Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

peki ilaç kullanıyomusunuz bende bir etki etmedi dozu arttırdı doktorum

yenimisn canım burda.ben aslında masa başında çalışanlar zayıflama topiğindeyim genelde.kistim olduğundan bu topikde dikkatimi çekti..beklerim kızlar sizide bizizm topiğe..:))

evet yeniyim aslında değilimde daha önceden üyeydim ama yeni yazıyorum bende masa başı çalışanlardanım tabiki gelirim topiğinize

teşekkürler cnm bilgiler için birde sen diaforminin kac mg kullanıyorsun 850 mi 1000 mi??

neyden dolayı çatlamıyormuşş.bendede kist varda merak ettim..

yumurtalar LH ve FSH hormonlarının orantısız olduğundan çatlamaz!
Lütfen bu hastalığa sadece kist olarak bakmayın arkadaşlar!
En önemli şeylerden biri LH ve FSh hormonunuzdur! LH FSH dan yüksek olursa PKO dur ama çok fazla yüksek olursa tehlikeli değildir. bazı hastalarda LH FSH ın 3 katıdır!

biraz bu hormonların hangi görevleri yaptığını araştırın!

Burada bitkisel kürlerden bahsediliyor, bunu mutlaka hormon testlerinize ve doktorununzun ne dediğine göre yapın! ben 1 kere spğan kürü yaptım, 6. gün adet oldum. bu devamlılık getiren bir çözüm değil! işe yaradığı adeti getirdiği kesin ama süreklilik getirmiyor!

İlk önce adetinizi düzenleyin, onun üstüne düşün, tabi öncesinde kilo verin....
hemen klomen yani yumurta geliştirceleri çözüm olarak görmeyin, önemli olan hamile kalmak değil,
bu hastalığı kontrol altına tutmaktır....

hayır canım usg den ancak adet tarihi geldiğinde anlayabilir...

canım kendini zorlama zorlandığın hareketleri yapma esnetmeye çalış vücudunu sonraki günlerde yaparsın zorları... ilk günlerde ağrılar oluyordu ama şimdi olmuyor... 1 ayda 2 kilo gider 3 ayda 8 civarı çünkü yaptıkça hızlanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…