2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim burdada yazmıstım
dün sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee
bugünde hastanaye gittim doktora sordum işin astı astarı nedirr nolduu bu ne diyee
doktorda haberi yokmus sok oldu önceee sonada diger doktor atılmıs bişiler cevirmiş şimdide baskalarına saldırıyo diye konustu
sokkkk üstüne sokkk yasıyommm ilk defa karakola gidip ifade verdimm
picos atlatmaya calısırken basıma gelenlere bakınnn
gecmiş olsun canım pkonun böyle bi yan etkisi oldugunu bilmiyordumkaydirigubbakcemile3kızma sakın şaka yapıyorum yineki başına daha kötü bişey gelmemiş
canım adına sevindim gün aşırı nedemk??
merhaba, ben de aranıza yeni katılmış bir pkosluyum. bu hastalığı kabullenmem kolay olmadı. doktorum gluphage dıye bır ilac verdı henüz kullanmaya başlamadım. bu haptan kısa vadede sonuc alanınız oldu mu? merak ediyorum
selamlar
bende pkoluyum senedır evlıyım ve buyuzden cocuk sahıbı olamıyorum cok sınırlerım bozuk artık pısıkolojımı etkılemeye basladı gecelerı aglayarak uyanıyorum her geceruyamda bebekler goruyoru bu hastalıgı yenen varsa lutfen tedavı suresınce neler yapıldıgını ayrıntılı bı skılde yazsın bu hastalıgı ceken anlar halımden.
bır senedır şişlide özel bı doktora gıdıyorum once gonaphane ve gonal-f tedavisi gordum sonra kendı ıstegımle yasmın kullandım ıkı ay sımdı bıraktım ama oluruna ama yınede hıc umıdım yok.haftaya doktoruma gıdıp aşılama yontemını sorucam daha oncede sormustum olur yaparız dedı ama tam bı bılg vermedı.çok sinirlerim bozuk neolursunuz bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?