Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bicm cim,

reglin gelmiş heralde.....Kısmet değilmiş ama ben seni zaten biliyorum, kötü düşünmezsin!

hayırlısı olsun inşallah...bir dahaki sükluslara

yok kötü düşünmedim zaten hep sağlıklı olsun hayırlıysa bu ay olsun diye dua ediyorum yani demek ki böyle kısmetmiş... kontrollere gideceğim kilo vermeye devam spor zaten zevkli bir şekilde devam ediyor...iyiyim anlayacağın :)
sizlerin haberleriyle daha iyi olacağımdan eminim...
sen de ateşini takma kafana yumurtlamamış olman çok zor ben inanmıyorum buna çünkü geçen ay zamanlı yumurtladın bu ay bir ihtimal gecikmeli yumurtlama olabilir belki ama kesinlikle yumurtlama olur canım ben öyle hissediyorum... regl belirtileri var mı peki? daha erken de mi bunun için kaçıncı günündesin sen?

Son düzenleme:
tuncss zaman geçmiyor anladığım kadarıyla senin için ama olsun bu bekleyiş de çok anlamlı ve güzel de mi?
ben öyle düşünmüştüm....
bence tuttu senin bebeğin ama bakalım test ne diyecek?

esperanza canım idrardan bakacaksan adet tarihinden 3-4 gün sonra bakman gerekli ama adet tarihinde bakacaksan kandan baktırman gerekli... bakalım neler olacak doktora gittin mi sen bu arada durumun neymiş şu andaki?

esperanza canım idrardan bakacaksan adet tarihinden 3-4 gün sonra bakman gerekli ama adet tarihinde bakacaksan kandan baktırman gerekli... bakalım neler olacak doktora gittin mi sen bu arada durumun neymiş şu andaki?

geçen hafta gtmştm cnm yumurtan çatlamış günaşırı ilişki olsn dedi. bundan snra artık hamişlik yoksa adetin 3. günü görüşücez tekrar..

11-12 gün sonra regl olmam gerek normalde, daha var yani....

bir dahaki ay kesin doktora gidip yumurtama baktıracağım....o karar versin ilşki günlerine...şansa bırakmamak adına...

11-12 gün sonra regl olmam gerek normalde, daha var yani....

bir dahaki ay kesin doktora gidip yumurtama baktıracağım....o karar versin ilşki günlerine...şansa bırakmamak adına...

bir de bakarsın sürpriz olur gelir bebeğin şimdiden belli olmaz ama bence de doktora gitmen iyi olur en azından yumurtanın geliştiği günleri bilirsin çatlayacağı günü söyler sana daha sağlam olur bence de.... canım inşallah olacak

tuncss zaman geçmiyor anladığım kadarıyla senin için ama olsun bu bekleyiş de çok anlamlı ve güzel de mi?
ben öyle düşünmüştüm....
bence tuttu senin bebeğin ama bakalım test ne diyecek?

ayy sorma canım.. geçmiyor orda burda sürükleniyorum gün içinde.. kendimi pasta böreğe verdim diyebilirim.. sürekli birşeyler yapıyorum.. kendimi eğliyorum işte bir nevi..
inşallah dediğin gibi olur, inşallah bebek vardır :))
bu progestan baş dönmesi yapabiliyor mu yaa.. çok feci başım dönüyor iki gündür benim.. ilacın yan etkilerine de bakamadım, prospektüsü okuyup atmışım :)) hatırlamıyorum da şimdi yan etkilerini..

ayakta durmakta zorluk mu yaşıyorsun yorgunluk yapar yani çok ayakta kaldıysan baş dönmesi olabilir yani merak etme.....bana da 2-3 gün baş dönmesine benzer bişey yaptı ama sonradan geçti canım...
ama içmen iyi bebek varsa garantiye alıyor onu....sen çok yorma kendini oturarak oyalanmaya çalış mümkünse uzan ve kitap oku tv izle falan tamam mı?

mrblar anne adayları ...gününüz ve haftanız güzelliklerle geçsin...hastalanmadım feci bir bunalımdayım ateş basıyor karnımda kocaman bir şişlik sanki ikiz bebek yuttum :2:

sağlıklı olsun bebeklerimiz de canım inan ki cinsiyet doğum tarihi bunlar çok önemli değil.... ama inşallah bebeğin seninledir şu anda o da ayrı :)

haklısın canım ama ben hep ii anlaşabileceğim bi çocuğum olsun isterim. mesela benm annemle kararkterlerimiz okadar zıtki birbirine, hiç bir konuda anlaşamıyoruz. ben çocuğumla öyle olmak istemiyorum.. o bakımdan tercihim balık, yengeç, oğlak ve boğa burçları:82:

ya durduğum yerde bi anda sanki herşey dönüyor gibi oluyor :)) tansiyonum mu düşüyor ki diye düşünmüyorum değil. bugün dışarı çıkarsam bir eczanede ölçtüreceğim.. ben ilacı 9 gündür içiyorum.. yani yaklaşık 20 tanesi bitti :) ama daha iki üç gündür başladı baş dönmesi..
zaten çok yormuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye düşünüyorum.. ama mutfaktan alamıyorum kendimi :))

mrblar anne adayları ...gününüz ve haftanız güzelliklerle geçsin...hastalanmadım feci bir bunalımdayım ateş basıyor karnımda kocaman bir şişlik sanki ikiz bebek yuttum :2:

ayy alemsn cnm yaaa:86::86: inşallah bi an önce hastalanırsın, adet öncesi dönemim benimde çok fena geçer. koca göbişli bişiy oluyorum eşim bana beyaz balinam diyor

canım ya çok sevindim silik 2. çizgi dahi görsen gebeliktir o canım kan sonucunu merakla bekliyorum :) hayırlı olsun şimdiden...

canımmm test sonucum..POZİTİF..
1425 çıktı.ama doktorun yüzü birden değişti gibi geldi sonucu görünce.yada bana öyle geldi1 hafta sonraya gün verdi,ultrasonla bakacak.bakalım kese görünücekmi,boş gebelikmi dış gebelkimi daha bunlar belli değil.ama şuan kesin olarak hamilesin dedi.
darısı en yakın zamanda sizlere inşallah..

ayy alemsn cnm yaaa:86::86: inşallah bi an önce hastalanırsın, adet öncesi dönemim benimde çok fena geçer. koca göbişli bişiy oluyorum eşim bana beyaz balinam diyor

hahhaa kızlar süpersiniz yaa :))

canım hayırlı olsun hakkında allahım kucagına sağ salim almakta nasip etsin ..sıra bizde kızlar tutturaca ukkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…