Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kayram benim adet belirtilerim dün hiç yoktu bu gün başladı yani belli olmuyor senin de her an başlayabilir canım

bicimcim nerelerdesin yokluğun hissediliyordu bugün

canım çok sağol
ablam bende de nete pek gelemiyorum... özlem gideriyoruz ablacığımla...ondan canım... doğru okuduysam yumurtan çatlamış de mi? hayırlı olsun umarım tutacak canım olumlu düşün....

evet cnm dra gttm bugün. çatlamış. çok mutluyum yaaa. inş bu kez olur. olmazsa kocişimi kulağından tutup drcuğuma götürücem.

bana 850 mg verdı sabah aksam ılacımın 1 kutusu bugun bıttı yarın ıkıncı kutuya baslıcam acaba bendemı 1000 mg aldırsam eşimee

başlangıç olarak düşük doz veriyorlar bence 3 ay öyle kullanın faydası olmazsa doktorunuza danışıp 1000 mg alırsınız... başlangıçta günde bir kere 850 mg bile normal...

Son düzenleme:
tuanatay nasılsın canım?
bulantın geçti mi?
doktora ne zaman gideceksin? gittin mi yoksa?

Son düzenleme:
başlangıç olarak düşük doz veriyorlar bence 3 ay öyle kullanın faydası olmazsa doktorunuza danışıp 1000 mg alırsınız... başlangıçta günde bir kere 850 mg bile normal...

Bugün bana 1 ay oldu daha başlayalı.Benim doktorum 1000 mg ile başladı.Belki yaptığı tahlillere veya fazla kiloma bakarak vermiştir.

Bugün bana 1 ay oldu daha başlayalı.Benim doktorum 1000 mg ile başladı.Belki yaptığı tahlillere veya fazla kiloma bakarak vermiştir.

olabilir tabi... her doktorun tedavi şekli de farklı oluyor....verdiği dozlar da kişiye göredir...ben kilo verebiliyorum kilo veremeseydim bana da verecekti doktor... ama tabi sadece kilo değil yumurta kalitesi ve çatlaması için de içmek gerekliymiş... belki de içmem gerekiyordur ama bir kaç ay daha bakayım neler olacak ona göre davranırım ben de... artık hakkımızda hayırlısı...

kızlar ben delirecem harbiden delirecem gögüslerim çok sancıyor ve uçlarıda maşallah kocaman oldu bu ne şimdi yaa ne buu :26:

kayram test yapmadan progestan içmeseydin demişsin ama zararı yok canım bu ilacın doktorla görüştüm ben...zaten bikaç güne test de yaparım başlamazsa... gebelik yoksa adetim zamanında gelsin diye başladım içmeye çünkü bu ay zamanlı gelecek gibi değildi yani geçen ayki gibi değildi...son bir kaç gündür çünkü çok gerildim regl öncesi....yani sorun yok canım... sen nasılsın?

Son düzenleme:
kızlar ben delirecem harbiden delirecem gögüslerim çok sancıyor ve uçlarıda maşallah kocaman oldu bu ne şimdi yaa ne buu :26:

bilmiyorum ki canım sen doktora gitmedin mi daha bakiim...telefonla görüşmekle olmaz bence ama sen bilirsin...
canım hormonal değişikliklerle ilgili de olabilir

Son düzenleme:
merhaba hanımlar konunuzun hepsini okuyamadım ama bu başlık bana hiç yabancı değil bende bir pko lu olarak sizlere belki umut olurum diye yazmak istedim inş hepinizin dileği olur ve bebeklerinize en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz ben 16 yaşımda evlendim ve 10sene gitmediğim dr hacı hoca kalmadı kim ne derse o tarafa kaydım umut dünyası işte sizleri çok iyi anlıyorum bir bebek sahibi olmak çok güzel her kadının tatması gereken bir duygu ama gerçekten drunu bulabilmekte çok önemli ben çok dr değiştirdim kimi rahmin yok dedi kimi yumurtalığın yok dedi ondan ona tam 10yıl bıkmadan usanmadan uğraştım hatta tüp bebeğin bile olmaz dedi bir dr ama yılmadım dengem bozuldu resmen aldığım ilaçlardan 4defa rahim filmi çektirdim ama allah emeklerimi boşa çıkartmadı en son dr allah kendisinden binlerce kez razı olsun bir aylık bir tedavi sonucu hamile kaldım hemde normal yollarla tüp bebek filan değil yani ve 10yıl sonra bir aylık tedaviden olan oğlumu kucağıma aldım 2yıl sonra tekrar olsun istedik yine olmadı yine tedaviler oldu karnımda öldü 2defa kürtaj oldum mecburen ve en son aşılama dedi dr bu arada büyük oğlum 12 yaşında oldu ve aşılama yaptık ilk seferinde tuttu bu bebeğimde neredeyse 3 yaşına girecek sonra olan oldu tüplerini bağlayayım demişti dr bende olmaz dedim yıllarca kısırlık tedavisi gördüm bile bile kendimi kısırlaştırmam dedim ve bebeğim 8aylıkken kendiliğimden tedavi filan yok hamile kalmışım nasılsa olmaz sanmıştım tabiki kıyarmıyım doğuma karar verdik oda şimdi 16aylık oldu tüp bebekte bile şansın yok dedikleri ben şuan 3çocuk sahibiyim sakın yılmayın benim rahim filmime bakanlar nasıl yani diyorlar bu rahimle 3çocuk hem pko luyum hem rahmim sağa devrik umarım sizlere umut olabilirim allah hepinizin gönlüne göre versin

tuanatay nasılsın canım?
bulantın geçti mi?
doktora ne zaman gideceksin? gittin mi yoksa?

ıyı dıyelım ıyı olalım tatlım pek ayık kalamıyorum:) yemek yemedıgım surece cok ıyım ama yedıgım zaman mıdem resmen oynuyo neyse bukadarınada sukur enazından wc ye tasınmıyorum:)) dr.da yarın gıdıcem buyumustur heralde artık dımı gozukur ınsallah.

benimde ilk olarak istediğim şey adetimi düzene sokmak..sonrası allah uygun görürüse çocuk ama önce sağlık...

ayy canım hamılelık dıyesım gelıyo ama 2 gun once adet oldun yanı ımkansız gıbı bısey bence hormonlarınla alakalı en son nezaman yaptırdınkı testlerını prolaktın yukselmıs olabılırmı

günaydın arkadaşlar

bugün tüm kan sonuçlarım çıktı böbreküstü bezlerim troidlerim hormonlarım hepsi normal çıktı sadece kortizol değerim ufacıcık yüksek adetimim bu kadar sarkmasının sebebini bulabilecekmiyiz

günaydın güzellikler yeni günler hepimize yeni müjdeler getirsin inş.dün doktora gittim adetimin 3 günü hormon testi istedi eşimdende tesler istedi hakkımızda hayırlısı inş.bi bakalım tahlillerine 2 ay tedavi uygularız inş.rahim filmi gerekmez dedi inş.gerek mez dualarınızı bekliyorum ..iyiki varsınız kimseye bişeyimi anlatamıyorum sadece sizlerle paylaşarak rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…