Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim canım ya tebrik ederim :)
kötüyü getirme aklına sakın tamam mı her şey yolunda gidecek bak göreceksin sonunda kavuştun bebeğine ne mutlu sana...
şimdi mutlu olma kendine iyi bakma ve iyi düşünme zamanı....
değerinde yüksek bence gayet iyi boş gebelikte böyle yüksek değer olmaz bence... herşey normaldir..yaz yine tamam mı?

Son düzenleme:
ayy alemsn cnm yaaa:86::86: inşallah bi an önce hastalanırsın, adet öncesi dönemim benimde çok fena geçer. koca göbişli bişiy oluyorum eşim bana beyaz balinam diyor

ayyyy canım ya koptum gülmekten eşinde alemmiş tuttum bu lafı:) benim eşimde diyor bana süprizmi yapacaksın yoksa hamilemisiz diyip duruyor dedim ona dün yaa hamile olsam hemen 5.ayımda başlıcak halimö yok yaaaa

yumurta çatladıktan sonra içmeye başladın de mi canım kaç gün içeceksin 10 gün içmek yeterli bence...

Son düzenleme:

gelişmeleri bildiririm...sağol arkadaşım..iyi dileklerin için..seninde herşey gönlünce olsun,tabi herkesinnn...

Son düzenleme:

canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah sakın stes sıkıntı yapma şimdi bence rahatla bak bebeğinde göbüşüde rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

yumurta çatladıktan sonra içmeye başladın de mi canım kaç gün içeceksin 10 gün içmek yeterli bence...

kutuyu bitir dedi.. zaten bebek varsa adet olmayacaksın bebek yoksa kanama olabilir.. o durumda da hemen ilacı kes ve beni ara dedi :)

günısıgım tebrik ediyorum canım.. hayırlısı ile keseyi de gör, kalbini de duy.. sonunda bi hamişimiz daha oldu..

merhaba arkadaşlar

artık bende çapada tedaviye başladım adetimin 3.günü hormon testi yaptırcam ondan sonra tedavi nasıl ilerler bilmiyorum

anladım canım ben 15. gün ilaca başladığımda 20 hapın bittiği gece regl olmuştum yani aslında senin de 2 gün içinde durumun anlaşılır bence :) ay çok güzel....

merhaba arkadaşlar

artık bende çapada tedaviye başladım adetimin 3.günü hormon testi yaptırcam ondan sonra tedavi nasıl ilerler bilmiyorum

mrb canım hakkında hayırlısı olsun neden üzülüyorsun kalbini ferah tut bendende hormon tahlili istedi doktorum bekliyorum adetimin gelmesini

merhaba arkadaşlar

mrb canım hakkında hayırlısı olsun neden üzülüyorsun kalbini ferah tut bendende hormon tahlili istedi doktorum bekliyorum adetimin gelmesini

merhaba arkadaşlar

hormon sonuçlarını bize de yazarsan bizde bildiğimiz kadar yorum yaparız umarım her şey iyi çıkar...

adetlerim çok düzensiz bakalım zamanında gelicek mi daha öncede yaptırmıştım hepsi normal denmişti ama ultrasonda baktı şu bi kaç aydır pko var diyolar kilo aldım veremiyorum doktor kiloya baglıyor okudum kadarıyla pcolulara bi ilaç veriliyormuş ve onunla zayıflatıyorlarmış böyle konularda çok bilgisizm hotmon testi için gittigimde özellikle doktora sormam gereken birşey var mı?

merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya

merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya

ama canım ben sana bekle demiştim ya neyse adetin gelmezse düşünürsün bunları çok acele etmişsin zaten en son gelen kanamaya göre adeti hesaplaman gerekerdi...üzülme lütfen bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz olacak canım hepimizin olacak...
benim de adetim başladı bu gün biliyorsun oysaki ben de umutluydum yani belli olmuyor ki canım... elimizden geleni yapıyoruz sonuçta...

Son düzenleme:

doktora durumunu iyi anlatırsan sana gerekli tedaviyi uygulayacaktır zaten ayrıca bişeye gerek yok... metformin bahsettiğin hap.... fazla kilon varsa egzersiz de yapman gerekli sırf ilaçla ve dietle olmaz çünkü bizlerde bu direnci kırmak çok zorlaşıyor....
sen sonuçlarını yaz yardımcı olalım bizde :)

bence kesin 3 üz yada 4 düz hayırlısı olsun benimde adetim 2 gün geçtiğinde yaptırmıştım 672 falan ikizim olcak kısmet olursa

bence kesin 3 üz yada 4 düz hayırlısı olsun benimde adetim 2 gün geçtiğinde yaptırmıştım 672 falan ikizim olcak kısmet olursa

öyle olunca değer yüksek mi çıkıyor bilgimiz olsun :) görünce şaşıracak o zaman ama galiba o senden daha çok bekledi ve testi yaptırdı 2 günden fazla geçmişti onun diye hatırlıyorum... hayırlısı bakalım

kayram canım iyi misin düzeldi mi moralin biraz?
:13: sporunu yaptın mı sabah? adetin gelsin bir an önce sıkıntın geçecek gör bak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…