Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Basenimin gitmesi için denenmiş bir hareket varmı kızlar....azcıkda göbeğim var ama o 2 aya yakın adet olamıyorum onla alakalı sanırsam..

yumurtam çatlamış kızlaarrrr dr bu gece yine ilişki olsun dedi. bu hafta günaşırı olucakmış. çok mutluyum artık çatlıyorlar, sonunda oldu. soğana çok şey borçluyum gerçekten
darısı isteyen herkesin başına inşallahhh

Son düzenleme:
neyden dolayı çatlamıyormuşş.bendede kist varda merak ettim..

kistlerden dolayı çatlamıyordu kistler bütün yumurtalığımı dolduruyordu ama şuan yumurtalarım çatlayabilio kistler hala var ama daha küçük ve azalmış haldeler. hiç bi ilaç tedavisi uygulanmadı bana. sadece soğan suyu içtim, son günlerde de incire başlamıştım

bendede polikis var canım.adetmde 2 aya yakın oldu geçti dokto farlutol verdi ama oda 14 gun oldu içeli hala olmadım..bende soğan suyumu içsem acaba ..incir var evde kuru incir onu yiyim bari akşammm..iyi gelirmi dersin...

bendede polikis var canım.adetmde 2 aya yakın oldu geçti dokto farlutol verdi ama oda 14 gun oldu içeli hala olmadım..bende soğan suyumu içsem acaba ..incir var evde kuru incir onu yiyim bari akşammm..iyi gelirmi dersin...

soğan adetlerinin düzene grmesini sağlar, incir yumurtalarını geliştirir. incir küründen önce soğan kürü uygulaman gerekir. soğan çok faydalı cnm. ben şuanki durumumu soğana borçluyum die düşünüorum

hadi yaa..bi sorun olmaz dimi soğan bişey yapmaz heralde..sendede varmıydı adet düznsiliği..ben çok kafama takıyorum..kara kara düşünüyorum hep eşimde çok kızıyor bu kadara kafama takıyorum diye...

hadi yaa..bi sorun olmaz dimi soğan bişey yapmaz heralde..sendede varmıydı adet düznsiliği..ben çok kafama takıyorum..kara kara düşünüyorum hep eşimde çok kızıyor bu kadara kafama takıyorum diye...

benim adetlerim düzenliydi biz çocuk için gtmştk dra. o zmn yumurtalıklarında kistler var sen pcosun demişti dr. tahlil fln yapmadı. snra başka bi dra gttm o tahlillerimi yaptı. hafif bi vakasın üzülcek bişey yok dedi. ilaca başlamadık. önce abur cubur yemeyi fln kestim, kolesterolüm yüksekti biraz. sonra soğana başladım. daha fazla hareket ettim yürüyüş fln. yumurta takibi yapıldı ilaçsız geçen ay ama yarım kaldı ben şehir dışına çıktım. bu ay yine yapıldı veee yumurtam gelişip çatladı. bundan 2 ay öncesinde çatlamıodu.
banada eşim kızıo taktın sen iice bu işe dio ama napym çok moralim bozuktu 2 aydr çok çaaba sarfettim. erkekler bizim gibi deil

Son düzenleme:
kızlar merhaba
siteye uzun bi süreden beri üye olmama rağmen hep uzaktan tkip ediyordum çok güzel bi ortam var burda insanı rahatlatıyor burası bende pko luyum 6 senelik evliyim evlendikten sonra 2 sene sonra çocuk yapmaya karar verdik ama 6 ay olmayınca bi dr gidelim dedik dr hiç ilgilenmedi bu ilgisizliğe karşı inatla 2 sene devam ettim düşünün artık bir keresinde dayanamayıp eşime test yapmadınız neden benle bu kadar uğraşıyosunuz dedim benle yaptık diye iddalaştı ama yapmamıştık vede bende pko olduğunu söylemedi sonra eşime test yaptırdık eşimde de bi sorun çıktı sonra çok kasıldığım için bıarktım tedaviyi şimdi başka bi dr başladım bu dr beni çok motive ediyo pko benim en sevdiğim hastalardır vede en çabuk hamile kalan hasta tipidir dedi ilk ay klomen kullandım sabah akşam vede şeker ilacı kullanıyorum sanırım insülini düzenliyip zayıflatıyormuş ilk ayın sonunda dr gittim yumoşlar büyümemiş 6 mm kalmıştı şimdi duphaston kullanıyorum şeker ilacıyla beraber adet olunca klomen kullanacakmışım sabah öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 defa kullancağım bilmiyorum durum ne olur ama ben bu dr ümitliyimmm

doktorunu sevmek, karşılıklı diyologlar çok önemli bencede. benm ilk gttğm dr bana 1sene uğraşın olmazsa tedavi olun çocuğunuz olmayablr demişti ve yıkmıştı beni. ama şuanki yumurta takibimi yapan drum süper bi kişilik

evet canımm ya benimde normal di adetim..doktora gitmiştim.küçük bir over kist vardı bi daha gel dedi 2 ay sonra edtten sonra.bende odet olmadım ge dedğinde olmadım diye gittim..over kistim patlamış ama iki taraftada polikistim var doktor ben de çocuk istediğim için ne tama olmaz dedi nede tama olur dedi farlutol verrdi.içtim işte olmadım gerisini de yazdım az önce..ma bende çok takıyorum eşimde çok kızıyor.çocuk olmassa olmaz yani diyor.sen sağlıklı olda gerisini düşünme.ama elmde değil ona belli etmesemde çok takıyorum.bide adet olmadığımdan geceleride ateş basıyor..ilk olarak kilovererek başladım kistelrimden kurtulmak için.daha çok dikkat ediyorum kendime..

bendaha 2kee oldu gideli çok anlamış değilim ama bakalım bundan sonra nasıl olucak .

kilo vermek önemli cnm. erkekler bizden çok farklı, biz anne olmasak bile bu istekle yanıp tutuşuyoruz. erkekler bebek doğup yüzünü görmeden babalık durumunu algılayamıyorlar. benm eşim de öyle. olmazsa olmaz napalım diyor. ama eminim olmazsa ileride içi içini yiycek. ilersini düşünemediği için şuan böyle diyor.

allah önce bizim sağlığımızı yerine getirsin sora sağlıklı bide çocumuz olsun inş..sen kaç yıllık evlisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…