bicimcim nerelerdesin yokluğun hissediliyordu bugün
canım çok sağol
ablam bende de nete pek gelemiyorum... özlem gideriyoruz ablacığımla...ondan canım... doğru okuduysam yumurtan çatlamış de mi? hayırlı olsun umarım tutacak canım olumlu düşün....
ben diaformin 1000 mg sabah akşam kullanıyorum.
bana 850 mg verdı sabah aksam ılacımın 1 kutusu bugun bıttı yarın ıkıncı kutuya baslıcam acaba bendemı 1000 mg aldırsam eşimee
başlangıç olarak düşük doz veriyorlar bence 3 ay öyle kullanın faydası olmazsa doktorunuza danışıp 1000 mg alırsınız... başlangıçta günde bir kere 850 mg bile normal...
Bugün bana 1 ay oldu daha başlayalı.Benim doktorum 1000 mg ile başladı.Belki yaptığı tahlillere veya fazla kiloma bakarak vermiştir.
kızlar ben delirecem harbiden delirecem gögüslerim çok sancıyor ve uçlarıda maşallah kocaman oldu bu ne şimdi yaa ne buu :26:
bilmiyorum ki canım sen doktora gitmedin mi daha bakiim...telefonla görüşmekle olmaz bence ama sen bilirsin...
tuanatay nasılsın canım?
bulantın geçti mi?
doktora ne zaman gideceksin? gittin mi yoksa?
yumurtalar LH ve FSH hormonlarının orantısız olduğundan çatlamaz!
Lütfen bu hastalığa sadece kist olarak bakmayın arkadaşlar!
En önemli şeylerden biri LH ve FSh hormonunuzdur! LH FSH dan yüksek olursa PKO dur ama çok fazla yüksek olursa tehlikeli değildir. bazı hastalarda LH FSH ın 3 katıdır!
biraz bu hormonların hangi görevleri yaptığını araştırın!
Burada bitkisel kürlerden bahsediliyor, bunu mutlaka hormon testlerinize ve doktorununzun ne dediğine göre yapın! ben 1 kere spğan kürü yaptım, 6. gün adet oldum. bu devamlılık getiren bir çözüm değil! işe yaradığı adeti getirdiği kesin ama süreklilik getirmiyor!
İlk önce adetinizi düzenleyin, onun üstüne düşün, tabi öncesinde kilo verin....
hemen klomen yani yumurta geliştirceleri çözüm olarak görmeyin, önemli olan hamile kalmak değil,
bu hastalığı kontrol altına tutmaktır....
kızlar ben delirecem harbiden delirecem gögüslerim çok sancıyor ve uçlarıda maşallah kocaman oldu bu ne şimdi yaa ne buu :26:
hepinize günaydın ve mutlu sabahlaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?