heralde bakıcak ilerleme varmı diye..ben bide 20 sinde tatile çıkıcam ondadnda dedi hemen gel tatile çıkmadan diye...
hayırlısı canım haber verirsin bizede
tamm cnm..inş gidene kadar adet olurumda rahatlarım...
inş.inş.canım olmak bi dert olmamak bi dert
gittim yaa dediki rahmin temiz bişey yok dedi hemde öyle kirliyken alttan muayene etti.
ıyı dıyelım ıyı olalım tatlım pek ayık kalamıyorum:) yemek yemedıgım surece cok ıyım ama yedıgım zaman mıdem resmen oynuyo neyse bukadarınada sukur enazından wc ye tasınmıyorum:)) dr.da yarın gıdıcem buyumustur heralde artık dımı gozukur ınsallah.
benim de bu ay hiiiç adet belirtisi yoktu. kasıklarımda hafif batmalar oldu 3-4 gün.. çok farklı oldu yani.acaba dedim.. normalde hep sivilcem çıkardı,çıkmadı.. tabiiiii sonra adet oldum, resmen reglim benle dalga geçiyor
Canım sen metformin kullanmıyormusun ?
Bana doktorum kilo verme amaçlı ve yumurta kalitesi ve çatlaması için vermişti.Gerçi şuana kadar sadece 3 kg verebildim.Sıcaklar başladığı için spor çok zorluyor.İştahımı kesiyor bu ilaç ama bu defada dengesiz bir beslenme oluyor.Bakalım artık sonumuz ne olacak.
Biçim nasılsın canım
canım senin ateş nasıl gidiyo adet ne zman inş.gelmezde
iyiyim canım sen nasılsın? Ne durumdasın şu anda?
Ben ateş ölçme işini bıraktım 6 gün yüksek gitti sonra düştü bişey anlamadım yani...adetim bu günlerde gelecek 28. Gün bu gün yani hissediyorum canım ya...sağlık olsun zaten herhangi bir tedavi görmüyorum da umut işte....
vallahi ben bugün yapılan tüm sonuçları aldım galiba sorun yok pazartesi doktorumada göstericem bugün 10.gün akıntılar başladı uzayan akıntıda geldi sanki bukadarda erken gelirmi bilmiyom :26::26: Benim ateşim düşük daha
o akıntılar yumurtlama öncesi gelir zaten yumurtlama günü gelecek diye bişey yok canım...
Inşallah hiç bir sonucunda sorun olmasın her şey yolunda gitsin...ateşin düşükse demek ki yumurtlama olmamış zaten ateş yükselmeye başladı mı yumurtlama olmuş bitmiş demektir bence canım sen çalışmalara bu günlerde ağırlık ver
Senin yumurtan erken gelişiyor olabilir doktora gittiğinde istersen usg den de baktır canım
Aman ortalama ateş ölçme zamanı belliyse ölçüme gerek yok zaten tatlım
tuncss canım ateşin iyi gidiyor hep o seviyelerde kalması gerekliymiş yüksek gitmeli yani......ama bence ölçüp stres yapacaksan üzülüp canını sıkacaksan bekleme sürecini daha zorlaştıraksa ölçme canım...bırak akışına ama yok ben her sabah ölçerim kafama da takmam diyorsan sen bilirsin :) iyiliğin için diyorum çünkü takıntı haline gelmeye başlıyor bir süre sonra.....
sen aklını rahat tut tamam mı....her şey iyi olacak bak yumurtan da gelişim gösterdi çatladı ilk seferinde...doktora gitmiş miydin canım çatladığını kesin gördün mü?
gerçi ateşin bunu gösteriyor... :)
o da doğru bece de ben zaten önümüzdeki ay uygun olursam doktoragidip usg den takip edeceğim daha sağlıklı ateş işi bana tuhaf geldi mantıksız değil ama tuhaf....
:) iyi iyi böyle devam etsin bakalım.. stres yapmıyorum ama merak uyanıyor içimde.. günler geçsin gitsin bitsin diyorum ama bir gün bitmiyor.. sıkıntıdan patlıyorum son günlerde.. kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum.. doktora gitmedim benim de aklıma o geldi bugün.. aslında bi gidip baktırsam mı diyorum.. ama doktor kendini rahat bırak gününü bekle demişti.. bir de benim ki işi şansa bırakmamak adına sanırım 2 doz iğne yaptı bana.. bi de ateşin yükselmesi çatladığının en büyük belirtisi oluyormuş.. öyle okudum forumlarda :) maşallah profesörlere taş çıkartacak kadar bilgi sahibi arkadaşlar var :))) ama bugün bi karar aldım artık hiçbirşey okumayacağım..
ya kuzum bana ii geliyo 55 günleri bulunca adette yumoş zamanı doktora gitsemde doktor bıkıyoBidefa 32.gün doktora gittim 21mm yumoşum varmış bugün yarın çatlar didi farlutel verdi bebiş varsada tutunur didi ozmanda üle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?