Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet banada bir arkadaş söylemişti burada onu.Bende araştırdım.Genelde öyle olur diyorlar..Kendi doktorumu aradım sordum sen kendi gününde hastalanıcaksın hastalanırsan dedi.Fakat doktor benden tahlil istemedi.Ben tamamen benımle aynı durumda olanların yaşadıklarını okudugum için 14.gün test yaptırmaya gittim..Neden istemedi onuda bilmiyorum doğrusu..

Son düzenleme:

normal adet dönemi gibi düşünme bunu ilaçla olduğundan erken çatladı yumurtan ve dolayısıyla regl tarihinde öne çekilecek... yani farklı belirtiler tedavilerden olabilir... kasık ağrısı inşallah bebeğinin rahme yerleştiği zamandır

hayırlısı cnm ya hadi bakalım inş meleğin tutunmuştur sana sımsıkı.

İnşallah tatlmm..sen kaçıncı günündesin?Benim yumurtlamadan 6-7gün sonra başladı göğüs uclarım acımaya.Dediğim gibi hergünde katlanarak devam ediyor.Yada klomen veya çatlatma iğnesi kullandınmı belki onlar yapıyordur?

14. gün ne testi oluyor ki?
3. gün yapılır testler 21. gün de yumurtlama olup olmadığına progesterondan bakılır....
neyse sen şimdi bunlarla aklını meşgul etme durumuna odaklan belki de bunlara hiç gerek kalmayacak bebeğin seninledir...

ben ilaç kullanmıyorum şuan doğal yollardan deniyoruz yumurtam kendiliğinden çatlayabiliyor:) benim regl olmama 9-10 gün kadar bi süre var. beklemedeyim yani

Normalde ben ilaç kullanmamış olsam bütün bu ilk ağrı sızıları belirti olara alrdım.Şimdi yapamıyorum çünkü ilk defa kullandım ilaçları belki onlardan olabilir diye düşünüyorum.Bilmiyorum biraz mutlu biraz üzgün hissediyorum.Garip..Birde fikriniz varmı bebek rahme yerleşirken bazal vücut ısısında düşüş olurmuş doğrumu?

Son düzenleme:

Benim doktorum 21.günde yapılan progestan testini istemedi.Zaten görmüştü yumurtanın çatladığını ultrasonda sanırım gerek duymadı.Bahsettiğim test kan testi canım.Yumurta çatlatma iğnesinden en erken 10-11 gün sonra yapılabiliyor.Bazı doktorlar onu öneriyor bazıları 12. gün yapın diyor bazılarıysa 15.günü uygun görüyor.Bende ortada bir gün seçp 14.günümde yaptırdım hcg testimi

ben vücut ısısındaki düşüşle ilgili bişey bilmiyorum ama mümkün olabilir zaten yumurtlama esnasında da düşer ya vücut ısısı ne zamanki progesteron salgısı başlar o zaman yükselmeye başlar ısı...

anladım 14. gün çatlatma iğnesinden sonraki gebelik testi yani tamamdır... doğru zamanda yaptırmışsın kandan bakılacağı için mutlaka kendini belli eder bence...ay hadi inşallah...

Aynen öyle oldu.Adette yükseti.sonrsında alçaldı.sonrasında yükseldi sonrasında yeniden 1 gün alçaldı.Ve dha sonra hep yüksek gttti.Arada bir gün 1 birim alçaldı anlam veremedim ne olduguna sonr yeniden yükseldi.

anladım 14. gün çatlatma iğnesinden sonraki gebelik testi yani tamamdır... doğru zamanda yaptırmışsın kandan bakılacağı için mutlaka kendini belli eder bence...ay hadi inşallah...

İnşallah canım inşallah yarına kadar çatlamazsam öğrenicez güzel haberi :

şu anda da yüksek devam ediyor de mi ateşin öyle olması gerekli... hep olması gerektiği gibi gitmiş bence...yumurtanın döllenmesi ve rahme yolculuğu zaten 24 saat sürüyor.... o sürede alçalmış ateş demek ki sonra da genelinde yüksek gitmesi gerek çünkü progesteron devamlı salgılanacak...

Evet hep burada kızlara yazmıştım arada ateşimi bu konuyla iligili olanlara.Süper gidiyor diyorlardı hep bakalım canım ya hayırlısı keşke yarın sabah gidip öğlen alsaydım bu gece beklemek cokzor olucakkkkkkk

zor olucak ama öyle düşünme o zaman da yarını bekleyecektin... olsun artık...
son gün en zoru herhalde...
bişey kalmadı gece oldu bile...

ooo evitax kan vermişsin.. inşallah iyi haberlerle dönersin..
şimdi sizin dediğinize göre eğer bebek yoksa iğneden sonraki 14.günde adet olmak gerek.. o halde benim de beklenen adet tarihimden öncesine denk geliyo.. ama doktorum sen gününü bekle hatta bir iki daha bekle demişti.. kafam karışıyor, her doktor başka birşey söylüyor..
şu bekleme süreci bitsin artık sıkıldım vallahi..

Canım senden birkaç saniye önce mesajını görmeden yazdımBİr baktımki sende yazmışsın aynı anda.. kalplerimiz birmiş Ben demiyorum tatlım onu bana bir arkadaş söylemişti bende araştırma yaptım gerçektende doğru genel olarak.Kendi adet gününde adet olanlarda var.Benim doktorumda daha önce belirttiğim gibi adetini bekle demişti.Çünkü ''ilk çatlayan yumurtam dışında çatlaması muhtemel yumurtlarımda vardı ve zaten sanırım çatladılar çünkü ağrılarım kesildi.İşte bu yüzden doktorum banada adetini bekle demişti.14gün önce vurulduğum iğnenin ilk etkisiyle çatlayan yumurtam döllenmemişse bile, daha sonra çatlayan yumurtam döllenmiş olabilir ve buda şuanda kanımda çıkmz.Olay budur.

Son düzenleme:
merhaba evitax

kan vermişsin inşallah sonuç pozitiftir bizlerede yarın güzel bir haber verirsin hadi bakalım merakla bekliyoruz sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…