nasıl gidiyor bekleme günlerin canımkolay değildir tabi.... endişe etme neden tutmasın ki.... her şey yolunda gider merak etme sadece stres faktörü şu anda engellerse engeller yollar açık olduktan sonra yumurta da çatladıktan sonra başka engel yok canım....
heyecan dolu :)) her sabah uyandığımda test yapsak çıkar mı ki sorusu aklıma geliyor sonra iğneden sonraki günleri sayıyorum, yok yok daha çok çok erken deyip vazgeçiyorum :)) bir de her gün ateşimi ölçüyorum :)) mesela bu sabah yine 36.9, iğneden sonraki 5.günüm.. progestan içiyorum bende.. sabah akşam.. doktorum kutuyu bitireceksin dedi.. zaten bittiği gün tam beklediğim adet günüm oluyor.. inşallah gelmez kırmızılar da bayram yaparız :)) evlilik yıldönümümüze az kaldı inşallah 3 kişi kutlarız bu sene.. geçen sene ilk yılımız olmasına rağmen kutlayamamıştık, eşimle ayrı şehirlerdeydik(
kızlar merhaba günaydın..bendede polikistik var.gecen ay adet olmadım bende.doktor farlutal verdi kullandım 14 gun geçti ve hala olmadım nedendir acaba.sizinde başınıza gekldimi....
heyecanlı bekleyiş tabiki çok güzel :)
sen sabırsızlanmışsın epey.... en az 12-13 gün daha bakmak yok test seni yanıltır üzülürsün bence en güzeli progestanın etkisi geçtikten sonra bakman canım yani progestanın bitsin 2 gün geçsin sonra idrardan rahatça bakabilirsin... doktorun da aynı şeyi diyecektir bu sebeple sakın acele etme... inşallah evlilik yıldönümünüzü 3 -4 kişi :) kutlarsınız
kızlar merhaba günaydın..bendede polikistik var.gecen ay adet olmadım bende.doktor farlutal verdi kullandım 14 gun geçti ve hala olmadım nedendir acaba.sizinde başınıza gekldimi....
doktor da öyle dedi zaten.. adete bi iki gün kala çok sabırsızlanırsan kanda baktır ama bence bekle dedi :)) bu arada 3-4ü okuyunca ''sende mi bürütüs'' diye kendi sesimle irkildim :)) ikiz fikri iyice yerleşmişti tam çıkarmıştım ki yeniden geldi bak :)))
günaydın kızlar,
benim ateş yine aynı...36,3.....
göğüslerim çok acıyuor belirtiler var gibi ama bilmşiyorum tabii.bide ayın 20 sinde tatile çıkıcam napıcam bilmiyorum..bide bu pkoyu çok taklıyorum galiba kafama..pkosu olupda hamile kalan varmı aramızda..
günaydın kızlar,
benim ateş yine aynı...36,3.....
yumurta geliştiren ilaçlar ve çatlatma iğneleri sonrasında kaç yumurta geliştiğine bağlı olarak elbette 2-3 gibi çoğul gebelik çok yaşanıyor canım her şeye hazırlıklı ol derim ben sana
hayırlısı elbette inşallah her şey yolunda gidecek... sen sabırlı olmalısın
yani çatlayacak demek ki de mi bu gün yarın çatlar 37 lere ulaşmadığına göre daha çatlamamış yani...
benim doktorum farlutal içmememi söylemişti ilk görüştüğümde.. sebebi için; '' eğer bu ilaç kullanılırken gebelik oluşursa ki olması çok muhtemel, bebeğin bir de kız olursa çoook kıllı bir bebek olmasına sebep olur.. herhalde istemezsin böyle bir bebek demişti :))'' ben bunu duyduktan sonra hiç farlutal almıyorum,ayrıca artık birçok eczanede de satılmıyor.. eczacıların dediğine göre de çok eski bir ilaç.. genelde eski doktorların tercihi..
ama madem 14 gün geçmiş bence gebelik ihtimali varsa test yaptır, ya da bi iki gün daha bekleyip doktoruna git..
ohoooo o kadar çok ki aramızda bu derdi yaşayıp hamile kalan :)) hiç kafana takma bizler çok sıkıntılı gruptan değiliz.. bol bol dua et, Allah'ın izni ile bir gün hepimiz anne olacağız :))
günaydın :)) ateş sanki sabitlendi :)) belki de çatlama öncesi dinginlik yaşıyordur :))fırtına öncesi sessizlik gibiiğrenç oldu sabah sabah ama idare et ahahhah :))
ayy olsun da ikiz tekiz üçüz ne yapalım takdir Allah'tan.. hakkımızda hayırlısı olsun.. Allah dağın göre kar verirmiş.. eğer öyle ikiz üçüz filan olursa ne yapalım demek ki bende bu ışığı görüyor ki verdi derim :)) sabır konusuna gelince ben çok heyecanlı bir tipim :)) artık burdan telkinlerle kendimi sakin ve sabırlı olmaya sevkedicem :)) bi de zaten haftaya tatil hazırlıkları başladı mı aklımdan çıkar unutup giderim gibi geliyor..
evet bende öyle düşünüyorum, bakalım bugünde değerlendirelimde.....
birde eşime çaktırmamaya çalışıyorum ateş ölçtüğümü, benim termometre ses çıkartıyo sonucu gösterince, hemen hemen aynı saatlerde kalkıyoruz ve duymasın diye on takla atıyorumo öttüğü zaman bana da öksürük tutuveriyo hahahahahahhahah
günaydın :)) ateş sanki sabitlendi :)) belki de çatlama öncesi dinginlik yaşıyordur :))fırtına öncesi sessizlik gibiiğrenç oldu sabah sabah ama idare et ahahhah :))
ayy olsun da ikiz tekiz üçüz ne yapalım takdir Allah'tan.. hakkımızda hayırlısı olsun.. Allah dağın göre kar verirmiş.. eğer öyle ikiz üçüz filan olursa ne yapalım demek ki bende bu ışığı görüyor ki verdi derim :)) sabır konusuna gelince ben çok heyecanlı bir tipim :)) artık burdan telkinlerle kendimi sakin ve sabırlı olmaya sevkedicem :)) bi de zaten haftaya tatil hazırlıkları başladı mı aklımdan çıkar unutup giderim gibi geliyor..
ayyy biricik aynı bende öyleyim.. eşim sürekli kafayı yedin modunda :)) bende artık gizliyorum ondan.. o sabahları banyoya girdiği gibi ben saldırıyorum dereceye :)) bigün ağzımda yakalayacak ama bakalım ne zaman :)))
............................................................................................................................................
hehehhee, merak etme bende aynı şekilde düşünüyorum zaten, ohhoo içimden başka ne geyikler geçiyo da....
bu arada Allah'ım ne olur bana ikiz mikiz verme, ben uğraşamam....benim eltimin tüp bebek sonucu ikizleri var ve aman Allahım çok zor valla...yaşım 32 ve bu yaştan sonra zor geliyor bana inanın...
bir tanecik, biricik olssuunnnn yeter bize....
bende forumları okudum .çok kıllanma ypıyormuşş korka korka içtim .ama doktor daonu verince işey diyemedimm.bilmiyorum ya bu aksam test yaptırcam bakalım pek ümidim yok ama inş. hamileyimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?