- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
ya bak şimdi heveslendirdin beni de.. o zaman adet gelecekse gelecek akşam sabah.. ya da gelmeyecek :)) az önce gittim saydım kutuyu 17 tane içmişim ilaçtan daha.. bu akşam 18.ciyi içeceğim.. yarın akşam 20 olmuş olacak.. o halde çarşamba perşembe az çok belli olabilir durum.. ki zaten iğneden sonraki 12-13. güne denk geliyo ve bi çok kişi o günlerde kanda sonucu öğreniyormuş.. ben 20sine kadar beklicem ve ayın 20sinde hala adet gelmemişse hemen evde test yaparım.. zaten 21 haziranda da doktora gitmeyi planlıyorum.. tatile çıkmadan önce bi bakmış olur hem.. bebek varsa onu öğreniriz bebek yoksa da kist vs oluşmuş mu ona bakar doktorum.. bak şimdi içimi bi heyecan kapladı yine..
canım sen kendinde bir farklılık hissediomusun yani sence belirtilerin varmı? herkesin söylediği farklı çünkü. kimisinin ilk günden beli ağrımaya başlıyor kimisinin kasıkları göğüsleri vs. veya hiç belirti olmayabiliyor. sende varmı?
ayy benim hiçbişeyim yok.. sadece mide bulantım ve baş dönmem var ama bunlar tamamen progestanın etkileri :)
göğüslerim normalde adet öncesi hep şişer ama hala öyle bi belirti yok.. gerçi daha 7 günüm var.. ama son 10 günde başlardı hassasiyet.. bi de acayip kabızlık sıkıntım var, onu da progestanın yaptığını düşünmeye başladım.. sol kasığımdaki sancılar çatlatma iğnesinden sonra çok şiddetliydi 3-4 gün sonra geçmişti ama bir iki gündür yine zaman zaman ağrılar oluyor.. çok üşüyorum bir de.. herkes tişörtle gezerken ben muhakkak bi hırka giyiyorum üstüme, ayağımda çorap terlik... özellikle son 2 gündür.. bunlar bir belirti de olabilir ya da olmayabilir de :)) daha önce kendimi hiç bu kadar dinlemediğm için farkında değilim
sende var mı hiç belirti diye tabir edebileceğin şeyler?
ben de öyel biliyorum canım. adet olmaya yakın kalınlaşıo.. ilaç alınca kalınlaşıp hastalanmamı sağladı işte:) ay etmeye çalışıcam aslında diyet yapınca karbonhidrat krizine giren biriyim ama dikkat etçem işte artık çok kilolu da değilim aslında ve de baya bi zayıfken de (ki çok uzun zaman öyleydim:)) gayet pko idim :) bakalım bakalım nolucak işallaaah düzelecek herşey iyi gidip:)
bu arada ilacı içtim mide bulantısı yapar dedilerdi ama ben de hafifi baş dönmesi yaptı kafam güzel oldu sanki ahahah :) garipmiş:)
ya bak şimdi heveslendirdin beni de.. o zaman adet gelecekse gelecek akşam sabah.. ya da gelmeyecek :)) az önce gittim saydım kutuyu 17 tane içmişim ilaçtan daha.. bu akşam 18.ciyi içeceğim.. yarın akşam 20 olmuş olacak.. o halde çarşamba perşembe az çok belli olabilir durum.. ki zaten iğneden sonraki 12-13. güne denk geliyo ve bi çok kişi o günlerde kanda sonucu öğreniyormuş.. ben 20sine kadar beklicem ve ayın 20sinde hala adet gelmemişse hemen evde test yaparım.. zaten 21 haziranda da doktora gitmeyi planlıyorum.. tatile çıkmadan önce bi bakmış olur hem.. bebek varsa onu öğreniriz bebek yoksa da kist vs oluşmuş mu ona bakar doktorum.. bak şimdi içimi bi heyecan kapladı yine..
ayy benim hiçbişeyim yok.. sadece mide bulantım ve baş dönmem var ama bunlar tamamen progestanın etkileri :)
göğüslerim normalde adet öncesi hep şişer ama hala öyle bi belirti yok.. gerçi daha 7 günüm var.. ama son 10 günde başlardı hassasiyet.. bi de acayip kabızlık sıkıntım var, onu da progestanın yaptığını düşünmeye başladım.. sol kasığımdaki sancılar çatlatma iğnesinden sonra çok şiddetliydi 3-4 gün sonra geçmişti ama bir iki gündür yine zaman zaman ağrılar oluyor.. çok üşüyorum bir de.. herkes tişörtle gezerken ben muhakkak bi hırka giyiyorum üstüme, ayağımda çorap terlik... özellikle son 2 gündür.. bunlar bir belirti de olabilir ya da olmayabilir de :)) daha önce kendimi hiç bu kadar dinlemediğm için farkında değilim
sende var mı hiç belirti diye tabir edebileceğin şeyler?
üşüme ve kabızlık canım bunlar bence gebelik belirtisi internetten okumuştum Allahım umarım öyledir...
tabi bence heveslen ben çok net hatırlıyorum 19.hapımı içmiştim 20. hapımı içemeden regl olmuştum hatta yazmıştım o zaman bunu sizlere ya şubattı ya da marttı... yani çok etkili ilaçtır zaten baş dönmelerin ondan kaynaklanıyor canım... ondan dedim sana bu ilaç da senin gebeliğini anlaman için bir yöntem aslında...bazılarında da ilaç bitiminden 3 gün sonra regl oluyor... ama sen siklus ortasında başladığından daha erken etki edecektir diye düşünüyorum yani umarım regli değil de bebeğini kutlarız...bence de tatile gitmeden doktor kontrolünü olmalısın....zaman geçmek bilmiyordur şimdi daha zordur beklemek de mi... peki adet belirtileri var mı şu anda?
yaa inşallah dediğin gibi olur ve eğer adet gelecekse de bi an önce gelir.. bu bekleyiş çok feci çok.. dakikaları sayar oldum :)) ya elim ayağım hiç ısınmıyor desem yeri.. bi de ben üşüdüğümde burnum çok soğuk olur, iki gündür eşim amma soğuk burnun deyip duruyor.. hiç ısınamıyorum.. kabızlık sıkıntım hep olurdu ama bu kadarı hiç olmamıştı.. on gündür mafoldum ben.. progestanın etki edebileceğini düşünmüştüm ama belki deayyy bicim çok güzel moral oluyorsun burda hepimize.. Rabbim en kısa zamanda mükafatlandırsın bizleri..
:) okuduklarımı ve yaşadıklarımı yazıyorum canım benim...valla progestan içerken ben tam tersi yanıyordum hep klima açık oturdum evde yani ateşin vücut sıcaklığının yükseldiği evredir bu senin de yanman gerek normalde... yani birtakım farklılıklar yaşadığın açık canım.... günde 3 kere duşa giriyordum öyle sıcak basıyordu yani...
Selamün Aleyküm..nasılsınız?
iyiyiz sen nasılsın?
nasıl gidiyor bekleyiş belirti falan herhangibir şey var mı?
İyiyim canım bende..Kan testi yaptırdım iğnenin çatlmasından sonraki 13.İğneden sonraki 14.günüm yarın alıcam sonucunu.Evet bende şimdi onları araştırıyordum.AmA NEREDE baksam klasik mide bulantısı çıkıyor baş dönmesi çıkıyor karşıma.Bende herikiside yok.Farklı belirtiler var onlarla ilgilide pek birşey bulduğum söylenemez.
İyiyim canım bende..Kan testi yaptırdım iğnenin çatlmasından sonraki 13.İğneden sonraki 14.günüm yarın alıcam sonucunu.Evet bende şimdi onları araştırıyordum.AmA NEREDE baksam klasik mide bulantısı çıkıyor baş dönmesi çıkıyor karşıma.Bende herikiside yok.Farklı belirtiler var onlarla ilgilide pek birşey bulduğum söylenemez.
iyiyiz saol cnm sen nasılsın
Rica ederim.İyiyim canım bende..Az önce anlattığım gibiyim yani.İyimiyim kötümüyüm sen düşün
ben göğüs uçları çıkıyor die duymuştum cnm ve hassaslaşıyor. benmki öyle şuan hafiften sanki
canım yarını merakla bekliyoruz o zaman :) umarım pozitif çıkacak... regl belirtisi falan da yoktur inşallah...
bazı hamileliklerde hiç belirti olmaz başlarda yani endişelenme...yarın yaz mutlaka bize tamam mı
Ciddi ciddi Çok acıyo.Bandayoda farkettim ilk.Gün geçtikçe dahada acıyorr.
Bende merakla bekliyorum.hemde çoook.Yok canım reglme 10günden fazla varken başlardı 2-3 sivilce baş göstermeye.Şimdi reglime 5gün var sivilcem yok.Yine reglime 10-15 gün varken göğüslerim şişmeye başlardı sertleşirdi vs.Şimdi oda yok.Dediğim gibi uclarına çok acı var.Oda klomen veya iğnedenmi hamileliktenmi bilmiyorum.ARaştırdım ama bulamadım elle tutulur bir sey.Şunu biliyorum hayatımda daha önce yaşamadığım 3-5 ağrı ve sancıyı bu ay ilk defa yaşadm.Bakalımmm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?