Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın nasılsın .

iyiyim cnm sen nasılsın? inşallah rahim filmi gerekmez cnm o aşamaya gelmeden çözersiniz işi. ama aslında rahim filmi korkulacak bişi deil diyorlar, bilemiorum. ben 2 gündür çalışmalardayım yumurtam çatlamış. bakalım bu kez olursa olur, olmazsa eşime spermiyogram baktırıcaz

inş.o aşamaya gelinmez canım...ayyy canım inş. güzel haberler duyarsın allahım isteyen herkezin kucagına nasip etsin evlat.eşin daha tahlillerini yapmadımı keşke yaptırsanız da ona göre hareket edersiniz

kayram benim adet belirtilerim dün hiç yoktu bu gün başladı yani belli olmuyor senin de her an başlayabilir canım

benim de bu ay hiiiç adet belirtisi yoktu. kasıklarımda hafif batmalar oldu 3-4 gün.. çok farklı oldu yani.acaba dedim.. normalde hep sivilcem çıkardı,çıkmadı.. tabiiiii sonra adet oldum, resmen reglim benle dalga geçiyor

doktorum bu ay da hamilelik oluşmazsa o zaman eşine bakıcaz dedi cnm. aslında ben de ikimizinde bütün tetkikleri yapılsa die düşünmüştüm ama dr böyle uygun gördü

Canım sen metformin kullanmıyormusun ?
Bana doktorum kilo verme amaçlı ve yumurta kalitesi ve çatlaması için vermişti.Gerçi şuana kadar sadece 3 kg verebildim.Sıcaklar başladığı için spor çok zorluyor.İştahımı kesiyor bu ilaç ama bu defada dengesiz bir beslenme oluyor.Bakalım artık sonumuz ne olacak.

Bana da doktorum bu ay için progestan verdi.Gebe kalsanda hiç bir zararı yok,rahatlıkla kullanabilirsin dedi.

kuzum ara kanamayı adetten sayasım gelmiyor inşallah adet değildir hormonlarıma enson martta bakılıdı sonra 2 ay d.kontrol kullandum son adetimi gördüm.bitti sonra 8 9 gün sonra 2 3 günlük bir kanamam oldu anlayamadım.dr da bişey yok rahmin temiz dedi.hatta bana çocuk varmı neden olmuyor dedi rahmime bak bakabenimki umut işte.şu belirsizlik bi sonuca bağlansa ona bile sevinecem.sen nasılsın girmiyorsun pek sanırım belirtilerin yavaştan başladı.güzel kuzun artk anne ben burdayım demeye başladı

doktorum bu ay da hamilelik oluşmazsa o zaman eşine bakıcaz dedi cnm. aslında ben de ikimizinde bütün tetkikleri yapılsa die düşünmüştüm ama dr böyle uygun gördü

gerçekten doktorlar ne kadar farklı farklı benim doktorumda eşime bakılmadan tedaviyi kabul etmiyor.bendede rahim filmi olmadan etmedi ama ALLAHıma hamdolsun tüpler %100 açıktı.haziranın sonunda eşime baktırıcam bende sonra benimde maraton başlıyor.esperanzaa inşallah güzel haberlerini alırız bu topic bol hamişli topic olsun

Gunaydın kızlar
doktor bana duphaston verdı karnım agrıyor devamlı bu ılacla alakası olmus olabılır mı ?

banada bi doktor rahim filmi çekilmeden tedavi yapamam demişti:95::95: Her doktor farklı farklı tedavi uyguluyo ya hormonlar bir değilmi yapı bir değilmi niye bukadr farklı tedavi uygulanıyo ya

banada bi doktor rahim filmi çekilmeden tedavi yapamam demişti:95::95: Her doktor farklı farklı tedavi uyguluyo ya hormonlar bir değilmi yapı bir değilmi niye bukadr farklı tedavi uygulanıyo ya

bilemeyizki kimisi pkoluları hafif kimisi ağır görüyor.çokkk dr gittiğim içinve daha bekarken evlat korkusu sardığı için ama şu an bu hastalık hakkında korkum yok.en azından belli başlıbi rahatsızlığımız var sorun varsa dermanıda vardır elhamdülillah değilmi.

dogru belırsızlık herseyden cok sıkıyo ınsanı.pcoda ara kanamalarda olabılıyo ıste ınsallah sonu hayırlı olur.
Ben pek gıremıyorum hep uyuyorum cunku dun sadece 4 saat uyanık kalmısım yanı.evet bebısımde bulantılarla ben burdayım demeye basladı:) bıde gorseydım onu ıcım rahat ederdı nasıpse yarın gorucez.

aMan canım MAŞALLAHHH sorunun olmasında gelsin bebeişin en kısa zamanda

Aynen canım ama bende daha karışık ben 5 doktor değiştirdim hiçbiri birini tutmadı anlamadım ya hormonlar normal dedi son endoktrin uzmanı pkolu değilsin dedi ama adet düznsiz tüp bebek merkezide tam pkolusun diyemiorum diyo ama kistlerden kurtulamıyorum her ay tekrarlayan tedavimi aksatacak kadar kistlerim oluyo çaresini bulamadılar

Rabbim kimseyi uğraştırmadan olmuycak sorusunu sordurmadan bebiş sahibi yapsın sağlıklı sıhhatli

Son düzenleme:
o zaman bende alsammıki ya adetin birinci günündenmi hesaplıyorsunuz e ben ara kanamada oldum hangini sayacam:d

canım sen gene doktoruna danışmadan kullanma bi doktorum ben adet oldum arkadan 7 gün geçti kanamam oldu adet saydı başka doktorum ara kanama adet olmaz dedi :95::95: Sen güvendiğin doktoruna danış başla sağlıksız bişi demiyim sana şimdi

kızlar oncelıkle yumurtlamanız klomenle dahı olabılıyosa bı ay oyle deneyın sonrasında esınız ıcın tahlıllerı yaptırın ondada problem yoksa rahım fılmını cektırın benım fılmı cektırdıgım ay hıc bı ılac kullanmadan 21. Gunden sonra geldı bebısım banada tupler acık dedıler ama bence ufakta olsa bı tıkanıklık vardı ve ıslem sırasında acıldı.dedıgım gıbı esınızde problem yoksa sızde de yumurta oluyosa hıc ıhmal etmeyın cektırın gıtsın:)

kız nası o kadar uyudun anemm heryerim şişer benim çok uyusam.görürsünnn sıkma canınıı görüncede bu sefer başka şeyleri takarsın senn bak taktın taktın hamiş kaldın.keyfini çıkarr ve Allaha emanet et yavrunu.ara kanama pco da oluyor ama bende 15imden beri hiç olmamıştı artı ben d.kntrol hapı bekarken baya kullandım.ve artı konrtol hapı hormonları dengelemeye yaramıyormu e neden böyle dengesizce geldi anlayamadım.hap kullanmasamda böyle ara kanama olsa anlayacağım ama mesela teyzemde onun ara kanamaları çok oluyor ya demiş dr hamile kalacaksın ya d.kontrol kullanacaksın.mantıklı değilmi??amann ne bilim yaa

cnm eğer benim tedavi görmem gerekseydi o zaman eşime bakılıp ondan snra tedaviye geçilicekti. ama gerek kalmadı, bizde doğal yoldan gebelik oluşması için beklioruz sadece yumurta takibim yapıldı ne zaman gelişio vs die. baktıkki gelişiminde sorun yok artık eşimin muayene olması durumu gündeme geldi bu ay hamişlik olmazsa

valla oyle bı uyudumkı mısıl mısıl:) neyse sende cok takma kafana bunları oluruna bırak ama d.kontrl hapı kullanma bence progestanla devam et tabıkı dr kntrolunde en yakın zamanda gelsın bebıslerınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…