ayy sorma yaaa bende sürekli dua ediyorum ikisi de çatlasın da tutmasa bile en azından kistle uğraşmayalım :)) ama tutarsa da tabi havalara uçarım herhalde :)) ben sonucu öğrenme zamanında Antalya'da olacağım.. eşim ise Ankara'da :)) inşallah olur da ona dönüşte mükemmel bi süpriz yapabilirim :))
kesinlikle biz daha cesuruz.. her koşulda çabalıyoruz sağlıkla bebeklerimize kavuşmak için.. Rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmasın..
bi de bu iğne gaz yapar mı acaba yaaa? çatlayacağım şişkinlikten dolayı((
amin canım inşallah...çabalarımız bize bebeklerimizi getirsin...
iğne yan etkilerinde sen öyle bişey okudun mu belki yapıyordur ben bilmiyorum onu ya da yediğin bişey belki de dokundu canım...
onu araştırıyorum bende işte.. ama daha hiç denk gelmedim :)) sanırım öyle birşey yok.. ama araştırırken iğneden sonraki 12. gün sonucun belli olabileceği yazıyor sürekli.. benim doktor 25ine kadar bekle eğer adet gelmezse öyle test yaptır dedi.. bak şimdi kafam karışıyor işte :)) her doktor başka bişey söylüyor..
iğnenin yarattığı etkiler testleri yanıltabilir bence doktorun emin olmak için 25 haziran demiştir canım yanlış değil....
ya evet doktor da kendince haklı ama sanki meraktan çatlarım gibi geliyor :)) eğer olmazsa tatil çok iyi moral olcak bana :)) ama olursa da dönüşüm mükemmel süprizle olcak :))
selam kızlar bende malesef pkoluyum geçen ayda yazışmıştım bu sayfada malesef klomenle çatlatma iğnesi işe yaramadı bu ay 2. kere klomen kullandım yarın kontrolüm acaba ne zaman işe yarıcak inş. çok bekletmez rabbim bizede bir melek yollar ve tüm istiyenlere inş...
sağol inş. canım ..............................................daha 2. denemen umutlu ol tamam mı? inşallah senin de meleğin gelecek hepimizin ki gelecek....
kızlar bi sorum olacak 27 haftalık bebek hergün oynarmı yoksa 2 gün oynamasa bi problem teşkil edermi acil cvp
27 hafta demek neredeyse 7 aylık demek.Bence hergün oynaması gereken bir dönem.
Bir arkadaşım oynadığını hissetmediği zaman karnına ufak ufak dokunuyordu hissetmek için.
Yinede 27 haftalarında olan gebelere sormak lazım.
canım eltim hamişte gerçi dünde bugünde çok gezdik ama genede oynamadı dior ayakta anlamamış olabiler demii
olmazsa diye düşünme canım hep olumlu bak çok faydası olur....
olacak de hep kendi kendine...
bekleme dönemi zordur biliyorum mesela ben şu anda ne durumdayım bilmiyorum 2 aydır gitmedim doktora merak ediyorum elbette ama biraz da kendi haline bırakıp görmek istedim olacakları...
canım eltim hamişte gerçi dünde bugünde çok gezdik ama genede oynamadı dior ayakta anlamamış olabiler demii
hmm :)) olacak olacak elbet olacak :))) bak şimdi böyle düşününce bile içim kıpraşıyo..
bazen düşünmemek daha iyi geliyo.. bende geçen sene bırakmıştım herşeyi, ilaçları,korunmayı.. ne olursa olsun dedim ama hiçbişi olmadı :)) bi sürü kist bıraktı bana bu süreç :)) ama ben neredeyse 7 ay hiç adet olamamıştım.. artık kafayı yicek duruma gelmiştim.. çok şükür son 4 aydır ilaçla da olsa adet oluyorum.. ilaçla da olsa yumurtam oluştu.. ilaçla da olsa o yumurtaları çatlattık :)) bunların hepsine binlerce şükür.. beterin beteri var gerçekten, bizler çok iyi durumdayız.. Allah çok uğraştırmadan bebeklerimizi de verecek bir gün..
dediğin gibi yeter ki olumlu düşünelim..
şimdilik herkese mutlu rüyalar..
yarın görüşürüz kızlar..
kimse yokmu arkadaşlar benim pkolu bayanlara bir orum olacak,
adet düzensizliği, tüylenme, kilo dışında saç dökülmesi sorunu yaşayan varmı
benim çok dökülüyor ya kel kalıcam bu gidişle:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?