aslında tuanatayınki bana malum olmuştu bi de çok yazmıştım ona bunu... sana da hep yazayım da senin de bebeğin gelsin canım :)
anladım canım bunun nedenini bulurlar inşallah... Bu sorun çözülsün bir an önce...
evet kuzum artık hayırlısı ya çok üzülüyodum ama artık nasipten öteye yol yok diyorum ben uğraşıcam eşim uğraşıcak tüp yolundayız zati kist olmasa bu ay başlıyoduk şimdi bekleyelim bakalım 1 ay herşeyde bi hayır vardır
inşallah canım.. şimdi birde ben Antalya'da olacağım öğrendiğimde.. eğer tutmuşsa döndüğümde eşime süpriz yapacağım.. bu konuda da artık fikirlerinizi paylaşırsınız benimle :)) ben küçük de olsa bir pankart tarzı birşey hazırlayıp havaalanında beni alırken karşıdan pankartı açayım diyorum.. üstüne de biz geldik filan gibi birşey yazayım diyorum :)) nasıl olur ki.. ?
Iyi akşamlar arkadaşlar benim mesai bitti toparlanıyom
bence rol yap yokmuş bebek gibi davran kandır onu ve evde bir sürpriz yap canım ama rol yapabilir misin?
Iyi akşamlar arkadaşlar benim mesai bitti toparlanıyom
yaparım gibi geliyor :)) kendimi tutmak çok zor olucak ama eğer olursa kesinlikle ona bu haberi telefonda vermek istemiyorum..
bence de ben eşime söylerken yüzünü görmek isterim...
gerçi sen uzakta olduğundan o sana ısrarla soracaktır ağzından laf almaya çalışacaktır... sen de ki daha erkenmiş belli olmazmış falan de yani o umutsuzluğa da kapılmasın ama döndüğünde yap sürprizi...
yok ben adet oldum diyeceğim çünki eğer günüm geçerse o benden meraklı çatlar burda :)) ve beni çok sıkıştırır git test yap filan diye.. :))) artık 29unda benim dönüşüm beklesin o zamana kadar
bence canım inşallah gebeliğin kesinleştiğinde alacağın bir ya da iki :) bebek eşyaşını güzelce hediye paketi yaparsın "babacığım ben 9 ay sonra geliyorum bunları benim için saklar mısın" gibi duygulu sözler yazabilirsin paketin içine...hediyeyi de sen ona almışsın gibi verirsin...açtığında da yüz ifadesi karşında olur yani buna tanık olmalısın...
takip ediyor mu yani senin adet günlerini benim eşim takip etmez... yani o zaman işin zor tabi canım...
EVET haklısınız bekleyeyim bi 10 15 gün daha sonra bakam ne oluyor ay iyiki varsınızzzzzzzzz
beni Dinlicek birine ihtiyacim var, benimle Ayni yasinda Olan Bir Kizla Konusmak istiyorum, 17 yasindayim Bi Kac Sorum Olcakta Acaba Yardimci olurmusunuz
olabülüüü bak bu da.. ya da döndükten sonraki gün evi süsleyip püsleyip onun işten gelişini bekleyebilirim.. ya da iş yerine baskın yapıp orda hediye paketini verip onu çılgına çevirebilirim.. offf Allah'ım hayırlısı ile güzel haberi alalım :))
sizler de iyiki varsınız....
tabi canım önce bir adet periyodunu anla kendi halindeki sürecini anlamaya çalış ona göre ilacı içersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?