Merhaba inşallah tatlım..inşallah iyi şeyler olur.inşllah bebeğim yoldadr.Tabiki paylaşırım sonucu inşallah olumlu olur
Canım senden birkaç saniye önce mesajını görmeden yazdımBİr baktımki sende yazmışsın aynı anda.. kalplerimiz birmiş Ben demiyorum tatlım onu bana bir arkadaş söylemişti bende araştırma yaptım gerçektende doğru genel olarak.Kendi adet gününde adet olanlarda var.Benim doktorumda daha önce belirttiğim gibi adetini bekle demişti.Çünkü ''ilk çatlayan yumurtam dışında çatlaması muhtemel yumurtlarımda vardı ve zaten sanırım çatladılar çünkü ağrılarım kesildi.İşte bu yüzden doktorum banada adetini bekle demişti.14gün önce vurulduğum iğnenin ilk etkisiyle çatlayan yumurtam döllenmemişse bile, daha sonra çatlayan yumurtam döllenmiş olabilir ve buda şuanda kanımda çıkmz.Olay budur.
bizlerinde istediği bu canım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah anneliği rabbim inşallah yarınki sonucuda hayırlısıyla öğrenirsinde bebeğine kavuşursun tabi bizlerde hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz
evet yaa kalp kalbe karşıymış... :) inşallah yarın iyi haberlerle dönersin canım..
bende beklemedeyim bakalım.. şu zamanlarda idrarda çıkma ihtimali yok değil mi? bende cuma günü filan gidip sağlık ocağında bi kan mı versem ki :)) cuma günü iğneden sonraki 14. günüm oluyor.. bi de iğneden ne kadar sonra çatlıyor ki yumurta?
İnşallah canım inşallah canım...yarını iple çekiyorum.Bir yanım budefa oldu diyor bir yanımda fazla hevesleneme diyor bilmiyorum ne olucak.zor valla beklemek.
İnşallah tatlım.Umarım öyle olur.En büyük dileğimiz o.Bilmem bende olmuştu 2 gün çok sık idrara çıkma hissi gidiyordum birşey yok.Burdasormuştum böyle bir ihtimal varmı diyr.Bir bayan bana sistit olabilir demişt.Sistit testim benim yapıldı böyle bir sorunum yok çok şükür.Belirtimidir değilmidir bilmiyorum ama bende oldu.Şimdi yok.
Yumurta iğne vurulduktan 36 saat sonra çatlıyormuş.Doktorum öyle demişti.Bence cuma günü veya perşembe yaptır en erken 12 gün sonra yaptır iğneden..
yaa ben normalde tüm gün wc gitmem denecek kadar az giderim.. sanki bir iki gündür daha sık gidiyorum gibi ama çok da su içiyorum sürekli içim yanıyor :))
ama ben çok ciddi kabızlık sıkıntısı çekiyorum ve sürekli üşüyorum. eşim şort tişört dolanıyor ben ayağımda kışlık çorap üstümde hırka o moddayım ve ellerim ayaklarım ve burnum hiç ısınmıyor :)) benim doktor çatlama ile ilgili hiçbirşey söylemedi, sadece iğne olduğum gece ve sonrasında 2 gece çalışma,sonra gün aşırı çalışma dedi.. inşallah tutmuştur.. heyecan gün geçtikçe artıyor.. hakkımızda hayırlısı olsun.. senin de ilk ilaçlı denemen mi?
İnşallah canım.Ben normalde az su içerim ama sıvı çok tüketirim.Çay/kahve gibi günde en az 2şer 3 er bardak içtiğim..Artık bir isteksizlik var aklıma bile gelmiyorlar nedendir bilmem bende çok su içiyorum.Bunlar belki ilaçların etkisde olabilir canım.Ben üşümüyordum bugüne kadar aksine yanıyordumBugün üşüyorum..İlk denemem benimde inşallahta son olur 2.sine gerek kalmaz.Birde cinsel istekte artış olr diye okumuştum bende gerçekten oldu ilaçlardanmı gebeliktenmi bilmiyorum ama oldu sende varmı?Yakınız biz karışılatırmayı rahatlıkla yapabiliriz.Tedavilerimizde aynı günlerimizde hemen hemen aynı
inşallah son olur ikimizinde.. hiç kolay değil çünki bünyeye o kadar ilaç almak.. cinsel istek artışı hiç duymamıştım.. iki gündür bende de bi istek heves hakim.. eşim işten geliyo afedersiniz ama üstüne atlayasım geliyorçok değişik birşey.. bir de benim akıntım da var gibi bi değişik.. normalde böyle olmazdı, sanki adet olmuşum gibi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bişey yok.. :82:
inşallah son olur ikimizinde.. hiç kolay değil çünki bünyeye o kadar ilaç almak.. cinsel istek artışı hiç duymamıştım.. iki gündür bende de bi istek heves hakim.. eşim işten geliyo afedersiniz ama üstüne atlayasım geliyorçok değişik birşey.. bir de benim akıntım da var gibi bi değişik.. normalde böyle olmazdı, sanki adet olmuşum gibi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bişey yok.. :82:
Hayır olsun canım ya... progesteron salgılandığı dönemde cinsel istek artar... ben de gebelik başlangıcında olabilir diye okumuştum böyle yazayım dedim :26: inşallah ikinizin de pozitif çıkacak bizlerde kutlayacağıztuncss o zaman sen de cuma sabahtan kan ver ama aynı gün çıkacak şekilde olsun canım tamam mı?
Hayır olsun canım ya... progesteron salgılandığı dönemde cinsel istek artar... ben de gebelik başlangıcında olabilir diye okumuştum böyle yazayım dedim :26: inşallah ikinizin de pozitif çıkacak bizlerde kutlayacağıztuncss o zaman sen de cuma sabahtan kan ver ama aynı gün çıkacak şekilde olsun canım tamam mı?
evet evet işte benim de öyle, yapışık yapışık ama koku yok :) ayy nelerle uğraşıyoruz yaaaaBenim dün ve önceki garip gün akıntılar oldu.Altıma kaçırmışım gibi iç çamaşırıma dağılmış beyaz hafif köpürük gibi yapışık yapışık kokusuz akıntılar..bunuda araştırdım ama sıkıldım bakamadım bin tane akıntı çeşidi var.Gebelikte akıntı artıyor ve oluyormuş ama bendeki gibimi hiç bilmiyorum.Sadece kokusuz olması enfeksiyondan kaynaklanmadığını gösteriyor.Yumurtlama günlerinden farklı olmasıda yumurtlama günü öncesi veya sonrasında olmadıgımıda gösteriyor.Ki zaten değilim.AmA NEDİR BİLMİYORUM.
inşallah hayırdır :)) test konusunda kararsızım bilemiyorum :) pazartesiyi bekleyip kendi doktoruma da gidebilirim, hem daha garanti olmuş olur..
evet evet işte benim de öyle, yapışık yapışık ama koku yok :) ayy nelerle uğraşıyoruz yaaaa
benim sol kasığımda zaman zaman sancılanma oluyor sonra geçiyor.. bir de gaz problemi de oluyor.. pek bi gazlı oldum çıktım.. :82:
inşallah hayırdır :)) test konusunda kararsızım bilemiyorum :) pazartesiyi bekleyip kendi doktoruma da gidebilirim, hem daha garanti olmuş olur..
evet evet işte benim de öyle, yapışık yapışık ama koku yok :) ayy nelerle uğraşıyoruz yaaaa
benim sol kasığımda zaman zaman sancılanma oluyor sonra geçiyor.. bir de gaz problemi de oluyor.. pek bi gazlı oldum çıktım.. :82:
Ben o evleri geçtim sanırm.Sen benden geriden geliyorsun.Artarak devam eden sadece göğüs ucu acılarım var.Zaman zaman kasığımda hissettiğim seğirmeler ki bunlar yerleşme günlerimde oldu.1gün oldu ve kesildi.Ertesi gün ve diğer gün rahmimde gıdıklanma gibi şeyler vs vs.Şimdi hiçbirşeyim yok bugün.Akıntımda azaldı..Dün daha çoktu.Evre evre yaşıyoruz diye düşünüyorum tüm bunları.
evet yaa çok da düşünmemek lazım vallahi.. birşeyler duydukça insan daha bi ümitleniyor.. sonra negatif görünce çok üzülürüm ben huyumu biliyorum.. onun için en baştan beri çok heveslenmemeye çalışıyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun..kararsızsan tabiki pazts yi bekle canım...sabır artık....
tuncsscum canım bence bunlar gebelik belirtisi gibi gözüküyor çünkü sık idrar gaz problemi akıntı göğüste şişlik rabbim hayırlısını versin inşallah bebeğin tutundu sana canım
sanırım aynı belirtlier evitaxda da var kızlar inşallah bebekleriniz tutunmuştur sizlere
bu arada kızlar değeriniz kandaki değer güne göre yüksek çıkarsa çoğul gebelik oluyormuş bilgilerinize :) Allah hepinize ve bana bu güzel günleri çok beklettirmeden sabırla yaşattırsın inşallah
ayy ağzından bal damladı yine baktuncsscum canım bence bunlar gebelik belirtisi gibi gözüküyor çünkü sık idrar gaz problemi akıntı göğüste şişlik rabbim hayırlısını versin inşallah bebeğin tutundu sana canım
sanırım aynı belirtlier evitaxda da var kızlar inşallah bebekleriniz tutunmuştur sizlere
haha evet biliyordum değer yüksek olursa çoğul olma ihtimalini.. ikiz olma ihtimali var zaten bende :)) duana koskocaman içten bir AMİNNNN!!!!bu arada kızlar değeriniz kandaki değer güne göre yüksek çıkarsa çoğul gebelik oluyormuş bilgilerinize :) Allah hepinize ve bana bu güzel günleri çok beklettirmeden sabırla yaşattırsın inşallah
mrb kızlar aranıza yeni katıldım bişey soracaktm bu hastalığın tüp bebektn baska tedavi şansı varmı
mrb kızlar aranıza yeni katıldım bişey soracaktm bu hastalığın tüp bebektn baska tedavi şansı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?