Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin canım inşallah...çabalarımız bize bebeklerimizi getirsin...
iğne yan etkilerinde sen öyle bişey okudun mu belki yapıyordur ben bilmiyorum onu ya da yediğin bişey belki de dokundu canım...

amin canım inşallah...çabalarımız bize bebeklerimizi getirsin...
iğne yan etkilerinde sen öyle bişey okudun mu belki yapıyordur ben bilmiyorum onu ya da yediğin bişey belki de dokundu canım...

onu araştırıyorum bende işte.. ama daha hiç denk gelmedim :)) sanırım öyle birşey yok.. ama araştırırken iğneden sonraki 12. gün sonucun belli olabileceği yazıyor sürekli.. benim doktor 25ine kadar bekle eğer adet gelmezse öyle test yaptır dedi.. bak şimdi kafam karışıyor işte :)) her doktor başka bişey söylüyor..

bu arada spermiyogram için eve yakın bi kliniğe gidip steril kap isterseniz evden de götürebiliyorsunuz. bizim evimize çok yakın klinik ve doktor 40 dakikaya kadar ışık almayacak şekilde siyah bir poşet içinde koltuk altına koyup (sıcaklığını kaybetmemesi için) getirebilirsiniz demişti..

iğnenin yarattığı etkiler testleri yanıltabilir bence doktorun emin olmak için 25 haziran demiştir canım yanlış değil....

Son düzenleme:
iğnenin yarattığı etkiler testleri yanıltabilir bence doktorun emin olmak için 25 haziran demiştir canım yanlış değil....

ya evet doktor da kendince haklı ama sanki meraktan çatlarım gibi geliyor :)) eğer olmazsa tatil çok iyi moral olcak bana :)) ama olursa da dönüşüm mükemmel süprizle olcak :))

ya evet doktor da kendince haklı ama sanki meraktan çatlarım gibi geliyor :)) eğer olmazsa tatil çok iyi moral olcak bana :)) ama olursa da dönüşüm mükemmel süprizle olcak :))

olmazsa diye düşünme canım hep olumlu bak çok faydası olur....
olacak de hep kendi kendine...
bekleme dönemi zordur biliyorum mesela ben şu anda ne durumdayım bilmiyorum 2 aydır gitmedim doktora merak ediyorum elbette ama biraz da kendi haline bırakıp görmek istedim olacakları...

Son düzenleme:
selam kızlar bende malesef pkoluyum geçen ayda yazışmıştım bu sayfada malesef klomenle çatlatma iğnesi işe yaramadı bu ay 2. kere klomen kullandım yarın kontrolüm acaba ne zaman işe yarıcak inş. çok bekletmez rabbim bizede bir melek yollar ve tüm istiyenlere inş...

daha 2. denemen umutlu ol tamam mı? inşallah senin de meleğin gelecek hepimizin ki gelecek....

kızlar bi sorum olacak 27 haftalık bebek hergün oynarmı yoksa 2 gün oynamasa bi problem teşkil edermi acil cvp

27 hafta demek neredeyse 7 aylık demek.Bence hergün oynaması gereken bir dönem.
Bir arkadaşım oynadığını hissetmediği zaman karnına ufak ufak dokunuyordu hissetmek için.
Yinede 27 haftalarında olan gebelere sormak lazım.

canım eltim hamişte gerçi dünde bugünde çok gezdik ama genede oynamadı dior ayakta anlamamış olabiler demii

canım eltim hamişte gerçi dünde bugünde çok gezdik ama genede oynamadı dior ayakta anlamamış olabiler demii

Canım çok hareket etmesinden dolayı olabilir ama biraz dinlendikten sonra tekrar tekrar denesin bakalım karnını uyarmayı.Mutlaka biraz zaman geçtikten sonra hissetmeli herhalde

kimse yokmu arkadaşlar benim pkolu bayanlara bir orum olacak,
adet düzensizliği, tüylenme, kilo dışında saç dökülmesi sorunu yaşayan varmı
benim çok dökülüyor ya kel kalıcam bu gidişle:18:

hmm :)) olacak olacak elbet olacak :))) bak şimdi böyle düşününce bile içim kıpraşıyo..
bazen düşünmemek daha iyi geliyo.. bende geçen sene bırakmıştım herşeyi, ilaçları,korunmayı.. ne olursa olsun dedim ama hiçbişi olmadı :)) bi sürü kist bıraktı bana bu süreç :)) ama ben neredeyse 7 ay hiç adet olamamıştım.. artık kafayı yicek duruma gelmiştim.. çok şükür son 4 aydır ilaçla da olsa adet oluyorum.. ilaçla da olsa yumurtam oluştu.. ilaçla da olsa o yumurtaları çatlattık :)) bunların hepsine binlerce şükür.. beterin beteri var gerçekten, bizler çok iyi durumdayız.. Allah çok uğraştırmadan bebeklerimizi de verecek bir gün..
dediğin gibi yeter ki olumlu düşünelim..

şimdilik herkese mutlu rüyalar..
yarın görüşürüz kızlar..

canım hareket halindeyken bebek anne karnında pek kımıldamazmış, anne uzandığında ya da oturduğunda yarım saat dinlendiğinde bebek hareketlenirmiş...yani normal.... eğer anne sabitken de bebek de kımıldama yoksa o zaman doktora görünmesinde fayda var...

iyi geceler canım görüşürüz
çok aşama kaydettin bizler de öyle ve karşılıklarını da alacağız canım..
ben de zaten akışına bıraktım derken adetim düzenlenmeye başladığından akışına bıraktım yoksa adet gelmezse elbette müdahale ediyorum ilaçla...

Son düzenleme:
kimse yokmu arkadaşlar benim pkolu bayanlara bir orum olacak,
adet düzensizliği, tüylenme, kilo dışında saç dökülmesi sorunu yaşayan varmı
benim çok dökülüyor ya kel kalıcam bu gidişle:18:

metformin kullanıyor musun yani glifor vb..
çatlamayan yumurtalar sonucunda östrejen hormonunun tek başına salgılanması sonucu üretilen erkeklik hormonu bu tür kötü yan etkiler yapıyor ne ilaç alıyorsun işe yaramadı mı?
ben sana yazmıştım bu gün ama? adetlerin düzenli mi?
saç dökülmesi ben de yaşıyorum çünkü zamanında salgılanmayan hormonların neticesi bu canım ne yazık ki... bunun için hormonlarımızın ilaçlarla dengelenmesi gerekli...

Son düzenleme:
kızlar ben de yatıyorum artık herkese iyi geceler
iyi haftalar diliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…