reyhancım progestan farlutaldan iyi bebek varsa da tutunmasını sağlar canım eğer adet gecikmeleri yaşarsan kullanabilirsin...duphaston da aynı....
rahim temiz dediyse o adet kanamasıdır bence bilgin olsun onu adetten saymalısın....
beni de adetliyken muayene etmişti doktor olabiliyor yani gerekliyse...
canım ya beklemek zor elbette ama doktorun ne demiş gelmene gerek yok ama bu süre içinde de düşünme rahat ol demiş... elbette sabırsızlık olacak ama mesela film izle sevdiğin bi kitabı gerekirse bir daha oku ama aklın iyice dağılsın bir de bebeğinin geleceğini düşün olumsuz düşünme....sıkıntın olursa paylaş elbette
iyi geliyorsa ne güzel :)
32. Gün yumurta 21mm se ya geç gelişiyor ya da çok erken ikisinden biri... Duphaston ya da progestan daha iyi bence farlutaldan aklında olsun.... 21mm se niye çatlatmamış ki o zaman yumurtanı iğneyle falan
ama anlayamadığım anlam veremediğim bişey var hormonlarıma bakılmıştı biliyosunuz hepsi normal çıktı doktor sadece rahim filmi çekildi diyed.kontrol hapı verdi.normalde olması gereken hormonlar bu hapla düzeliyor ve günü gününe oluyorsun değilmi evet öyle hormonlarım düzgünse hemen 7 8 gün sonra nasıl kanama oldu yani ilaç olmasa arada bu kadar düşünmicem diycemki evet pkoda zaten düzensiz.ama ilaç ahh ilaç kafamı karıştıran ilaç.
ama anlayamadığım anlam veremediğim bişey var hormonlarıma bakılmıştı biliyosunuz hepsi normal çıktı doktor sadece rahim filmi çekildi diyed.kontrol hapı verdi.normalde olması gereken hormonlar bu hapla düzeliyor ve günü gününe oluyorsun değilmi evet öyle hormonlarım düzgünse hemen 7 8 gün sonra nasıl kanama oldu yani ilaç olmasa arada bu kadar düşünmicem diycemki evet pkoda zaten düzensiz.ama ilaç ahh ilaç kafamı karıştıran ilaç.
yoo tatlım kendi kendine öyle geç geldi o ayda ateş ölçüyodum ben galiba o ay 2 kere yumurtladım progestanla 3 ay adet gördüm sonra ara verdi doktorum sonra zati tüp bebek merkezine başladık ben 2.aşılamadan sonra adetin 3.günü doktora gittiğimde 10mm büyüklüğünde yumoşum vardı 12.gün çatladı 26.gün kendiliğinden adet oldum düzensiz bi yumurtlama var bende bi türlü yakalayamıyoz o kaçıyo biz kovalıyoz
hangi ilacı kullandın ki? bazı ilaçlar ara kanamalara sebep olabiliyor..
progestana gelince doktorum bana reçeteye yazmıştı ssk'dan aldığım için bilemiyorum tam fiyatını.. artık ilaçların üzerinde karekod denen illet şeyden var ve biz fiyatlarını hiç göremiyoruz..
sabah akşam kullanıyorum ben progestanı.. eğer bebek varsa tutunmasını yoksa adet görmemi sağlayacak..
aslında gün aşırı ilişki ile tutturulur de mi senin durumunda olunca bence umut çok aslında o zaman....
yemek yapıyorum ve yiyorum son günlerde deliler gibi :))
yarına da kuzenlerimi davet ettim.. sabah erkenden bana gelcekler, kahvaltı vs edip dışarı çıkıcaz.. böylece bir koca gün onlarla koşturmacayla geçicek.. bir haftayı öyle böyle derken bitirdik nerdeyse.. geçmedi gibi geliyor ama dönüp baktığımda aslında geçtiğini görüyorum.. değişik duygular bunlar.. Allah'ım sağlıkla bebeklerimizi göndersin en kısa zamanda..
bence de zaman geçiyor canım aslında hem de çok çabuk geçiyor.... oh çok sevindim evin kalabalık olunca hiç anlamayacaksın nasıl geçtiğini ve bir bakacaksın doktor kontrol günün gelmiş :)
eşimde ileri hareket sorunu var kuzu streslede benim yumoş çatlasada bilmemne kistine dönüşüyo çare bulamadık hala olsun artık sağlık olsun napalım allah birgün gösterir inş.bebiş bizede
inşallah inşallah :))
bu arada benim metformin içerikli ilacım bitti ve doktor tekrarlamadı ilacı.. listeye ekliyim de bi dahaki gittiğimde bi sorayım.. gerçi en son gittiğimde doktor bi dahaki sefere bebek için gel demişti :)) inşallah dediği gibi olur
benim çatlamayıp kist oluyor senin çatladıktan sonra mı kist oluyor onu ilk defa duydumpeki döllenmiyor mu bundan sebep mi kist olarak kalıyor.... çünkü çatlarsa bi şekilde kanama ile atılır ben öyle biliyorum....inşallah düzene girer canım en kısa zamanda...
gebelik şekeri riski varsa canım verebilir ama sen dikkat edersen yediklerine gerek kalmaz....
zaten gebelik şekeri çıkarsa insülin iğne yapıyorsun yani hapla olmuyor.... bu sebeple pko lu her hamile yediklerine dikkat etmek zorunda....doktorun çok pozitif iyi birisiymiş ne güzel
progestan hangi gün başlıyorum???geç kalmim eczaneden alim
ayyy sen böyle beni direk hamile gibi değerlendiriyorsun ya bayılıyorum burda zevkten dört köşe oluyorum :)))
yok canım bende öyle sanıyodum doktorada dedim çatlatma iğnesi yapıyoz genede niye çatlamıyo diye çatlıyo dedi çatlıyomuş içine sıvı birikiyomuş çünkü ben çatlatma iğnesinide tek doz değil 2 doz vuruyorum :95::95:bir kere 3 doz vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?