Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar merhaba;benimde rahim filminden sonraki ilk ayımdı ama maalesef tutmadı, tüplerim açıktı ama ufak bir yapışıklık varmış sağ tarafta rahim filmiyle açılmış dr. öle söledi. Bence de ihmal etmeyin rahim filmini.Tamam biraz ağrı oluyo ama katlanılmıcak gibi değil. İnşallah biz de görürüz hamiş kaldığımız günleri

beni bayıltmışlardı yaparken çok şükür hiç sorun çıkmadı hatta o ay korun bşdahaki ay hamile bile kalabilrsin demişti

beni bayıltmışlardı yaparken çok şükür hiç sorun çıkmadı hatta o ay korun bşdahaki ay hamile bile kalabilrsin demişti

bu ay kaçıncı ayın canım rahim filminden sonra? bana dr. um korunun demedi hiç, rahim filminden sonra 3. adetinde gel aşılama yapalım dedi, 1 ay gitti geriye 2 ay kaldı, umarım normal yolla hamile kalabilirim. Ahhh ahhh şu pko derdi olmasa eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum bakalım bu ay neler olacak , çok üstünde durmamaya çalışacağım bu ay...

selam millet
bugün pek bi iyi uyandım.. dağ gibi ütü bana bakarken ben de size yazıyorum :)) o bana baka dursun..
sabah ateşim yine 36,9du.. kaç zaman daha böyle devam edecek ki? şu ateş ölçme yöntemi denen şey ne kadar gerçekçi ki.. of offf.. ne zormuş anne olmaya çalışmak

slm kızlar bu ateş ölçme ne işe yarıyor

1 sene olucak galiba canım geçen sene temmuz yada ağustostu o ay korunun dedi nede olsa radyasyona maruz kalıyomuşuz soraki ay korunmayın dedi o filmde sıkılan ilaçla rahim iyice temizleniyomuş o yüzden hamiş kalmak kolay oluyomuş hayırlısı bizde olmadı inş.sen aşılamaya bile gerek kalmadan hamiş kalırsın canım benim eşimde sayı ii ama harekette sorun var ne kullandıysak yükselmiyo ama aşılamada yıkama sonrası %60 a çıktı doktorda ii dedi ama 2 aşılamamda tutmadı benim şimdi tüp olucak kistlerden kurtulursam allahım daha yazmadı bize inş.sen bu aşamalara gelmeden kendiliğinden hamiş kalırsın

kızlar bende polikste dolayı adetim gecikti.doktor farlutal ilaç verdi içtim ama 14 gün geçti.hala olmaım şimdi doktoruda aradım gel mutlaka bakıım dedi.korktum ya ne dicek acaba..bunan sonra nasıl bi tedavi vericekki acaba??

İnşallah canım Allah hepimize nasip etsin, sen de ilk tüp denemende mutlu sona ulaşırsın umarım. Benim kocamında morfolojisi %3 :18:sayı hareketlilik falan ii ama, morfoloji sorun. Bakalım aşılama gerekirse korkulacak bişi yok dimi onda, rapor falan almam gerekir mi acaba? gerçi Ağustosa kadar beklicem aşılama için ama, bi sorayım dedim

2 ay öncesine kadar adetim normaldi...ama çocuk düşünmeye başladık..oktora gittim.önce over kist vardı.adt olunca gel dedi..olmadım adt işte mayısta..öyle olmadan gittim.baktıki polkist çıktı..farlutal verdi.işte hala olmadım 12 gün geçti.olmadım..doktorda gel dedi mutlaka baaklım dei..bende korkuyorum şimdi acaba kötü işey çıkarmı diye...

yok canım çıkmaz 12 gün geçmiş bende 15 gün olmuştu geldi sıkıntı yapma adaçayı iç gelicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…