inşallah pozitif çıkacak öyle düşün iyi düşün canım... çatlamadan 14 gün sonra gebelik yoksa adet kanaması başlar diye internetten yazı okumuştum... yani çok az kaldı yarın sonucunu da alacaksın...belli olacak...
Ciddi ciddi Çok acıyo.Bandayoda farkettim ilk.Gün geçtikçe dahada acıyorr.
Bende merakla bekliyorum.hemde çoook.Yok canım reglme 10günden fazla varken başlardı 2-3 sivilce baş göstermeye.Şimdi reglime 5gün var sivilcem yok.Yine reglime 10-15 gün varken göğüslerim şişmeye başlardı sertleşirdi vs.Şimdi oda yok.Dediğim gibi uclarına çok acı var.Oda klomen veya iğnedenmi hamileliktenmi bilmiyorum.ARaştırdım ama bulamadım elle tutulur bir sey.Şunu biliyorum hayatımda daha önce yaşamadığım 3-5 ağrı ve sancıyı bu ay ilk defa yaşadm.Bakalımmm hayırlısı
hayırlısı cnm ya hadi bakalım inş meleğin tutunmuştur sana sımsıkı.
Evet banada bir arkadaş söylemişti burada onu.Bende araştırdım.Genelde öyle olur diyorlar..Kendi doktorumu aradım sordum sen kendi gününde hastalanıcaksın hastalanırsan dedi.Fakat doktor benden tahlil istemedi.Ben tamamen benımle aynı durumda olanların yaşadıklarını okudugum için 14.gün test yaptırmaya gittim..Neden istemedi onuda bilmiyorum doğrusu..[SIZE]
İnşallah tatlmm..sen kaçıncı günündesin?Benim yumurtlamadan 6-7gün sonra başladı göğüs uclarım acımaya.Dediğim gibi hergünde katlanarak devam ediyor.Yada klomen veya çatlatma iğnesi kullandınmı belki onlar yapıyordur?
normal adet dönemi gibi düşünme bunu ilaçla olduğundan erken çatladı yumurtan ve dolayısıyla regl tarihinde öne çekilecek... yani farklı belirtiler tedavilerden olabilir... kasık ağrısı inşallah bebeğinin rahme yerleştiği zamandır
14. gün ne testi oluyor ki?
3. gün yapılır testler 21. gün de yumurtlama olup olmadığına progesterondan bakılır....
neyse sen şimdi bunlarla aklını meşgul etme durumuna odaklan belki de bunlara hiç gerek kalmayacak bebeğin seninledir...
Normalde ben ilaç kullanmamış olsam bütün bu ilk ağrı sızıları belirti olara alrdım.Şimdi yapamıyorum çünkü ilk defa kullandım ilaçları belki onlardan olabilir diye düşünüyorum.Bilmiyorum biraz mutlu biraz üzgün hissediyorum.Garip..Birde fikriniz varmı bebek rahme yerleşirken bazal vücut ısısında düşüş olurmuş doğrumu?
Benim doktorum 21.günde yapılan progestan testini istemedi.Zaten görmüştü yumurtanın çatladığını ultrasonda sanırım gerek duymadı.Bahsettiğim test kan testi canım.Yumurta çatlatma iğnesinden en erken 10-11 gün sonra yapılabiliyor.Bazı doktorlar onu öneriyor bazıları 12. gün yapın diyor bazılarıysa 15.günü uygun görüyor.Bende ortada bir gün seçp 14.günümde yaptırdım hcg testimi
ben vücut ısısındaki düşüşle ilgili bişey bilmiyorum ama mümkün olabilir zaten yumurtlama esnasında da düşer ya vücut ısısı ne zamanki progesteron salgısı başlar o zaman yükselmeye başlar ısı...
anladım 14. gün çatlatma iğnesinden sonraki gebelik testi yani tamamdır... doğru zamanda yaptırmışsın kandan bakılacağı için mutlaka kendini belli eder bence...ay hadi inşallah...
Aynen öyle oldu.Adette yükseti.sonrsında alçaldı.sonrasında yükseldi sonrasında yeniden 1 gün alçaldı.Ve dha sonra hep yüksek gttti.Arada bir gün 1 birim alçaldı anlam veremedim ne olduguna sonr yeniden yükseldi.
şu anda da yüksek devam ediyor de mi ateşin öyle olması gerekli... hep olması gerektiği gibi gitmiş bence...yumurtanın döllenmesi ve rahme yolculuğu zaten 24 saat sürüyor.... o sürede alçalmış ateş demek ki sonra da genelinde yüksek gitmesi gerek çünkü progesteron devamlı salgılanacak...
Evet hep burada kızlara yazmıştım arada ateşimi bu konuyla iligili olanlara.Süper gidiyor diyorlardı hep bakalım canım ya hayırlısı keşke yarın sabah gidip öğlen alsaydım bu gece beklemek cokzor olucakkkkkkk
zor olucak ama öyle düşünme o zaman da yarını bekleyecektin... olsun artık...
son gün en zoru herhalde...
bişey kalmadı gece oldu bile...
ooo evitax kan vermişsin.. inşallah iyi haberlerle dönersin..
şimdi sizin dediğinize göre eğer bebek yoksa iğneden sonraki 14.günde adet olmak gerek.. o halde benim de beklenen adet tarihimden öncesine denk geliyo.. ama doktorum sen gününü bekle hatta bir iki daha bekle demişti.. kafam karışıyor, her doktor başka birşey söylüyor..
şu bekleme süreci bitsin artık sıkıldım vallahi..
merhaba evitax
kan vermişsin inşallah sonuç pozitiftir bizlerede yarın güzel bir haber verirsin hadi bakalım merakla bekliyoruz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?