canım ben bir yılı aşkın zamandır ateş ölçüyorum ve ateş ölçme topiğindeyim
ne ateşler gördük kesin adet geliyor dedik birden ateş yükselişe geçti ve gebelik geldi
yani tablonun genelini görseydik daha sağlıklı bir yorum yapabilirdik
bicim ne yaptım canım? inşallah kırmızılar yerleşme kanamasına işarettir.. haydi bicim haydi bicim haydiiiiii, güzel haberler ver bize haydiiiiiiituncss ben de ronyaya katılıyorum hemen karar verme böyle ateş oynadı diye ki moralin bozulmasın canım....
benim de böyle direk pembe kan geliyor anlamıyorum adet sökmedi... ama inanın nedir bilmiyorum yarın sabah sökerse adettir sökmezse zaten doktora gitmem gerekir...
ağzınızdan bal damlıyor vallahi.. inşallah gelmez kırmızılar heyecana kapıldım bak yinecanım ya belkıde yerlesme kanaması falandır bellımı olur gerısı gelmeyede bılır yanı haberın olsun ama adet kanaması ıse hemencık sökülür ınsallah bu arada ben dayanamıcam yarın yapıyorum testı acayıp tek taraflı agrım var ve belım orta yerınden yarılcak sankı ılk hamılelıgımde de bole olmustu cok heyecanlıyım dedıgın gıbı dusuncesı bıle cok gusel ama atesımı sabah olctum yuksek degıldı ama olsun atesı hep dususte olan ama hamılelık ahberı alan bır cok kısı okudum ben ates olcme topıgınde esımın carsamba gunu dogum gunu ona surprız yapmayı cok ıstıyorum
canım hıc kafanı takama bence atese benden solemesı dedıgım gıbı atesı sureklı dusute seyreden ama hamıle kalan arkaaslar var bence ates olcme yontemı duzenlı yumurtlamayanlar ıcın tamamen hıkaye dıye dusunyorum ve cok yanıltıcı doktor da ole demıstı en eskı yontemlerı kullanmayın artık demıstı bosver sen gununu bekle ınsallah gelmez kırmızılar
canım hamıleyse n ve mınık tutunduysa bu agrılar gayet normal ınsallah emeklerın bose cıkmaz ben cok umutluyum senden yanaRonya'cım günaydın.. ateşimi klomen bittikten sonraki günlerde ölçmeye başladım.. 36.2 civarındaydı hep.. sonra çatlatma iğnesi olduktan sonra tavan yaptı ateşim 37.2leri gördüm o bir iki gün içinde.. ve sonrasında 36.9da sabitlendi. bugün iğneden sonraki 10. günüm.. ve bu sabah yine 36.9 çıktı.. off kafamı allak bullak ediyor bu ateş.. artık ölçmeyeceğim.. bu ay olmazsa bi daha ki aya fertly friend sitesine ekleyeceğim ateşimi ve bende grafik oluşturacağım.. ama şimdilik ateş konusunda kendimi tutmak istiyorum, bakalım başarabilecek miyim
bicim ne yaptım canım? inşallah kırmızılar yerleşme kanamasına işarettir.. haydi bicim haydi bicim haydiiiiii, güzel haberler ver bize haydiiiiiii
ağzınızdan bal damlıyor vallahi.. inşallah gelmez kırmızılar heyecana kapıldım bak yine
ve inşallah senden de güzel haberi duyarız.. eşine mükemmel sürpriz olur..
benim tüm akşam boyunca kasıklarımda ağrılar oldu yine.. iğneyi olduktan sonrakiler gibi.. neden hala ağrılar oluyor anlamıyorum ki.
hepinize günaydın bu arada
canım çok güzel rüya görmüşsün kalbin çok temiz senin :) bence canım biraz bekle yakında bebeğin seninle olacak :)
slm bende pco hastasıyım adetimin gelmesi için dr dogum konturol hapı verdi 2 şer tane kullan bitince gelir dedi ama 5 gün geçti hala gelmedi
biçim canım dün biraz yazışmıştık seninle..
adetim gecikmişti falan demiştim..bu akşam idrar testi yaptım..çift çizgi..2.çizgi açık renkti ama!!!yarın gidip kan tahlili yaptırıcam..hala emin değilim..
kızlar herkesten alıntı alıp yorum yapmayı cok ısterdım ama malesef hıc enerjım yok test yaptım ve tabıkı kocaman bır beyazlık artık söktürücümü alayım da yarın ıcmeye baslayayım cunku adetm de gelecek gıbı degıl ıcımden spor yapmak bıle gelmedı yanı o derece sabah mıde bulantısı ıle uyandım hemen test yapmaya kalktım ama heyecanım resmen fos cıktı olsun hayırlısı degılmıs demekkı ıkıncı ay da huzunle bıttı artık sogan mogan bıtmıstır benım ıcın doktorumu arayım ılaclarıma baslamalıyım dıyete ve spora devam tabı ama bugun hıc yapasım yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff
Daha adetime 10 gün kadar bir zmn var ve ben çok heyecanlıyım çok merak ediyorum. sonuç negatif bile olsa çok ama çok merak ediyorum. en erken ne zaman yapabilirim evde testi?? sonucu öğrensem de rahatlasam artık
kızlar herkesten alıntı alıp yorum yapmayı cok ısterdım ama malesef hıc enerjım yok test yaptım ve tabıkı kocaman bır beyazlık artık söktürücümü alayım da yarın ıcmeye baslayayım cunku adetm de gelecek gıbı degıl ıcımden spor yapmak bıle gelmedı yanı o derece sabah mıde bulantısı ıle uyandım hemen test yapmaya kalktım ama heyecanım resmen fos cıktı olsun hayırlısı degılmıs demekkı ıkıncı ay da huzunle bıttı artık sogan mogan bıtmıstır benım ıcın doktorumu arayım ılaclarıma baslamalıyım dıyete ve spora devam tabı ama bugun hıc yapasım yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff
üzülmüyoruz deil mi canım?...
bak ben de bu gün söktü regl oldum bebek yok ama yine de moralim çok iyi yarın sporuma devam edeceğim doktoruma kontrollere gideceğim diete devam edeceğim...yani beklenen bişeydi canım sıkma kendini lütfen...:13: elele çözeceğiz atlatacağız bu günleri de... sen sporuna düzenli devam et..kilo vermeye başladın devamı da gelecek bunun ve moralin de hemen yükselecek....
o doğum kontrol hapı olmaz adet söktürücüdür..dk hapı günde 1 içilir... ilacının adı ne?
kızlar bende bu evlilik takviminden istiyorum bana yardımcı olurmusunuz baktım burada ama bulamadım:44:
canım benim bende aynı heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum.. adet gününden önce çok nadir belli oluyormuş idrarda. ama kanda belli olabiliyormuş.. ama onun da garantisi yok çünki kimyasal gebelik olabilirmiş.. en mantıklı olanı adet gününü beklemek ve eğer adet gelmezse gidip test yaptırmakmış.. şimdi ben ayın 20sini bekliyorum ve dua ediyorum sürekli Allah'ım inşallah sağlıkla verir bebeklerimizi..
canım daisypath yaz google da ordan az bucuk anlaşılıyor zaten.. sen bi dene yapamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım..
bicimcim kırmızılar gelmiş canım bu ay senin için hayırlı ve iyi haberler alma ayı olur inşallah hadi bakalım heyecanlı bir bekleyiş daha
canım yaptım ama üyelik istiyormuş şimdi üye olup tekrar deniyeceğim çok sağol buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?