- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
slm kızlar ne var ne yok?? ben sabahtan beri ev işleriyle uğraşıyorum ve burası inanılmaz sıcak.... siz neler yapıyorsunuz bakalım
geçen adetim 25. günde gelmişti yani bu gün 29. gün olunca dayanamayıp baktım....
dediğin gibi en az 1 hafta daha beklemem gerekli sanırım....
bu sırada adetim gelirse de inan üzülmem yeterki beklemeyim sen de anlarsın ki :) beklemek çok zor...
alışverişe gideyim sonra da annemlere gideyim oyalanayım aklımı dağıtayım...
sen de kendine dikkat et çok yorulacağın hareketler yapma senin de inşallah yumurta ile sperm buluşmuştur canım :) eğerki buluştuysa 24 saatlik bir yol katediyor rahme yerleşmek için ne mucize demi ve rahimdeki en sağlam yeri arayıp buluyormuş...şu anda tuttuysa o aşamaları geçmiş olmalı ay inşallah ya....
ağır kaldırma uzanma gerinme gibi hareketlere bu aralar dikkat et tamam mı?
slm evet inanılmaz bi sıcak var birde samsunun nem oranıda çok yüksek oturdum yerden su gibi oluyorum .sen nerdesin
?
işyerime arkadaşım geldi bu gün fal baktırmış kendisine bir arkadaşının bu yazın hamile oldunu duyacaksın demiş ve baş harfi g ile başlıyor demiş arkadaşım sensin eminim diyor yaaa nekadar farklı bi duygu ona bile mutlu oldum biz kadınlar ne farklı yaratılmışız nedemişler fala inan ma falsızda kalma
bana da 2 hafta kadar önce kahve falında bebek çıkmıştı. hatta ben çalışmayı planlıyordum, fal bakan kadın bana sen çalışmayı planlıyorsun ama bebek geliyor çalışma işin iptal demişti. insanın güzel şeylere inanası gelio dimi ama
Bu arada umarım senden güzel haberler alırız, heniz regli olmamışsın sanırım, İnşallah anneciğinin karnına sıkı sıkı tutunmuştur bebeciğin
evet canım ıyıkı varsın ve cok haklısınbılıyormusun gercekten de regl olamamak daha da stres yapıyor ınsanı benım pzt canım zaten gunu gunune olan gunlerde de 31 dı perıyorum benım pzt gelırde olmazsa bakıcaz caresıne artık bu arada cok komık ama bende bır test aldım bulunduruyorum evde sankı gecıkmesı ıcın bebek olması sart gıbı neyse gulum moral bozmak yok eet kılo verebılıyorum ve sanırım ben su seytanın bacagını kırdım gıbı bır kac gundur daha raht kılo verebıldıgımı hıssedıyorum kılo verıyorum ama karnım hala şiş duruyor olece sen butun kutuyu bıtırdınmı ve hala gelmedı olemı testı normalde 30 da bır perıyoda gore hesaplarsak su an da cıkmayabılır benım senden yana hala umudum var cunku yumurtlamadan sonra en az12 gun gecmesı gerekıyormus kı bız senınle aynı gunlerde yumurta agrısı yasadık bence bıraz daha beklemelısın:26:
bugün mü görüceksiniz bebeşi canım??
e bide bana söyleyinde, bende hamile kalıyım)))
aşk olsunnnnn :93::93::93::93:
kızlar merhaba regli oldum en sonunda çok şükğr ama çok ağrım var..olsun gerçi oalyımda ağrıya katlanıcaz artık..2aydır olamıyordum...
canım benim.. evet yaa o adeti beklemek kadar tuhaf birşey yok.. gelse bi dert gelmese bi dert :)) inşallah bebek vardır da ondan adet gecikiyordur.. aslında bi kan tahlili yaptırsan hemen çıkar
alışveriş en iyi kafa dağıtma yöntemi.. bende mutfaktayım sabahtan beri.. oyalanıyorum işte.. ama bugün yine çok tuhaf karnımın içi.. kasıklarım ağrıyor gibi.. ayaklarımda çorap bu sıcakta bi de terlik.. uleeeyn bebek sen hele bi gel bak ben sana neler yapıcam bizi bu kadar uğraştırdığın için diyorum sürekli :)
baktım hafta hafta gelişimlere evet artık embriyo olmuştur eğer tuttu ise.. ve yerini bulmuştur.. bugün iğneden sonraki 7.günümüz.. 12. gün belli olur kanda diye heryerde yazıyor.. ayy çok sabırsızlanıyorum içten içe ama kendimi dizginliyorum.. mümkün olduğunda işten kaçıyorum.. ağır kaldırmıyorum, kendimi yormamaya çalışıyorum filan.. doktorun verdiği çalışma takvimine göre bugün son çalışma günümüz.. gerçi yumurta çoktaaan çatlamıştır.. ama yine de uyalım doktora :)))
Selamün Aleyküm..
Bicim..nasılsın?
iyiyim sağol sen nasılsın?......
çatlatma iğnesi olacaktın sen de mi? oldun mu? ne durumdasın şu anda... kaçıncı denemen?....
İiyiyim tatlım teşekkürler.Evet hatırladığına sevindim.Oldum üzerinden 9 gün geçti.Şimdi merakla bekliyorum.ilk denemem ve umarım son olucak.sen?
turuncu hoşgeldin :) nasılsın?
Hoşbulduk canım
Öğlen misafirlerim vardır,onları yolcu edip biraz ortalığı toparladım.Şimdi mis gibi duşumu aldım ve topice bi bakayım dedim.Gerçi birazdan yine misafirim gelecek
Sen nasılsın canım?
Okuduğum kadarı ile adet belirtilerin başlamış.Hayırlısı olsun diyorum.
Benimde bugün adet sonrası 10.günüm.Pazar günü kayınvalideler geliyormuş birkaç günlüğüne,sonra ki hafta eşim 4 gün dışarda olacak,onun sonrasında ise hem kayınvalidelere hemde annemlere tatile gideceğim 1 aylığına.Anlyacağın çok verimli geçmeyecek gibi yumurtlama dönemi (tabi yumurtlarsam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?