Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın kızlar bu gün platese ara verme günüm 9.00 da kalktım... ateşim dün 36.5 tu bu gün de sinirlendim ölçmedim düştü çünkü normale indi... neler olduğunu anlayamıyorum bu sebeple ateş yönteminden vazgeçeceğim...5 gün boyunca 37.00 37.2 36.9 gidip de 5 günün ardından neden 36.5 a düşerki regl de olmadım regl olsam evet düşmesi gerek ateşin... yani bu işler beni aştı ve birden anlamsız geldi... bakmayacağım ateşe falan yine akışına bıraktım....:86: boşverdim en güzeli bu ne olacaksa olsun.... ben kilo vermeye devam ettikçe zaten hepsi düzene girecek zamanla... düşün düşün takip et et nereye kadar.... son durumum bu yani.... bu kadar çok şey bilmek de iyi değil zaten....kuruntulara neden oluyor çok şey bilmek... ama doktorlara da güvenmiyorum çünkü gerçekten de hepsi aynı konuyla ilgili hep başka şeyler söylüyorlar hangisi doğru? bilemem ki ben yine iç sesimi dinleyeceğim zaten 54.6 oldum kilom 2.8 kg azaldı... gerisi daha kolay gidecek hissediyorum çünkü kilo verdikçe hareketlerim de hızlanmaya başladı üzerimdeki yük gidiyor yavaş yavaş.... zaman bizlere neler getirecek bakalım kızlar.....

biricik35
nerelerdesin???
umarım yarın sabah yazarsın bizlere hepimiz merak ettik seni

nediyim de yok uzun zamandır yazmıyor.... gerçi hamileliğinin en güzel aylarında ama 7. ayında galiba doktora gidecekti gitti mi ki? gittin mi kontrole nediyim?

ara ara gelip 3.5 satır da olsa yazın da birbirimizden haber alalım hep....

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün çok umutluyken şimdi hiçte umudum yok gece düşünmekten uyuyamadım sonuçta bu pkoda ara kanamalar oluyor bazılarında bende hiç olmamıştı d.kontrol hapınınhormonları düzenlemesine bakarsak olmasıda bi acayip zaten ama adet kanaması diyorum artık bebek düşüncelerim ölmeye başladı.olsa bu kadarda kan gelmez herhalde ne bileyim.çok umutsuz bi hale büründüm.kendimi kandırdım dün bütün gün belkide.neyse hayırlısı o olsun

evet ara kanamalar olur ama bende hiç olmadı mesela....
bir de ara kanamaların bir çok nedeni vardır... bu sebeple ancak doktorun bilebilir canım yani boş yere olumsuz bakıp kendini yarına kadar üzme tamam mı?regl olacak olsa bile 10 gün arka arkaya regl olmaz yani demek ki arada yumurta çatlaması olmuş anlatabildim mi? doğum kontrol haplarına da gelince tüylenme kıllanma vs sorunu yoksa ben o hapların içilmesine kesinlikle çok karşıyım beni hep daha kötü etti dengemi iyice şaşrdım hep o hapların ardından...

Son düzenleme:

hayır durmadı canım artık rengide koyulaştı ve ben artık attım kafamdan.benmde hiç olmadı yani ben adet görmeye başladığımdan beri pkoluyum hiç görmedim böyle.neyse anlarız kistmi patladı diyorum öyle olunca kanama oluyormu bilmiyorumda.gerçekten anlarız yarın.doktorum verdi d.kontrol bende sevmiyorum hatta hsg çekiminden hemen sonra verdi aklıma gelmedide değil herkez o ay çok güzel hamiş kalıyor ben o ayı hapla geçirdim.nasip ne yazılmışsa o

bence de tuanatay filmden sonra gebe kaldı.... çok kist bile olsa dk. hapı içmek gereksiz çünkü kistlerle birlikte gebe kalmak mümkünmüş ve hamilelikte ya da doğumda kistler atılıyormuş zaten yani içmenin mantığı yok... benim doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra 45. günümde içim kist doluydu.... 2 ay sonra kendiğimden attım onları adet söktürücülerle....
kist patlaması diye bişey olmaz canım yumurtan gelişip çatlamış olabilir ta 14 gün önce ve bu onun kanaması olabilir .... ya da her ne ise doktor diyecek zaten sıkma canını

ben ütüye geçiyorum netim açık öptüm seni

Son düzenleme:
doktordaydık cnm ondan sonra alışveri yaptık anca 10 eve geldik valla hala ayaklarımın altı acıyo maşşalaah dedi doktorumuz tek bebek olsa anca bu kadar iyi gelişir diye söyledibende 2,5 kg kaldımya bütün kıyafetlerim oluyo pantalonlarda ama kasıklarımı sıkıyo pantolan aldım lcw kiden bulamadım hiç gez gez cnmız çıktı eşimle hamile giyimlerde hiç güzel yok hep 80 yıllrdan kalma pantolanlar bide ayakkabı aldım kendime bebeişlere yavaş yavaş almayı düşünüyorum erkek 18+4 kız 17+6 dıydı
kimseler yok bu gece nette Allah Allah herkes nerede?
:97:

ayy süper ya çok güzel maşallah anne çok özlemle bebeklerini bekleyince böyle iyi bakıyor onlara deseydin...doktorun çok iyi şeyler demiş aman dikkat hep kendine canım yorulma fazla... aldığın kilo da normal bence....neredeyse yarısı geçmiş hamileliğinin de mi?... alışveriş de ne zevklidir...her şeyi 2 şer tane alacaksın pembeler maviler turuncular ne güzel de mi bebek giysileri benim de minik yeğenim var çok güzel giydiriyor annesi onu.....
canım her şey sonuna kadar böyle güzel gitsin.... hiç bişey için acele de etme yavaş yavaş sağlıkla bitir gebelik sürecini
kısmetse hangi ay dünyaya gelirler?
canım sen sakın belden kasıktan sıkı şeyler giyinme hep öyle pantalonlar al kendine belden bol lastikli falan....ay çok sevindim tekrar maşallah 41 kere....

Son düzenleme:
tünaydın kızlar
reyyan cım bende de ara kanamalar olmuyordu ama, bir ara bir aylığına oluvermişti nedeni yok düşündüm çıkamadım içinden. polikistler dökülüyor olabilir demişti doktor.
moontorrent çok şanslısın maşallah hem kız hem erkek aynı anda bizlere de dua et
bicim cim ne guzel 54 kiloya düşmüşsün ben de 63ten 59 a düşebildm ancak. bu dogumkontrol hapı kullandıgım ayda biraz daha kilo vermek istiyorum, yemeklerde nelere dikkat ediyosun?

günde 3 tatlı kaşığından fazla şeker almıyorum karbonhidrat tüketmiyorum sadece arada esmer ekmek o da abartı değil... muz,karpuz yok.... beyaz makarna pirinç yok hamur işi yok.... azyağlı zeytinyağlı yemekler ya da et tüketiyorum... gün içinde elma yoğurt vs yiyorum.... tarçın ve ceviz öğün aralarında tüketiyorum....idare ediyorum.... önemli olan aç kalmamak aç kalınca metabolizma yavaşlar 1 lokma da olsa bişey yedin mi devreye girer ve kilo vermende faydası olur....:80:
egzersizler de kilo vermeme destekti elbette.... hala devam ediyorum..2.ayıma girdim plateste...

Son düzenleme:

yanlıssam duzelt ama 10 gun once regl olmadınmı bu kadar cabuk cıkmaz o hamılelık belırtılerı canım bence bı dr. Gıt ıhmal etme

hakkında hayırlısı olsun canım inş bu ay bebişin gelir RABBİM içindeki umudunu yeşertir inşşşş....

cok gusel yaaa bende ole ortam hazırlıcam esıme de dedım nerden ne edıp edıp bulucaz dedım canım zaten once bır kere ızlıyorum daha sonrasında yapıyorum ılk once nefeslerı kontrol etmede zorlandım ama zamanla olucak sanırım karbonhısrat ısıde benı cok zorlar gıbı yaaa herseyde var anacım bu karbonhıdratta neyse yapıcam ama olacak artık ne yapalım
canım en ıysıını yaptın bırakmakla defalarca soledım ama yınede onunla sonuc alan cok ınsan va ben bır ay denedım hıc hosnut kalmadım hem ınsanı strese sokuyor atesının dusme sebebı de adetının yaklasıyor olması canım bazılarının yuksek olur olur adet gununde bırden duser bazılarının yavas yavas duser bu yuzden kendını sıkma sonuna kadar umıtlenıp umıtlenıp ondan sonra bırden dusmesı daha kotu ole olan arkadaslarım var bende daha cok stres yaptı bu yuzden bı daha olcmeyı dusunmuyorum

ah mınıklerım benım masallah onlara ınsallah kucgına da alırsın canım allah nazarlardan saklansın rahat seyler gıyınmeye ozen goster bu cok onemlı cunku

bence de valla bir şeyi kafaya taktın mı olmaz... bence de ateş işi bana iyi gelmedi... Allah bilir olacağı biz bilemeyiz... bazı şeylerde sürpriz olsun de mi...bekleyip de görelim artık
karbonhidrat sıfır yapma siyah ekmek tüket ama diğer beyazlardan uzak durmaya çalış canım... başaracağız biz bu işi....met sert sünger aldın de mi bak onsuz yapma sakın.... videolarda var ebruşallıdakinden alacaksın dunlop markası... tamam mı...çok rahat oluyor onunla... ben alıştım artık nefese de bir süre sonra alışıyorsun spor yapmıyormuşum gibi zorlanmadan yapıyorum artık baya gelişmeye başladı bile kaslarım...

Son düzenleme:

cnm ben daha hzlı gelişsin diye içiorum inciri ama çok bilmiorum açıkçası bu konuda işe yararmı yaramazmı. soğana geri dönebilirim belki, iltihabım var sanırım ondan kurtulmak için

cnm ben daha hzlı gelişsin diye içiorum inciri ama çok bilmiorum açıkçası bu konuda işe yararmı yaramazmı. soğana geri dönebilirim belki, iltihabım var sanırım ondan kurtulmak için

sen bilirsin canım ama ikisinden birini yap ikisini aynı anda yapma... soğan antibiyotik etkisi yarattığından iltihabı söktürür evet bence onu dene canım nasıl olsa yumurtlaman oluyor... evde kuru incir bulundurur günde bir tane incir de yersin...yumurta geliştiriyorsa öyle yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…