canım bılıyorum besledıgını de hanı merak ettıgım ıcın solemıstım test yapsaydın dıyebu arada met aldım artık daha rahat yapıyorum ve agrılarım da gectı ama galıba ıse yaramaycak ne adet belırtısı var nede bebek belırtısı olsun benım gunum pzt belkı senın de perıyodun 30 da bıre cıkmıstır keske bekleseydın bıraz daha gercı bekleyıp baslamak la sımdı baslamak arasında bır fark yok tabıkı de artık ılac manyagı olduk aslında benım canım cok sıkkın.
ne yaparsam yapayım ne kadar ugrasırsam ugrasayım ne kadar kafamdan atarsam atayım adetıme son bes gun kala gunlerım ıgrenc gecıyor sureklı dusunmek ve olmayacagına kanaaat getırdıkten sonra da aglamakla gecıyor galıba sıkıldım eskısı kadar zevk alarak yapmıyorum artık sporu bu arada verdıgım kılo 6 ya cıktı ıse yarayacagını zannetmesem de son durum bu guzelım ınsallah bebısın senınledır de umudum olursun
canım ama hani birbirimize destek olacaktık?...bak kilo vermeye de devam ediyorsun çok güzel inan ben de sıkıldım hatta yoruluyorum hem spor hem az yemek çok uyku uyuyorum ama yılmak yok canım ben test de yaptım 29. günüm negatif çıktı ancak regl de yok ortalarda.... bu gün bir test daha alacağım evde bekleteceğim...belki geç yumurtladıysam henüz idrardan çıkmaz... ilaç da bitti adet yok??? anlamadım bişey...ilacı içerken daha gelirdi hiç bekletmezdi....neyse bu gün eczaneye gideyim oradaki bayan da çok bilgili bir sorayım bakalım ne yapabilirim...adet gelsin bari bir an önce kısa bir süreliğine de olsa belirsizlik yaşamak çok kötü yani aynı durumdayız canım.... sen de adetini bekliyorsun de mi? 12-13 gibiydi de mi?
bak elele verdik yılmak yok....
ilaca rağmen adet gelmedi ise kanda baktırsan.. ya da bi hafta daha bekle zaten ev kitlerinde direk çıkar.. ayy hadi hadi inşallah..
Kızlar günaydın, bir pko'lu olarak bu ay ilk defa ilaçcız regli oldum SATtan 36 gün sonra. ayın 8 inde regli oldum ve dün bir damladan başka gelmedi hatta akşam temizlendim ve bu sabah ped bile koymaya gerek kalmadı ama ayın 8 inde gelen reglim çok yoğundu, sabah sabah sölemek istemezdim ama böle parçalı parçalıydı yani ve çok sancılı geçti. Size bişey sormak istiyorum sizce bu adet şekli normal mi yoksa doktoruma bir danışayım mı? kafam çok karışık bilemedim ve nasıl iş bu böyle anlamadım Kist oluşmasından çok korkoyorum, şu ande ne bi ağrım ne de regli belirtim var, hepsi geçti... Kızlaaar ne yapmalıyım, doktora gideyim mi... Yorumlarınız benim için önemli. Şimdiden teşekkürler
8 inde geldiyse ve şu anda da kesildiyse bence doktora gitmende fayda var hem yarın hormon teslerini yaptırırsın hem de yumurtalıklara bakar kist var mı yok mu söyler ben de parça parça çıkan şeyler çok oluyor adetlerimde... ben çatlamayan yumurta varsa onları adetle atıyorum sen de de böyle olmuş olabilir...sancılı geçtiyse eğer bir ihtimal kendiliğinden yumurtlayarak adet görmüş olma şansın da var....
Canım çok teşekkürler, doktorumu arıyayım bari hemen da sorayım bakalım.İçim rahat değil çünkü.
Tekrar çok saol
kesinlikle aynı durumdayım adet gunune yaklaştıkça resmen bambaşka zavallı biri oluyorum çok kızıyorum kendime ama nafile.ne yaparsam yapayım ne kadar ugrasırsam ugrasayım ne kadar kafamdan atarsam atayım adetıme son bes gun kala gunlerım ıgrenc gecıyor sureklı dusunmek ve olmayacagına kanaaat getırdıkten sonra da aglamakla gecıyor galıba sıkıldım eskısı kadar zevk alarak yapmıyorum artık sporu bu arada verdıgım kılo 6 ya cıktı ıse yarayacagını zannetmesem de son durum bu guzelım ınsallah bebısın senınledır de umudum olursun
Kızlar günaydın, bir pko'lu olarak bu ay ilk defa ilaçcız regli oldum SATtan 36 gün sonra. ayın 8 inde regli oldum ve dün bir damladan başka gelmedi hatta akşam temizlendim ve bu sabah ped bile koymaya gerek kalmadı ama ayın 8 inde gelen reglim çok yoğundu, sabah sabah sölemek istemezdim ama böle parçalı parçalıydı yani ve çok sancılı geçti. Size bişey sormak istiyorum sizce bu adet şekli normal mi yoksa doktoruma bir danışayım mı? kafam çok karışık bilemedim ve nasıl iş bu böyle anlamadım Kist oluşmasından çok korkoyorum, şu ande ne bi ağrım ne de regli belirtim var, hepsi geçti... Kızlaaar ne yapmalıyım, doktora gideyim mi... Yorumlarınız benim için önemli. Şimdiden teşekkürler
ah canım benımde adet belırtılerımın hepsı var ama hamıleyım nedense:) ıns. Senınde boyle bıseydır sen bana soyledın soyledın geldı bebısım bende sana soyleneyım bıraz:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün evlilik yıldönümümüz koçişle 4 yıl oldu yaaaaaaaaa allahım daha nice yıllar nasip etsin hepimizebu yıl uğur getirsin bize size hepimize
evet canım ıyıkı varsın ve cok haklısıncanım ama hani birbirimize destek olacaktık?...bak kilo vermeye de devam ediyorsun çok güzel inan ben de sıkıldım hatta yoruluyorum hem spor hem az yemek çok uyku uyuyorum ama yılmak yok canım ben test de yaptım 29. günüm negatif çıktı ancak regl de yok ortalarda.... bu gün bir test daha alacağım evde bekleteceğim...belki geç yumurtladıysam henüz idrardan çıkmaz... ilaç da bitti adet yok??? anlamadım bişey...ilacı içerken daha gelirdi hiç bekletmezdi....neyse bu gün eczaneye gideyim oradaki bayan da çok bilgili bir sorayım bakalım ne yapabilirim...adet gelsin bari bir an önce kısa bir süreliğine de olsa belirsizlik yaşamak çok kötü yani aynı durumdayız canım.... sen de adetini bekliyorsun de mi? 12-13 gibiydi de mi?
bak elele verdik yılmak yok....
canım ınsallah bır dahakı evlılık yıl donumunuzu uc kısı kutlarsınız. allahım daha nıce mutlu seneler nasıp etsın canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün evlilik yıldönümümüz koçişle 4 yıl oldu yaaaaaaaaa allahım daha nice yıllar nasip etsin hepimizebu yıl uğur getirsin bize size hepimize
evet dımı bambaska bır ınsan oluyorum bende umtsuz bezgın sınırlı cekılmez bırı oluyorum valla canım 6 kılo verdım ama bakalım doktorun dedıgı gıbı hersey kıloya baglımı bana her gıtttıgımde basımın etını yedı kılo ver kıloer dıye zaten kılonun yuzde 5 ı kadar kılo vermek bu zıncırı kırmak ıcın yeterlıymıs gorucez bakalım kırdıkmı kırmadıkmı bu ay gıdınce artık kımse tutamamaz benı daha da beklemıcem artık dıcem ben kılo da verıyorum tedavıye baslıcaksa baslasınneyse basını agrıttım canım ınsallah bızde en kısa zamanda anne oluruzkesinlikle aynı durumdayım adet gunune yaklaştıkça resmen bambaşka zavallı biri oluyorum çok kızıyorum kendime ama nafile.
canım 6 kilo mu verdin bu çok güzel birşey ,neden işe yaramaz diyorsun ki bizim için kilo vermek çok önemli.
canım ınsallah en kısa zamanda gelır ole senelerı bulmaz ınsallah umudumu yıtırmıyorum sadece adetıme bes gun kala bole karamsar bır hal alıyorum adetımın ılk gununden ıtıbaren bambaska bır ınsan oluyorum yıne heyecanlı umutlu demekkı kırmızıları gormem gerekıyorgünaydınlaaar, hayırlı cumalar... inşallah herkes için uğurlu, umut dolu bi gün olur. yazılanlara baktım şöyle bi. umudumuzu asla yitirmemeliyiz kızlar ne olursa olsun. ben inanıyorum ve sonuna kadarda umutluyum. ister 1 sene isterse 10 sene olsun, miniğime kavuşucam, buna eminim
günaydın herkeze hayırlı cumalar mevlam bütün dualarınızı kabuleylesin
kızlar merhaba regli oldum en sonunda çok şükğr ama çok ağrım var..olsun gerçi oalyımda ağrıya katlanıcaz artık..2aydır olamıyordum...
hadi gözün aydın canım biraz da olsa rahatlamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?