Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet cnm soğana dönym en iisi. dün uzakta yaşayan bi arkm bize geldi. onunda rahimi normalden küçükmüş. 2 kez düşük yapmştı sebebi oymuş. ameliyatla ek yapılıcakmış nasıloluosa artık. baya morali bozuktu. onu görünce halime şükrettim aslında bence ve drda öyle düşünüo artık, benden çok eşimde bişiler var. bu ay hamiş kalamazsam sıra ona geldi. keçiboynuzu yedrmeye çalıştım yemio bi türlü sinir edio beni

Son düzenleme:

canım bak işte neler oluyor hayatta... rahim yetmiyor demek ki arkadaşının ameliyat çare olsun inşallah... hayatta hiç bişey sıkılmaya gelmez eşinin durumunu da dert etme... aranız bozulmasın böyle nedenlerden sakın.... her şey yoluna girer bakarsın kendiliğinden oluverir bebeğin....

yemek yapacağım kızlar netim açık yazarsanız görürüm öptüm...

slm bicim nasılsn uzun zamandr nete giremedim senin yazdıklarını az çok okuyorumda biricik35 ne yaptı tedavsnn sonucu ne oldu hiç göremedim sayfada ...
birde canım sen bilirsin klomen kullandıktan sonra doktur yumurtalıkların kaç mm olduğunu vajinal ultrasonda mı yoksa norml ultrasnla mı nbakıyor....

canım zaten ekmek hıc yemıyorum dıyebılırım sabah kahvaltılarım ya dıyet tahıl gevregı yada yulaf ezmesı oluyor gun ıcınde de meyve sebze seklınde ama arada kacamak yapıp makarna plav her ıkısınden bırını yıyorum o kadar da olsun ama dımı yalnız karpuz cıkarsa burda ona dayanamam ıste daha alamadım ama esım eve dönsun cıkıcm canım almaya araba onda sımdı burası da merkeze cok uzak ve topulu tasım aracı gıbı bır kulturlerı yok burada en kısa zamanda alıcam ıyı oldu ya markasını yazdıgın onu sorcaktım sana dunlop marka demıstın dıgerlerının markasını da solesen cok sevınırım tatlım kendımızı rahat bırakcam canımcım bakalım adetımın kendılıgınden gelecegı yonunde kendımı ınandırdım adetten sonra da bır kontrole gıderım sonra yola devam bu arada yarım kılo daha verdım tam olarak 87 oldum sukurler olsun daha oncekı denemelerımde veremıyorum dıye bırakmıstım ama bunda sayende hersey yolunda gıbı
yemek yapacağım kızlar netim açık yazarsanız görürüm öptüm...

kolay gelsın ve afıyet olsun sımdıden

evet canım bayadır yoktun... iyiyim aynı durum beklemedeyim....biricik klomen kullanmıyor canım sadece metformin içerikli glifor kullanıyor ve diet yapıyor... ben de şu anda hangi aşamada bilmiyoum yazdığında anlarız ama şunu biliyorum ki geçen ay maşallah kendiliğinden yumurtlamıştı bu ay da öyle olur da inşallah bebeği gelir...
klomen kullanımında ve sonra sanırım gün aşırı yumurtalıklara bakılıyor vajinal ultrasondan da olur üstten de eğerki sıkışık gidersen üstten de ultrason ile çok rahat bakılır... ben en son gittiğimde üstten bakmıştı dotor...

Son düzenleme:

oh oh çok iyi kilo verebilmene çok seviniyorum benimki de iyi gidiyor... canım plates topu ve lastiğinin markası mühim değil top 65 cm olacak dikkar etmişsindir videolarda büyük toplardan lastik de medium olacak orta ebattaki yani... buna dikkat ederek alırsan aynısı olur... met dunlop marka ve 60 a 1.90 olması gerekli ebatları kağıdını atmıştım ama o şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam canım zaten plates met i o ebatlarda oluyor...
bence kendiliğinden regl olacaksın ve doktora gittiğinde her şey iyi çıkacak...
öpüyorum görüşmek üzere...

Son düzenleme:
merhb kızlar doktorumu aradım bizzat kendisini pikniğe gidecektik çünkü belki zararlı olur fenalaşırım diye.önemli bi durum yok dedi ara kanama yaşıyorsun büyük ihtimal dedi kanaman 1 haftayı geçerse mutlaka gel dedi gelmene bu sebep dolayısıyla gerek yok dedi.yani adet kanamasıymış hayırlısı olsun.

tşk ederim canım benmide drum klomene başlıyacak ama eşimin de bi test yapmasını istedi işte eğer ki eşim yaparsa testi başlıcam ben de geçen ay 5 gün gecikmeyle adet oldum çöret otu bal tarçın karışımı yedim adetimn 4 gününden başlayıp 12 gününe kadar ve faydasını gördüm düşün hiç adet söktürücü falan kullanmadım ki dr progesteron testi yaptı çok düşük dedi hemen adet söktrücü kullan yoksa regl olamazsın ben kullanmadım söktücüyü yani ama karşımın faydasını gördüm...

çok sevindim canım ben de geçen ay kendiliğimden ilaçsız regl oldum bu ay da regl tarihim çok yaklaştı bakalım neler olacak?
klomen progesteron düşük olanlarda yani senin benim gibi yumurtlayamayanlarda genelde yüksek doz işe yarıyormuş ama doktorlar önce düşük dozda başlatıyorlar ki birden yumurtalar gelişip çok sayıda kist olmasın diye ne zaman başlayacaksın adetin 5. günü başlanıyor benim bildiğim...
bu arada tuanatay 2 ay klomifen sitrat tedavisinden sonra ilaçları içmediği 3. ayda 21. günden sonra yumurtlayarak hamile kaldı ona da bizlere de çok sürpriz oldu yani olmayacak diye bişey yok canım hepimiz için umut var...

Son düzenleme:

reyhancım sıkma canını napalım regl olmak da iyi boşver demek ki böylesi hayırlıymış öyle düşün...
önümüzdeki aylara odaklan...
her zaman umutla bakacağız..... adetten sayılıyorsa canım yine yumurta takibine gidersin tekrar oluşan yumurta var mı yok mu ne kadar gelişmiş baktırırsın tamam mı?

senin adına çok sevindim ilaçsız regl olmak çok güzel bi şeymiş gerçekten:)ama ben aynı zamanda glucuphage kullanıyorum tabii onun da etksi vardır.dr adetini 3.günü gel dedi ama bana klomen ve çatlatma iğnesinden bahsetti işte eşimn teşrif edip dra gitmesni bekliyorum çünkü drum eşinde sorun varsa sana boşyere hormon yüklemeyelim dedi bana da mantıklı geldi erkekler biraz bu konuda ihmalci keyfini bekliyorum:)tuanatay gerçekten süpriz ama biz pkolarda geç yumurtlama da olabiliyor

evet tabi çok geç yumurtlamalar olabiliyor yumurtlamadan regl görme olabiliyor... sana doğru tedavi başlatacak da işte canım eşini bekliyorsun anladım...benim eşime de bu tarz şeyler ters gelir onların arkasından itmek gerekli ne yazık ki bu konularda....bizim ne yaşadığımızı anlamalarını sağlamak gerekli... biz kadınlar neler neler yaşıyoruz onlara düşen görev çok küçük ama onu da erteliyorlar ne yazık ki...içtiğimiz ilaçları onlar içse regl onlar olsa karın ağrısı sancıyı onlar çekse anlarlar bi parça bizi ağır mı konuştum benim gördüklerim bunlar...

canım çok haklsın regl tarihim yaklaşıyo yaklaşık 3haftadr söylüyorum interneten araştırıyo nasıl olucak ben şimid dra ne söylicem de yaptırcam bunun gibi bir sürü şey ben de dedim sen o testiyapmadan ben gidip tedaviye devam edemem bakalım işn yaptıcak:):)

herhangi bir özel bir polikliniğe gidip spermiogram testi deyip rahatça yaptırabilir yani kimse de bilmez canım nedense çekinir erkekler..

zaten sperm hareketliliğine ve kalitesine bakıyorlar...

Son düzenleme:
selam herkese.. yine bol bol kaynatmışsınız.. :)) hızınıza yetişmek çok zor oluyor

biricik'ten hala ses yok.. inşallah çok çok iyi haberlerle döner..

benim ateş tavan yaptı bugün.. 37.1.. sanırım çatlama olayı geçekleşti.. ama bu ağrılar iyice şiddetlendi bugün.. böyle dimdik ayakta duramıyorum kasım kasım kasılıyor karnım.. sanırım bunlar iğnenin yan etkileri.. daha önce iğne vurulan arkadaşlar sizde de böyle sıkıntılar oldu mu?

ooo spermiyongram testi için nedense tüm erkekler aynı şeyleri düşünüyor :))
nasıl olcak nerde olcak :)))
tamam gıcık bi psikoloji olsa gerek ama ne yapalım ya.. mecbur katlanıcaklar.. benim de annemler bendeydi utandık gitmeye :)) bu aya kaldı eşimin testi.. ama inşallah sıkıntı olmadan bu ay hamile kalırım da çok uğraşmayız..

özel kliniklerde çok daha kolay oluyor bu testler.. hem özel odaları oluyor.. mesela benim gittiğim klinikte oda, duş vs herşey varmış :)) doktorum takıntılı erkeklerle uğraşmamak adına herşeyi düşündük demişti :))

iğnenin bu tarz yan etkilerinin olduğunu okumuştum internetten canım endişe etme... ateş çatlamadan sonra yükselirmiş demek ki çatladı ve inş 2 si de çatlamış olsun canım ya... hadi hayırlısı bakalım bu bekleme döneminde telaş etme sabırlı ol tamam mı?

tabi düşünmeleri gerek bence de harika bir yermiş :) ne güzel... erkeklerin de psikolojileri farklı çalışıyor bu konularda hassaslar...
kadınlar daha cesaretli her konuda buradan bu sonuç çıkıyor...

ayy sorma yaaa bende sürekli dua ediyorum ikisi de çatlasın da tutmasa bile en azından kistle uğraşmayalım :)) ama tutarsa da tabi havalara uçarım herhalde :)) ben sonucu öğrenme zamanında Antalya'da olacağım.. eşim ise Ankara'da :)) inşallah olur da ona dönüşte mükemmel bi süpriz yapabilirim :))

tabi düşünmeleri gerek bence de harika bir yermiş :) ne güzel... erkeklerin de psikolojileri farklı çalışıyor bu konularda hassaslar...
kadınlar daha cesaretli her konuda buradan bu sonuç çıkıyor...

kesinlikle biz daha cesuruz.. her koşulda çabalıyoruz sağlıkla bebeklerimize kavuşmak için.. Rabbim bu çabalarımızı boşa çıkarmasın..

bi de bu iğne gaz yapar mı acaba yaaa? çatlayacağım şişkinlikten dolayı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…