Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

izmirde gök gürüldüyor yağmur indirecek... haziran yağmuru...
bu arada ben de 15 hazirana randövu aldım gideceğim doktora...3. güne denk geliyor testler de tekrarlanır belkim...

uzulmuyorum desem yalan olur guzelım emın ol uzuldum hemde cok uzuldum defalarca geldım gıttım baktım falanama sonuc negatıf neyse dedıgın gıbı kendımı toparladım ama hemen ben artık sogan olayını bırakmaya karar verdım ne dersın doktora da telefon actım ne zaman geleyım ben yıne adet olmadım dıye dedıkı bır hafta bekle bır haftanın sonunda kanda bthcg yaptır daha sonra da farlutal ıc adetının ıkıncı gunu gel dedı bende ole yapıcam artık muhtemelen takıp edıcektır benı esas doktorum turkıyede ona temmuzda gıdebılıcem ozaman kadar burdakı doktorum da ıyı ama onunla devam edıcem zaten sadece bır ayım var en azından bır ay da olsa ılaca tepkı verıp vermedıgımı anlarım degılmı serophene baslama taraftarıyım ama sen ne dersın sogana devam etmelımıyım
bu arada spora devam doktor gıdınce sorcak cunku kac kılo verdın dıye aslında bılıyormusun ben bole kaptırmazdım da kasıklarımda falan agrılar vardı hala da var dn de belım agrıdı butun gun ben ıyıce kendımı kaptırdım anlayacagın ama atlattım sukurler olsun bu arada senın adına cok sevındım ben yanı bebek yoksa adetının gelmesı cok guzel ve rahatlatıcı ben hala beklıyorum ve beklemeye de devam edıcem aslında beklemesem de ıcsemmı hapı dıyorum yanı sonucta bebek varsa da zararı olmuyormus madem nıye bekletıyorkı bu adam benı yaaa bır haftalık gecıkmelerı normal sayıyormus offffffffff
canım benım bıcıme de yazdım moralım bozuldu ama gectı cok sukur haklısın dıger aylar cuvala mı gırdı degılmı canım benım yaaa sende heyecanlı beklemedesın ınsallah ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da hep bırlıkte sevınırız
saol bıtanem ya ole herseyde bır hayır var hamıle olmayı osledım sanırım artık kollarımda sımsıkı sarabılecegım kucucuk bır can parcası ıstıyorum ınsallah en kısa zamanda guzel haberler verırız hepımız ıyıkı varsınız
tatlım progestan tansıyon dusuklugu yapar ba donmesı yapar zaten yazar da bu yuzden en azından aksam kullanacagını yatarken al kı etkılerı azalsın
aa masallha yaa canım hayırlı olsun kac gun gecmıstı adetın bu arada dun aksam testte sılık cıktı demıstım degılmı yanlıs hatırlamıyorum 14oolerdekı degerınde sılık gozuktuyse adet gunu yapılan testte cıkmayabılır herhalde yada ben kendımı kandırıyorum
ınsallah sag salım kucagına da alırsın canım
merhaba arkadaşlar

artık bende çapada tedaviye başladım adetimin 3.günü hormon testi yaptırcam ondan sonra tedavi nasıl ilerler bilmiyorum
hayırlı olsun tedavın ınsallah cok bekletmez bebegın
merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya

ınsana ne yapıyorsa kendısı yapıyor degılmı yanı cıkma ıhtımalını dusunmek bıle bence sacma bıtanaem yaa bosu bosuna uzulmussun sılık bıle cıkmaz hele az bı bekle ben hamıle kaldıgımda dort gun kala yapmıstım ve tabıkı cıkmamıstı

merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya

canım yaa böyle yaparak kendini yıpratıyorsun tabi zaman zaman hepimiz böyle bir bunalıma giriyoruz ama artık bunun bilicinde olan insanlarız daha fazlakendini yıpratma atkafandan bütün olumsuzluklarıkii bence daha erken bile test için biraz daha zamanın var eğer bebeğin varsa bile bu kadar erken idraarda çıkmaz bile canım rabbim ne eylerse güzel eyler

bende bazen kendi kendime ağlarım bunalıma girerim ve hep aklıma bir söz var o geliyor mevlananın sözü diye biliyorum bu sözüde yakın bir zamanda duydum ve çok hoşuma gitti

Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa; Rabbine dönüp 'Büyük bir derdim var' deme. Derdine dönüp 'Büyük bir Rabbim var' de !

Son düzenleme:
kayram canım iyi misin düzeldi mi moralin biraz?
:13: sporunu yaptın mı sabah? adetin gelsin bir an önce sıkıntın geçecek gör bak...

canım ya bugun elım kolum kalkmıyor ama yarın soz ve hafta sonu da ara vermek yok ole dusunuyorum canım ya doktor bana bır hafta bekle ılacı ıcmek ıcın dıyor ama sence kullanayımmı nedersın sonucta normal adet goren bırı de kullansa zararı olurmu kı anlamıyorum bekletıyor da bekletıyor ben adam akıllı tedavı ıcın gıtmedım hıc bu doktora sadece kontrole gıttım amelıayttan sonra bence durumumdan haberdar olmayabılır bu yuzden bakalım bu sefer ne dıcek

kayram
benim adetim dün 36.gündü.sat 8 mayıstı.
aslında ben tam olarak renk nasıl olunca silik deniliyor bilmiyorum ama şunu öğrendimki diğer sayfalarda bi başlık var 2.çizgi silik kan testi pozitif çıkan diye,tesadüfen onları gördüm ve karşılaştırdım benim 2.çizgi onlardan tonlarca koyu!benimki iyice netmiş aslında!ilk çizginin 1-2 ton açığı gibi.
bu arada iyi dileklerin için çok sağol canım..darısı size..

Son düzenleme:
bicimciim :),
dün hormon tahlil sonuçlarımı yazmıştım ya cevap vermiştin,
bugün işten izin alabildim ve gidebildim doktora senin dediklerini dedi walla :) aklıma geldin hemen teşekkür ediyim dedim..

burdaki paylaşım çok güzel ya :) herkese samimiyeti ve ilgisi için çok teşekkürler.. insan birbirinize yazdıklarınızdan bile çok şey öğrenio:)

izmirde gök gürüldüyor yağmur indirecek... haziran yağmuru...
bu arada ben de 15 hazirana randövu aldım gideceğim doktora...3. güne denk geliyor testler de tekrarlanır belkim...

ben ne zaman camları sildirsem yağmur yağıyor kıvanç beyemi gidiceksin cnm? hadi bakalım. herşey istediğin gibi gider umarım cnm

kızlar bişi sorcam,
tahlil sonuçlarıı götürdüm doktora.. erken menopozdan şüphelendiği için tahlil de öyle bişey çıkmadı. 3 ay sonra yine bakıcaz.. aslında tipik pkoluyum ama şüphelenme sebebi 4 ay regli olmadığım halde rahim duvarımın ince olmasıydı.. bu rahim duvarının kalın olması lazım normalde pko'da sanırım.. ince olması durumu hakkında bilgisi olan var mı..
bi de bugün glukofene başladım acep rahim duvarının kalınlaşması ve lh oranımın (LH:11,06 FSH:6,04) düşmesine yardımcı olur mu bilen var mı

haklısın canım ama bence farlutal değil benim içtiğimden iç bebek için yararlı tuncss da onu içiyor progestan iç yani... farlutal hemen söktürmez ve de çok eski bi ilaç...
yarın sabah başla bence... ona rağmen gelmezse gebelik demektir ama daha içerken kanaman gelecek zaten canım...
ve soğan kürü yapma artık... serophene başla adet geldikten sonra tamam mı?

anladım canım bende kendıme pay cıkarayım demıstım ama olmadıneyse hayırlısı buymus sende guzel dıleklerın ıcın saol

cok tesekkur ederım canım benım yaa ıyıkı varsın her konuda aslında kararlıyımdır ama bu konuda malesef karar verme yetımı kaybedıyorum ama bırınden duymak gercekten guzel tamam soganı bırakıcam ve ılacıma baslıcam porgestan kullanayım degılmı herkeste aynıdır herhalde bu durum bı zararı olmaz ınsallah

ben ne zaman camları sildirsem yağmur yağıyor kıvanç beyemi gidiceksin cnm? hadi bakalım. herşey istediğin gibi gider umarım cnm

bebeği olacak olan arkadaşımın doktoruna gideceğim canım ona değil kdh yine o da ertuğrul özere gideceğim sonucu yazarım...

rica ederim... canım hepimize doktor veriyor zararı olsa vermezler merak etme...
zaten progesteron hormonu hapı adeti söktürür bebek varsa da bebek tutunur yani canım bu hap da direk progesteron içerikli
progestan 200 lük 30 yumuşak kapsül eczaneden al ve başla bence adetin olur stresin biter
ben 30 dk lığına yemek yapacağım gelirim gene sel olacak izmirde galiba acaip yağdı yağmur...

tamam canım sana kolay gelsın bende carsamba alacagım o ılacı daha oncede kullanmıstım dusuk onleyıcı olarak sabah aksam bır tane degılmı
bu arada allah korusun ya sel falan olmasın

adet olduğun zaman rahim tabakası normale döner yine... ben öyle biliyorum ama doktorun diğer gidişlerinde bakar yine ona...
başladığın hap canım yardım edecek kilo vermene ama sen de gayret göster tamam mı? Lh hormonun kilo verdikçe dengelenecek dolaylı olarak yardımcı olacak ve yumurta uyarıcıdır yani 2-3 ay sonra adetlerini ve yumurtlamanı da düzenleyebilir... :) herşey yolunda giderse bunlar olacak...

tamam canım sana kolay gelsın bende carsamba alacagım o ılacı daha oncede kullanmıstım dusuk onleyıcı olarak sabah aksam bır tane degılmı
bu arada allah korusun ya sel falan olmasın

evet canım tok karnına sabah 1 akşam 1
kan geldiğinde de hemen ilacı bırakacaksın söktürecek zaten kendiliğinden...
görüşürüz kızlar yemeğimi yapiim... :))

Son düzenleme:

ben de öyel biliyorum canım. adet olmaya yakın kalınlaşıo.. ilaç alınca kalınlaşıp hastalanmamı sağladı işte:) ay etmeye çalışıcam aslında diyet yapınca karbonhidrat krizine giren biriyim ama dikkat etçem işte artık çok kilolu da değilim aslında ve de baya bi zayıfken de (ki çok uzun zaman öyleydim:)) gayet pko idim :) bakalım bakalım nolucak işallaaah düzelecek herşey iyi gidip:)

bu arada ilacı içtim mide bulantısı yapar dedilerdi ama ben de hafifi baş dönmesi yaptı kafam güzel oldu sanki ahahah :) garipmiş:)

anladım canım ben 15. gün ilaca başladığımda 20 hapın bittiği gece regl olmuştum yani aslında senin de 2 gün içinde durumun anlaşılır bence :) ay çok güzel....

ya bak şimdi heveslendirdin beni de.. o zaman adet gelecekse gelecek akşam sabah.. ya da gelmeyecek :)) az önce gittim saydım kutuyu 17 tane içmişim ilaçtan daha.. bu akşam 18.ciyi içeceğim.. yarın akşam 20 olmuş olacak.. o halde çarşamba perşembe az çok belli olabilir durum.. ki zaten iğneden sonraki 12-13. güne denk geliyo ve bi çok kişi o günlerde kanda sonucu öğreniyormuş.. ben 20sine kadar beklicem ve ayın 20sinde hala adet gelmemişse hemen evde test yaparım.. zaten 21 haziranda da doktora gitmeyi planlıyorum.. tatile çıkmadan önce bi bakmış olur hem.. bebek varsa onu öğreniriz bebek yoksa da kist vs oluşmuş mu ona bakar doktorum.. bak şimdi içimi bi heyecan kapladı yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…