Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ahhh piko ahhhh basıma neler actınnn
görmedigim seyi gördüm yasadım
karakol gördüm ifade verdimmm hastalıgımamı yanam basıma gelenleremiii anlamadım

2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim burdada yazmıstım
dün sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee
bugünde hastanaye gittim doktora sordum işin astı astarı nedirr nolduu bu ne diyee
doktorda haberi yokmus sok oldu önceee sonada diger doktor atılmıs bişiler cevirmiş şimdide baskalarına saldırıyo diye konustu
sokkkk üstüne sokkk yasıyommm ilk defa karakola gidip ifade verdimm
picos atlatmaya calısırken basıma gelenlere bakınnn

gecmiş olsun canım pkonun böyle bi yan etkisi oldugunu bilmiyordumkaydirigubbakcemile3kızma sakın şaka yapıyorum yineki başına daha kötü bişey gelmemiş

gecmiş olsun canım pkonun böyle bi yan etkisi oldugunu bilmiyordumkaydirigubbakcemile3kızma sakın şaka yapıyorum yineki başına daha kötü bişey gelmemiş

desene artık hastaneden sonraki ikinci adresimiz karakol kaydirigubbakcemile3
velvedcim,geçmiş olsun.Allah bir daha yolunu oralara düşürmesin.
ben de çok komik bir sebeple gitmiştim.belki bilirsiniz,emniyet mensuplarının evleneceği kişiler incelemeden geçer,onay verilmezse evliliğe izin çıkmaz.benim eşim de polis,evlenmeden önce karakola çağırmışlardı,artık neyime baktılarsa... fisfisfis

şimdiden herkeslerın bayramını kutluyorum ailenız ve sevdıklerınızle guzel ve nıce bayramlara ve tabiki bebişlerimzle inşallah a.s.:asigim:

merhaba, ben de aranıza yeni katılmış bir pkosluyum. bu hastalığı kabullenmem kolay olmadı. doktorum gluphage dıye bır ilac verdı henüz kullanmaya başlamadım. bu haptan kısa vadede sonuc alanınız oldu mu? merak ediyorum
selamlar

canım sadece bu ilacımı verdı.yanı pcoslulara bu ilactan once basıt dogum kontrol ilaçları verılıyoda bu ilaçta destekleyıcı olarak verılıyo yanlışın olmasın tatlım

merhaba kızlar herkese iyi bayramlar,

bana sadece ilk başta balera verdi doktor 1 aylık kullanım için. kullandıktan sonra tekrar tahlillerimi yaptırdım ve ca125 değerim epey düşmüştü buna çok sevindim. diğer horman testlerim de normal çıktı. iki taraftada olan kistlerimin çapı da çok küçülmüş. sadece usg de sağ yumurtalığımın çok geride olduğu ortaya çıktı buda sorun değilmiş öyle dedi doktor.Şimdi 3-4 aylık bir beklemeye geçelim dedi ayrıca doktorum. yumurtlama günlerime dikkat etmem yeterliymiş sadece bu dönemde başkaca bir tedavi vermedi. 4 ay sonunda yine bişey olmazsa daha başka tedavilere geçecekmişiz.

yine hayırlısı diyorum bakalım...

ha bide 4 kilo verdim 2 ayda bu da en güzel gelişme benim için :)

merhaba arkadaşlar bu hastalıkla 10 küsür yıldır bende uğraşıyorum çok tedavi oldum ama bildiğiniz gibi kalıcı tedavisi yok.neyse bu aralarda 40 günde bir adet oluyorum ve acaba erken menapozamı giriyorum diye endişelenmeye başladım yaşım 30 doktora gitmektende bıktım artık offfff yaa

selam arkadaşlar bende pkoluyum ve bebek istiyorum bunu için tedavi görenlerdenim altı aylık ilaç tedavisinden sonra olmayınca çatlatma iğnesi olacam oda olmazsa rahim filmi ve sonuca göre müdahale ama inşallah olur ve gerek kalmaz sizlerede bol şifalar inşallah aranızda düzelme gösteren varsa lütfen yazsın çünkü insanın kafası karışıyo

bende pkoluyum senedır evlıyım ve buyuzden cocuk sahıbı olamıyorum cok sınırlerım bozuk artık pısıkolojımı etkılemeye basladı gecelerı aglayarak uyanıyorum her geceruyamda bebekler goruyoru bu hastalıgı yenen varsa lutfen tedavı suresınce neler yapıldıgını ayrıntılı bı skılde yazsın bu hastalıgı ceken anlar halımden.
bır senedır şişlide özel bı doktora gıdıyorum once gonaphane ve gonal-f tedavisi gordum sonra kendı ıstegımle yasmın kullandım ıkı ay sımdı bıraktım ama oluruna ama yınede hıc umıdım yok.haftaya doktoruma gıdıp aşılama yontemını sorucam daha oncede sormustum olur yaparız dedı ama tam bı bılg vermedı.çok sinirlerim bozuk neolursunuz bana yardımcı olun

merhaba ecrim_1986 bende pkoluyum ve bir senedir bebekl istiyoruz ama bizimde olmadı
altı aylık ilaç tadavisi oldum tutmadı şimdi doktorum çatlatma iğnesi yapacak iki ay denicez tutmazsa rahim filmi çekecek sonuca görede aşılama denicek ama senin doktorun açıklama yapmıyomu sana bence sor aklında bişey kalmasın ayrıntılı konuşup seni rahatlatması lazım ımarım hepimiz alırız müjdeli haberlerimizi

arkadaşlar 30 yaşındayım ve ilk adet gördüğüm yıldan beri bu hastalığı yaşıyorum evlendiğimde yani 1996 senesinde doktorum 3 aylık bir hap vermişti hap biter bitmezde hamile kalmıştım ama hapı hatıryamıyorum doktorum ise emekli oldu aradan yıllar geçti oğlum 11 yaşında 2. çocuk istedik amane tedaviler gördüysem olmadı şuanda kilo veriyorum ilerde gene deneyeceğim.yıllar önce yaşım küçük olduğundanmı yoksa ilacın kerametimi bi tane bebeğim oldu allah sizlere çok sabır versin ve dilerim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Canım bu sabır isteyen bir süreç.Ben iki yıldır tedavi görüyorum hatta 3 oldu sayılır.Bu sürede neler yaşamadım ki.Umutsuzluklar tam bittim dediğim anda hamileliğimi öğrendim hevesimi alamadan bebeğimi kaybettim.Şimdi hem hamile kalabilmek hemde onu kaybetmemek için savaşa devam ediyorum.yılmadım yılmıycam.Miskokulumu kucağıma almadan rahat yok bana....Umutsuz olma en rahat olduğun zmanda hamile kalacağına eminim....

Merhaba Hanımlar, tecrübelerinize sığınarak bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Buradan bütün pko hastası hanımları takip ediyorum çektiklerinizi çok iyi biliyorum. Çünkü ben de yıllarca doktora gidip geldim. Ben ilk adet gördüğüm günlerden hemen sonra adet düzenim bozuldu. Doktora gittim 18 yaşından önce bakamayız dediler. Zamanı gelince gittim. Ultrason tahlil vs. her şey normal kilo vermen gerekiyor dedi doktor. İlaç kullandım yine olmayınca -zira 9 ayda adet görüyordum- tekrar gittim. Bu sefer tetkiki genişletti bütün hormonlarıma bakıldı 2-3 ultrason çekildi infertilite bölümünde yapıldı tahliller. Sonuç kilo vermelisin oldu. 97 kiloydum 30 kilo verdim. şimdi 35 günde bir adet görüyorum neredeyse hiç şaşmıyor. Ama acaba pko muyum korkusu içimi kemiriyor. yeni evlendim şimdilik çocuk düşünmüyorum ama çocuk istediğim zaman olacaklardan korkuyorum. Sizce ben pko muyum? benim çocuğum olur mu?

Aranıza yeni katıldım ve benimde sizlere bir sorum olacak..tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..
27 Yaşındayım ve 3 aylık evliyim. Bekarken 2 kez adetimde gecikme oldu ve 4-5 yıldır aynı doktora giderim.İlkinde zararsız bir kist olduğunu söyledi ve doğum kont.hapıya yok ettiğini söyledi.2. gecikmemdede renkli ultrasona gönderdi kan tahlilleri yaptırttı.Sadece CA 125 testimde yükselme vardı ve gerisi hepsi normal değerlerdeydi..Renkli ultrason sonucunda ise overlerin normalden büyük ve en büyüğü 5mm çapında 5-6 adet folikül saptanmıştır yazıyordu.Ve doktorum polikistik over olduğumu bebek düşüneceğim zaman mutlaka tekrar gelmemi söyledi.O günden beri adetim günü gününe düzenli olarak geliyor. Tüylenme v.b şikayetlerim yok..Hastalığın evreleri varmı yada bu sonuçlarla göre gerçekten bu hastalığı taşıyormuyum sizce? 2 aydır bebek düşünüyoruz bizde..2 hafta önce doktoruma tekrar gittim ve bu sefer hastalıktan hiç bahsetmedi.ultrason görüntüsündede kaliteli yumurtam olduğunu çatlama dönemimde olduğumu ve bi kaç gün içinde hamile kalabileceğimi söledi:S aklım karıştı kaldı..adetime 4 gün kaldı ve kasıklarımda dün akşam inanılmaz bir ağrı hissettim 2 saat kadar sürdü ve geçti..Adet sancısı değildi..psikilojikmi bilmiyorum ama bugünde çok feci bir miğde bulantım var..psikolojik olsa bu saate kadar bulanmazdı sanırım..yemek yediğim halde miğdem bomboş gibi hissediyorum..ama adetim gecikmeden hamilelik belirtisi olur mu..kafam karıştı kaldı..bekliyorum yorumlarınızı:Saruboceq:benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…