kızlar oncelıkle yumurtlamanız klomenle dahı olabılıyosa bı ay oyle deneyın sonrasında esınız ıcın tahlıllerı yaptırın ondada problem yoksa rahım fılmını cektırın benım fılmı cektırdıgım ay hıc bı ılac kullanmadan 21. Gunden sonra geldı bebısım banada tupler acık dedıler ama bence ufakta olsa bı tıkanıklık vardı ve ıslem sırasında acıldı.dedıgım gıbı esınızde problem yoksa sızde de yumurta oluyosa hıc ıhmal etmeyın cektırın gıtsın:)
kızlar merhaba;benimde rahim filminden sonraki ilk ayımdı ama maalesef tutmadı, tüplerim açıktı ama ufak bir yapışıklık varmış sağ tarafta rahim filmiyle açılmış dr. öle söledi. Bence de ihmal etmeyin rahim filmini.tamam biraz ağrı oluyo ama katlanılmıcak gibi değil. Inşallah biz de görürüz hamiş kaldığımız günleri
beni bayıltmışlardı yaparken çok şükür hiç sorun çıkmadı hatta o ay korun bşdahaki ay hamile bile kalabilrsin demişti
selam millet
bugün pek bi iyi uyandım.. dağ gibi ütü bana bakarken ben de size yazıyorum :)) o bana baka dursun..
sabah ateşim yine 36,9du.. kaç zaman daha böyle devam edecek ki? şu ateş ölçme yöntemi denen şey ne kadar gerçekçi ki.. of offf.. ne zormuş anne olmaya çalışmak
bu ay kaçıncı ayın canım rahim filminden sonra? Bana dr. Um korunun demedi hiç, rahim filminden sonra 3. Adetinde gel aşılama yapalım dedi, 1 ay gitti geriye 2 ay kaldı, umarım normal yolla hamile kalabilirim. Ahhh ahhh şu pko derdi olmasaEşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum bakalım bu ay neler olacak , çok üstünde durmamaya çalışacağım bu ay...
slm kızlar bu ateş ölçme ne işe yarıyor
kızlar bende polikste dolayı adetim gecikti.doktor farlutal ilaç verdi içtim ama 14 gün geçti.hala olmaım şimdi doktoruda aradım gel mutlaka bakıım dedi.korktum ya ne dicek acaba..bunan sonra nasıl bi tedavi vericekki acaba??
canım benimde 15.günde geldi adetim git bakalım belki bebiş vardır
yok cnm test baktırdım hamilşe diilim ama çok korkuyorum..ne olucak diye
kaçıncı gün bugün ben 55 günde oldum senin ne kadar oldu bende gittim ama tam sökülmemiştim kistim vardı onun için ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi
canım valla en son nisan 4 de oldum...
canım valla en son nisan 4 de oldum...
1 sene olucak galiba canım geçen sene temmuz yada ağustostu o ay korunun dedi nede olsa radyasyona maruz kalıyomuşuz soraki ay korunmayın dedi o filmde sıkılan ilaçla rahim iyice temizleniyomuş o yüzden hamiş kalmak kolay oluyomuş hayırlısı bizde olmadı inş.sen aşılamaya bile gerek kalmadan hamiş kalırsın canım benim eşimde sayı ii ama harekette sorun var ne kullandıysak yükselmiyo ama aşılamada yıkama sonrası %60 a çıktı doktorda ii dedi ama 2 aşılamamda tutmadı benim şimdi tüp olucak kistlerden kurtulursam allahım daha yazmadı bize inş.sen bu aşamalara gelmeden kendiliğinden hamiş kalırsın
67 gün olmuş canım yaa allah yardımcın olsun inş.benim saçlarım dikelmişti sinirden ateşten barut fıçısı olmuştum 55 günde inş.bu bekleyişin sonu hamişliktendir söktürü kullanıpta hiç adet olmadığın oldumu
2 ay öncesine kadar adetim normaldi...ama çocuk düşünmeye başladık..oktora gittim.önce over kist vardı.adt olunca gel dedi..olmadım adt işte mayısta..öyle olmadan gittim.baktıki polkist çıktı..farlutal verdi.işte hala olmadım 12 gün geçti.olmadım..doktorda gel dedi mutlaka baaklım dei..bende korkuyorum şimdi acaba kötü işey çıkarmı diye...
o topiğin adı yada adresi varmı paylaşırsan evinirim umutluyum 1slm kızlar bu ateş ölçme ne işe yarıyor
o topiğin adı yada adresi varmı paylaşırsan evinirim umutluyum 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?