Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın kızlar...

reyyancım, çok saol...allah sizlere nasip etsin inşallah....

benim ateş 36,6 ydı bu sabah....öff bende anlamadım....

bugünden itibaren bırakıp, adet dönemmde yine başlayacağım ölçmeye....

Ronya'cım günaydın.. ateşimi klomen bittikten sonraki günlerde ölçmeye başladım.. 36.2 civarındaydı hep.. sonra çatlatma iğnesi olduktan sonra tavan yaptı ateşim 37.2leri gördüm o bir iki gün içinde.. ve sonrasında 36.9da sabitlendi. bugün iğneden sonraki 10. günüm.. ve bu sabah yine 36.9 çıktı.. off kafamı allak bullak ediyor bu ateş.. artık ölçmeyeceğim.. bu ay olmazsa bi daha ki aya fertly friend sitesine ekleyeceğim ateşimi ve bende grafik oluşturacağım.. ama şimdilik ateş konusunda kendimi tutmak istiyorum, bakalım başarabilecek miyim

bicim ne yaptım canım? inşallah kırmızılar yerleşme kanamasına işarettir.. haydi bicim haydi bicim haydiiiiii, güzel haberler ver bize haydiiiiiii

ağzınızdan bal damlıyor vallahi.. inşallah gelmez kırmızılar heyecana kapıldım bak yine
ve inşallah senden de güzel haberi duyarız.. eşine mükemmel sürpriz olur..

benim tüm akşam boyunca kasıklarımda ağrılar oldu yine.. iğneyi olduktan sonrakiler gibi.. neden hala ağrılar oluyor anlamıyorum ki.

hepinize günaydın bu arada

canım hamıleyse n ve mınık tutunduysa bu agrılar gayet normal ınsallah emeklerın bose cıkmaz ben cok umutluyum senden yana

kızlar herkesten alıntı alıp yorum yapmayı cok ısterdım ama malesef hıc enerjım yok test yaptım ve tabıkı kocaman bır beyazlık artık söktürücümü alayım da yarın ıcmeye baslayayım cunku adetm de gelecek gıbı degıl ıcımden spor yapmak bıle gelmedı yanı o derece sabah mıde bulantısı ıle uyandım hemen test yapmaya kalktım ama heyecanım resmen fos cıktı olsun hayırlısı degılmıs demekkı ıkıncı ay da huzunle bıttı artık sogan mogan bıtmıstır benım ıcın doktorumu arayım ılaclarıma baslamalıyım dıyete ve spora devam tabı ama bugun hıc yapasım yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff

canım çok güzel rüya görmüşsün kalbin çok temiz senin :) bence canım biraz bekle yakında bebeğin seninle olacak :)

imşallah cnm hepimizin için geçerli bu.. o kadar bekliyoruz o kadar istiyoruzki meleklerimizi, doğduklarında nekadar kıymetli olacaklarını tahmin bile edemiyorum. ben bebeğim için okadar çok şeyden vazgeçtimki, benim için ayrı bi önemi var bu işin. ikimizde izmirdeyiz inşallah bebişlerimiz olduğunda beraber buluşup gezdiririz bi ara

slm bende pco hastasıyım adetimin gelmesi için dr dogum konturol hapı verdi 2 şer tane kullan bitince gelir dedi ama 5 gün geçti hala gelmedi

o doğum kontrol hapı olmaz adet söktürücüdür..dk hapı günde 1 içilir... ilacının adı ne?

canım ya çok sevindim silik 2. çizgi dahi görsen gebeliktir o canım kan sonucunu merakla bekliyorum :) hayırlı olsun şimdiden...

üzülmüyoruz deil mi canım?...
bak ben de bu gün söktü regl oldum bebek yok ama yine de moralim çok iyi yarın sporuma devam edeceğim doktoruma kontrollere gideceğim diete devam edeceğim...yani beklenen bişeydi canım sıkma kendini lütfen...:13: elele çözeceğiz atlatacağız bu günleri de... sen sporuna düzenli devam et..kilo vermeye başladın devamı da gelecek bunun ve moralin de hemen yükselecek....

Kayram sakın moralini bozma.. aylar çuvala girmedi ya :)) bu ay olmazsa bi daha ki aya olur.. Rabbim kararlamıştır vakti saatini,bol bol dua et
bicim geldi demek kırmızılar, vallahi ne yalan söyliyim baya bi ümitlenmiştim.. hayırlısı artık..
vakit geçmek bilmiyo yahu.. oyalanacak birşeyler üretmek lazım.. en iyi si mi puzzle'ıma devam edeyim.. belki orda az çok zaman geçer de düşünmekten kendimi alı koymuş olurum.. gerçi öyle böyle derken 7 günüm kaldı sadece adetime..

Daha adetime 10 gün kadar bir zmn var ve ben çok heyecanlıyım çok merak ediyorum. sonuç negatif bile olsa çok ama çok merak ediyorum. en erken ne zaman yapabilirim evde testi?? sonucu öğrensem de rahatlasam artık

Daha adetime 10 gün kadar bir zmn var ve ben çok heyecanlıyım çok merak ediyorum. sonuç negatif bile olsa çok ama çok merak ediyorum. en erken ne zaman yapabilirim evde testi?? sonucu öğrensem de rahatlasam artık

canım benim bende aynı heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum.. adet gününden önce çok nadir belli oluyormuş idrarda. ama kanda belli olabiliyormuş.. ama onun da garantisi yok çünki kimyasal gebelik olabilirmiş.. en mantıklı olanı adet gününü beklemek ve eğer adet gelmezse gidip test yaptırmakmış.. şimdi ben ayın 20sini bekliyorum ve dua ediyorum sürekli Allah'ım inşallah sağlıkla verir bebeklerimizi..

merhab kayram sakın üzülme negatif çıktı diye herşeyde vardır bir hayır sakın üzülme kısmet artık inşallah öbür aya canım

bicimcim kırmızılar gelmiş canım bu ay senin için hayırlı ve iyi haberler alma ayı olur inşallah hadi bakalım heyecanlı bir bekleyiş daha

kızlar bende bu evlilik takviminden istiyorum bana yardımcı olurmusunuz baktım burada ama bulamadım:44:

bicm cim,

reglin gelmiş heralde.....Kısmet değilmiş ama ben seni zaten biliyorum, kötü düşünmezsin!

hayırlısı olsun inşallah...bir dahaki sükluslara

beklycez o zmn canım. ama ilk defa bukadar sabırsızım sonucu öğrenmek için. zaman hızla geçsin istiyorum ben de ayın 22si civarı bekliorum adetimi bakalım. inşallah bukadar beklediğimize değer bi sonuç alırız. ama alamasam da şahsen üzülmiycem, bu belirsizlik daha çok üzüyor beni

bicimcim kırmızılar gelmiş canım bu ay senin için hayırlı ve iyi haberler alma ayı olur inşallah hadi bakalım heyecanlı bir bekleyiş daha

evet canım öyle oldu ama adet olamamanın verdiği gerginlik gitti iyiyim çok şükür :) ne yapalım böylesi kısmetmiş...
Allah sağlıkla versin bebeğimi de gerisi çok önemli değil her şeyin başı sağlık.... bu ay yine çalışmalara devam tabi yılmak yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…