şimdi tuanatay bunu okursa panikler))))
nerde o muzur)) hep uyuyomu yafff????
hayırlı olsun canım çok sevindim...Güle güle ve eşinle bebeğinle sağlıkla oturmak nasip etsin Allah...
bak taşınma telaşı derken bebeği ihmal etme ben inanıyorum ki tutacak seninki de tuncssunki de...
bicim bana doktorum progestanı içerken de adet görebilirsin hemen ilacı kes demişti, ya da bittiği gün veya ertesi günü olur demişti.. bak işte sende de hep bildiğim kadarı ile daha ilacı içerken kanama başlıyordu.. hala yok :) ayy hadi inşallah yaa..
kızma kendine öyle düşünme yine dikkat etmeye zamanın olacak yorgunluktan böyle olmuş belli ki e şimdide taşınma telaşı kolay değil....
ben 54.5 tum dün tartıldım 4 kilo daha gitsin çok farklı olacak biliyorum inanarak devam ediyorum :)
çok saol canım allah herkeze kısmet etsin inşallah....en azından bu kadar yoğun çalışmamızın bir karşılığı olucak....
ben dün kendimi ilk defa bebek için kasmıs bir şekilde hissettim....yine yeterince değerlendiremedik, tuttuysa sevinirim tabi...ama dün böyle sanki hergün değerlendirmemiz gerekiyormuş gibi kendime kızdım ve fark ettim ki, takıntı haline getiriyorum, sanki sırf bebek için ilişki olsun diye düşünüyorum bu ara...o yüzden hemen kendime gelmeliyim, ilk defa böyle hissettim işte...biliyorsunuz normalde ben öyle takmam....
hayırlı olsun yeni yuvanız canım.. Allah ağız tadı ile içinde oturmak nasip etsin.. ayrıca da tez vakitte içine bir bebek versin..
çoookk saol canım....inşallah herkese kısmet olsun.....
ilk defa çocuk odasını gördüğümde hemen hayal kurmaya başladım, sonra eşimde senin koşu bandını buraya koyarız dedi)))))) hahahahhahahah
Allahım benim eşim bazen çok tuhaf, ya da aman işte erkek deyip geçiyorum bazen)))
canım boyunu bilmiyorum ama 50 kg az değilmi? şu anki kilon zaten süperrrrr!!
tuanatayı bende hiç görmedim.. ben geçmişi okudum ama onun mesajı yoktu.. gelir belki birazdan :))
bicim bak yazında bahsedilen '' oldukça tehlikeli olan preeklamsi ve hipertansiyonun en ciddi formlarından biri olan eklampsi görülme riskinde de artış gözlenmektedir'' bu eklampsi denen illet şeyi kuzenim yaşadı. ve maalesef ki doktor bu hastalığı farkedemedi.. daha 3-4 aylıktan itibaren yüksek tansiyon şikayeti vardı hemde öyle böyle değil 16-17lere çıkıyordu tansiyonu. doktor sürekli sıkıntı yok herşey normal diye oyaladı bunu.. en sonunda 32. haftasında acil sezeryana aldı.. ve kuzenimi hastaneden taburcu olabilirsin diye gönderdiği sırada daha hastane kapısında bayıldı kuzenim. yoğun bakımlar vsler derken güzeller güzeli oğluşumuz ortada kalıverdi. neyse bir süt anne bulduk çok şükür.. ama sadece 10 gün.. o sürede kuzen yoğun bakımdaydı sonra normal oda sonra eve çıkardık.. ama her gören doktor verilmiş sadakanız varmış ucuz kurtuldunuz diyor.. ucuz..! artık bir tansiyon hastası kalbindeki kaslara hasar verdi bu hastalık ve sürekli kontrol altında.. bir sürü kalp hapı kullanıyor ve bebeğini sadece ilk gün emzirebildi.. ben 25 gün baktım ufaklığa ve zaten ondan sonra ben artık bir çocuk yapmalıyım dedim..
Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın..
yine çenem düştü, kusura bakmayın
canım işte çok isteyince böyle bebek isteği ön planda olunca ilişkiyi de sadece bebek açısı ile görmeye başlıyorsun dediğin gibi çok normal bişey değil... sen böyle değildin akışına bırakmaya devam et.... haftada 2-3 kere ilişki olursa mutlaka yumurtlamayı tutturursun her gün diye koşullama kendini... işte bu kadar uğraşınca hastalıklarla bu hale geliyor insan... çok iyi anlıyorum... kendine kızma ve kendine dikkat etmeye devam et biraz da zamana bırak yine....
boyum 1.60
50 kilo iken hem daha sağlıklı hem de daha güzel görünüyorum
ya şu olayı atlatmak istiyorum artık...beni inanın çok oyaladı, ve çok yıprattı bazı zamanlarda.
tek pozitif yanı, çok şey öğrenmiş oldum....
ben ne yalan söyliyim hamilelikten korkan bir insanım, ben kendimi şiş karınlı hiç düşünemiyorum!
inanın bende deli cesareti vardır, eşim hep bundan yakınır, bir gün başına bir şey gelicek der hep...ama hamilelikten çookkk korkuyorum, allah biliyor! zaten bunun için mutlaka bir danışman ile konuşacağım.
yani, ilk defa itiraf etmiş oldum burda
ha birde ablama söyledim, o da çok normal diyor.....
nerdeyse aynı boydayız....ben bazen 1.61 bazen 1.62 çıkıyorum ama bana o 1-2 cm fark etmez zaten...
valla ben o kilodayken en son 20 li yaşlarımdaydım herhalde...57 civarıyım ben....
ama devam et tabiki, insan kendini ne kadar iyi hissediyor değilmi? bence sende bebişe çok yaklaştın bicim.....
hamile kalmak aslında annenin çocuğu için fedakarlığı burada başlıyor.. çok zor kolay değil farklı hormonlar devreye giriyor sonra ne bileyim bazen duygusal bazen sinirli olunuyor ama her şey annelik iç güdüsüyle katlanılır hal alıyormuş yani canım kesinlikle yaşanmadan bilinmez korkma bence yani doğum sonrasında bile emzirme yine fedakarlık her dönemde bebeği düşünerek yeme içme ilaç yutma vs... çok zor süreçler bunlar ama en can alıcı nokta o senin kendi canın kanın senden parça yani o hissi yaşamak gerek arkadaşlar mutlaka Allah hepimize versin...
oyyy bi an da coşuyoruz.. :)) inşallah bu ay hepimiz iyi haberleri vericez.. bebek için çalışma yapmak psikolojisi iğrenç birşeymiş.. Rabbim çok uğraştırmasın inşallah bebeklerimiz içerde hummalı bir çalışma ile büyüyordur da biz farkında değilizdir :)
şimdilik hoşçakalın.. günün ilerleyen vakitlerinde görüşmek üzere..
canlarım bende çıkıyorum, zaten yine kalktım sabahın köründe...kendime eyyy be kadın, uyusana hafta sonu dedim ama nafile!!!! evimi toparlıyım.....
ben de 1 senedir pkoluyum.tedavi için sadece progestan verdi.6 ay içinde bebek olmazsa gel tedavine başlayalım dedi doktor.1 sene progestan içtim.aralıkta hamile kalmıştım ama 1 buçuk aylıkken düştü.şimdi yine hamile kaldım yani düşükten 3 ay sonra.yani pko hamile kalmamı zorlaştırmadı çok şükür.benim sağ yumurtalığım temizdi solda da küçük kistler vardı.doktor bu kistlerin hamile kalmama engel olmadığını söylemişti haklıymış.kızlar rabbim tez zamanda size de nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?