canım benım cok tesekkur ederım tasıyelerın sayesınde olacak esım benden daha heveslı dıyorum sen yapamassın nefes alma teknıklerını falan dıkkat etmezsın sen dıyorumoh oh çok iyi kilo verebilmene çok seviniyorum benimki de iyi gidiyor... canım plates topu ve lastiğinin markası mühim değil top 65 cm olacak dikkar etmişsindir videolarda büyük toplardan lastik de medium olacak orta ebattaki yani... buna dikkat ederek alırsan aynısı olur... met dunlop marka ve 60 a 1.90 olması gerekli ebatları kağıdını atmıştım ama o şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam canım zaten plates met i o ebatlarda oluyor...
bence kendiliğinden regl olacaksın ve doktora gittiğinde her şey iyi çıkacak...
öpüyorum görüşmek üzere...
canım atesın gayet normal cunku bır suru ıgne olan arkadasım oldu agıların da normal ve ne zaman test yapayım sorusuna gelınce canım bence adetını beklemelısın yanı erkenden test yapıp neden canını sıkcakasın kı adetını bı bekle bır ıkı gun gecsın ondan sonra yaparsın canım testı bılıyorum beklemek cok zor ama kafan rahat olsun stres yapma dıye soluyorum canımonu araştırıyorum bende işte.. ama daha hiç denk gelmedim :)) sanırım öyle birşey yok.. ama araştırırken iğneden sonraki 12. gün sonucun belli olabileceği yazıyor sürekli.. benim doktor 25ine kadar bekle eğer adet gelmezse öyle test yaptır dedi.. bak şimdi kafam karışıyor işte :)) her doktor başka bişey söylüyor..
kızlar bi sorum olacak 27 haftalık bebek hergün oynarmı yoksa 2 gün oynamasa bi problem teşkil edermi acil cvp
ayy süper ya çok güzel maşallah anne çok özlemle bebeklerini bekleyince böyle iyi bakıyor onlara deseydin...doktorun çok iyi şeyler demiş aman dikkat hep kendine canım yorulma fazla... aldığın kilo da normal bence....neredeyse yarısı geçmiş hamileliğinin de mi?... alışveriş de ne zevklidir...her şeyi 2 şer tane alacaksın pembeler maviler turuncular ne güzel de mi bebek giysileri benim de minik yeğenim var çok güzel giydiriyor annesi onu.....
canım her şey sonuna kadar böyle güzel gitsin.... hiç bişey için acele de etme yavaş yavaş sağlıkla bitir gebelik sürecini
kısmetse hangi ay dünyaya gelirler?
canım sen sakın belden kasıktan sıkı şeyler giyinme hep öyle pantalonlar al kendine belden bol lastikli falan....ay çok sevindimtekrar maşallah 41 kere....
oh be gelmişsin sonuna biricik.. bizde günlerdir seni merak ediyorduk :)) aman misafirleri filan kışkışla, akşamları evin lambalarını filan yakma da evde yok sansınlar
ateş benim dün gece 37.2yi gördü böyle menepozlular gibiydim ateşler basıyordu her yanımı :))
az önce yataktan çıkmadan ölçümü yaptım 36.9.. iki gündür böyle.. sanırım çatlattık yumurtaları..
ayy hadi inşallah canım....ama neden akşam ölçtün? onu anlamadım da...
valla o kadar çok yazıyorsunuz ki, geçmişi bu sefer artık hiç okumadım))
misafir yokdu ama elimden geldiğince değerlendiricem arkadaşlar.....
gece çok ateşler basınca bişeyler oluyor dedim bi bakayım şu ateş ne alemde dedim.. hakikaten de yüksek çıktı.. sadece merak :))
hhıımm şimdi anladım...sabahları da ölç ama....
iğne oldun sen galiba? ne zaman test yapıcaksın? offf şimdi otur onu bekle
kimse yokmu arkadaşlar benim pkolu bayanlara bir orum olacak,
adet düzensizliği, tüylenme, kilo dışında saç dökülmesi sorunu yaşayan varmı
benim çok dökülüyor ya kel kalıcam bu gidişle:18:
herkese günaydııııınnnnnn.. dün gece yine döktürmüşsünüz. ne kadar hızlı ilerliyor sayfalarımız. bugün yine dr günüm. bakalım nazlı yumoşum ne kadar büyümüş.
hadi hadi iyi haberler dön inşallah :)))
bende ilaç bittikten 2-3gün sonra gitmiştim.. sonra bi kere daha gittim..
klomen mi içtin sende?
olmazsa diye düşünme canım hep olumlu bak çok faydası olur....
olacak de hep kendi kendine...
bekleme dönemi zordur biliyorum mesela ben şu anda ne durumdayım bilmiyorum 2 aydır gitmedim doktora merak ediyorum elbette ama biraz da kendi haline bırakıp görmek istedim olacakları...
hyr cnm ilaç kullanmıorum ben şuan
bence en iyisini yapıyorsun canım benim de ilaç tedavim olmazsa bir süre kendi kendimi takip edeceğim..şimdi bildiklerimi geçen sene bilmiyordum çünkü..
Ne güzel.. Ilaç kullanmadan yumurtanı takip etmeyi doktor mu önerdi? Bana hiçbir doktor önermedi bunu ya, resmen 1 yılımı yediler "1 yıl deneyin" diye. En iyi doktorlara gittim güya. şimdi de ilaca başladık ama birşey olduğu yok. Keşke şimdi bildiklerimi önceden bilseydim, kendimi takip etseydim, kimse bana yol göstermedi pko lu olduğumu bile bile.
Düşünsenize kendisi de pkolu olan bi doktora gidiyordum önceden. "adet gününü 15 gun gecince tahlil yaptır gebelik yoksa adet söktürücü al" demişti! Belki öyle kaç yumurtam ziyan oldu. Yumurtan geç oluşur muhabbeti etmemişti bile. Bu nasıl birşey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?