az önce de bizim topiğe gelip msn adresi istedi malum şahıs,güya bayanmış,msn ye gerey yokki,ne soracaksan burdan sor,anlat di mi ya,sen kendini çok mu akllı sanıyon hee
olabilirmi ya gebe olabilirmiyim ayy ben kendimi çok kasıyorum neden ama yaaaaa.
içinden hangisi geçiyorsa öyle yap canım ama yanındayken söyle kesinlikle :)
bak ne güzel şeyler düşündük güzel hayaller kurduk... bir kitapta okudum... hayal kurmaktan korkmamalıymış insan ne kadar çok istersen ve hayal edersen istediğin şeye o kadar çabuk kavuşurmuşsun :) hep inanın buna iyi şeyler olacağına ve inancınızı da hiç yitirmeyin...
kızlar benim çıkmam gerekli eşim 1 saate gelir ütü yapacağım yığılmış yine 3 makine :)
güzel sohbet için sağolun görüşürüz...
o bende de var :)) bu gece yapıcam bende.. çok sıcak valla şimdi bu sıcakta yapamam hiç.. akşamın serinliğinde daha kolay olur gibi geliyor..
gece görüşürüz..
merhaba bicimcim nasılsın canım ne zamandır gıremedm nete sımdı boraz gecmısı okuyayım dedım... sen adet oldun mu canım...
iyiyim canım sen nasılsın
daha adet olmadım ama eli kulağında :)
olacak gibiyim canım tüm belirtileri var yani...
iyiyim bende canım doktora gıttım testlerımı alıp benım kızamıga karsı bagısıklıgım yokmus bu ay klomenle hamıle kalmazsan kızamıkcık asısı yapalım dedı ve sonrasında 3 ay hamılelık yok... anlayacagın beklemedeyım pazartesı gıdecegım ultrason ıcın merak edıyorum bu çatlatma ıgnesı falan klomenden ne kadar sonra oluyor biliyor musun canım
belki o belirtiler hamilelik belirtisidir canım tuncss hamile sanırım cok sevındım
slm kızlarrrrr ,
dün klomen bitti bugünde su gibi akıntım oldu ara arada kasıklarım ağrıyor ateşimi ölçüyorumbugün 36.3 cıktı giderek yükseliyor yumoş çatlıcakmı dersinizzzzz ????
iyiyim canım sen nasılsın
daha adet olmadım ama eli kulağında :)
olacak gibiyim canım tüm belirtileri var yani...
ah canım benımde adet belırtılerımın hepsı var ama hamıleyım nedense:) ıns. Senınde boyle bıseydır sen bana soyledın soyledın geldı bebısım bende sana soyleneyım bıraz:)
söyle valla :) canım bebeğinin geleceği varmış... sen çok istiyordun hep söylüyordun geldi...bizimkilerin de vardır bir zamanı gelecek elbet.... yarın güzel haberler ver tamam mı iyi olsun ufağın... kalp atışlarını duy ve her şey yolunda gitsin...
ütülerin yarısı bitti diğer yarısını klima ile yapıyorum yandım :)
çok sıcaaaaakkkk
fatmagülü iziliyorum ben seviyorum o diziyi bence çok kaliteli oyuncular hepsi...izleyip sonra gelirim nete canım
iyiyim bende canım doktora gıttım testlerımı alıp benım kızamıga karsı bagısıklıgım yokmus bu ay klomenle hamıle kalmazsan kızamıkcık asısı yapalım dedı ve sonrasında 3 ay hamılelık yok... anlayacagın beklemedeyım pazartesı gıdecegım ultrason ıcın merak edıyorum bu çatlatma ıgnesı falan klomenden ne kadar sonra oluyor biliyor musun canım
belki o belirtiler hamilelik belirtisidir canım tuncss hamile sanırım cok sevındım
canım kendini zorlama zorlandığın hareketleri yapma esnetmeye çalış vücudunu sonraki günlerde yaparsın zorları... ilk günlerde ağrılar oluyordu ama şimdi olmuyor... 1 ayda 2 kilo gider 3 ayda 8 civarı çünkü yaptıkça hızlanıyorsun canım
kayram benim adet belirtilerim dün hiç yoktu bu gün başladı yani belli olmuyor senin de her an başlayabilir canım
kayram test yapmadan progestan içmeseydin demişsin ama zararı yok canım bu ilacın doktorla görüştüm ben...zaten bikaç güne test de yaparım başlamazsa... gebelik yoksa adetim zamanında gelsin diye başladım içmeye çünkü bu ay zamanlı gelecek gibi değildi yani geçen ayki gibi değildi...son bir kaç gündür çünkü çok gerildim regl öncesi....yani sorun yok canım... sen nasılsın?
ohh valla süper.. ben çıktıktan sonra eve giriştim süpürdüm sildim ortalık topladım.. sonra ütüye giriştim ama sıcaktan yapamadım ki.. 4-5 gömlek gerisi yarına :))
havalar iyice ısındı artık.. bizim buralar sizinkiler kadar sıcak olmasa da yine de sıcak yaaa :))) fatmagüle gelince bende izliyorum valla..
söyleye söyleye beni hamile yapacaksınız :)))
klomen bittikten sonra yaklaşık2-3 gün sonra doktora kontrole gittim ben.. yumoşlara baktı ve 3 gün sonra yine çağırdı uygun büyüklüğe ulaştı ise eğer iğne yapıyorlar.. 18mm ile 22mm en uygun büyüklükmüş öyle dedi doktorum.. iğneden sonra çok ciddi kasık ağrısı filan oldu bende((
bicim bak sen de bana söylerken bi anda hamile çıkacaksın :))
tuanatay kokulara karşı hassasiyetin ne zamanlarda başladı??
hepinize günaydın diyeyim, artık bu saatten sonra kimseler gelmez buraya :)) sabah görüşürüz kızlar
bencede gelıcegı zamanlar bellı aslında sadece vesılelerı yasıyoruz hepımız.yarın ınsallah guzel haberlerle donebılırım gorene kadar hamılelıgıme bıle cok kaptırmadım kendımı artık nasıpse yarın anne moduna gırerım:) ya ınan dusununce hayatta hıcbızaman beklentıler ve sıkıntılar bıtmıyo onun ıcın her anın tadını cıkarmalı.mesela suan rahat rahat yemek yıyebıldıgın ıcın sevın sahsen bana ıctıgım ayran bıle ınek gubresı gıbı kokuyo tuhaf ama boyle yanı:)
gunaydın canım herseye karsı hassasıyetım 3-4 gun once basladı belırtıler erken bulmadı benı yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?