Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

birazdan kocam gelecek kızlar ben de çıkıyorum netten :) öptüm sizi
güzel sohbet için teşekkürler
gece vakit olursa gelirim gene

6. haftanın içindesin o zaman canım maşallah....

son adet tarihini baz alarak 41 hafta sayar doktorlar canım doğru diyor yani reyhan...

ayy ne bıleyım son adet tarıhımden 3 hafta sonra olmustur benım yumurtlama ozamanda haftasına gore kucuk gozukcek dımı

kızlar az önce bi ateş basması gibi birşey yaşadım ve özellikle sol kasığımda ağrım var.. ateşimi ölçtüm ve 36.8 çıktı.. son 3 4 gündür hep 35.5 ile 36 arası çıkıyordu.. bu ne şimdi yaaaa.. ya çatlıyor ise yumurtam ee biz salıdan beri çalışma da yapmadık, doktor yarına kadar yasak vermişti.. off içime dert oldu şimdi.. sabah olmak bilmeyecek

canım sıkıntı etme sakın 2 yumurtan vardı zaten.... belki sıcak geldi sana ondan çıktı ateşin hemen yumurtaya yorma tamam mı? hem yarın ilişki olduğunda yakalarsın bence öyle dahi olsa... hem gece ateşi de yanıltır yanlış çıkabilir... ama içine sinmeyecekse bu gece de ilişki olsun sen bilirsin nasıl rahat edeceksen ama sadece tahminler üzerine konuşuyoruz şu anda....

Son düzenleme:
ayy ne bıleyım son adet tarıhımden 3 hafta sonra olmustur benım yumurtlama ozamanda haftasına gore kucuk gozukcek dımı

canım zaten tam zamanı bilemediklerinden son adet tarihini baz alır doktorlar yani onların hesabına göre böyle.... ama yanlış da değil anlatabildim mi onlar yumurtanın geliştiği dönemi de gebelikten sayarlar... zaten fetus dönemi başladığında şekillenecek oradan da anlarsın... 3. haftada yumurtladıysan sadece 1 hafta küçük görünür canım...doktor da onu anlar zaten problem değil...

Son düzenleme:
kızlar bu ne yaa masaalllah dokturmussunuz yıne oku oku bıtıremedım.buarada binli sayfalarımız hayırlı olsun

haftaya carsmba yada pers. Gıdıcem dr.a bakalım ne alemde benım bebıs.hala gecmedı adet sancısı gıbı olan agrı ara ara yokluyo yıne ınanın adet gunumden hıc farkı yok

haftaya carsmba yada pers. Gıdıcem dr.a bakalım ne alemde benım bebıs.hala gecmedı adet sancısı gıbı olan agrı ara ara yokluyo yıne ınanın adet gunumden hıc farkı yok

yaaa. canım bilgilendir bizi böyle valla biz nasıl anlayacağız hamile kaldığımızı derin bilgilerinden faydalanalım....
bende de her an regl olacakmışım gibi kasık ağrısı var migren de var...
doktora gittiğinde inşallah her şey yolunda gitsin canım...
ben sizlere bakmaya gelmiştim şimdi çıkmam gerekli netten... sabah malum erkenden spor yine :)
iyi geceler sana ve miniğine canım

evet sadece tahminler :)) ee insan istemeden de olsa tedirginlik yaşıyor.. neyse bakalım sabah 8 gibi çıkıp gideceğim doktora döndüğümde iyi haberler getiririm inşallah..

herkese mutlu rüyalar diliyorum.. sabah görüşmek üzere

günaydın... plates için kalktım yine...
tuncss güzel haberlerini merakla bekliyorum...

gnd biçimcim ben bugün çooook mutluyum neden mi az önce kahverengi olarak adetim başladı olsun buna da şükür kırmızılar ancak gelir bu kadar aradan sonra bebek yok diye sevinicemi düşünmezdim hiç ama çok sevindim çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti menepoza mı girdim yoksa hamilemiyim diye artık son 2 gündür yıkkındım çok dua ettim ve oldu size diyorum Allah duaları kabul ediyor sadece sabrımızı sınıyor uygun zamanı bekliyor inş.9 ay sonra ben de sağlıklı bebekler için uğraşıcam çünkü ilacımın zamanı dolmuş olucak hadi bakalım şimdi sıra sizlerin dualarının kabulünü beklemeye geldi

canım ya ay çok sevindim bana da dert olmuştu yazdıkların sakat da olsa doğar demen falan... sakın böyle ümitsizliklere kapılma ...umarım reglin de söker iyice...bundan sonraki 9 ay boyunca tedbirini alırsın de mi bebek olmasın diye... ondan sonra da tabiki Allah verecek.... hepimizi görüyor... Tüm isteyenlerin istekleri kabul olacak sırayla zaten her ne olursa olsun istemek bişeyi yürekten istemek çok önemli ve umutla beklemek tabiki... duaların için de teşekkür ederiz...
benim sporum bitti biraz dinleneceğim şimdi...
bende de adet olacakmışım gibi migren, bulantı ve karın ağrısı var bakalım hayırlısı....

Son düzenleme:
herkese günaydın ve iyi hafta sonları....:90:
şuan incirimi içiyorum. benim yumurtalarım çatlıyor onuniçin ben sadece incir yapıorum havuç kullanmıorum, doğrumu yapıorum yine de kullanmam gerekirmi havucu?

.Yumrtanın kendi kendine çatlayıp çatlamıcanı ilaç kullanmadan hangi HORMON gösterir?

Son düzenleme:

:) en derın bılgılerımle soyluyorumkı adet belırtılerı dısındakı tek belırtım kabızlıktı. Yanı kolay kolay anlamazdım test yapmasaydım her adet donemımde yasıyodum aynı seylerı.senın kac gunun kaldı sımdı gerı sayıma basladın galıba ıns. Gelır bebısın bu ay hepınızınkı sırada beklıyo buna ınanın tımammı:)

.Yumrtanın kendi kendine çatlayıp çatlamıcanı ilaç kullanmadan hangi HORMON gösterir?

sukur ..... Yapmadın yıne dıkkat ettım hep gırıp noktalayıp cıkıyosun:)
bıldıgım kadarıyla fsh yumurtayı gelıstırıyo Lh da en yuksek duzeye cıktıgı an yanı bu normal kısılerde 14.gun cıvarı oluyo yumurtayı catlatıyo ama daha onceden bu anlasılıyomu bunu bılmıyorum.benden bukadar:)

sabah erkenden gittik doktora ve yumurtacıklarımı baktık.. biri 15 diğeri 13 mm olan iki yumurtam eşit boyuta ulaşmış ve her ikisi de 20 mm olmuş.. 18-22 mm arası uygun büyüklükmüş. eğer daha büyürse ya da daha küçük kalırsa kist olma ihtimali artıyormuş öyle dedi.. hemen iğnemi vuruldum ve eve geldim..
kasıklarımdaki tuhaf sancı dünden beri çok sık var doktor yumurtalıkları uyardığımız için bu sancılar olması çok normal dedi ama ben yine de tedirgin oluyorum ara ara.. neyse bakalım artık bu akşamdan itibaren çalışma yapmalı bol bol :)) yarın progestana da başlıyorum. sabah akşam 1er tane.. ilacım ayın 19unda bitiyor ama doktor pko'lu olduğun için hemen adet söktürmeyebilir dedi. ayın 25ine kadar bekleyeceğiz bakalım.. heyecanlı bekleyiş asıl şimdi başlıyor.. dualarınızı esirgemeyin benden kızlar.. Allah'ım hepimize sağlıkla birer evlat nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…