Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet kuzenin haklı, bende yakın çevremden biliyorum....
zaten tahmin edebiliyorum ne derece zor olduğunu, benim tek avantajım, yaşlandıkça sabırlı olmayı öğrendim ama bazı şeylere de tahammülüm kalmadı...fiziksel olarak çok daha çabuk yoruluyorum....

tabi yaaa, ne kadar kabul etmesekde çoğu zaman her geçen gün bizden birşeyler götürüyor..
ama fiziksel ama ruhsal.. hayırlısı olsun bakalım..

şimdilik hoşçakalın... akşama görüşmek üzere

canım benim günlük tempom çok yüksek zaten, tam 15 yaşımda başladım çalışmaya, ve üniversiteye giderkende durmadım hep çalıştım...ööffff...hayırlısıyla bebek gelsin, ya da hamile kalıyım, hemen işi bırakıp kendime 2-3 yıl ara ödülü vericem....sürekli kitap okuyup hamileliğimin tadını çıkarıcam inşallah

görüşmek üzereeeeee

benim ilaçtan sonra 14 gun geçti olmadım hala..tuylenme bendede olmadı ama olucak diye çok korktum ..ilacı kullandım halada olmayınca korkuyorum işte...

benim ilaçtan sonra 14 gun geçti olmadım hala..tuylenme bendede olmadı ama olucak diye çok korktum ..ilacı kullandım halada olmayınca korkuyorum işte...

canım o zaman bir test yap ve doktorunu ara mutlaka....

hem artık progestan diye bir ilaç var belki ondan verir...

ben tam 10 aydır Metformin kullanıyorum (Glifor) ve adetimi düzenledi, ayrıca yumurtlamamı sağlıyor. bu arada 6-7 kilo verdim, zaten en önemli şey, fazla kilo varsa vermek! özellikle karın bölgesindeki yağları erit demişti doktorum, bu kısırdöngüyü kırmak için....birde kesinlikle karbonhidrattan uzak durman gerek

herkese günaydın ve mutlu sabahlar....

dün akşam çalışmamızı yaptık şimdi beklioruz bakalım. bugün tekrar çağırdı dr çatlamışmı çatlamamışmı ona bakıcaz bugün. inş dün çatlamıştr dediği gibi 1-2 gün snra çatlycak derse bayılıcam artık çok stres olduk. dün yumoşum çatladıysa ve döllenme de olduysa dr bunu bugün anlayabilirmi??:18:

evet cnm diyette yapıyorum şimdi ..biraz kilo fazlamdavar..kilo herşeyi getiriyor zaten.ilk duyunca bu polikisti ninternetten okudum meğersem ne kadar çok bayanda varmış...:

kızlar merhaba nasılsınız bende bi pkolu olarak sızlerı uzun suredır takıp edıyorum yazamasamda atesınızı nasıl olcuyorsunuz her sabah su dıgıtal kulaktan olcerle olurmu ? bırde bize verilen metroformın (diaformin) kullanıyorum ben neden verıyolar sadece ınsulın dırencımızı dengede tutmak ıcınmı ?:26::26:

merhaba canım hoşgeldin.her sabah aynı saatlerde yataktan kalkmadan dil altından ölçülüyor ve sonra not alıyorsun her gün kulaktan ölçerolmaz canımcım.metforminde yumurtlamaya yardımcı oluyor dolaylı yollardan oyüzden diye biliyorum.

Merhaba busra.Ben ateşimi her sabah 6-8 arası dijital termometre ile dil altından ölçüyorumKol altından ölçmeyi önermiyorlar ama kulaktan ölçme hakkında bir bilgim yok açıkcası.
Ben de diaformin kullanıyorum.Bu ilacı doktorum bana insulin direncini dengede tutmanın yanı sıra kilo verme amaçlı,adet düzenleyici ve yumurta geliştirici olarak vermişti.
Daha bilgili olan arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır .

ohoo allah seni netmeye anlamaz kız hatta öyleleri varki ultrasonda 6 haftalığa kadar göremiyor yani görünmüyor döllenme en kesin görüntü kese içi dolu kesecik inşallah bundan 1 ay sonra kesecini görürsün

Adetimin ilk gününde ateş ölçmeye başladım.

1.gün :36.5 (lekelenmem başladı)
2.gün : 36.7 (adet söktü)
3.gün : 36.4
4.gün : 36.4
5.gün : 36.3
6.gün : 36.3
7.gün : 36.3 (adet bitti)
8.gün : 36.1

Düzenli bir şekilde düşmeye devam ediyor şimdilik ateşim

turucum ateşin güzel gidiyor.ben bıraktım ıı ıhh ölçmeyom artık.ya inşallah herkez emeline ulaşır.fatihh pazarına gidiyorumm bacılarr havada çok sıcak ayrıcada gögüslerim beni delirtecek kolum bile değse acıyo.sabki yarın adet olacam o derece

kızlar hepnıze gunaydın benım gunum cok da aydın gıbı degıl ama neyse hayırlısı dıyorum artık
sol tarafımda yumurtalıgmın tam orada harket ettıkce lop lop bırsey ıstıyorum batma da yapıyor kızlar acaba kıst ı oldu yanı sogan suyuyla da bole olursa artık ne dıcegımı bılemıyorum

reyyancım cok ılgınc seyler yasıyorsun canım yaa hayırlısı ınsallah gebelık belırtısıdır
bırıcık yaa kocısınden saklamak ıcın yaptıklarına koptum valla allah ıyılıgını
bıcım nasılsın canım ılaca baslamıssın once bır testmı yapsaydın yaaa ne dersın canım BU ARADA SU PLATESE BASLADIGIN ILK ZAMANLARDA BOLE HER YERIN AGRIYARAK UYANIYORMUYDUN YATAKTAN BEN NORMALDE HAREKETSIZ BIR INSANDIM SIMDI IKI UC GUNDUR SIRTIM BACAKLARIM AGRIYARAK UYANIYORUM YAA INSALLAH NORMALDIR BIDE BU KARIN TUTMA OLAYI NASIL YAPILIYOR KARNIMIZI ICERI CEKCEZ DIYOR O ZAMAN GOGSUM KALKIYOR BI YANDAN DA KABURGA KAPALI DIYOR IKISI BIR ARADA NASIL OLCEK YAAAAAAAAABU ARADA HIC BIR ADET BELIRTIM YOK NE YAPACAGIMI BILEMIYORUM

stres yapma gülüm adetcikler stresi sevmiyor şu platesi ebru şallıyla yapıyosunuz değilmi bendemi başlasam ya sabah keyfini çok severim o yüzden üşeniyom yapmaya benimde teyzem 3 aydır düzenli yapıyor 110 kiloydu 10 kilo verdi ama çok sıkılaştı küçüldü sanki resmen ama o aşmış ya sadece sabahları değil aklına estikçe yapıyor su içinde kalıyor.

bu ayhıc stres yapmamıstım gulum yaaaa neden bole oldu anlamadım adet olcagımı anlarım ben bır suru belırtısı olur bende off neyse bence basla cok zevklı bır sey evet ebru sallıyla yapıyorum bıcım saolsun bana bır sıte aı verdı oradan ındırdım su an besıncı gunumdeyım ıse yarayacagına ınanacım sonsuz ama ne zaman yarayacak acaba senın akraban ne kadar surede verdı o kıloyu

3 ayda verdi ama 10 değil sanki daha fazlavermiş kadarda sıkılaştı.he bide teyzem yemeğe dayanamazdiyet yok yani çok fazla az bir kısmayla 3 ayda verdi.banada siyor yap die hatta benim topumda var heves etmiştim oynıcam diye almıştım hehe duruyor kutusunda.
herzaman belirtili olcek deel ya kuşum belki bu sefer belirtisiz gelecek
ben gesmelere gidiorum hayırlı günler dilerim güzeller ahmet efemize beşik bakmaya gidiyoruz

bol gezmeler canım kolay gelsın ne gusel yaa ınsallah bızlerde goruruz o gunlerı beklıcem ıste canım yapıcak bısey yok

nerden inidiryorsunuz kızlar ebru şallıyı banada yazarmsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…