be burdayımmm....:)))
doktorunu sevmek, karşılıklı diyologlar çok önemli bencede. benm ilk gttğm dr bana 1sene uğraşın olmazsa tedavi olun çocuğunuz olmayablr demişti ve yıkmıştı beni. ama şuanki yumurta takibimi yapan drum süper bi kişilik
sevindim yine böyle bikere yazdım kimseden cevap gelmeyince dahada yazmadım
kızlar buraya lınk vereyımmı bırsey olurmu yoksa ozellerınıze mı atayım
yenimisn canım burda.ben aslında masa başında çalışanlar zayıflama topiğindeyim genelde.kistim olduğundan bu topikde dikkatimi çekti..beklerim kızlar sizide bizizm topiğe..:))
evet yeniyim aslında değilimde daha önceden üyeydim ama yeni yazıyorum bende masa başı çalışanlardanım tabiki gelirim topiğinize
Merhaba busra.Ben ateşimi her sabah 6-8 arası dijital termometre ile dil altından ölçüyorumKol altından ölçmeyi önermiyorlar ama kulaktan ölçme hakkında bir bilgim yok açıkcası.
Ben de diaformin kullanıyorum.Bu ilacı doktorum bana insulin direncini dengede tutmanın yanı sıra kilo verme amaçlı,adet düzenleyici ve yumurta geliştirici olarak vermişti.
Daha bilgili olan arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır .
yenimisn canım burda.ben aslında masa başında çalışanlar zayıflama topiğindeyim genelde.kistim olduğundan bu topikde dikkatimi çekti..beklerim kızlar sizide bizizm topiğe..:))
cnm banada atarmısın adresıı rica etsemm
arkadaşlar ne adresi bu pko içinmi :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isanlar-zayiflamak-icin-haydi-buraya-425.html
masa başı çalışaraka zayıflama.biz burda birbirimiz motive ediyoruz haftalıkta bilidirim yapıyoruz hedef kilomuzu ve şuanki kilomuzu..ne yersek yazıyoruz..uyarıyoruz çok yiyenleri..muhabbetle geçiriyoruz diyeti..
çok güzelben sürekli okuyordum zaten vede hayran kaldım dostluğunuza
neyden dolayı çatlamıyormuşş.bendede kist varda merak ettim..
peki ilaç kullanıyomusunuz bende bir etki etmedi dozu arttırdı doktorum
herkese günaydın ve mutlu sabahlar....
dün akşam çalışmamızı yaptık şimdi beklioruz bakalım. bugün tekrar çağırdı dr çatlamışmı çatlamamışmı ona bakıcaz bugün. inş dün çatlamıştr dediği gibi 1-2 gün snra çatlycak derse bayılıcam artık çok stres olduk. dün yumoşum çatladıysa ve döllenme de olduysa dr bunu bugün anlayabilirmi??:18:
teşekkürler cnm bilgiler için birde sen diaforminin kac mg kullanıyorsun 850 mi 1000 mi??
reyyancım cok ılgınc seyler yasıyorsun canım yaa hayırlısı ınsallah gebelık belırtısıdır
bırıcık yaa kocısınden saklamak ıcın yaptıklarına koptum valla allah ıyılıgını
bıcım nasılsın canım ılaca baslamıssın once bır testmı yapsaydın yaaa ne dersın canım BU ARADA SU PLATESE BASLADIGIN ILK ZAMANLARDA BOLE HER YERIN AGRIYARAK UYANIYORMUYDUN YATAKTAN BEN NORMALDE HAREKETSIZ BIR INSANDIM SIMDI IKI UC GUNDUR SIRTIM BACAKLARIM AGRIYARAK UYANIYORUM YAA INSALLAH NORMALDIR BIDE BU KARIN TUTMA OLAYI NASIL YAPILIYOR KARNIMIZI ICERI CEKCEZ DIYOR O ZAMAN GOGSUM KALKIYOR BI YANDAN DA KABURGA KAPALI DIYOR IKISI BIR ARADA NASIL OLCEK YAAAAAAAAABU ARADA HIC BIR ADET BELIRTIM YOK NE YAPACAGIMI BILEMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?