Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ama anlayamadığım anlam veremediğim bişey var hormonlarıma bakılmıştı biliyosunuz hepsi normal çıktı doktor sadece rahim filmi çekildi diyed.kontrol hapı verdi.normalde olması gereken hormonlar bu hapla düzeliyor ve günü gününe oluyorsun değilmi evet öyle hormonlarım düzgünse hemen 7 8 gün sonra nasıl kanama oldu yani ilaç olmasa arada bu kadar düşünmicem diycemki evet pkoda zaten düzensiz.ama ilaç ahh ilaç kafamı karıştıran ilaç.

progestanın içimini hangi gün kullanılacak onu ve fiyatın paylaşırmısınız geç kalmamışsam bu günden alayım çıkıp

yemek yapıyorum ve yiyorum son günlerde deliler gibi :))
yarına da kuzenlerimi davet ettim.. sabah erkenden bana gelcekler, kahvaltı vs edip dışarı çıkıcaz.. böylece bir koca gün onlarla koşturmacayla geçicek.. bir haftayı öyle böyle derken bitirdik nerdeyse.. geçmedi gibi geliyor ama dönüp baktığımda aslında geçtiğini görüyorum.. değişik duygular bunlar.. Allah'ım sağlıkla bebeklerimizi göndersin en kısa zamanda..

yoo tatlım kendi kendine öyle geç geldi o ayda ateş ölçüyodum ben galiba o ay 2 kere yumurtladım progestanla 3 ay adet gördüm sonra ara verdi doktorum sonra zati tüp bebek merkezine başladık ben 2.aşılamadan sonra adetin 3.günü doktora gittiğimde 10mm büyüklüğünde yumoşum vardı 12.gün çatladı 26.gün kendiliğinden adet oldum düzensiz bi yumurtlama var bende bi türlü yakalayamıyoz o kaçıyo biz kovalıyoz

o konuda haklısın demek ki arada senin bilmediğin bir dönemde yumurta çatladı ve onun kanamasını gördün tekrar bence böyle olmuştur... benzer şeyi akrabam yaşadı ayda 2 kere kanama geçiriyor... sık yumurtlamaktan olur o canım öyle bişey mi ah öyle olsa da hemen gelse bebeğin....
doğum kontrol hapları da düzeni bozabiliyor herkesin adetlerini düzene sokacak diye bişey yok ki canım....

Son düzenleme:

hangi ilacı kullandın ki? bazı ilaçlar ara kanamalara sebep olabiliyor..
progestana gelince doktorum bana reçeteye yazmıştı ssk'dan aldığım için bilemiyorum tam fiyatını.. artık ilaçların üzerinde karekod denen illet şeyden var ve biz fiyatlarını hiç göremiyoruz..
sabah akşam kullanıyorum ben progestanı.. eğer bebek varsa tutunmasını yoksa adet görmemi sağlayacak..

aslında gün aşırı ilişki ile tutturulur de mi senin durumunda olunca bence umut çok aslında o zaman....

Son düzenleme:

23 tl fiyatı 200 lük 30 kapsül olan 23 tl diğerini bilmiyorum

aslında gün aşırı ilişki ile tutturulur de mi senin durumunda olunca bence umut çok aslında o zaman....

eşimde ileri hareket sorunu var kuzu streslede benim yumoş çatlasada bilmemne kistine dönüşüyo çare bulamadık hala olsun artık sağlık olsun napalım allah birgün gösterir inş.bebiş bizede

bence de zaman geçiyor canım aslında hem de çok çabuk geçiyor.... oh çok sevindim evin kalabalık olunca hiç anlamayacaksın nasıl geçtiğini ve bir bakacaksın doktor kontrol günün gelmiş :)

bence de zaman geçiyor canım aslında hem de çok çabuk geçiyor.... oh çok sevindim evin kalabalık olunca hiç anlamayacaksın nasıl geçtiğini ve bir bakacaksın doktor kontrol günün gelmiş :)

inşallah inşallah :))
bu arada benim metformin içerikli ilacım bitti ve doktor tekrarlamadı ilacı.. listeye ekliyim de bi dahaki gittiğimde bi sorayım.. gerçi en son gittiğimde doktor bi dahaki sefere bebek için gel demişti :)) inşallah dediği gibi olur

eşimde ileri hareket sorunu var kuzu streslede benim yumoş çatlasada bilmemne kistine dönüşüyo çare bulamadık hala olsun artık sağlık olsun napalım allah birgün gösterir inş.bebiş bizede

benim çatlamayıp kist oluyor senin çatladıktan sonra mı kist oluyor onu ilk defa duydum peki döllenmiyor mu bundan sebep mi kist olarak kalıyor.... çünkü çatlarsa bi şekilde kanama ile atılır ben öyle biliyorum....inşallah düzene girer canım en kısa zamanda...

Son düzenleme:

gebelik şekeri riski varsa canım verebilir ama sen dikkat edersen yediklerine gerek kalmaz....
zaten gebelik şekeri çıkarsa insülin iğne yapıyorsun yani hapla olmuyor.... bu sebeple pko lu her hamile yediklerine dikkat etmek zorunda....doktorun çok pozitif iyi birisiymiş ne güzel her doktor böyle olmalı ve hastayı hep motive etmeli bence...

Son düzenleme:

yok canım bende öyle sanıyodum doktorada dedim çatlatma iğnesi yapıyoz genede niye çatlamıyo diye çatlıyo dedi çatlıyomuş içine sıvı birikiyomuş çünkü ben çatlatma iğnesinide tek doz değil 2 doz vuruyorum :95::95:bir kere 3 doz vuruldum

ayyy sen böyle beni direk hamile gibi değerlendiriyorsun ya bayılıyorum burda zevkten dört köşe oluyorum :)))

ayyy sen böyle beni direk hamile gibi değerlendiriyorsun ya bayılıyorum burda zevkten dört köşe oluyorum :)))

aslında tuanatayınki bana malum olmuştu bi de çok yazmıştım ona bunu... sana da hep yazayım da senin de bebeğin gelsin canım :)

anladım canım bunun nedenini bulurlar inşallah... bu sorun çözülsün bir an önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…