uzulmuyorum desem yalan olur guzelım emın ol uzuldum hemde cok uzuldum defalarca geldım gıttım baktım falanama sonuc negatıf neyse dedıgın gıbı kendımı toparladım ama hemen ben artık sogan olayını bırakmaya karar verdım ne dersın doktora da telefon actım ne zaman geleyım ben yıne adet olmadım dıye dedıkı bır hafta bekle bır haftanın sonunda kanda bthcg yaptır daha sonra da farlutal ıc adetının ıkıncı gunu gel dedı bende ole yapıcam artık muhtemelen takıp edıcektır benı esas doktorum turkıyede ona temmuzda gıdebılıcem ozaman kadar burdakı doktorum da ıyı ama onunla devam edıcem zaten sadece bır ayım var en azından bır ay da olsa ılaca tepkı verıp vermedıgımı anlarım degılmı serophene baslama taraftarıyım ama sen ne dersın sogana devam etmelımıyımüzülmüyoruz deil mi canım?...
bak ben de bu gün söktü regl oldum bebek yok ama yine de moralim çok iyi yarın sporuma devam edeceğim doktoruma kontrollere gideceğim diete devam edeceğim...yani beklenen bişeydi canım sıkma kendini lütfen...:13: elele çözeceğiz atlatacağız bu günleri de... sen sporuna düzenli devam et..kilo vermeye başladın devamı da gelecek bunun ve moralin de hemen yükselecek....
canım benım bıcıme de yazdım moralım bozuldu ama gectı cok sukur haklısın dıger aylar cuvala mı gırdı degılmı canım benım yaaa sende heyecanlı beklemedesın ınsallah ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da hep bırlıkte sevınırızKayram sakın moralini bozma.. aylar çuvala girmedi ya :)) bu ay olmazsa bi daha ki aya olur.. Rabbim kararlamıştır vakti saatini,bol bol dua et
bicim geldi demek kırmızılar, vallahi ne yalan söyliyim baya bi ümitlenmiştim.. hayırlısı artık..
vakit geçmek bilmiyo yahu.. oyalanacak birşeyler üretmek lazım.. en iyi si mi puzzle'ıma devam edeyim.. belki orda az çok zaman geçer de düşünmekten kendimi alı koymuş olurum.. gerçi öyle böyle derken 7 günüm kaldı sadece adetime..
saol bıtanem ya ole herseyde bır hayır var hamıle olmayı osledım sanırım artık kollarımda sımsıkı sarabılecegım kucucuk bır can parcası ıstıyorum ınsallah en kısa zamanda guzel haberler verırız hepımız ıyıkı varsınızmerhab kayram sakın üzülme negatif çıktı diye herşeyde vardır bir hayır sakın üzülme kısmet artık inşallah öbür aya canım
bicimcim kırmızılar gelmiş canım bu ay senin için hayırlı ve iyi haberler alma ayı olur inşallah hadi bakalım heyecanlı bir bekleyiş daha
tatlım progestan tansıyon dusuklugu yapar ba donmesı yapar zaten yazar da bu yuzden en azından aksam kullanacagını yatarken al kı etkılerı azalsınayy sorma canım.. geçmiyor orda burda sürükleniyorum gün içinde.. kendimi pasta böreğe verdim diyebilirim.. sürekli birşeyler yapıyorum.. kendimi eğliyorum işte bir nevi..
inşallah dediğin gibi olur, inşallah bebek vardır :))
bu progestan baş dönmesi yapabiliyor mu yaa.. çok feci başım dönüyor iki gündür benim.. ilacın yan etkilerine de bakamadım, prospektüsü okuyup atmışım :)) hatırlamıyorum da şimdi yan etkilerini..
aa masallha yaa canım hayırlı olsun kac gun gecmıstı adetın bu arada dun aksam testte sılık cıktı demıstım degılmı yanlıs hatırlamıyorum 14oolerdekı degerınde sılık gozuktuyse adet gunu yapılan testte cıkmayabılır herhalde yada ben kendımı kandırıyorumcanımmm test sonucum..POZİTİF..
1425 çıktı.ama doktorun yüzü birden değişti gibi geldi sonucu görünce.yada bana öyle geldi1 hafta sonraya gün verdi,ultrasonla bakacak.bakalım kese görünücekmi,boş gebelikmi dış gebelkimi daha bunlar belli değil.ama şuan kesin olarak hamilesin dedi.
darısı en yakın zamanda sizlere inşallah..
hayırlı olsun tedavın ınsallah cok bekletmez bebegınmerhaba arkadaşlar
artık bende çapada tedaviye başladım adetimin 3.günü hormon testi yaptırcam ondan sonra tedavi nasıl ilerler bilmiyorum
merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya
merhaba canlar ben çok aptalım ya daha beklenen adetime 7 8 gün var ben test aldım ve bile bile lades gibi koca bi negatif moralimi kendi kendime bozdum elim ayağım kakmıyor resmen çok fenayım ya
kayram canım iyi misin düzeldi mi moralin biraz?
:13: sporunu yaptın mı sabah? adetin gelsin bir an önce sıkıntın geçecek gör bak...
izmirde gök gürüldüyor yağmur indirecek...haziran yağmuru...
bu arada ben de 15 hazirana randövu aldım gideceğim doktora...3. güne denk geliyor testler de tekrarlanır belkim...
sağol canımm inşallah..hayırlısı..kutuyu bitir dedi.. zaten bebek varsa adet olmayacaksın bebek yoksa kanama olabilir.. o durumda da hemen ilacı kes ve beni ara dedi :)
günısıgım tebrik ediyorum canım.. hayırlısı ile keseyi de gör, kalbini de duy.. sonunda bi hamişimiz daha oldu..
uzulmuyorum desem yalan olur guzelım emın ol uzuldum hemde cok uzuldum defalarca geldım gıttım baktım falanama sonuc negatıf neyse dedıgın gıbı kendımı toparladım ama hemen ben artık sogan olayını bırakmaya karar verdım ne dersın doktora da telefon actım ne zaman geleyım ben yıne adet olmadım dıye dedıkı bır hafta bekle bır haftanın sonunda kanda bthcg yaptır daha sonra da farlutal ıc adetının ıkıncı gunu gel dedı bende ole yapıcam artık muhtemelen takıp edıcektır benı esas doktorum turkıyede ona temmuzda gıdebılıcem ozaman kadar burdakı doktorum da ıyı ama onunla devam edıcem zaten sadece bır ayım var en azından bır ay da olsa ılaca tepkı verıp vermedıgımı anlarım degılmı serophene baslama taraftarıyım ama sen ne dersın sogana devam etmelımıyım
bu arada spora devam doktor gıdınce sorcak cunku kac kılo verdın dıye aslında bılıyormusun ben bole kaptırmazdım da kasıklarımda falan agrılar vardı hala da var dn de belım agrıdı butun gun ben ıyıce kendımı kaptırdım anlayacagın ama atlattım sukurler olsun bu arada senın adına cok sevındım ben yanı bebek yoksa adetının gelmesı cok guzel ve rahatlatıcı ben hala beklıyorum ve beklemeye de devam edıcem aslında beklemesem de ıcsemmı hapı dıyorum yanı sonucta bebek varsa da zararı olmuyormus madem nıye bekletıyorkı bu adam benı yaaa bır haftalık gecıkmelerı normal sayıyormus offffffffff
kayram
benim adetim dün 36.gündü.sat 8 mayıstı.
aslında ben tam olarak renk nasıl olunca silik deniliyor bilmiyorum ama şunu öğrendimki diğer sayfalarda bi başlık var 2.çizgi silik kan testi pozitif çıkan diye,tesadüfen onları gördüm ve karşılaştırdım benim 2.çizgi onlardan tonlarca koyu!benimki iyice netmiş aslında!ilk çizginin 1-2 ton açığı gibi.
bu arada iyi dileklerin için çok sağol canım..darısı size..
haklısın canım ama bence farlutal değil benim içtiğimden iç bebek için yararlı tuncss da onu içiyor progestan iç yani... farlutal hemen söktürmez ve de çok eski bi ilaç...
yarın sabah başla bence... ona rağmen gelmezse gebelik demektir ama daha içerken kanaman gelecek zaten canım...
ve soğan kürü yapma artık... serophene başla adet geldikten sonra tamam mı?
ben ne zaman camları sildirsem yağmur yağıyorkıvanç beyemi gidiceksin cnm? hadi bakalım. herşey istediğin gibi gider umarım cnm
cok tesekkur ederım canım benım yaa ıyıkı varsın her konuda aslında kararlıyımdır ama bu konuda malesef karar verme yetımı kaybedıyorum ama bırınden duymak gercekten guzel tamam soganı bırakıcam ve ılacıma baslıcam porgestan kullanayım degılmı herkeste aynıdır herhalde bu durum bı zararı olmaz ınsallah
rica ederim... canım hepimize doktor veriyor zararı olsa vermezler merak etme...
zaten progesteron hormonu hapı adeti söktürür bebek varsa da bebek tutunur yani canım bu hap da direk progesteron içerikli
progestan 200 lük 30 yumuşak kapsül eczaneden al ve başla bence adetin olur stresin biter
ben 30 dk lığına yemek yapacağım gelirim gene sel olacak izmirde galiba acaip yağdı yağmur...
kızlar bişi sorcam,
tahlil sonuçlarıı götürdüm doktora.. erken menopozdan şüphelendiği için tahlil de öyle bişey çıkmadı. 3 ay sonra yine bakıcaz.. aslında tipik pkoluyum ama şüphelenme sebebi 4 ay regli olmadığım halde rahim duvarımın ince olmasıydı.. bu rahim duvarının kalın olması lazım normalde pko'da sanırım.. ince olması durumu hakkında bilgisi olan var mı..
bi de bugün glukofene başladım acep rahim duvarının kalınlaşması ve lh oranımın (LH:11,06 FSH:6,04) düşmesine yardımcı olur mu bilen var mı
tamam canım sana kolay gelsın bende carsamba alacagım o ılacı daha oncede kullanmıstım dusuk onleyıcı olarak sabah aksam bır tane degılmı
bu arada allah korusun ya sel falan olmasın
evet canım tok karnına sabah 1 akşam 1
kan geldiğinde de hemen ilacı bırakacaksın söktürecek zaten kendiliğinden...
görüşürüz kızlar yemeğimi yapiim... :))
adet olduğun zaman rahim tabakası normale döner yine... ben öyle biliyorum ama doktorun diğer gidişlerinde bakar yine ona...
başladığın hap canım yardım edecek kilo vermene ama sen de gayret göster tamam mı? Lh hormonun kilo verdikçe dengelenecek dolaylı olarak yardımcı olacak ve yumurta uyarıcıdır yani 2-3 ay sonra adetlerini ve yumurtlamanı da düzenleyebilir... :) herşey yolunda giderse bunlar olacak...
anladım canım ben 15. gün ilaca başladığımda 20 hapın bittiği gece regl olmuştum yani aslında senin de 2 gün içinde durumun anlaşılır bence :) ay çok güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?