Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm kızlar ne var ne yok?? ben sabahtan beri ev işleriyle uğraşıyorum ve burası inanılmaz sıcak.... siz neler yapıyorsunuz bakalım

slm kızlar ne var ne yok?? ben sabahtan beri ev işleriyle uğraşıyorum ve burası inanılmaz sıcak.... siz neler yapıyorsunuz bakalım

canım benim.. evet yaa o adeti beklemek kadar tuhaf birşey yok.. gelse bi dert gelmese bi dert :)) inşallah bebek vardır da ondan adet gecikiyordur.. aslında bi kan tahlili yaptırsan hemen çıkar
alışveriş en iyi kafa dağıtma yöntemi.. bende mutfaktayım sabahtan beri.. oyalanıyorum işte.. ama bugün yine çok tuhaf karnımın içi.. kasıklarım ağrıyor gibi.. ayaklarımda çorap bu sıcakta bi de terlik.. uleeeyn bebek sen hele bi gel bak ben sana neler yapıcam bizi bu kadar uğraştırdığın için diyorum sürekli :)
baktım hafta hafta gelişimlere evet artık embriyo olmuştur eğer tuttu ise.. ve yerini bulmuştur.. bugün iğneden sonraki 7.günümüz.. 12. gün belli olur kanda diye heryerde yazıyor.. ayy çok sabırsızlanıyorum içten içe ama kendimi dizginliyorum.. mümkün olduğunda işten kaçıyorum.. ağır kaldırmıyorum, kendimi yormamaya çalışıyorum filan.. doktorun verdiği çalışma takvimine göre bugün son çalışma günümüz.. gerçi yumurta çoktaaan çatlamıştır.. ama yine de uyalım doktora :)))

işyerime arkadaşım geldi bu gün fal baktırmış kendisine bir arkadaşının bu yazın hamile oldunu duyacaksın demiş ve baş harfi g ile başlıyor demiş arkadaşım sensin eminim diyor yaaa nekadar farklı bi duygu ona bile mutlu oldum biz kadınlar ne farklı yaratılmışız nedemişler fala inan ma falsızda kalma

bana da 2 hafta kadar önce kahve falında bebek çıkmıştı. hatta ben çalışmayı planlıyordum, fal bakan kadın bana sen çalışmayı planlıyorsun ama bebek geliyor çalışma işin iptal demişti. insanın güzel şeylere inanası gelio dimi ama

ay hiç sorma bu gün zamanımda su gibi aktı sanki gerçekten hamilelik haberimi duymuş gibi bende çalışıyorum şuan ama hamile felan olayım bırakırım bide bebegimi sitresle büyütmeyeyim karnımda sinirli olur anasına çeker felan

Bu arada umarım senden güzel haberler alırız, heniz regli olmamışsın sanırım, İnşallah anneciğinin karnına sıkı sıkı tutunmuştur bebeciğin

regl olmadım fakat yumurtlayıp yumurtlamadığum da belli değil ki yani hiç bişey bilmiyorum beklemedeyim bakalım her şey sürpriz :)
teşekkür ederim güzel sözlerine

canım evet bizlerin adet gecikmelerimiz farklı ancak umuttur işte ya... evde her zaman test bulundurmak gerekli....bence de şeytanın bacğını kırdın ne güzel kilo vermişsin :) daha da vereceksin gidecek tüm kilolar gör bak ben 54.5 im zaten 49-50 kilo olmak istiyorum yani azıcık bişey kaldı ama zor gidiyor inan ben benden gidiyorum azıcık kilo gidecek diye.... yani çok iyi anlıyorum seni... benim fazlalık karın bölgemde kaldı karın ve miğde hareketlerini fazlalaştırdım... canım ben de senden güzel haberler bekliyorum

bugün mü görüceksiniz bebeşi canım??

e bide bana söyleyinde, bende hamile kalıyım )))

aşk olsunnnnn :93::93::93::93:

biricik canım hepimiz senden çok umutluyuz dile getirdik bayadır ama bir daha hep bir ağızdan diyelim inşallah haziran ayının annesi sen olacaksın canım....peki ateş ne durumda çatlattın mı yumurtayı

kızlar merhaba regli oldum en sonunda çok şükğr ama çok ağrım var..olsun gerçi oalyımda ağrıya katlanıcaz artık..2aydır olamıyordum...

ne güzel ....2 ay olmamışsın ve kendiliğinden geldiyse ilaçsız ağrılı olur... benim kendiliğinden gelen adetlerim hep ağrılı oldu şimdiye kadar ama ilaçla getirtilenlerde hiç ağrı olmadı....

kan tahlili yaptıracak kadar umutlu değilim canım...bekleyip görelim boşver daha iyi...canım sen çalışmalara devam tabi bence de çoktan tutmuştur da belli de olmaz ne zaman ne olacağı... ayak soğukluğundan bahsetmişti gebelik ilk zamanlarında birisi hatırlıyorum hadi inşallah ben de yanıyorum sorma vücudum hep sıcak hep ateşliyim... alev çıkacak benden sanki...

iyiyim sağol sen nasılsın?......
çatlatma iğnesi olacaktın sen de mi? oldun mu? ne durumdasın şu anda... kaçıncı denemen?....

İiyiyim tatlım teşekkürler.Evet hatırladığına sevindim.Oldum üzerinden 9 gün geçti.Şimdi merakla bekliyorum.ilk denemem ve umarım son olucak.sen?

İiyiyim tatlım teşekkürler.Evet hatırladığına sevindim.Oldum üzerinden 9 gün geçti.Şimdi merakla bekliyorum.ilk denemem ve umarım son olucak.sen?

neden olmasın ilk seferinde de tutabilir umutla bakmak gerekli...9 gün de geçmiş yani beklemedesin sen de zor süreç elbette sabır ister ama bebek için değer beklemeye de mi? inşallah ilk seferinde olsun
ben henüz klomen ya da iğne tedavisi görmedim...yani tedavilere geçmedim daha...şu an adetlerimi düzenli hale getirme çabasındayım... kilo verme gayretindeyim... bakalım neler olacak....

turuncu hoşgeldin :) nasılsın?

Hoşbulduk canım
Öğlen misafirlerim vardır,onları yolcu edip biraz ortalığı toparladım.Şimdi mis gibi duşumu aldım ve topice bi bakayım dedim.Gerçi birazdan yine misafirim gelecek
Sen nasılsın canım?

Okuduğum kadarı ile adet belirtilerin başlamış.Hayırlısı olsun diyorum.
Benimde bugün adet sonrası 10.günüm.Pazar günü kayınvalideler geliyormuş birkaç günlüğüne,sonra ki hafta eşim 4 gün dışarda olacak,onun sonrasında ise hem kayınvalidelere hemde annemlere tatile gideceğim 1 aylığına.Anlyacağın çok verimli geçmeyecek gibi yumurtlama dönemi (tabi yumurtlarsam )

ne yoğunmuş bu günün kolay gelsin canım şimdiden..
aslında tatile gitmene sevindim çünkü hava ve yer değişikliği özellikle adet döngüsü için faydalı olabiliyor... evet sanırım verimli günlerinde eşinden uzak olacaksın ama bu bir kayıp değil bence sen kilo vermeye devam edersin...inşallah sağlıkla geri geldiğinde de kısmet bakarsın yumurtlaman olur çünkü gerçekten tatil hep bu tarz durumlara faydalı olmuştur.... kafası dağılır insanın başka şeyler düşünmek iyi gelir...
evet ben de adet olacakmış gibi hisediyorum başlasa da bir an önce ben de rahatlasam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…