hahhaa kızlar süpersiniz yaa :))
canımmm test sonucum..POZİTİF..
1425 çıktı.ama doktorun yüzü birden değişti gibi geldi sonucu görünce.yada bana öyle geldi1 hafta sonraya gün verdi,ultrasonla bakacak.bakalım kese görünücekmi,boş gebelikmi dış gebelkimi daha bunlar belli değil.ama şuan kesin olarak hamilesin dedi.
darısı en yakın zamanda sizlere inşallah..
ayy alemsn cnm yaaa:86::86: inşallah bi an önce hastalanırsın, adet öncesi dönemim benimde çok fena geçer. koca göbişli bişiy oluyorum eşim bana beyaz balinam diyor
ya durduğum yerde bi anda sanki herşey dönüyor gibi oluyor :)) tansiyonum mu düşüyor ki diye düşünmüyorum değil. bugün dışarı çıkarsam bir eczanede ölçtüreceğim.. ben ilacı 9 gündür içiyorum.. yani yaklaşık 20 tanesi bitti :) ama daha iki üç gündür başladı baş dönmesi..
zaten çok yormuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye düşünüyorum.. ama mutfaktan alamıyorum kendimi :))
çok sevindim canım ya tebrik ederim :)
kötüyü getirme aklına sakın tamam mı her şey yolunda gidecek bak göreceksin sonunda kavuştun bebeğine ne mutlu sana...
şimdi mutlu olma kendine iyi bakma ve iyi düşünme zamanı....
değerinde yüksek bence gayet iyi boş gebelikte böyle yüksek değer olmaz bence... herşey normaldir..yaz yine tamam mı?
1425 çıktı.ama doktorun yüzü birden değişti gibi geldi sonucu görünce.yada bana öyle geldi1 hafta sonraya gün verdi,ultrasonla bakacak.bakalım kese görünücekmi,boş gebelikmi dış gebelkimi daha bunlar belli değil.ama şuan kesin olarak hamilesin dedi.
yumurta çatladıktan sonra içmeye başladın de mi canım kaç gün içeceksin 10 gün içmek yeterli bence...
kutuyu bitir dedi.. zaten bebek varsa adet olmayacaksın bebek yoksa kanama olabilir.. o durumda da hemen ilacı kes ve beni ara dedi :)
günısıgım tebrik ediyorum canım.. hayırlısı ile keseyi de gör, kalbini de duy.. sonunda bi hamişimiz daha oldu..
merhaba arkadaşlar
artık bende çapada tedaviye başladım adetimin 3.günü hormon testi yaptırcam ondan sonra tedavi nasıl ilerler bilmiyorum
merhaba arkadaşlar
artık bende çapada tedaviye başladım adetimin 3.günü hormon testi yaptırcam ondan sonra tedavi nasıl ilerler bilmiyorum
merhaba arkadaşlar
merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya
adetlerim çok düzensiz bakalım zamanında gelicek mi daha öncede yaptırmıştım hepsi normal denmişti ama ultrasonda baktı şu bi kaç aydır pko var diyolar kilo aldım veremiyorum doktor kiloya baglıyor okudum kadarıyla pcolulara bi ilaç veriliyormuş ve onunla zayıflatıyorlarmış böyle konularda çok bilgisizm hotmon testi için gittigimde özellikle doktora sormam gereken birşey var mı?
bence kesin 3 üz yada 4 düz hayırlısı olsun benimde adetim 2 gün geçtiğinde yaptırmıştım 672 falan ikizim olcak kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?