geçebilir ki?
anladım kuzum sorma sebebım yumurta rezervıne bakılıyormus yaaa ben nasıl baktırabılırım acaba e2 de onla ılgılı mı acaba dıye sormustum merak edıyorum da bıde tatlısım yarım kılo daha gıttı benden tamı tamına 87.5ım su anda ac kalıyorum ama zorla da olsa kılo vermeyı ogretecem bu metabolızmayabu arada senınde 21. gunun mu bugun benımde ole de sen adet tarıhını 8 gıbı vermısın dımı ama senın erken geldıgı ıcındı herhalde yoksa aynıyız demı benım de kasıklarım cok ama cok agrıdı bugun ve ılıskı de oldu ayıptır solemesı cenem dustu basını sısırdım yıne
herkese günaydın....
:) plates bitti.... valla kalça kısmından 3 cm inceldim 1 ayda bilginiz olsun....
sıra karında bakalım
canım sakın hapı yarıda kesme gebelik olmaz o zayıf ihtimal... bak internette okdum bazı doktorlar klomen 1 ay içirip bir ay dinlendiriyorlarmış.. o dinlenme ayında oluşan kistler kaybolabileceği gibi gebelik de oluşabiliyormuş... ama klomen arası doğum kontrol hapı verildiğini başka yerde okumadım bilgin olsun tekrardan yazmak istedim canım sana sen de araştır istersen internetten...:26:
tünaydın kızlar..
tüm geceyi dualarla geçirmeye çalıştım.. hepiniz için dua ettim.. Umarım kabul olur dualarımız..
benim sol kasığımdaki ağrı çok sık olmaya başladı.. acaba yumurta iyice büyüdüğü için mi dersiniz? yarın çatlatma iğnesi için kliniğe gidicem gidince doktordan yine bakmasını rica edicem.. çok merak ediyorum kaç mm oldu yumurtacıklar :) bu arada doktorumu dinledim yarına kadar ilişki yasağına devam.. inşallah yarın doktordan iyi haberlerle dönerim..
hepinize sevgiler..
herkeslere günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
kızlar bizim internet kapandı yaaa artık hergün giremiyorum maalesef ama sizleride çok merak ediyorum inşallah hamiş vardır bu ayda maalesefki ben ayın 2sinde adet oldum ve bu ayda bende bebeiş yok tahminlerim doğru çıktı oda mantardan dolayı bu ayda hamile kalabileceğimi zannetmiyordum
buarada adetim bittikten sonra kaplıcalara gidiyoruz hemde tatile inşallah bu önümüzdeki aydan umutluyum rabbim hepimize nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bebişler
buarada ben internet buldukça girerim hepinizi çok öpüyorum
bicimciğim azmine hayranım gerçekten. keşke bende okadar azimli olabilsem ama mümkün değil sabah o saatlerde asla uyanamam, 9dan önce kalkamıorum. bak ne güzel de işe yaramış plates. ben geçen yıl 3 ay platese gtmştm çok faydasını gördüm mucize bi spor dalı. ama bu sene izmire taşınınca aksattım, düzenli gidebileceğim bi yer bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?