Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

olabilirmi ya gebe olabilirmiyim ayy ben kendimi çok kasıyorum neden ama yaaaaa.

canım ben de her ay inan bunu düşünüyorum ama doğru gün geldiğinde düşünüyorum yani olası adet günü geçtiğinde yani şu anda sen bunu düşünme... kafana çok takılırsa alırsın gebelik testi bundan 2 hafta sonra yaparsın öncesinde çıkmaz zaten ama regl olduğun için düşük ihtimal... bence önüne bak canım bundan sonraki günlerini takip et ve değerlendir tamam mı?

kızlar benim çıkmam gerekli eşim 1 saate gelir ütü yapacağım yığılmış yine 3 makine :)
güzel sohbet için sağolun görüşürüz...

evet evet.. pozitif düşünce ile pozitiflikleri toplarız etrafımıza.. ben en başından beri kendimi çok kaptırmamaya çalışsam da içimden çok da fazla olmama ihtimalini geçirmemeye çalışıyorum.. hayallere gelince, çok keyifliydi :)) çoook teşekkür ederim.. ben şimdilik çıkıyorum.. az sonra eşim gelecek yemekleri hazır ediyim..

kızlar benim çıkmam gerekli eşim 1 saate gelir ütü yapacağım yığılmış yine 3 makine :)
güzel sohbet için sağolun görüşürüz...

o bende de var :)) bu gece yapıcam bende.. çok sıcak valla şimdi bu sıcakta yapamam hiç.. akşamın serinliğinde daha kolay olur gibi geliyor..
gece görüşürüz..

o bende de var :)) bu gece yapıcam bende.. çok sıcak valla şimdi bu sıcakta yapamam hiç.. akşamın serinliğinde daha kolay olur gibi geliyor..
gece görüşürüz..

ütülerin yarısı bitti diğer yarısını klima ile yapıyorum yandım :)
çok sıcaaaaakkkk
fatmagülü iziliyorum ben seviyorum o diziyi bence çok kaliteli oyuncular hepsi...izleyip sonra gelirim nete canım

merhaba bicimcim nasılsın canım ne zamandır gıremedm nete sımdı boraz gecmısı okuyayım dedım... sen adet oldun mu canım...

merhaba bicimcim nasılsın canım ne zamandır gıremedm nete sımdı boraz gecmısı okuyayım dedım... sen adet oldun mu canım...

iyiyim canım sen nasılsın
daha adet olmadım ama eli kulağında :)
olacak gibiyim canım tüm belirtileri var yani...

iyiyim bende canım doktora gıttım testlerımı alıp benım kızamıga karsı bagısıklıgım yokmus bu ay klomenle hamıle kalmazsan kızamıkcık asısı yapalım dedı ve sonrasında 3 ay hamılelık yok... anlayacagın beklemedeyım pazartesı gıdecegım ultrason ıcın merak edıyorum bu çatlatma ıgnesı falan klomenden ne kadar sonra oluyor biliyor musun canım
belki o belirtiler hamilelik belirtisidir canım tuncss hamile sanırım cok sevındım

valla tuncss u diye diye biz hamile ilan ettik yoksa öyle bişey yok şu anda yanlış anlaşılmasın da öyle olduğuna inanmak istiyoruz canım....
senin durumuna gelince aşı olman daha iyi olur elbette... ama Allah bilir belki de gelir bebeğin...
klomen ile yumurtanın gelişimi kişiden kişiye değiştiğinden doktorun takip edecek canım usg den ona göre yapacak iğneyi 20mm civarında olduğunda yapılır iğne

slm kızlarrrrr ,
dün klomen bitti bugünde su gibi akıntım oldu ara arada kasıklarım ağrıyor ateşimi ölçüyorum bugün 36.3 cıktı giderek yükseliyor yumoş çatlıcakmı dersinizzzzz ????

slm kızlarrrrr ,
dün klomen bitti bugünde su gibi akıntım oldu ara arada kasıklarım ağrıyor ateşimi ölçüyorum bugün 36.3 cıktı giderek yükseliyor yumoş çatlıcakmı dersinizzzzz ????

canım çatlatma iğnesi olmadan mı devam edecek doktor anlamadım kam mm yumurta şu an bunun ultrasondan takibi için doktora gidiyorsun de mi?
ateş 36.buçukları en az yarım derece geçmeli çatladıktan sonra yani henüz çatlama aşamasında olabilir canım

ah canım benımde adet belırtılerımın hepsı var ama hamıleyım nedense:) ıns. Senınde boyle bıseydır sen bana soyledın soyledın geldı bebısım bende sana soyleneyım bıraz:)

ah canım benımde adet belırtılerımın hepsı var ama hamıleyım nedense:) ıns. Senınde boyle bıseydır sen bana soyledın soyledın geldı bebısım bende sana soyleneyım bıraz:)

söyle valla :) canım bebeğinin geleceği varmış... sen çok istiyordun hep söylüyordun geldi...bizimkilerin de vardır bir zamanı gelecek elbet.... yarın güzel haberler ver tamam mı iyi olsun ufağın... kalp atışlarını duy ve her şey yolunda gitsin...

Son düzenleme:

bencede gelıcegı zamanlar bellı aslında sadece vesılelerı yasıyoruz hepımız.yarın ınsallah guzel haberlerle donebılırım gorene kadar hamılelıgıme bıle cok kaptırmadım kendımı artık nasıpse yarın anne moduna gırerım:) ya ınan dusununce hayatta hıcbızaman beklentıler ve sıkıntılar bıtmıyo onun ıcın her anın tadını cıkarmalı.mesela suan rahat rahat yemek yıyebıldıgın ıcın sevın sahsen bana ıctıgım ayran bıle ınek gubresı gıbı kokuyo tuhaf ama boyle yanı:)

ütülerin yarısı bitti diğer yarısını klima ile yapıyorum yandım :)
çok sıcaaaaakkkk
fatmagülü iziliyorum ben seviyorum o diziyi bence çok kaliteli oyuncular hepsi...izleyip sonra gelirim nete canım

ohh valla süper.. ben çıktıktan sonra eve giriştim süpürdüm sildim ortalık topladım.. sonra ütüye giriştim ama sıcaktan yapamadım ki.. 4-5 gömlek gerisi yarına :))
havalar iyice ısındı artık.. bizim buralar sizinkiler kadar sıcak olmasa da yine de sıcak yaaa :))) fatmagüle gelince bende izliyorum valla..

söyleye söyleye beni hamile yapacaksınız :)))
klomen bittikten sonra yaklaşık2-3 gün sonra doktora kontrole gittim ben.. yumoşlara baktı ve 3 gün sonra yine çağırdı uygun büyüklüğe ulaştı ise eğer iğne yapıyorlar.. 18mm ile 22mm en uygun büyüklükmüş öyle dedi doktorum.. iğneden sonra çok ciddi kasık ağrısı filan oldu bende ((

bicim bak sen de bana söylerken bi anda hamile çıkacaksın :))

tuanatay kokulara karşı hassasiyetin ne zamanlarda başladı??

hepinize günaydın diyeyim, artık bu saatten sonra kimseler gelmez buraya :)) sabah görüşürüz kızlar

kayram benim adet belirtilerim dün hiç yoktu bu gün başladı yani belli olmuyor senin de her an başlayabilir canım

canım bılıyorum besledıgını de hanı merak ettıgım ıcın solemıstım test yapsaydın dıyebu arada met aldım artık daha rahat yapıyorum ve agrılarım da gectı ama galıba ıse yaramaycak ne adet belırtısı var nede bebek belırtısı olsun benım gunum pzt belkı senın de perıyodun 30 da bıre cıkmıstır keske bekleseydın bıraz daha gercı bekleyıp baslamak la sımdı baslamak arasında bır fark yok tabıkı de artık ılac manyagı olduk aslında benım canım cok sıkkın.
ne yaparsam yapayım ne kadar ugrasırsam ugrasayım ne kadar kafamdan atarsam atayım adetıme son bes gun kala gunlerım ıgrenc gecıyor sureklı dusunmek ve olmayacagına kanaaat getırdıkten sonra da aglamakla gecıyor galıba sıkıldım eskısı kadar zevk alarak yapmıyorum artık sporu bu arada verdıgım kılo 6 ya cıktı ıse yarayacagını zannetmesem de son durum bu guzelım ınsallah bebısın senınledır de umudum olursun

gunaydın canım herseye karsı hassasıyetım 3-4 gun once basladı belırtıler erken bulmadı benı yanı.

ilahi :) güldürdün beni... ama haklısın o şekilde yemeye çalışmak da çok zor olmalı canım ama bebeği hissedince görünce kabullenince belki de farklı olur dediğim gibi bol sıvı tüket biliyorum su içmek bile zor gelecektir ama gerekli zaten doktorun da diyecektir... yemekten çok ilk 3 ay sıvı gerekli hatta bu 3 ay boyunca sıvı da alamazsan hastanede serum ile besliyorlar... canım iyi heberlerle dön inşallah hemen de yaz bize...

gunaydın canım herseye karsı hassasıyetım 3-4 gun once basladı belırtıler erken bulmadı benı yanı.

günaydıııın sana da.. bugün senin için büyük gün.. bebeğini göreceksin ilk kez.. hatta kalbinin attığını görecek,duyacaksın inşallah.. ayy ne heyecanlı.. gelişmelerden haberdar et bizi de..

**cümleten hayırlı Cumalar olsun.. Rabbim ellerini açıp dua edenleri boş çevirmesin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…