Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım benım cok tesekkur ederım tasıyelerın sayesınde olacak esım benden daha heveslı dıyorum sen yapamassın nefes alma teknıklerını falan dıkkat etmezsın sen dıyorumyapmasın zaten normal su anda bıde yaparsa benden daha cok zayıflar falan gıcık olurum ben yapıyım senınkını de okudum ıkı bucuk kılon falan kalmıs en fazla hemencık gıder senın ısın daha kolay canımcım masallah sana...
bu arada bende adet olacagımı dusunuyorum bakalım ınsallah dusundugum gıbı olur bu ay sökturucu kullanmak zorunda kalmak ıstemıyoum tabı adet olduktan sonrası ıcınde yenı yenı sorularla gelecegımama su ankı hedefım adet gorebılmek senın 8 ı benımkı 13u hade bakalım hayırlı gusel haberler verelım ınsallah canım bende opuyorum gorusuruz...
canım atesın gayet normal cunku bır suru ıgne olan arkadasım oldu agıların da normal ve ne zaman test yapayım sorusuna gelınce canım bence adetını beklemelısın yanı erkenden test yapıp neden canını sıkcakasın kı adetını bı bekle bır ıkı gun gecsın ondan sonra yaparsın canım testı bılıyorum beklemek cok zor ama kafan rahat olsun stres yapma dıye soluyorum canım
kızlar bi sorum olacak 27 haftalık bebek hergün oynarmı yoksa 2 gün oynamasa bi problem teşkil edermi acil cvp

canım oncelıkle 27 haftalık bır bebek hergun oynamalı ama anne ypruldugunda oynamayabılır bır tane cıkolata yıyıp sol tarafına yatıp bı dınlesın canım en azından bır yarım saat

günaydın kızlar...

benim ateşim birkaç gündür hep sabitti! 36,1 di!

bugün 36,3 oldu! zaten bugünden itibaren verimli günler!

ama ateşimin bir kaç gün boyunca hep aynı oması bana garip geldi!

hayır, dijital termometremde bir sorun yok....

oh be gelmişsin sonuna biricik.. bizde günlerdir seni merak ediyorduk :)) aman misafirleri filan kışkışla, akşamları evin lambalarını filan yakma da evde yok sansınlar

ateş benim dün gece 37.2yi gördü böyle menepozlular gibiydim ateşler basıyordu her yanımı :))
az önce yataktan çıkmadan ölçümü yaptım 36.9.. iki gündür böyle.. sanırım çatlattık yumurtaları..

sağol cnm ya çok güzel şeyler yazmışın dediğin gibi 1 beden büyük aldım pantolunu bol bol geziyom valla ayakkabılarda 1 numura büyük biraz zaman geçince tam olurlar da yapçak bişey yok hamileliğim çok şükür güzel geçiyo inşallah sonuna kadarda böle olur ekim sonu kısmetse doğumum 2.doktorum gebelik sürecine bakıcam dedi ilk doktor doğum şekli için direk sezeryan demişti.kısmet cnm ALLAH herkesin gönlüne göre versin......

ayy hadi inşallah canım....ama neden akşam ölçtün? onu anlamadım da...
valla o kadar çok yazıyorsunuz ki, geçmişi bu sefer artık hiç okumadım ))

misafir yokdu ama elimden geldiğince değerlendiricem arkadaşlar.....

gece çok ateşler basınca bişeyler oluyor dedim bi bakayım şu ateş ne alemde dedim.. hakikaten de yüksek çıktı.. sadece merak :))

gece çok ateşler basınca bişeyler oluyor dedim bi bakayım şu ateş ne alemde dedim.. hakikaten de yüksek çıktı.. sadece merak :))

hhıımm şimdi anladım...sabahları da ölç ama....

iğne oldun sen galiba? ne zaman test yapıcaksın? offf şimdi otur onu bekle

hhıımm şimdi anladım...sabahları da ölç ama....

iğne oldun sen galiba? ne zaman test yapıcaksın? offf şimdi otur onu bekle

evet evet cumartesi sabah 9 gibi oldum iğnemi.. ilk kez inşallah son olur :))
20si beklenen adet tarihim.. ama doktor 25ine kadar bekle sen olmazsa kesin hamilesin dedi :))
şimdi çalışmalar zamanındayız pek bişey anlamıyorum ama beklemeler kısmında ben huyumu biliyorum günde 3-5 test yaparım dayanamam

bu arada kızlar ağrılarım bu sabah yok denecek kadar az.. hayatımda ilk kez bu kadar ağrı yaşadım, hani böyle üşütürsün de boşlukları filan ağrır ya insanın aynı öyleydi, kas ağrısı gibi bi tuhaf.. çalışmalar sırasında da çok zorlandım ben.. çok ağrım oldu

kimse yokmu arkadaşlar benim pkolu bayanlara bir orum olacak,
adet düzensizliği, tüylenme, kilo dışında saç dökülmesi sorunu yaşayan varmı
benim çok dökülüyor ya kel kalıcam bu gidişle:18:

benm geçen yazdan başlayarak okadar çok döküldüki saçlarım cnm. sadece bu belirtisi var bende. bi çok bitki karışımından oluşan bi komplex denedim. şuanda hemen hemen durmak üzere yani. ama saç hacmim baya azaldı eskisine göre

herkese günaydııııınnnnnn.. dün gece yine döktürmüşsünüz. ne kadar hızlı ilerliyor sayfalarımız. bugün yine dr günüm. bakalım nazlı yumoşum ne kadar büyümüş.

selam arkadaşlar iyi haftalar olur inş.hepinize

ben c.tesi endoktrin doktoruna gittim hormonların normal pkolu değilsin dedi böbreküstü bezlerin belki çok çalışıyo dedi bu seferde onların testlerini istediler :44::44::44: kortizol testi falan veren oldumu aranızda kurcaladıkça başka şeyler çıkıyo ya bakalım buda adetleri etkilermiş bebeğe engelmiş :18::18: eğer sorun çıkarsa kortizon tedavisi uygulanacakmış

bende ilaç bittikten 2-3gün sonra gitmiştim.. sonra bi kere daha gittim..
klomen mi içtin sende?

bence en iyisini yapıyorsun canım benim de ilaç tedavim olmazsa bir süre kendi kendimi takip edeceğim..şimdi bildiklerimi geçen sene bilmiyordum çünkü..
hyr cnm ilaç kullanmıorum ben şuan

ne güzel.. ilaç kullanmadan yumurtanı takip etmeyi doktor mu önerdi? bana hiçbir doktor önermedi bunu ya, resmen 1 yılımı yediler "1 yıl deneyin" diye. en iyi doktorlara gittim güya. şimdi de ilaca başladık ama birşey olduğu yok. keşke şimdi bildiklerimi önceden bilseydim, kendimi takip etseydim, kimse bana yol göstermedi pko lu olduğumu bile bile.
düşünsenize kendisi de pkolu olan bi doktora gidiyordum önceden. "adet gününü 15 gun gecince tahlil yaptır gebelik yoksa adet söktürücü al" demişti! belki öyle kaç yumurtam ziyan oldu. yumurtan geç oluşur muhabbeti etmemişti bile. bu nasıl birşey ya.

Slm hepinize arkadaşlar .cuma günü doktoruma gittim 9 aylık evliyim adetlerimde düzensizlik ve aşırı kanamam oluyordu bu bekarlıgındada bu şekil devam ediyordu doktorum bebek tedavisi için biraz ugraşcamızı sölemişti cuma günü özel olarak muayinesine gittim ve iki yumurtalıgımdada aşırı pco var ben neyacagım bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen sizce tedavi görmelimiyim

canım ben söktürücü kullanırken kaç kere yumurtladım bilmiyorum geçen ayda söktürücüye başlamadan önceki gün çatladı 56.günde adet oldum vallahi bizi bizden daha iyi bilen yok ağrımızı sancımızı biz biliyoruz Bu c.tesi gittiğim endoktrin uzmanıda pkolu değilsin didi böbreküstü bezlerime bakıcaklar şimdiede kim doğru söylüyo ben bilmiyorum artık sanırsam benim olayın bundada çıkmazsa stres genetiğe kadar gittim yahuu

slm kızlarrr bacılarrrr gününüz hayr olsun.dün efe beyi bekledik bekledik bi ses vermedi 2 saat boyunca yemekte yedi çikolatada uzandı ama yoktu hemen acile gittik.bi sorun yok hamdolsun.ahh bi doğsunda bu korkumu ona soracam poposuna poposuna vurucam.bugünde ben doktora gidiyorum kendi doktorum sorun yok dedi ama ben ssk ya gidicem ordada bi doktor buldum çok iyi diorlar.her ikisinede giderim pahalı şeyleri devlette yaptırırımehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…